Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güüüüünaaaaaaaayyyyyyyydııııınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınız bakalımm, sizi çok özledimmmm...dünnn uzaklardan misafirim geldii..eşimde yoktuuu güzel güzel sohbet ettik, kız kıza kaynattıkk ve iş konuştuk

ek iş yapmaya başladım ve hemen sizler aklıma geldiniz...özellikle Alev, şahnur, zes, ukyo, juju, dalin, chentiq, rabiş, corni, anaa herkes gelmiş zaten

Kızlar bir ara bu konuyu konuşalım..Ama önce dünkü menümü yazayım...

Sabah: çok az peynir, 1 lokma tereyağlı ekmek, 1 domates..

Ara: yok

Öğle: 1 kk. peynir, 5 zeytin, 1 dilim minik kepek ekmeği, 2 yeşil biber..,

Ara: ıspanaklı krep..

Akşam: 1 paket pirinç patlağı

Ara: 1 meyve

Spor: 2 saat yürüyüş, 1 saat ev işi.. koşturmaca
Su: içtim..

hayırdır gamze nasıl bir ek iş bu canımcımmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....bugün hava güzel sonunda

o beyazın klibini ben cuma gecesi izledim..beyazı kaçırmamda genelde en azından 1-2.reklama kadar izlerim..sertabın klibine baqyılacaktım gülmekten..sertap erenerde öldü gülmekten o gece..harika yaaaaa

bu arada gamze ek iş mi dedin nasıl bişeymişki o..internetten mi?

Son düzenleme:
günaydınlarrrr

gamze cim halana geçmiş olsun canım gecen de benim yakın bi arkadaşım rahim kanseri olmuş rahim alındıktan sonra kemoterapiye başlamışlardı insanın çok canını sıkıyo böyle durumlar yaa bişey diyomiyorum canım yaa

canım sana da geçmiş olsun devamında okudum kadarıyla ilaçlar işe yaramaya başlamış bir an önce iyileşde bitsin canım yaaa

jujum demek oğluş ankaraya geldi haa sende geleydin onla beraber gezerdik bu arada şenlikler falan nerde acaba bende çocukları götürsem

gelelim vbana ctesi kuzenlerden birinin düğünü vardı öğleden sonra oraya gittik konyadan bütün akrabalar gelmiş bi kısmı geri döndü düğün sonrası bi kısmı kaldı ctesi gecesi yatılı misafirlerim vardı o yüzden hiç giremedim dün öğlen onları konyaya yolcu edip kaanı dersaneye götürdüm o dersteyken 2,5 saat boyunca spor olsun diye deli danalar gibi koşturdum yürüdüm akşamn kollarım bacaklarım ağrıyordu perişan olmuştum accık kaçırma yaptım ama bol bol da yürürdüm tartıya çıkmadım bilmem ne olacak bu arada bugün de karpal tünel sednromu ve boyun fıtığı için fizik tedaviye başlıyorum en az 15 gün sürecek bakalım nasıl olacak benden haberler bu kadar

valla görümcem her sene bir grubun çevirmenliğini alıyor ve her sene çağırıyordu getirin burda 23 nisanın tadını çıkarsın diye ama kısmet olmuyordu şahnurcum.. bu senede cumartesi kahvaltıda batu gitmek istiyorum deyince apar topar cumartesi gece bindirdik babanneyle malesef benim izin durumu sorun çıkaracağından babanneyle gitti.. 24 nisanda gece binecekler geri...

bu arada fiziğe başlamışsın canım inş şifa bulursun ...

hayırdır gamze nasıl bir ek iş bu canımcımmmmm

ek iş neymiş gamze cim merak ettim yaz bakalım şekerim merakta bırakma bizi

Kızlar ben 4 hafta önce tanıştım ve ilk verdiğim siparişlerin karşılığını aldım..bu kar beni çok mutlu ettii..netten değil aslında, şirket ve müşteri hizmetleriyle hafta içi her gün hizmet veriyor, tabii nettede tanıtımları var...ürünler harika..Takı, gecelik, pijama, iç çamaşırı, temizlik malzemeleri ve mutfak ürünleri gibi çok geniş bir yelpazesi var..çalışan insanlar çevresindeki arkadaşlarına satışlar yapar ve gerçekten kazanır... kar oranı % 33 az değil bana göre...üye oluyorsunuz ve siparişinizde kazanmaya başlıyorsunuz % 100 türk firması ve ürünlerini pazarlamaya gerek bile kalmıyor, yani kendilerini onlar aldırıyor üyelikte tamamen ücretsiz ve yine bildiğimiz doğrudan satış tekniği, tek fark karı güzel ve türk firması oluşu..ama gerçekten ürünlerini görmenizi isterim...

kaptanım inş bol bol eğlenir ve keyifle geçer tatili
şahnurcum sanada fizik tedavi iyi gelirde bir an evvel ağrılarından kurtulursun cnm

bu arada herkese günaydın

bende haftasonu regl sancılarıyla uğraştım uzun zamandır bu kadar şişkinlik ve ağrı olmamıştı ağrılarım bile bi garipti anlamadım bu sefer niye böyle oldu:44::44::44:

benim etrafımda ürün satan çok kişi var gamze.onlardan biri mi acaba ki..

türkobirlik var birde morrie diye bir marka var..avon da var.evet güzel karları var ama satan çok kişi olmayacak işte.

ben ünideyken avon satıyordum sınıfta 3-4 kişidaha vardı satan..baktım satamıyorum hep kendime aldım zarar ettim

gamze nazlandıra nazlandıra neden bekletiyon.... söylesen hangi firmanın ürününü satmaya başladın???

inş. biricik hiç hesapta yokken 400 tl masraf çıktı bize ama olsun o eğlensinde gerisi önemli değil....

regli ağrısı pek çekmem ama neyseki cumaya denk gelmeden atlatmışsin biricik benim gibi artı çıkıp moralin bozulmadı en azından

Kıyamam yokk balım nazlandırmıyorumm, dosyalarla boğuşuyorum

Forivia şirket adı bu tatlım...incelemenizi tavsiye ederimm...

haklısın kaptanım cumartesi oldum o kadar şişdimki bi tartıya çıkıyım dedim hemencecik aşağı indim zaten tartı 74 ü gösterdi allahtan cumaya denk gelmemişti

Katolog 3 ayda bir değişiyorr..kalın olduğu için 3 ay satışa yetiyor...Yeni katolog çıktı, ve ürünler yenilendi...Üstelik fular hediyeli yeni katoloğumuz..üye olduğunuzda hiç bir ücret ödemiyorsunuz ve kargo ücreti de yok...sadece katoloğa ilk üyelikte 2,500 lira ödüyorsunuz ama şöyle düşündüm ben...bir marketten dergi aldığımda 5-10 tl. veriyorum ve kazandıran bir şey için 2.50 nedir ki, üstelik fular o paradan pahalı

.

Bu çok yeni bir firma tatlım, dene derim..ama kendine sadece biriken hediye puanlarınla alışveriş yap...hem karını veriyorlar hemde hediye puanı..bu emin ol çok farklı.. denemeni isterim..

Kıyamam yokk balım nazlandırmıyorumm, dosyalarla boğuşuyorum

Forivia şirket adı bu tatlım...incelemenizi tavsiye ederimm...

dediğin gibiyse iyiymiş yav...yani sadece 3 ayda bir katalog parası veriyoruz sadece öyle mi..

her ay belli bir satış yapman gerekmiyor mu?

aldığın hiç bir siparişte kargo ücreti yok mu?

benim bu ara ihtiyacım var..çarşıdan pazardan alacağıma ürünleri iyiyse buradan alırımkimse almazsa almasın çeyiz gibi düzerim kendime

Yok tatlım, ister sat, ister satma...satarsan kazanır, satmazsan hiç bişi olmaz..Kalite ve uygun fiyat tatlım..bence dene derim bir şey kaybetmeyeceksin nasıl olsa, bakar inceler, uymazsa atar çöpe gidersin...senet imzalatmıyorlaryaa

canım bence sen ctesi regli olmasaydın cuma gün 70 leri görürdün sen dedin yaa 70 i göremedim diye kesin bu hafta beni geçersin sen regli öncesi şişlik vardır senin vucüdünda

hiç duymamıştım gamze cim bi bakimm bakalım hiç benim çevremde de satan yok görmedim de duymadım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…