Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne naber kızlar ben dışarıdaydım eve gelincede çamaşır felan anca oturum benim yüzümde hiç sivilce çıkmazdı neoldu bilmiyorum her tarafında sivilce çıktı alerji gibi kızark kırık köyden geldikten sora oldu bakalım ne zaan geçççek

yediğin bi şey dokunmuştur belki hasret.. ya da mevsimsel alerjidir. dermatologa görün derim yine de..
gamzem allah sabır versin halana ve ailesine. hariçten demek kolay biliyorum ama kötü zamanlarımız için hep kendimize örnek alacak kişiler bulmalıyız ki tutunacak dalımız olsun. .Hz. Eyyüb (asm) kıssası gelsin aklına canım.. O ki peygamberdi, ne kadar musibet geldi başına.

Menüm akşama kadadr güzeldi
sabah: peynir+5 zeytin+1 haşlanmış yumurta+ysoğan+maydonoz
akşam: 4 kanat+fırında baharatlı patates+2 bardak zero

Canm yediklerinden olabilir.ben ilk besibiyerde cayi ictigimge cikmisti

Aksamda cok olmamis canim.. zero )))

Benm menm
sabah 2dilim ekmek omlet bal kaymak domat

ogle isvec kofte patates zero

aksam. 4tane sarma
spor sabah 10 dan 3e kadar gezme

cornim bu menuye. bakarak beni gececegini sanma..:))))))))))

selam kızlarr..akşama kadar ev işi yaptım sonrada alışveriş vs çok yoruldum..

gamze canım çok üzüldüm ne denir ki..Rabbim şifa versin inşallah.

dalin saçlarını merak ettim bi foto çekip koysan ya kuzum.

iyim kuzum cok sukur moralım ıyı kocamı cok sevıyorum cok destekcımm... su an ıcın kımseye haber vermedım kuzum pzt doktora gıdıcez tekrar bı kesınlessın bısıler sonra haber vercem herkese...

neden kımseler yokkkkk???
bugun ızmıte gıttık kahvaltıya sonrada bayagı gezdık dolandık ıyı geldıı :)

Gamzem; halanın durumu için çok üzüldüm rabbim halanın bu dünyada çektiği tüm sıkıntıla,r hastalıklar öbür dünyada ona cennet olsun inşallah...Rabbim inşallah hastalığına şifa verir... Hepinizin halana desteğiyle zorlukları aşar inşallah... Sizlere ve ailesine Allah güç kuvvet versin sabır versin... İnşallah her şey çok güzel olur...Moralinizi yüksek tutun ki halanızın da morali iyi olsun gamzem ne desem bilmiyorum bunlar insan hayatında çooooooooook zor süreçler... İnsan olmak çok zor aslında... hayatımızda yaşadığımız böyle üzücü hadiseler bizi farklı düşünmeye sevkediyor ve yaptıklarımızı sorgulamaya başlıyoruz silkelenip bir daha düşünüp hayata daha farklı bakabilmeyi öğreniyoruz ve unuttuklarımızı hatırlıyoruz...Allah bu sınav hayatında hepimizin başarıyla mezuniyetini nasip etsin...(AMİN)

Talip olunan değerler ne kadar büyükse, Tabi tutulan imtihanlarda okadar büyük oluyor.Tut elimizden rabbim,tutki kalmayalım sensiz,Şüphesiz bizim tedbirimiz senin takdirinden küçükdür,Bizleri kazanma kuşağında kaybedenlerden değil hakiki kahramanlarından eyle!AMİN..

Daha simdi okuyabildimm... herkes sahitttt...kim kimi yiyecek...:) :))))))

valla bu iş çok iyi oldu yoksa ben yemeye devam edıyordum....benı yeme cok pis selülit yaparım

:44::44::44::44:biraz polyannacılık yapalım.....genclıgını tekrardan yasıyosun ıste daha ne ayy bu olmadı sankı şimdi yaslandık

sen benım yedıklerımı duysan bu yedıklerınle kendını survıvor da zannedersın

eferim eferim enişteyeevlilik bu zaten iyi günde kötü gunde

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN............

günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee..........
ben şimdi sabahın köründe napıyorum burda.....eşim işe gitti benım de uykum kactı:18::18::18::18::18:

Kızlar dün akşam halama gittim ve inşallah herşeyin hayılrısı diyorum..Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..Evet grubumuza kötü yönce etki etmesin ve sizleri de üzmemek adına ilk zamanlar söylememiştim ama en son artık söyledim..duasını ve güzel düşüncesini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim..halam hastalığını bilemiyor ve o çok mutlu...hastaneleri hiç sevmediği için ona eve gelmek çok iyi gelmiş..iyi olduğunu söylüyor ve bende iyi gördüm..inşaallah herşey iyi olucak...

Berbat bir haftasonu geçiriyorum...Eşim şehir dışında ve yalnız kaldım..kötü oldum, kötü hissettim..Tek güzel tarafı, haftasonu kahvaltılarım hep cozutarak geçerdi, bu kahvaltılar kalabalıkla keyifli olurdu, kalabalıkta 2 kişi yani kötü oldum ama şimdi cozutmayı bırakın canım kahvaltı yapmak bile istemiyor, galiba canım acıdı

Neyse dedik yaa, herşey güzel olucakkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Günaydın arkadaşlarım...

.

chentiqqq zero'ya izin veriyordu diyetisyenim biliyormusunn?

herkese kocaman gunaydınnnn

Günaydın tatlımmmmmmmmmmm

gamzemm ben gelırım cnm senınle kahvaltı ederız yalnız hissetme kendını cnm benım.....bak bende evde yalnızım...sen şimdi üzüldün ya ondan duygusallaştın:26:

herkese kocaman gunaydınnnn

günaydınnnnn

chentiqqq zero'ya izin veriyordu diyetisyenim biliyormusunn?

Günaydın tatlımmmmmmmmmmm

evet dukan dıyetınde de zero sebest nıyeyse artık:44::44::44::44:

gunaydın kızlarrrr altta cornıyle rabısı goruyorum gunayın hanımlarr....

dun nele roldu bılsenız dısımı cektırmeye gıdıcem demıstımya gıttım.cekemeyız agrıyosa dedı bende cek nolur ıntıhar ettırecek bu agrı bana dedım :) dayanabılırsen cekelım ozaman dedı agtrıyan dısın cekılmesı cok acılı olur dedı cekya dedım nekadra acyabılırkı bole hergun cekmektense tek seferde acısın kurtulayım.neyse 3 tane uyusturucu yaptı cok fazla deılmı dedım bunların bıle uyusturucanı sanmıorum dedı basladım zangır zangır tıtremeye.40 dkk sonra cagırdı kerpetenı soktu azıma dısıme bastırmasıyla benım avaz avaz cıglık atmam bır oldu ve bayıldım evet yanlıs duymadınız o acıdan bayıldım.kızımda yanımdaydı cok korkmus kuzum.kendıme geldıgımde tansıyonum 8 e dusmus e korkuda vardı tabı neyse bu dıs basıma cok az gelen bı vaka dedı bukadar yıldır doktorum bu vakalarla cok cok az karsılastım dedı apse butun dısı damagı sarmıs kalınlasmıs anestezı delıp ıcıne dıs kokune gıremıo dedı butun agız uyusuk ama dıs koku hala canlı dedı.omrumden omur gıttı.12 ıgne 3 antıbıyotık verdsı bunlar bıtınce cekmeyı denıcek cekermezse amelıyatla alacak dısı.ben ne halt yıcem ya suan hala zonklayarak agıyo nasıl bı apsedır bu lanet olsunnn hayattan sogudumya aylardır bu agrıyla yasıorum.

sacıma gelınce kendı kuaforume gıttım oda begendı rengı ama ben ıstemıyoru1m yarın sabaha anlastık gıdıcem hem boyayı hemde seklını duzelttırcem ona guvenıorum cunku.verdıgım parayada cok acıdı bana gelseydın 20 tlye getırırdım bu hale dıo oda bana tabı.su halıyle resımc ekmek ıstemıorum cok kotuu bı renk aynaya bakmıorum sınırımdenbıde sokaga cıktım sankı herkes sacıma bakıp dalga gecıo gıbı geldı neyse bukadar havadıs yeter.sımdı esım beklıo koye gıdıcez herkesı opuyorum benı ozleyın anacım babayyy

Gunydin canlarimm..
suan yoldayiz annemleri evine brakip aydina geccez. bir spor yapasm var kii:))))))

Rakibemmmmm kendini toparlaaaa dilimden kurtulamazsin bak demedi deme. :))))))))

günaydınnnnnnn
ay sabah sabah güldüm bayıldım demıssın ya biliyorum sen acı cekıyosun ama komık anlatmıssın dişçi koltuğunda bayılan dalintoş ayy Allah iyiliğini versin
12 iğne de az değilmiş ay totin kevgire dönecek desene valla ben olsam ağlardım galiba:26::26::26:
kullan da ılaclarını amelıyata gerek kalmasın....benım iltihapsız dişimi zor cektıler .....kocaman bişi çıkıyor ya damağın içinden

JUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kaptanı deryam gemıyı mı terk ettın nerdesın hatunnnn...........

[video=youtube;eZF2V40NaZI]http://www.youtube.com/watch?v=eZF2V40NaZI[/video]

bunu izleyen var mı?????????

gulme komsuna gelır basına ama olay komık dusunulurse once aaaaaaaaaaaaaa dıye bagırıyosun sonra el ayak bosalıo tansıyon dusuyo kısa surelı bı acı sokuna gırıyosun orda 3-4 dakıkalık bı bolumu ınan hatırlamıorum gecmısım kendımden dıscı bayanda korkmus rahat calısamadım tansıyonun dustu kendınden gectın dedı bende hocam hazır baygınken cekıvereydın bı gayret dedım guldu yoook dedı.sadıstlıgın maanassı yok demek ıstedı

cıktım dısarı oturdum banka bayan vardı yanımda neden okadar bagırdın dıyo pısıkopatayımya ben hazdan bagırdım tobe yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…