- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.841
baktım netten kataloğa... pek fazla bu tarz ürünleri almam onun için olsa gerek ilgimi çekmedi benim...
canım bence sen ctesi regli olmasaydın cuma gün 70 leri görürdün sen dedin yaa 70 i göremedim diye kesin bu hafta beni geçersin sen regli öncesi şişlik vardır senin vucüdünda
hiç duymamıştım gamze cim bi bakimm bakalım hiç benim çevremde de satan yok görmedim de duymadım da :)
canım bence sen ctesi regli olmasaydın cuma gün 70 leri görürdün sen dedin yaa 70 i göremedim diye kesin bu hafta beni geçersin sen regli öncesi şişlik vardır senin vucüdünda
hiç duymamıştım gamze cim bi bakimm bakalım hiç benim çevremde de satan yok görmedim de duymadım da :)
herkese günaydın
ayy ben çok severim öyle iç çamaşırı ikili takım gecelik vs
du biraz inceleyeyim de ..eşime çaktırmadan üye olurum belki de
o anlarsa üye yaptırmaz..geçen tupperwareüye olacaktım yaptırmadı..bende netten aldım istediklerimi
Tabii ki oluyor.
Hatta şu anda 13. takımda aynen böyle bir durum var..
Takım sayısına gelince üst sınırım 12.
Yani şu anda hala açığımız var.
Aktif olmayan takımlardan seçtiğiniz herhangi birinden devam edilebilir.
CANM ALLAH ŞİFA VERSİN.hafta sonunda yorucu geçmiş.günaydınlarrrr
gamze cim halana geçmiş olsun canım gecen de benim yakın bi arkadaşım rahim kanseri olmuş rahim alındıktan sonra kemoterapiye başlamışlardı insanın çok canını sıkıyo böyle durumlar yaa bişey diyomiyorum canım yaa
canım sana da geçmiş olsun devamında okudum kadarıyla ilaçlar işe yaramaya başlamış bir an önce iyileşde bitsin canım yaaa
jujum demek oğluş ankaraya geldi haa sende geleydin onla beraber gezerdik bu arada şenlikler falan nerde acaba bende çocukları götürsem
gelelim vbana ctesi kuzenlerden birinin düğünü vardı öğleden sonra oraya gittik konyadan bütün akrabalar gelmiş bi kısmı geri döndü düğün sonrası bi kısmı kaldı ctesi gecesi yatılı misafirlerim vardı o yüzden hiç giremedim dün öğlen onları konyaya yolcu edip kaanı dersaneye götürdüm o dersteyken 2,5 saat boyunca spor olsun diye deli danalar gibi koşturdum yürüdüm akşamn kollarım bacaklarım ağrıyordu perişan olmuştum accık kaçırma yaptım ama bol bol da yürürdüm tartıya çıkmadım bilmem ne olacak bu arada bugün de karpal tünel sednromu ve boyun fıtığı için fizik tedaviye başlıyorum en az 15 gün sürecek bakalım nasıl olacak benden haberler bu kadar
valla görümcem her sene bir grubun çevirmenliğini alıyor ve her sene çağırıyordu getirin burda 23 nisanın tadını çıkarsın diye ama kısmet olmuyordu şahnurcum.. bu senede cumartesi kahvaltıda batu gitmek istiyorum deyince apar topar cumartesi gece bindirdik babanneyle malesef benim izin durumu sorun çıkaracağından babanneyle gitti.. 24 nisanda gece binecekler geri...
bu arada fiziğe başlamışsın canım inş şifa bulursun ...
kaptanım inş bol bol eğlenir ve keyifle geçer tatili
şahnurcum sanada fizik tedavi iyi gelirde bir an evvel ağrılarından kurtulursun cnm
bu arada herkese günaydın
bende haftasonu regl sancılarıyla uğraştım uzun zamandır bu kadar şişkinlik ve ağrı olmamıştı ağrılarım bile bi garipti anlamadım bu sefer niye böyle oldu:44::44::44:
chentiq canım püsküte sordum takım kaptanlığı durumunu verdiği cevap yukarıda....
mevcut takımların sayısı 12 yi geçmeyecek şekilde olmalı imiş anladığım ve şuanda 12 nin altında olduğu için yeni bir takım açabilirmişsin...
herhangi bir şart şurt yok ve öncedende dediğim gibi 13. takımdaki durumda senin talep ettiğin gibi yani.. şimdi bugünden itibaren istersen yeni takım çalışmalarına başlayabilirsin....
bugünden itibaren miiiiiii :18::18::18::18::18::18:
chentiqqqqqqq kaptanı deryam ı olcen cız......
cornişş olmayı istiyorum.. juju beni mezun etmek için gün sayıyor.. ben de ayak diretyorum kilo vermemek için bir sürü karbo alıyorum. çünkü eğer mezun olur da boşluğa düşersem gene eskiye dönmekten korkuyorum. böyle bir fikir geldi aklıma, juju da destekledi. böylece asla kopmam kk dan.. kendinden pay biç. insan uzak kalınca ne akdar farklı oluyor..
kaptan olursam beni yalnız bırakmazsınız değil mi :44::44:
cornişş olmayı istiyorum.. juju beni mezun etmek için gün sayıyor.. ben de ayak diretyorum kilo vermemek için bir sürü karbo alıyorum. çünkü eğer mezun olur da boşluğa düşersem gene eskiye dönmekten korkuyorum. böyle bir fikir geldi aklıma, juju da destekledi. böylece asla kopmam kk dan.. kendinden pay biç. insan uzak kalınca ne akdar farklı oluyor..
kaptan olursam beni yalnız bırakmazsınız değil mi :44::44:
oooooooo çentik demek kaptan oluyorsun corninin dediği gibi seni yalnız bırakmayız... Haydi hayırlısı olsun bakalım dediiğin gibi sende boşlamazsın bu kilo olayını belki insanlara destek olarak sende bazı şeylere özen gösteririsin...
Wayyyy chentiqimee bak beee, kıdem yaptı valaaa
sen beni takip ediyordun ya... ben de adımlarımı hızlandırdım kaçtım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?