- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.901
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Hem doktor bahsetti hemde ben biraz araştırdım, aslında dermoit kistin çok önemli habis olacak bir durumu yok gibi görünüyor.
Ama büyüdükçe yumurtalıkları sıkıştırmasından dolayı, yumurtalıkların görevine engel oluyor.
Dermoit kist daha doğum anında, saç, kemik, diş parçalarrının vücutta öyle bi yerde toplanmasıymış, sonradan oluşan bir şey değil ama gittikçe büyüyebiliyor saçak saçak bişey, internette baktım 40 mt olan vaka bile varmış, onun yanında 5 cm hiçbişey değil ama.
birde hiçbir ilaç vs. etkilemiyor, vücuttan bağımsız bir kütle olarak takılıyor bu kist, sadece yer kaplamasından dolayı diğer organlara rahatsızlık vermesi kötü.
O yüzden de ister laproskopik ya da sezeryan yöntemiyle almak istiyor doktor, orda olmasın.
bütün doktarlar istemez ya vücutta gereksiz şeyleri. Herzaman için vücuttaki normalin dışındaki oluşum risktir diyorlar.
durum bu yani, yarın bugün bir çocuğum olmasını istediğimde belki de çocuk büyüyecek yer bulamıycak ne biliyim kistten dolayı, yada yumurtalığım tam görevini yapamayacak gibi riskler var,
işte böyle kızlar
Geçmiş olsun canım umarım canın sıktığından daha sorunsuz hallolur . Bencede tek doktorun sözü ile kalma helede gittiğin doktor cerrahsa.bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani
oyy kallisim döndün mü sen şimdi a.s. ben daha 1-2 hafta uzak kalıcaksın sanmıştım kilo bildirimden. süper o zaman :1hug:
mehalim peki?
tamam mehalim bende bundan sonra burdayım listeye gimesemde olur kahvaltıda yediklerimi yazayım 1 domates az kaşar az peynir 1 biber 1 dilim kepek ekmeği ile şekersiz çay.. kaydirigubbakcemile2
Selam güzellerim .haftaya ve güna güzel başladık sadece benim yine biraz gaz sıkıntım var ayaklı bomba gibiyim yatında yazı asacam boynuma " Ateşle yaklaşma " diyee:roflol:
sabah ve öğlen yememde kaçırmadım güzel yavaş yavaş düzene giriyorum ama hala takımdan çıktığım kilonun üstündeyim...
Geçmiş olsun canım umarım canın sıktığından daha sorunsuz hallolur . Bencede tek doktorun sözü ile kalma helede gittiğin doktor cerrahsa.
Canım benim hemen açıklayım sanada .Haftalardır spor salonu arıyodum sonunda buldum bugün gidip bakacam nasıl bir yer bu benim için süper olacak çünkü ben mecbur kalmadıkça spor yapamıyorm ve vücudumun toplanmaya ihtiyacı var Bunun yanında 18 mayısta diyetisyene gidicem çünkü son 2 ayda 60 altına inemedim ne kadar sıksamda bu nedenle profosyenel yardım almaya karar verdim hem bedenimdeki yağ kas kemik ve su oranlarınad öğrenmiş olacam. bu zamandada takımdan çıktığım kiloma dönebilmek arzum çünkü eksi kilo ile girmek istemiyorum. Hem zaten paylaşımlarımlada hep burdayım aslında bi yere gittiğimiz yok . sadece listede değilim okadar . Yani sahalara daha dinamik ve sıkı bir şekilde dönmek niyetim.Bu ara vermek çok iyi geldi ( 1-2kg alsam bile) çünkü psikolojik olarak yıpranmıştım.Mayıs ortasında daha süper başlayıp artık son kalan 10 kg kurtulmak niyetindeyim inşallah:))
:1shok: bak helebak . gözünü 50 dikmiş .:dilcikar:55 neyine yatmiyo kıs iskeletmi olacan ...yoksa mankenlik ajansından teklifmi aldın ... allaahkaydirigubbakcemile:1hug:
çok tuhaf bir şey geldi bu bana.. saç çıkanlara baktım iğrenç gözüküyorlar ayy.. sportim çabucak kurtul inşallah...kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Hem doktor bahsetti hemde ben biraz araştırdım, aslında dermoit kistin çok önemli habis
canım bende sabah yazmıştım sana takıma gelip paylaşım yapabilirsin diye ama mesajı silmişsintamam mehalim bende bundan sonra burdayım listeye gimesemde olur kahvaltıda yediklerimi yazayım 1 domates az kaşar az peynir 1 biber 1 dilim kepek ekmeği ile şekersiz çay.. kaydirigubbakcemile2
günaydınlar . 5. takımın fıstık hatunları ........
amin canim insallah... seninde anneler gününkutlu olsun..a.s.
ne kadar güzel.. cok tesekkürler melzeyit. anneler günün kutlu olsun canim
. Şeniz
Amiiinn canım..Allah bu duyguyu her kadına nasip etsin tabii banada delikafadulden
Bütün annelerin anneler gününü kutlarım.. Aslında 1 gün az anneler gününü kutlamaya en az 1 hafta olmalı..Okadar sene özveride bulunan off bile demeyen anneler için 1 gün çok az..Ne yapsak onlar için azdır..Elleri öpülesi analarımız.. Şeniz a.s.
:1shok: bak helebak . gözünü 50 dikmiş .:dilcikar:55 neyine yatmiyo kıs iskeletmi olacan ...yoksa mankenlik ajansından teklifmi aldın ... allaahkaydirigubbakcemile:1hug:
mehalim bu hafta bize bir liste yapıversene şekercikim ya değişik olsun.. bir kişi birden fazla kişinin denetçisi olsun ama yapamayanlarada söz söylemeyelim deneme amaçlı olsun mesela zenanın misafiri var onun gibi mazeretli olabiliriz diye... böylelikle bir kiininde biren fazla denetçisi olacak ağlama sızlama denetlemedin deme olayı kalkacak diye düşündüm hemen şimdi düşündüm valla yazarken geldi aklıma... lafımı bitireyim ...
herkeze soyluyomklava: bak bu hafta kacamak lafini duyarsam yakarim hepinizi bilesiniz
yaziik banaa yaaa hergun daha ozenli sofralar kurup yememekbenneyaptımki
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey çabuk uyum sağlarım sırnaşık şeyAramızda olmana çok sevindim. Gördüğüm kadarı ilede çabuk uyum sağlayacaksın hemen paylaşımlara başlamışın bu çok güzel :))
Arkadaşlar nurhayat arkadaşımaz listede olmamasına rağmen bizden destek istiyoru. Siz şeker pareler emin desteğinizi esirgemeyeceksiniz:sm_cool:[/I]
canım bende sabah yazmıştım sana takıma gelip paylaşım yapabilirsin diye ama mesajı silmişsincevapta yazmamışın
Cevap yazdım şimdi :roflol: cevabını görünce geldim zaten ama mesajını okuyunca cevap yazmayı unutmuşum..teşekkür ederim a.s
ben geldim azcık ama zor yazıyorum valla elimde eldivenler saçlarımı boyayacağım tam başladım sürmeye hadi bir bakıp çıkayım dedim şimdide haşır huşur yazamıyorum.. ben bugün çok güzel beslendim...
mehalim bu hafta bize bir liste yapıversene şekercikim ya değişik olsun.. bir kişi birden fazla kişinin denetçisi olsun ama yapamayanlarada söz söylemeyelim deneme amaçlı olsun mesela zenanın misafiri var onun gibi mazeretli olabiliriz diye... böylelikle bir kiininde biren fazla denetçisi olacak ağlama sızlama denetlemedin deme olayı kalkacak diye düşündüm hemen şimdi düşündüm valla yazarken geldi aklıma... lafımı bitireyim ... akşama kocacıkım unutmaz ise yıllardan sonra ilk kez başbaşa tiyatroya gideceğiz :) ay daha yazamıyorum sıkıntı bastı şıkır şıkır elimde eldivenler kuaföre gitmeye üşendim offf...
Valla bende boyayacağım kızıl renge..ama kendi kendime yapabilirmiyim benneyaptımki boyamda hazır valla fisfisfis
Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
şimdi banyoya gireyim sonra yine burdayım öptüm kısçeler... kızlar buarada diyete başlayalı 2 hafta oldu 4 kilo verdim iyi dimiayyy kendimi nasıl zayıf hissediyom bi bilseniz :roflol: kendimi manken gibim hisseder oldum..sanki her kıyafetim artık olacakmış gibi geliyo havalara girdim valla :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?