- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.821
hayırdır gamze nasıl bir ek iş bu canımcımmmmmGüüüüünaaaaaaaayyyyyyyydııııınnnnnnnnnnnnnnnnkızlarrr nasılsınız bakalımm, sizi çok özledimmmm...dünnn uzaklardan misafirim geldii..eşimde yoktuuu güzel güzel sohbet ettik, kız kıza kaynattıkk ve iş konuştuk
ek iş yapmaya başladım ve hemen sizler aklıma geldiniz...özellikle Alev, şahnur, zes, ukyo, juju, dalin, chentiq, rabiş, corni, anaa herkes gelmiş zaten
Kızlar bir ara bu konuyu konuşalım..Ama önce dünkü menümü yazayım...
gamze cim halana geçmiş olsun canım gecen de benim yakın bi arkadaşım rahim kanseri olmuş rahim alındıktan sonra kemoterapiye başlamışlardı insanın çok canını sıkıyo böyle durumlar yaa bişey diyomiyorum canım yaa
Tühhhhhh yaaaaaaaüzüldüm şimdii...canım yaaaaa nasılda hazırlamıştın kendinii, resmini koysana bakalım o kadarda kötü durmaz belki tatlımm :26::26::26:
Günaydın şahnurumm, günaydın arkadaşlarım..Bu gün cumjartesi çok iş olmuyor ama sırf spor olsun diyeee acayip bir mıntıka temizliği yaptım bu saate kadarpatronda ne temiz eleman demiştir haberi olsa spor amaçlı olduğundan hahahaha
Neyse asıl konuma geleyim, itiraf ediyorum kızlar henüz bu gün kendime gelebildim, neredeyse 1 haftadır bocalıyordum :26::26: halamın rahatsızlığı çok yıktı beni, şizofren hastasıydı zaten :26::26: 1 hafta öncede rahim kanseri olduğu öğrenildi ve amelyita da kararsızlar..çok geç kalınmış demiş doktoruanlayacağınız hayatın bomboş bişey olduğunu ve hiç bir şey için üzülüp yıpranmaya gerek olmadığı düşüncesine girdim, herşeyin bir boşluk kocaman bir boşluk olduğunu düşündüm ve boşverdikçeee verdim...Nihayet dün akşam uzunca düşünüp taşınıp ve malesef hayat devam ediyor, kendime gelmem gerek olduğuna karar verip (teslimiyet belkide) ve sabah yeniden başladım..Rabbim yardım etsin tüm herkese, haa birde uzaktan bir akraba 35 yaşında onunda halamla beraber yine rahim kanseri olduğunu da öğrenmiştim
halam 61 yaşında ve gerçekten ruhsuzlaşmıştı, yani öyle bir hastalık ki şizofrenihalam hiç birimizi hissetmez olmuş, takıntılarıyla yaşıyordu, belkide halam öleli yıllar olmuştu malesef zor bir dönem, babamı ve diğer kardeşleri düşünüyorum..kardeş acısı hiç bişeye benzemez işte bu pskolojiyle diyetime hiç vakit ayırmamıştım...artık ayırıcağım ve ne yaparsak yapalım, yaşanılıcak olan yaşanıyor..asla engel olamıyoruz çoğu kez..
.
canım sana da geçmiş olsun devamında okudum kadarıyla ilaçlar işe yaramaya başlamış bir an önce iyileşde bitsin canım yaaagunaydın kızlarrrr altta cornıyle rabısı goruyorum gunayın hanımlarr....
dun nele roldu bılsenız dısımı cektırmeye gıdıcem demıstımya gıttım.cekemeyız agrıyosa dedı bende cek nolur ıntıhar ettırecek bu agrı bana dedım :) dayanabılırsen cekelım ozaman dedı agtrıyan dısın cekılmesı cok acılı olur dedı cekya dedım nekadra acyabılırkı bole hergun cekmektense tek seferde acısın kurtulayım.neyse 3 tane uyusturucu yaptı cok fazla deılmı dedım bunların bıle uyusturucanı sanmıorum dedı basladım zangır zangır tıtremeye.40 dkk sonra cagırdı kerpetenı soktu azıma dısıme bastırmasıyla benım avaz avaz cıglık atmam bır oldu ve bayıldım evet yanlıs duymadınız o acıdan bayıldım.kızımda yanımdaydı cok korkmus kuzum.kendıme geldıgımde tansıyonum 8 e dusmus e korkuda vardı tabı neyse bu dıs basıma cok az gelen bı vaka dedı bukadar yıldır doktorum bu vakalarla cok cok az karsılastım dedı apse butun dısı damagı sarmıs kalınlasmıs anestezı delıp ıcıne dıs kokune gıremıo dedı butun agız uyusuk ama dıs koku hala canlı dedı.omrumden omur gıttı.12 ıgne 3 antıbıyotık verdsı bunlar bıtınce cekmeyı denıcek cekermezse amelıyatla alacak dısı.ben ne halt yıcem ya suan hala zonklayarak agıyo nasıl bı apsedır bu lanet olsunnn hayattan sogudumya aylardır bu agrıyla yasıorum.
sacıma gelınce kendı kuaforume gıttım oda begendı rengı ama ben ıstemıyoru1m yarın sabaha anlastık gıdıcem hem boyayı hemde seklını duzelttırcem ona guvenıorum cunku.verdıgım parayada cok acıdı bana gelseydın 20 tlye getırırdım bu hale dıooda bana tabı.su halıyle resımc ekmek ıstemıorum cok kotuu bı renk aynaya bakmıorum sınırımdenbıde sokaga cıktım sankı herkes sacıma bakıp dalga gecıo gıbı geldı neyse bukadar havadıs yeter.sımdı esım beklıo koye gıdıcez herkesı opuyorum benı ozleyın anacım babayyy
ahhh dalin ahhhhh ne çektin beeeee.... hani hep mi seni bulur diyorum... ve şuan elimde okuduğum kitabı sen okumalısın diyorumbaşka bişi demiyorum... "evrenden torpilim var" kitabın adı.. valla teker teker gelin lennnn dilesim var seni okudukça .. atsan atılmıyo satsan satılmıyo bu diş belası ...
ya hayırdır hafta sonu matem günümüzmüydü bizim böyle gamze geçmiş olsun ne diyeyim ki... bugünlerde nereye dönsem bi kanser vakası geliyor karşıma rabbim uzak tutsun ama sanki arttı kanser vakaları ....
hafta sonu girimedim çünkü apar topar oğlanı babannesi ile ankaraya yolladım 23 nisan şenlikleri için... halası dil mezunu sırbistan ekibini ona vermişler illa getirin batuyu burda şenliklerde gezdiricem ben onu deyince apar topar bilet alındı eşyaları hazırla yolla felan.. dün yoktu evde ve ben çok bunaldım özledim ev bomboştu sanki ... ama eğleneceği için seviniyorum onun için iyi bir tecrübe olacak
dalin insan kesim ve boya yaptıracaksa neden kendi kuaförüne gitmez merak ederim... ya nası güvendin de gittin tanımadığın yere ben basit bir kesimi bile kırk kere düşünürüm ya beceremezlerse diye... ama bir süre boyatma bence saç dinlensin kendine gelsin üst üste işleme tabi tutma bence
ve diş diş diş ne diyeyim sana o doktorda nası adammış iltahaplı diş çekilmez yaaa bunu bilmiyormu???? ya verdiği ilaçları düzgün kullanmadın sen yada güçlü bir ilaç vermedi ki okadar tedaviye rağmen dişin iltahabı kurumadı ....
yok anam ne kaçması buralardayım hafta sonları giremeyebilirim artık eee havalar güzel ben evde dururmuyum
süper bişi bu yaaaaaaa valla beyaz nasıda uydurmuşun çok beğendim sabah sabah güldürdü beni
günaydınlarrrr
gamze cim halana geçmiş olsun canım gecen de benim yakın bi arkadaşım rahim kanseri olmuş rahim alındıktan sonra kemoterapiye başlamışlardı insanın çok canını sıkıyo böyle durumlar yaa bişey diyomiyorum canım yaa
canım sana da geçmiş olsun devamında okudum kadarıyla ilaçlar işe yaramaya başlamış bir an önce iyileşde bitsin canım yaaa
jujum demek oğluş ankaraya geldi haa sende geleydin onla beraber gezerdik bu arada şenlikler falan nerde acaba bende çocukları götürsem
gelelim vbana ctesi kuzenlerden birinin düğünü vardı öğleden sonra oraya gittik konyadan bütün akrabalar gelmiş bi kısmı geri döndü düğün sonrası bi kısmı kaldı ctesi gecesi yatılı misafirlerim vardı o yüzden hiç giremedim dün öğlen onları konyaya yolcu edip kaanı dersaneye götürdüm o dersteyken 2,5 saat boyunca spor olsun diye deli danalar gibi koşturdum yürüdüm akşamn kollarım bacaklarım ağrıyordu perişan olmuştum accık kaçırma yaptım ama bol bol da yürürdüm tartıya çıkmadım bilmem ne olacak bu arada bugün de karpal tünel sednromu ve boyun fıtığı için fizik tedaviye başlıyorum en az 15 gün sürecek bakalım nasıl olacak benden haberler bu kadar
hayırdır gamze nasıl bir ek iş bu canımcımmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....bugün hava güzel sonunda
o beyazın klibini ben cuma gecesi izledim..beyazı kaçırmamda genelde en azından 1-2.reklama kadar izlerim..sertabın klibine baqyılacaktım gülmekten..sertap erenerde öldü gülmekten o gece..harika yaaaaa
bu arada gamze ek iş mi dedin nasıl bişeymişki o..internetten mi?
ek iş neymiş gamze cim merak ettim yaz bakalım şekerim merakta bırakma bizi
gamze nazlandıra nazlandıra neden bekletiyon.... söylesen hangi firmanın ürününü satmaya başladın???
Kızlar ben 4 hafta önce tanıştım ve ilk verdiğim siparişlerin karşılığını aldım..bu kar beni çok mutlu ettii..netten değil aslında, şirket ve müşteri hizmetleriyle hafta içi her gün hizmet veriyor, tabii nettede tanıtımları var...ürünler harika..Takı, gecelik, pijama, iç çamaşırı, temizlik malzemeleri ve mutfak ürünleri gibi çok geniş bir yelpazesi var..çalışan insanlar çevresindeki arkadaşlarına satışlar yapar ve gerçekten kazanır... kar oranı % 33 az değil bana göre...üye oluyorsunuz ve siparişinizde kazanmaya başlıyorsunuz % 100 türk firması ve ürünlerini pazarlamaya gerek bile kalmıyor, yani kendilerini onlar aldırıyorüyelikte tamamen ücretsiz ve yine bildiğimiz doğrudan satış tekniği, tek fark karı güzel ve türk firması oluşu..ama gerçekten ürünlerini görmenizi isterim...
inş. biricik hiç hesapta yokken 400 tl masraf çıktı bize ama olsun o eğlensinde gerisi önemli değil....kaptanım inş bol bol eğlenir ve keyifle geçer tatili
şahnurcum sanada fizik tedavi iyi gelirde bir an evvel ağrılarından kurtulursun cnm
bu arada herkese günaydın
bende haftasonu regl sancılarıyla uğraştım uzun zamandır bu kadar şişkinlik ve ağrı olmamıştı ağrılarım bile bi garipti anlamadım bu sefer niye böyle oldu:44::44::44:
gamze nazlandıra nazlandıra neden bekletiyon.... söylesen hangi firmanın ürününü satmaya başladın???
inş. biricik hiç hesapta yokken 400 tl masraf çıktı bize ama olsun o eğlensinde gerisi önemli değil....
regli ağrısı pek çekmem ama neyseki cumaya denk gelmeden atlatmışsin biricik benim gibi artı çıkıp moralin bozulmadı en azından
inş. biricik hiç hesapta yokken 400 tl masraf çıktı bize ama olsun o eğlensinde gerisi önemli değil....
regli ağrısı pek çekmem ama neyseki cumaya denk gelmeden atlatmışsin biricik benim gibi artı çıkıp moralin bozulmadı en azından
Kıyamam yokk balım nazlandırmıyorumm, dosyalarla boğuşuyorum
Forivia şirket adı bu tatlım...incelemenizi tavsiye ederimm...
benim etrafımda ürün satan çok kişi var gamze.onlardan biri mi acaba ki..
türkobirlik var birde morrie diye bir marka var..avon da var.evet güzel karları var ama satan çok kişi olmayacak işte.
ben ünideyken avon satıyordum sınıfta 3-4 kişidaha vardı satan..baktım satamıyorum hep kendime aldım zarar ettim
benim bir arkadaşımda satıyo o ürünlerden oda memnun kazancından
Kıyamam yokk balım nazlandırmıyorumm, dosyalarla boğuşuyorum
Forivia şirket adı bu tatlım...incelemenizi tavsiye ederimm...
dediğin gibiyse iyiymiş yav...yani sadece 3 ayda bir katalog parası veriyoruz sadece öyle mi..
her ay belli bir satış yapman gerekmiyor mu?
aldığın hiç bir siparişte kargo ücreti yok mu?
benim bu ara ihtiyacım var..çarşıdan pazardan alacağıma ürünleri iyiyse buradan alırımkimse almazsa almasın çeyiz gibi düzerim kendime
canım bence sen ctesi regli olmasaydın cuma gün 70 leri görürdün sen dedin yaa 70 i göremedim diye kesin bu hafta beni geçersin sen regli öncesi şişlik vardır senin vucüdündakaptanım inş bol bol eğlenir ve keyifle geçer tatili
şahnurcum sanada fizik tedavi iyi gelirde bir an evvel ağrılarından kurtulursun cnm
bu arada herkese günaydın
bende haftasonu regl sancılarıyla uğraştım uzun zamandır bu kadar şişkinlik ve ağrı olmamıştı ağrılarım bile bi garipti anlamadım bu sefer niye böyle oldu:44::44::44:
Kızlar ben 4 hafta önce tanıştım ve ilk verdiğim siparişlerin karşılığını aldım..bu kar beni çok mutlu ettii..netten değil aslında, şirket ve müşteri hizmetleriyle hafta içi her gün hizmet veriyor, tabii nettede tanıtımları var...ürünler harika..Takı, gecelik, pijama, iç çamaşırı, temizlik malzemeleri ve mutfak ürünleri gibi çok geniş bir yelpazesi var..çalışan insanlar çevresindeki arkadaşlarına satışlar yapar ve gerçekten kazanır... kar oranı % 33 az değil bana göre...üye oluyorsunuz ve siparişinizde kazanmaya başlıyorsunuz % 100 türk firması ve ürünlerini pazarlamaya gerek bile kalmıyor, yani kendilerini onlar aldırıyorüyelikte tamamen ücretsiz ve yine bildiğimiz doğrudan satış tekniği, tek fark karı güzel ve türk firması oluşu..ama gerçekten ürünlerini görmenizi isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?