Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin cnm Allah isteyen herkese nasıp etsın....ya valla ovulasyon zamanını hesaplayamadım ki....gecen ay 15 gun gecıkmelı olmuştu sonra dıger tarıhlere baktık eşimle hıc bır duzenım yok yanı 28 günde bır oluyorum dıyemıyorum:44::44:
en son adet tarıhım 25 mart-28 mart dı......şimdi belli olmusmudur eger olduysa yanı?

kuzum eger olduysa 10 gun sonra bellı oluyo gebelık ama sen yumurtanın ne zaman catladıgını bılmedıgın ıcın adetını bekle adetın olmazsa testını yap ben yumurtamın catladıgı zamanı bılıyorum ıgne yapıyorum ya kendıme 16 sında catladı yumurtam ayın 26 sında kanda bhcg baktırcam ıste...

hımmm anladım cnm......o zaman beklemekten başka çare yok....:26::26::26: rabişim toplantı saatı geldı ben kaçıyorum....çok öpüyorum senı kendını temızlıkle hırplama......roman okusana sen...kendını kaptıracağın bır kıtap al görüşürüz cnm

ok kuzum benım optum bende kocamann dıkkat et kendıneee

herkese merhabaaaaaaaaaaaa..geç kaltık kahvaltı yaptık anca bu saat oldu bugün ütü günüm hepsini bitiricem kafaya koydum..

kendime haftalık iş tablosu oluşturdum haftada 1 ağır iş yapınca çokkkkkkkk yoruluyorum o yüzden hergün azcık azcık yapıcambugüne ütü düştü

cornelle-rabiş test gününüze az kalmış inş.müjdeler olsun kızlarrrr

bizimde az kaldı temmuza heyecan dorukta

tamam bebişim, hep yanımda ol kiiiiiiiiiiiiiii

Ayyyy dalinimmm yeminlee macera filmi halt etmiş yanında hahahahha, dişin için çok geçmiş olsun bebişimm, maceracı dalinim benimm

Gunydin canlarimm..
suan yoldayiz annemleri evine brakip aydina geccez. bir spor yapasm var kii:))))))

Rakibemmmmm kendini toparlaaaa dilimden kurtulamazsin bak demedi deme. :))))))))

yiyin birbirinizi

[video=youtube;eZF2V40NaZI]http://www.youtube.com/watch?v=eZF2V40NaZI[/video]

bunu izleyen var mı?????????

ayyyyyyyyyy ben izledimmmmmmmmm pazartesi tekrarı var tv2 de

Merhaba canımm

aaaaaaaaaaaaa kimse yok... pazar günü ne bunaltıcı oluyor ya... havada kapalı dondurma mı yesem acaba :131::131: ya da şöyle sütlü tat lı mı bilemedim akşam menümde belli olur artık... ya ben genelde hep evde olduğum için gözüm hep mutfakta buzdolabında oluyor heleki böyle havalarda iyice depreşiyor:125::125::125::125:... Sonracıma işte üstümde bi uyuşukluk var bağırayım azcık bari kendime geliyim :120::120::120::120::95::95::95::95::84::84::84::84::111::111::111::111::111::111::111: neyse hanımlar herkese güzel bi pazar günü diliyorum 1 saate bizde bi şöyle çıkalım dışarı azcık kendimize gelelim

offfffffffff dağ gibi ütü yaptım bidaha biriktirmicem böyle yaaa daha zor oluyo hiç te sevmem zati...

şimdide kendimi temizlesem iyi oalcak

sonra da otururum oh mis mis..

ayy bende mercımeklı köfte yaptım karnım şişti davul gıbı oldum.......ağzımdan çıkacaklar sanki birsen ben mercımekle köfte yedım sende şöyle bol yağlı kebap falan ye
ama ben köftemı az zeytınyagı ile yaptım benım yoğurtlu haftam yalan mı oluyo ne

gamzecım hep olurum tabi bebişim sen yeter kı iste

alevcim hayırlısı olur inşallah

zes üstüne bastın ayağını kaldır bacım.bende aynı bu durumdayım.......

kızlar dıyet yapmak mı zorlaştı ne oldu ben anlamıyorum.......sanırım gündüzlerın uzaması dıyetı zorlastırıyorhemen bahanemı yaratırım

rabiş ben ikm yı de takıp edıyorum ama hala ilana çıkmadı.....infaz koruma memurluğunu yanı.....merak edıyorum acaba hamılelık engel teskıl edıyor mu ?:44::44::44::44:

hayırlı haberlerinini bekliyoruz...
canm ben bu uygulamaya geçen hafta başladım gerçekten rahat oluyo. sporunuda yapacak vakit oluyoo

canm çokkkk geçmiş olsun.

valla kokoreç ve midye dolma yememek için kendimi zor tuttum.

menüm
sabah 2 dilim ekmek bal -kaymak omlet
ara 1 minik kare bitter çukulata
öğle kıymalı yumurta 2 dilim ekmek
ara 4 tane patates kızartma
akşam 4 tane sarma zeytin peynir 1 dilim ekmek(gözüm doymuyooo)
ara leblebi liht meyveli yoğurt

spor yok su tamam

amin. çok beğendim bu duayı..

centik birsen naber kızlarr??

iyiyim canım... 15 dk bi geçmişi okudum... baktım kim cozutmuş cozutmamış. ben kızı parka çıkartcam diye hasta ettim sanırım çok üzüldüm. burnu akıp akıp duruyor geçmedi. geçen hafta öksürüyordu da doktor ilaç vermişti ya.. şimdi öksürük sürekli değil ama akıntı çıktı başıma. gezmeden evde de oturamıyorum ki..

sonracığıma sabah arkadaşlarda kahvaltıya gittik. sonrasında park sonrasında halama uğradık. ne kadar zayıflamışsın dedi halam ne yaptın dedi ben o kadar mutlu oldum ki. kızlar bunun hazzı çok güzel ya.. cidden.

sabah:
sayısını hatırlamadığım simit parçaları
peynir yeşil zeyin domates salatalık 1 tk halis tereyağı (muhteşemdi)

ara:
1 dilim kakaolu ıslak kek tarzı bir tatlı

saat 5 te
1 poğaça 1 dilim yaş pasta

spor
5 kat merdiven inmece çıkmaca

centik birsen naber kızlarr??

canım eşimle film izliyoduk şimdi okudum. johnny deep in filmiydi. bu adama bayılıyommm

canm burnunun akması iyi tıkanık olsa gece uyuyamaz... afiyet olsun pastalar yenmişş

ıyı geceler hanımcelerım.bnm ıgneler etkı edıyor sanırım.bugun 2.ıgnemı oldum artı yanında antıbıyotıklerle dısımın acı sıddetı 10 buyuklugundekı depreden 4 e ındı hep bole agrısa basım ustune yarında kuafore gıdıcem yenı stılımı sıze reım ceker koyarım sımdı uyuyayım herkesı cvok optum babayyy

dalin bacı haydi geçmişler olsun iyi olacaksın inşallah!...
menüm:
sabah:
1 salatalık
1 kk kadar dil peyniri
5-6 zeytin
1 domates
biraz bal kaymak
2 dilim çavdar ekmeği
öğle:
1 enginar dolması
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
kakaolu puding
akşam:
fırında tavuk(göğüs kısmı)
1 dilim ekmek
bol miktarda acı turşu biber
1 bardak kola
ara:
5-6 tane çilek birazda tarçınlı yoğurt

Son düzenleme:
enginar dolmasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

gunaydın fıstıklarrr

artık nefsimin efendisi olacağım. gördüğüm şeylerden 1-2 çatal yiyeyim yokkk çünki tadını aldığımda kendimi durduramıyorum.

canm yeni resimleri ekliyozzzz

canmmenün güzell. inşallah kola zerodur

Dünyanız mutIu hayaIIeriniz tatIı oIsun. GönIünüze huzur doIsun mutIuIukIar ömrünüzce, her şey gönIünüzce oIsun. Günaydın.

.

ahhh dalin ahhhhh ne çektin beeeee.... hani hep mi seni bulur diyorum... ve şuan elimde okuduğum kitabı sen okumalısın diyorumbaşka bişi demiyorum... "evrenden torpilim var" kitabın adı.. valla teker teker gelin lennnn dilesim var seni okudukça .. atsan atılmıyo satsan satılmıyo bu diş belası ...

ya hayırdır hafta sonu matem günümüzmüydü bizim böyle gamze geçmiş olsun ne diyeyim ki... bugünlerde nereye dönsem bi kanser vakası geliyor karşıma rabbim uzak tutsun ama sanki arttı kanser vakaları ....

hafta sonu girimedim çünkü apar topar oğlanı babannesi ile ankaraya yolladım 23 nisan şenlikleri için... halası dil mezunu sırbistan ekibini ona vermişler illa getirin batuyu burda şenliklerde gezdiricem ben onu deyince apar topar bilet alındı eşyaları hazırla yolla felan.. dün yoktu evde ve ben çok bunaldım özledim ev bomboştu sanki ... ama eğleneceği için seviniyorum onun için iyi bir tecrübe olacak
dalin insan kesim ve boya yaptıracaksa neden kendi kuaförüne gitmez merak ederim... ya nası güvendin de gittin tanımadığın yere ben basit bir kesimi bile kırk kere düşünürüm ya beceremezlerse diye... ama bir süre boyatma bence saç dinlensin kendine gelsin üst üste işleme tabi tutma bence

ve diş diş diş ne diyeyim sana o doktorda nası adammış iltahaplı diş çekilmez yaaa bunu bilmiyormu???? ya verdiği ilaçları düzgün kullanmadın sen yada güçlü bir ilaç vermedi ki okadar tedaviye rağmen dişin iltahabı kurumadı ....

JUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kaptanı deryam gemıyı mı terk ettın nerdesın hatunnnn...........
yok anam ne kaçması buralardayım hafta sonları giremeyebilirim artık eee havalar güzel ben evde dururmuyum

beyazın son klibi izleyin süper.....

[video=youtube;p1U3eKA-d3E]http://www.youtube.com/watch?v=p1U3eKA-d3E[/video]
süper bişi bu yaaaaaaa valla beyaz nasıda uydurmuşun çok beğendim sabah sabah güldürdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…