Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabişim canım çok geçmiş olsun.:26:.çok hızlı büyüyorsa ol kurtul cnm ameliyatını..
üzülme ne olur rabbim beterinden korusun ne yapalım çaresine bakıcaz bir an evvel..

haklısın alevim rabbim dermansız dert vermesın.... alev amelıyat ucretlerı hakkında bılgın varmı?

tuğba baktınmı fotosuna toplihgt çok tatlılar maşşalllah tam ısırmalık 2 bebiş te alllah kem gözlerden korusun
teşekkür ederim hasret cim allah sana daha çok verir hem de kız verir inş ben kız çok istedim de olmadı kısmet 2 oğlanaymış
orası kesin cnm.........valla öyle programlar benı benden alıyor hele o sucuklar etler tavuklar of off hiç yıyemıyen var mıdır demiyorlar ya bır de samanyolunda yanı.....

baktım hasretcim cok şirinler...

teşekkür ederim canım saolasın yarın görüşmek üzere ben yatacağım şimdiden size iyi geceler

bu arada az önce tartılmanın verdiği rahavetle meyve porsiyonu yemedim ama 1 duble karışık kokteyl içtim 5-6 tane bademle

teşekkkürler toplightcım amin inşalllah olur hayırlısıyla çok istiyorum annne olmayı

Ne deyim valla her şey süper biricikim

Üzülme rabiacım olsun şükür Allahım dermansız dert vermesin emin ol gönlünü ferah tut hepsini atlatacaksın bakarsın gebelikte olur hayırlısıyla olsun stres yapma Allah yardımcın olur dualarımız seninle

sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir

öğlen

1 kase ezogelin
1 baget
2 baklava

akşam
yarım kase ezodelin
1 baget

su içiyorum

spor

nbtteyim
bence güzel menü baklavada olsun bişiyccik olmaz gece nöbetinde hepsini eritirsin

menünde sıkıntı yok sağlıklı beslenme için bence güzel

düzensiz menü olmuş benimde son zamanlarda çok oluyordu sabahla öğleni birleştirmek ama iyi olmuyor... gerçi fazla yememişsin bugün sadece düzensiz olmuş varsın olsun

ben mi görmedim acaba bugün fazla menü yazan mı olmamış çok az geldi bana:44:
MENÜM:
sabah:
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
1 haşlanmış yumurta
öğle:
zeytinyağında sotelenmiş havuç üzeri sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
8 çilek 4 yemek kaşığı tarçinlı yoğurt
akşamkahvaltılık)
1 domates 2 biberden oluşan sos
yarım kk peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek

su tamam
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş

ayyy!... nasıl uykum geldi bende gidim artık tükkanı ben kapatıyorum hanımlar yarın sabah erkenden tükkanı açalım cuma sabahı büyük gün...
gitsin kilolar gesin çıtırlar
herkese iyi geceler... ukyo nöbetciydi ukyo sanada iyi nöbetler bacım...

haydi bakalım ZES kaçar...

haklısın alevim rabbim dermansız dert vermesın.... alev amelıyat ucretlerı hakkında bılgın varmı?

canım özel hastanede olursun muhtemelen dimi?
benim olduğum ameliyat 3250 idi..
özelde yaptıracaksan sende..
2000 tl den başlıyordur cnm..

günaydın kızlar

moralim çok bozuk sabah 65 kilo geldim.

pazartesi 63.7 kiko geliyodum. birde bu hafta hep spor yaptım.

ya 4 günde bu kadar mı kilo alınır yaaaaaaaaaaaa. gerçekten sabah sabah moral falan kalmadı.

20 kere inip çıktım 65
. bu gün okulun kermesi var çok yoğun olacağım umarım sizler vermişsinizdir.

tatlım belki vucudun şiş olabilir ....sakın moralini falan bozma...

.

menümü yazmadım bennn...

sabah:1 dilim kepek ekmeğine 2 tatlı kaşığı kadar krem peynir sürdüm
5 zaytin,domates,salatalık

ara:yarım elma

öğle:1 tane incik,3 yemek kaşığı pilav,1 bardak ayran

ara:10 tane çilek

akşam:bir dilim kızarmış yağlanmış kepek ekmeği ama şu tepsi ekmeklerinden
1 k.k peynir ve 2 tatlı kaşığı reçel

spor:yarım saat eliptik
yarım saat yürüyüş

su :2 litreye yakın

.

[video=youtube;_Cm1aJQTsjU]http://www.youtube.com/watch?v=_Cm1aJQTsjU[/video]

bu şarkıda benden inşallah video olarak yükleyebilmişimdir:44::26:

afiyet olsun bence gayet güzel menü sporda zati misss gibi yapılmış... yarım saat eliptik gayet iyi bide yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…