- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.521
hastanaede çalışmakta kötü soğuk kanlı olmak gerekiyor az önce bi çocuk geldi epilepsinöbeti geçiriyor rabbbim şifasını versin alllahım sağlık huzur versin dermansız dert vermesin
samsuna kış geri geldi havalar çok soğudu neyse tam yaz glmeden çok çok zayıflarız inşalllah
aynen öyle ..suan ellerım buz gibi......
juju ya noldu acep....eğitim de çok mu yordular kaptanı deryamızıı....
juju kaptan yorulmuştur şimdi bir güzel yayılmıştır kanepeye çay elinde değme keyfime bence
Tuğba alanya nasıl orda turistler gelmeye başlamıştır yerleşen yabancılaar da çoktur orda herşey pahalı gibi gelmişti orda bana
bugün açelya akkkoyun oktay ustaya konuk olmuştuda nasıl zayıflamış çok güzel olmuş
toplight oğluşun şişmansa desene tam ısırmalık olsada sksam yanacıklarından
kızlar çok erken ama ben menumu yazacağım malum yarın tartı gunu ben yemegımi yedim......
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile sıradan kahvaltı
öğle: yok( kahvaltı gec yapıldı)
akşam: koca bır kase salata
1 kase yoğurt
1 adet petibör bıskuvı
spor: akşam yapılacak.bugun hava soğuk dışarı yuruyuse çıkamadık.....
bugünki menümü yazayım
gece 4 te 3 kuru kayısı (oğlan için ayaktaydım )
sabah
1 kase ballı bademli nesfit
1 lokma peynir ekmek
ara yok
öğle
1 tane sigara böreği (patatesli idi ve fırında pişmiş)
ara
1/2 dilim ananas
akşam
1 kase çorba
1 kaşık hindi sote (önceden kalan)
2 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt
az sonra 7-8 tane çilek yerim heralde
spor 45 dk tempolu yürüyüş öğleyin
su biraz az oldu 1,5-2 lt civarı
kızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
canım dur büyük oğlanın resmini ekleyim doğum gününde çekilmişti sabaha silerim ordan bak bakalım tüm aile ordayız
çok az olmuş cnm bide çok erken yemişsin
cnm sıkma canını allah tüm hastalara ve sana şifa versin
sabahtan beri iş güç alışveriş bide misafir anca gelebildim
MENÜM
SABAH yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek domates salatalık
ÖĞLE 1kase yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık nohut
ARA yarım avuç leblebi nescafe
AKŞAM yarım kase çorba 2 kaşık bakla salata
SU içemedim ama yatana kadar içicem SPOR 2 saat yürüyüş
ekle de bakalım tombiğe..........
ama hala acıkmadım biliyo musunyarını hayal edıyorum
cuma olmasa açıkırdın kesinbendede öyle oluyo çünkü
ya dün davetsiz misafiri izledim inanın cuma yakın olmasa o saatte oturup bi tencere yemek yerdim o kadar canım istedi
şu iştah beni terketsin artıkkkgerçi artık çabuk doyuyorum ama olsun
öyle valla
tuğba baktınmı fotosuna toplihgt çok tatlılar maşşalllah tam ısırmalık 2 bebiş te alllah kem gözlerden korusun
kızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?