Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

samsuna kış geri geldi havalar çok soğudu neyse tam yaz glmeden çok çok zayıflarız inşalllah

Tuğba alanya nasıl orda turistler gelmeye başlamıştır yerleşen yabancılaar da çoktur orda herşey pahalı gibi gelmişti orda bana

bugün açelya akkkoyun oktay ustaya konuk olmuştuda nasıl zayıflamış çok güzel olmuş

toplight oğluşun şişmansa desene tam ısırmalık olsada sksam yanacıklarından

Tuğba alanya nasıl orda turistler gelmeye başlamıştır yerleşen yabancılaar da çoktur orda herşey pahalı gibi gelmişti orda bana

bugün açelya akkkoyun oktay ustaya konuk olmuştuda nasıl zayıflamış çok güzel olmuş

maalesef cnm çıtırlar boy göstermeye başladı......çok pahalı tabi..hiçbir şeyın yanına yaklaşılmıyor ki.....
açelya akkoyunun yüzü yeter ya çok tatlı kadın........

toplight oğluşun şişmansa desene tam ısırmalık olsada sksam yanacıklarından

canım dur büyük oğlanın resmini ekleyim doğum gününde çekilmişti sabaha silerim ordan bak bakalım tüm aile ordayız

kızlar ekledim tüm aile resmimizi yarın öğleye doğru silerim bakmak isteyen baksınn

Son düzenleme:

çok az olmuş cnm bide çok erken yemişsin

cnm sıkma canını allah tüm hastalara ve sana şifa versin

sabahtan beri iş güç alışveriş bide misafir anca gelebildim
MENÜM

SABAH yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek domates salatalık

ÖĞLE 1kase yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık nohut

ARA yarım avuç leblebi nescafe

AKŞAM yarım kase çorba 2 kaşık bakla salata

SU içemedim ama yatana kadar içicem SPOR 2 saat yürüyüş

yarın ki tartı nın eseri mi bu 2 kaşık bakla

ekle de bakalım tombiğe..........

ama hala acıkmadım biliyo musun yarını hayal edıyorum

cuma olmasa açıkırdın kesin bendede öyle oluyo çünkü

ya dün davetsiz misafiri izledim inanın cuma yakın olmasa o saatte oturup bi tencere yemek yerdim o kadar canım istedi

şu iştah beni terketsin artıkkk gerçi artık çabuk doyuyorum ama olsun

tuğba baktınmı fotosuna toplihgt çok tatlılar maşşalllah tam ısırmalık 2 bebiş te alllah kem gözlerden korusun

orası kesin cnm.........valla öyle programlar benı benden alıyor hele o sucuklar etler tavuklar of off hiç yıyemıyen var mıdır demiyorlar ya bır de samanyolunda yanı.....

tuğba baktınmı fotosuna toplihgt çok tatlılar maşşalllah tam ısırmalık 2 bebiş te alllah kem gözlerden korusun

baktım hasretcim cok şirinler...

rabişim canım çok geçmiş olsun.:26:.çok hızlı büyüyorsa ol kurtul cnm ameliyatını..
üzülme ne olur rabbim beterinden korusun ne yapalım çaresine bakıcaz bir an evvel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…