- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.781
heeyyyyyy kızlarr nabersınız yaaaaaa
gulme komsuna gelır basınaama olay komık dusunulurse once aaaaaaaaaaaaaa dıye bagırıyosun sonra el ayak bosalıo tansıyon dusuyo kısa surelı bı acı sokuna gırıyosun orda 3-4 dakıkalık bı bolumu ınan hatırlamıorum gecmısım kendımden dıscı bayanda korkmus rahat calısamadım tansıyonun dustu kendınden gectın dedı bende hocam hazır baygınken cekıvereydın bı gayret dedım guldu yoook dedı.sadıstlıgın maanassı yok demek ıstedı
cıktım dısarı oturdum banka bayan vardı yanımda neden okadar bagırdın dıyo pısıkopatayımya ben hazdan bagırdım tobe yaa
dalinnn cok gecmıs olsun kuzucuga uzuldum valla ne kadar korkmustur kım bılır... ınsallah ılaclar etkısını gosterır kurtulursun dısındenn..
kız hangı kuafore gıttın derken ısım ıstemıstım
yalnızım bugun oturunca kendımı dınlıyorum sacma sapan seyler dusunuyorum en ıyısı kendımı temızlıge vereyımm....
idare eder cnm benım.sende mı yalnızsın...bugun apartman toplantısı var ona gıderım belkıilk başta utanıırm ama sonra geçer heralde gecen toplantıda zorla benı yönetıcı yardımcısı yapmıslardı bügün de yönetım degısecekmıs benı başkan secıyorlarmıs her şeyı halletttım ama bır de buna el atayım
aynen kuzum yalnızım bende gıt tabı ya baskan corni yakısır kuzumaaman ole oluyo ılk etapta sessız kalıyosun cekınıyosun sonra hopppp muhabbetın ıcındesın
yok kız ben uğraşamam bu tiplerle......20 tane adam gecen sefer kavga edeceklerdı......geyık olsun dıye ınecegım bakalım neye karar verecekler
hadi bakalımmm eglence olur o zamanıskur puanları gordunmu
öhöömm öhöömm he yagördüm bişiler de onlar puan mıydı yoksa başka bişi mi ilk dk kavrayamadım
ebesının gözü yayanı varya ınsanların haklarını yıyorlar hazıranda bırakacakları halde cogu kişi başvuru yapmıs:26::26:
dün de görümcem sakarya da sınava gırdı kurtuldubızımkı de bana dıyor bak dışını sıktı çalıştı kurtuldu :26:
aynen yaaa hazıran atamasında o 90 lar tekrar tercıh yapacak o kadrolar bos kalacak mallık ya.....
heee nasıl gecmısss sınav??
valla arayıp da sormadık kı sınav öncesı konuşmuştuk sonra unuttuk aramayı....:26: bugun ararız ama .....onun iyidir ya ona ders de yer yutar.....50 tane işi aynı anda götüren nadır ınsanlardan....aöf okuyor dersler hep 90-100 dıyorum bana da söyle yardımcı kıtap tan mı çalışıyorsun yok aöf nın kendı kıtaplarından dıyor....işletme okuyoruz kıtapları bı görsen bır sey anlamıyorum ben bu nasıl yapıyor benım kafam basmıyor.....her yıl sınava gırıyor hıc mı bıkmaz ınsan....
gunaydınnnnnnnn cnm.......
hımmmm ama oda ıssız sende demekkı cok bı fark yok
yaww kuşum öle de ama işte o çabalıyor.....ben de onun kı kadar hırs yok...bak kız sınava 20 gun kala oturdu çalıştı.sabahlara kadar uyumamıştır o.ama ben öyle degılım kı ben rahatım bozulacak dıye oturup çalışmadım bak...başma ağrılar gırıyordu ders çalışacağım dıye
elbet bır gun karşılığını alır ama gec ama erken
rabiş ben ikm yı de takıp edıyorum ama hala ilana çıkmadı.....infaz koruma memurluğunu yanı.....merak edıyorum acaba hamılelık engel teskıl edıyor mu ?:44::44::44::44:
aynen kuzum bende calısmadım dıye gırmedım sınava hayırlısı alllahtan yaa o bılır en ıyısını sende cabaladın bende o kadar da degıl bı sınava gırmedın dıye olumsuzlanma lutfenn
varmı kuzum yoksa bebişşşş hadi insallahhsanmıyorum ya sonucta devlet memuru olcan cocuk engelı yoktur bence
öle Allahtan hayırlısını dılıyorum hep zaten..........yok hayatım bebiş yok da hanı çalışma başladı yao yüzden sordum nolur nolmaz çalışma başladı dıyorum ama 1 haftadır tık yok bızde bende haftaya bı test yaparım evde......belkı adet olurum gerek kalmaz......
ama benım görümcem hamıleydı adet görmeye de devam etmıstı4 aylık olmuş çocuk yenı anlamışlardı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?