Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm ne olcak birbirimize destek için burdayız tam gaz motivasyon devam

dalintoş ya çok mu kötü oldu Allah Allah... Nasıl bu kadar saçı yaktılar hayret bir şey yaaa neyse eğer çare yoksa ne bilim belkide güzeldir sana öyle geliyordur... Çok geçmiş olsun dalintoş

GÜNAYDINNN

haftasonu kimse yokk ben yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam
günaydın!...

cnm ne olcak birbirimize destek için burdayız tam gaz motivasyon devam

aman biriciğim sen ne yaptın öyle ben dün öğlen bi dilim tatlı yedim o çok rahatsız etti ama senin gibi spor yapamadım ben ne güzel sabah sabah yürüyüşünü de yapmışsın maşallah sana

dalinim sıkma cnını ama keşke hep gittiğin kuaföre gitseydin ben saç kesimi ve boyayı kesinlikle kendi kuaförüme yaptırırım fön ancak çektiririm tanımadığıma
adam da ne pişikin miş yaaa böyle kalacak demiş allah belasını versin diyecem şimdi ona olmayacak
bu arada dişin için de geçmiş olsun
GÜNAYDINNN

haftasonu kimse yokk ben yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam

ohhh missss

bu arada günaydın demeyi unutmuşum hepinize günaydın diyerek dünki menümü de yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara yok
öğle
1/2 kase çorba
1 kuzu incik
2 kaşık pilav
1 dilim haşhaşlı tatlı
ara yok
akşam
1 kase çorba
4 kaşık kabak yemeği
1 kaşık yoğurt
ara
5-6 yerfıstığı
spor maalesef yok

Tühhhhhh yaaaaaaa üzüldüm şimdii...canım yaaaaa nasılda hazırlamıştın kendinii, resmini koysana bakalım o kadarda kötü durmaz belki tatlımm :26::26::26:

Günaydın şahnurumm, günaydın arkadaşlarım..Bu gün cumjartesi çok iş olmuyor ama sırf spor olsun diyeee acayip bir mıntıka temizliği yaptım bu saate kadar patronda ne temiz eleman demiştir haberi olsa spor amaçlı olduğundan hahahaha

Neyse asıl konuma geleyim, itiraf ediyorum kızlar henüz bu gün kendime gelebildim, neredeyse 1 haftadır bocalıyordum :26::26: halamın rahatsızlığı çok yıktı beni, şizofren hastasıydı zaten :26::26: 1 hafta öncede rahim kanseri olduğu öğrenildi ve amelyita da kararsızlar..çok geç kalınmış demiş doktoru anlayacağınız hayatın bomboş bişey olduğunu ve hiç bir şey için üzülüp yıpranmaya gerek olmadığı düşüncesine girdim, herşeyin bir boşluk kocaman bir boşluk olduğunu düşündüm ve boşverdikçeee verdim...Nihayet dün akşam uzunca düşünüp taşınıp ve malesef hayat devam ediyor, kendime gelmem gerek olduğuna karar verip (teslimiyet belkide) ve sabah yeniden başladım..Rabbim yardım etsin tüm herkese, haa birde uzaktan bir akraba 35 yaşında onunda halamla beraber yine rahim kanseri olduğunu da öğrenmiştim

halam 61 yaşında ve gerçekten ruhsuzlaşmıştı, yani öyle bir hastalık ki şizofreni halam hiç birimizi hissetmez olmuş, takıntılarıyla yaşıyordu, belkide halam öleli yıllar olmuştu malesef zor bir dönem, babamı ve diğer kardeşleri düşünüyorum..kardeş acısı hiç bişeye benzemez işte bu pskolojiyle diyetime hiç vakit ayırmamıştım...artık ayırıcağım ve ne yaparsak yapalım, yaşanılıcak olan yaşanıyor..asla engel olamıyoruz çoğu kez..

.

saolun kızlar sabahın 7 sınde kalktım hala bu agrıyla kaynosu beklıorum off off

sacım ıcın yapcak bısey yok 3 hafta beklıcem ama esım cok begendı yada benı avutuyo bakalım tanıdıklar es dost gorunce ne dıcek bı kısı bıle cok kotu olmus derse anında alır sıyahı vururum baslarım balyajına dıyıp

ne denırkı

gamzecim Allah halanın ve yakınlarının yardımcısı olsun....:26:[/B]

dalin hangi kuaföre gittin??? dişin içinde gecmıs olsun....

gamzem halana cok uzuldum allah yardımcısı olsun canım

şu dişten bı kurtulamadın:26::26::26: saçın için mutlaka bekle yanar falan valla kel kalırsın

Aminn canımm :26::26::26:

Sen nasılsın?

ay bugun pek iyi sayılmam eşimin hastalığı bana da bulaştı .boğazım şiş ,gözlerımın üstünde öküz oturuyor gıbı hıssedıyorum
sen iş yerındesın galıba? cumartesı tatıl degıl mı?

dalin hangi kuaföre gittin??? dişin içinde gecmıs olsun....

gamzem halana cok uzuldum allah yardımcısı olsun canım

rabişim nasıl oldun cnm.....moralımız yüksek değil mi? şayet aksı olmamalı
sana kim bakacak....kime haber verdın....:26:

benim rakibem nerde yaaaaaaa cızzzzzzzz birsennnn gelırsen beni dürt

aaaaaaaaaaaaa kötü şeylerden bahsetmeyın artık...tmm her şey çok güzel olacak......neydı o şarkının adı ya her şey güzel olacak senle olunca lalallalla
hepimiz burdayız.hasta olanlar,mutsuz olanlar,derdi sıkıntısı olanlar hopppppppppp 5. takıma......burda ne dert kalır ne sıkıntı....aklınızı alırım hahaytt

jujuuuuuuuuuu fellik fellik gezıyon sen de mi? bugun cumartesı ya nerece gıttın acübeeeeee...foruma mı gittin ?

offfff garfimi de özledim
büş ü de

gamzecim allah halanın ve bütün hastaların yardımcısı olsun bende bugün adet sancısılya cebelleşiyorum

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek 3 zeytin peynir domates biber yumurta

ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 kivi 3 çilek

ARA yarım avuç leblebi nescafe

AKŞAM 1 tabak bakla salata,

SU tamamlıyıcam

SPOR 1.5 saat tempolu yürüyüş

Gamzem allah sabir versin.

rahatsiz olan arkadaslar gecmis olsun.
cornellam beni ozlemedin miii.
daliin bende ayni sorunu yasadim.suan uzasin da sekle girsin boyada aksin diye bekliyom.

bana gelnce izmire kardesimin yanina geldim.moral falan yok.en son 65rakami beni yikti. sunu soyleyeyim kilo verdikce insan gaza geliyoo. .

birseyi merak ediyorum en son doktora gittigimde doktor ilaclarimi degistirdi ve b12 vitamini verdi. esim o kilo aldiriyo dedi. sizin tecrubeniz bilginiz var mi bu konuda

Canm gecmis olsun. menun harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…