Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

m2

Kız Pelin... Bunlar ne böyle... Kötü örnek olma bize bakayım. :)
İyi geceler canım.

---

Bu arada ben de yatıyorum kızlar... İyi geceler hepinize...
ii geceler canımm..tatlı uykularrr

ayy ne güüldümm heee sesli sesli resmn totonu tırmlar heee..çok iii

Merhaba kızlar Günaydın.Evimdeyim arrtık Dedeciğimi sonsuzluğa uğurladık Umutcan arkadaşımın dediği gibi ''yaşı kaç olursa olsun yaşanmışlıklar var sonuçta'' işte bu insanın canını yakıyo.Ama yapıcak bişey yok takdiri ilahi mekanı cennet olsun dedeciğimin.

Günaydınlar... :)

Bugün yokum, anca akşama girebileceğim.

Yarında bir tanıdığımızın nişanı var; akşam oraya gideceğim için erkenden hazırlanmaya başlamam gerekecek. O yüzden yarın bildirimleri biraz erken yapın kızlar. Yoksa liste sizin başınıza kalabilir.

Ayyy Pelin alemsin kiz ne güldüm özlü sözüne....... Kızım ben korktum simdi bu cuma değil öbür cuma icin başlayalım yarışa...:))

Sen merak etme kaptan erkenden yaparız bildirimlerimizi.....

selam kızlaarr
dün gece ben yine erkenden göçtümm:))

yeni arkadaşımız gelmiş, dün denkgelemedik hoşgeldin şeydacımm:))
tanıtayım kendimi
ben tuni 27 yaşındayım 14 aylık bi oğlum var:))
bende evlendikten sonra kilo alanlardanım malesef
ama bi dur dedik bu işe ve gerisi gelecek ben inanıyorum:)

dün akşamki bahsettiğim yemeğe gidicem 12 de
hani şu kalabalık olan 30 kişi olacağımız yemek
bi arkadaşımla ben organize ediyoruz yemekleri
dün gittik konuştuk gideceğimiz yere karar verdik menüyüde seçtik
heheeeee:))
ben ayarlıyorsam menuyu bana uymak zorundalar dimi ama:))
çorba karışık ızgara salata ve sütlü tatlı
tatlıyı yemem zatende ,çorbayıda yemeyebilirim
ama gideceğimiz yer yemek gelmeden önce sıcak lavaş peynir ezme filan getiriylar onlara hayıııır demem lazım
onun dışında ıazgara ve salata diyet için güzel menü:)

hedi görüşürüz kızlar ben yavaştan ahzırlanayım çıkayım gelince görüşürüz

günaydın kızlar
mesajların hepsini okudum kaçamaklarla ilgili yorumlar yapıldı malesef kı bu yorumlar ben karsı takıma yazdıkdan sonra oldu bana gösterılen sekılde tüm takımın da kardeş takıma gıdır kaçamaklarını yazmasını istıyorum
dun ku menüm
sabah:1 yumurta,peynir,1 dilim kaşar peyniri3 ceviz
öglen :1 but haşlanmıs tı ,salata ,cacık,1 kase tavuk gögsü (ceza almıstım )
akşam :sadece 2 bardak süt

Kaçamak gördüklerini yaz Berivancım. Kimseye haksızlık olmasın. Hiçbir uygulama zaten kalkmış değil.

Tunaydın kızlarr..
Esim az once gıttı o yuzden sabah erkenden gıremıyorum malum. Aksamdan zıyade sabah gorusebılıyoruz

Fundacım ben yarın sabah erken yaparım bildirimi, zaten sabahtan evden cıkmak lazım işim var dısarda, ogleden sonra donucem.

Berişim kaç gundur karşılamadık fıstık.. Dunku ceza etkili olmus anlasılan ama tatlım bak nasıl etkilendın artık yapmazsın kacamak. Bu cezalar yada kuralları ben cok dogru buluyorum cunku gercekten etkılı oluyor. Beriş, Funda da yazmıs zaten kural kalmadı, kalkmasında zaten.
(şu spor cezası bile 3 tane kaçamak girişimimi geri tepti, bu yeni cezayla kaçamak sayfasını benim için full kapandı)

Hatta mumkunse, kaçamak yapan ikiletmesin kimseye derim ben. Yani farzı misal ben bugun Tatlı ve gözleme yedim....

Buraya gelip, arkadaşlar ben bugun tatlı ve gozleme yedim, şimdi kardeş takıma gidiyorum bilginize..

Şeklinde herkes kendi kendine gıtmeli bence, yiyip sonra, ama şöyle oldu, ama boyle oldu gibi bahaneler anlaşmazlıklara ve haksızlıklara neden olur.

-------------------------------------------------
Birde orantılı gunluk menu konusu mevzu olmus. Tatlıyla, yaglı yemeklerle diyet olmaz...

Hem ben burda SADECE DİYET DEĞİL SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIKLARI EDİNMEYE ÇALIŞIYORUZ sanıyordum....

Günlük almamız besinler yerine, ben aksam yemegi kalorisine gore tatlı yedim, ben oglen yemeği yerine dondurma yedim. Ne kadar mantıklı geliyor bilmiyorum...

DİYET NEDİR????? Bedel ödemek... Eski zamanlarda, işlenilen suçlar için ödenen bedel'e denirdi....

Biz zaten, dengesiz beslenmeden, aşırı yemeden dolayı diyetteyiz.. Benim çok sert oldugumu dusunuyorsunuz belki ama, bir işin içinde disiplin yoksa o işin sonu gelmez, bir şekilde ite kaka gelse bile, 3 ayda verip 3 haftada geri alınır.

Ben açıksası bu kaçamaklar konusunda çok sıkıldım...

Diyet yapıyoruz diyoruz, hatta yarısmadayız idaalıyız ne guzel.... .....artı bir değil birden fazla destek olan arkadısımız var o super.....
(ve altını cizmek istiyorum şu ortamı real hayatta mumkun değil bulamayız, ben kendime adıma soylıyım en azından, bu kadar kişiyle diyet icin organize bir ortam bulamam)

Ama hala gunlerdir yemek pazarlığı yapıyoruz.... Bana gore bunun adı Diyet değil....

Hazır kimseler yokken bende evde biraz temizliğe dalıcam :) doğal spor :)))) fundacım gorunce soylenme hemen dur :)))
plan şu ; :)
once temizlik
sonra spor :)

kesinlikle haklısın canımcım etkisi olmadı mı oldu ama çok utanmıstım sırf kaptan istedi diye utana sıkıla yazdım %100 etki miş canım

sinem yazdıklarında sana katılmamak mümkündey ;kurallar konusu tamam ,kaçamak yok tamam ama ,bu seninde dediğin gibi ömürboyu sürecekse bazı diyet tiyolarını öğrenerek gitmeli ,ben daha önce aynı senin dediğin şekilde 20 kilo verdim bedel ödeyerek ve disiplinle 70 kilodan 50 kıloya düşen ben 2 3 yıl onu aynı yazında belirttiğin gibi korumayıda başardım sonrasında hamıle kaldım ve o disiplin beni okadar sıkmışıki hamilelikle herşeyi sildi beynim ve belki 70 olacakken 85 oldum o yüzden bu sefer makul ölçülerde bazı şirinlikler katma düşüncesindeyim,kaçamak yaptığım zamanda illaki cezamı çekmek durumndayım(eyer bir grubu tercıh ediyorsak kurallara uyma durumundayız)...
yazında birde yemek pazarlığı dediğin bir nokda var;(genellediğin için beni kapsayıp kapsamadığını bilmiyorum ) ben kendi adıma pazarlık içinde olduğumu düşünmüyorum ;sadece fikir belirtmemiz gerekildiği için nacizane ,konularda kendimce yorum yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…