Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BAK tatlım bence deee

belkide rakibem ona göre yarışa devam

herkese günaydın

günaydın cnm

ayy ben çok severim öyle iç çamaşırı ikili takım gecelik vs

du biraz inceleyeyim de ..eşime çaktırmadan üye olurum belki de

o anlarsa üye yaptırmaz..geçen tupperwareüye olacaktım yaptırmadı..bende netten aldım istediklerimi

Canım üye olursan haberim olsun olur mu, sana link veririm oradan olursun...

Sizler için aldığım takılardan 2 siniii sizlere göstermek istiyorum..

chentiq canım püsküte sordum takım kaptanlığı durumunu verdiği cevap yukarıda....

mevcut takımların sayısı 12 yi geçmeyecek şekilde olmalı imiş anladığım ve şuanda 12 nin altında olduğu için yeni bir takım açabilirmişsin...

herhangi bir şart şurt yok ve öncedende dediğim gibi 13. takımdaki durumda senin talep ettiğin gibi yani.. şimdi bugünden itibaren istersen yeni takım çalışmalarına başlayabilirsin....

CANM ALLAH ŞİFA VERSİN.hafta sonunda yorucu geçmiş.

ne güzel yaaa.. jujum iyiki göndermişsin. ben çok severimmm böyle etkinlikleri.

canm mevsimsel olabilir. ben geçen hafta çokk şiştimm kendimi hamile gibi hissediyordum.

rakibem nerdesinnnnnn
bu arada sabah tartıldım sonuç beni mutlu etti 65 i görmedim

bugünden itibaren miiiiiii :18::18::18::18::18::18:

cnm bugun doktor kontrolün vardı değil mi? gittin mi gidecek mısın? habersız bırakma bızı.........

chentiqqqqqqq kaptanı deryam ı olcen cız......

cornişş olmayı istiyorum.. juju beni mezun etmek için gün sayıyor.. ben de ayak diretyorum kilo vermemek için bir sürü karbo alıyorum. çünkü eğer mezun olur da boşluğa düşersem gene eskiye dönmekten korkuyorum. böyle bir fikir geldi aklıma, juju da destekledi. böylece asla kopmam kk dan.. kendinden pay biç. insan uzak kalınca ne akdar farklı oluyor..

kaptan olursam beni yalnız bırakmazsınız değil mi :44::44:

aynen öyle ve hala eskı disiplinime dönemedim......her gun bugun hata yapmıcam dıye güne başlıyorum ama yok sonrası fiyasko.....
oyy seni yalnız bırakır mıyız hiç her gun gelırızkardeş takım oluruz
yalnız kaptanlığın sorumlulgu başka chentiq...iyi düşün bacım....

oooooooo çentik demek kaptan oluyorsun corninin dediği gibi seni yalnız bırakmayız... Haydi hayırlısı olsun bakalım dediiğin gibi sende boşlamazsın bu kilo olayını belki insanlara destek olarak sende bazı şeylere özen gösteririsin...

Wayyyy chentiqimee bak beee, kıdem yaptı valaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…