Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünden itibaren miiiiiii :18::18::18::18::18::18:
yok canım illa bugünden itibaren değil ben öyle söyledim ama takım kurmak konusunda ciddiysen senin yerinde olsam bugünden başlardım
valla öyle düşündüm o gezsin eylensin tecrübe olsun değişik kültürlerden çocuklarla tanışsın istedim... Perşembeye geleceklerdi ama uzattılar pazar dönecekler tam tatil oldu onlara

canım neden yanlız bırakalım hem sen yeni takım kurup yeni insanlara yardımcı olursun hem senin yerine bizde bir kişi daha alırız yeni kan gelmiş olur...

Hem sen motive olur onlara yardımcı olurken kendinde dikkat edersin hemde birilerine faydan dokunduğu için huzurlu olursun...

Boş olan takımlardan birine göz koy.. öncelikle karar defterinin son mesajını oku ve anla takıldığın konularda biz burdayız... Hatta 5. Takımı kardeş takım yaparız seninle ve hep yanında oluruz

kızlar günaydın.......

bu hafta bir sürü işim var ya:26::26::26: poffff
sen hepsini yaparsın canım..bi azimle başla gerisi gelir

canımm yalnız bırakmayız. kızlar kesin bırakmaz bende vakit buldukca seni rahatsız ederim

eeeee kaptanım şimdi chentıq mezun olunca yerine bhaşka birini mi alacağız?

Eğer öyleyse dişimize göre bir rakip gelsin cozutmayalım, diyetin dibine vuralım

eeeee kaptanım şimdi chentıq mezun olunca yerine bhaşka birini mi alacağız?

Eğer öyleyse dişimize göre bir rakip gelsin cozutmayalım, diyetin dibine vuralım

dişine göre rakip derken? ülker ya da eti ye söyleyelim diş kovuğunun ölçüsünü alsınlar.. senin kovuk bayağı geniş malum

jujum karar defterinde isteğini cuma günü bildirilmeldir diyor. daha şimdiden kendi kendime iş yapamam. benim anladığım bu.. bir de biz ilk başta 2 hafta deneme sürecindeydik değil mi 5 i açtığımızda? 3. hafta başladık bildirimlere..

1-yeni açtığım takıma yarışırken mi gireceğim(transfer olacağım), oradan mı mezun olacağım ben?
2-yoksa cuma buradan mezun olup da mı gideceğim bunları bilmiyorum..

corni, kaptanimo olmak çok zor açıkçası bu sorumluluğu taşıyabilir miyim bilmiyorum ama malesef önümde pek bir yol gözükmüyor canım... koruma şeysi de yapsam takım ortalamasından yiyorum bir hafta alıp bir hafta vererek.. psikopat oldum..

yok canım ben ilk hafta hemen listelere girdim....

1. eski takım kaptanlığı tecrübem olduğundan kendine güvendim.
2. 4-5 kişi idik ama hepimizde azimli istekli idik ve devam edeceğimize inandığımız için hemen girmek istedik... aslında onlar değil ben istedim hemen girmeyi...

1.gelelim senin sorularına.... ister mezun olursun takımını öyle kurarsın ister şimdi kurar ve cuma günü transfer olursun ikiside olur hiç farketmez ....
2. sen takım kurmaya kararlımısın sen bana onu söyle... kafandaki plan ne ne yapmak istiyorsun şimdiden üye alımlarına başlayıp 2 hafta deneme sürecini başlatabilirsin ve bu süre içerisinde bizde devam edebilirsin ne zamanki yeni takımla yarışmaya dahil olacağım dersen ozaman bizim takımdan yeni takıma geçişini sağlarız

yani illa kaptanlık lapmak zorunda değilsin mezun olup buralardada takılabilirsin ama burada takılmışken birilerine faydam olsun dersen yaparsın kaptanlık ama işte takımı kurup sonra yok ben devam edemeyeceğim deyip gitmek yok... en azından üyelerden bir yada bir kaçını kaptanlık konusunda eğitip öyle gitmen uygun olur...

çokta zor değil aslında ilk haftayı atlatırsan gerisi çorap söküğü gibi gelir

evet kuzum kontrol var bugun daha gıtmedım 4.30 da gıdıcem dua edın.....
kontrolden çıktıktan sonra bizide haberdar edersin dimi

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ....şahnurum fiziğe başlamışsın inşallah ağrılarından kurtulursun biran önce
dalin ben sana ne dedim elletme saçlarını demedimmi,büyük sözü dinle yavrucum azcık.canım saçlarını mahvetmişsin üzüldüm şimdi..
jujum inşallah oğluşun çok güzel birşekilde eğlenir...23 nisan sonuçta onların bayramı....çocuk olmak vardı valla şimdi....
kızlar forivianın ürünleri gerçekten çok kaliteli...ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...

kızlar şef izinde onun için işler bana kaldı biraz yoğunum okuyorum ama yazamayabiliyorum .. haber vereyim dedim

kolay gelsin kaptanım

tatlım güzel haberlerle bekliyoruz seni....

.

Kaşımmaaaaaaaaaaaaaaa evladımmmmm

Merhaba Sevda Hanım

oooo nerdesin sevda hanım....

yüzünü gören cennetlik geçmişi okuyup gelmişsin hoş gelmişsin...
Kaşımmaaaaaaaaaaaaaaa evladımmmmm

Merhaba Sevda Hanım

kaçak sabah bi girdin sonra yok oldun ... yada iş güç ben mi farketmedim

oooo nerdesin sevda hanım....

yüzünü gören cennetlik geçmişi okuyup gelmişsin hoş gelmişsin...

kaçak sabah bi girdin sonra yok oldun ... yada iş güç ben mi farketmedim

kaptanım sabah girdim kimsecikler yoktu eşimde öğlen 12 de evde oluyor ya mecburen çıkmak zorunda kalıyorum saat 12 de öğle yemeği hazır olması gerekiyor ...sonra çay faslı falan ..saat 3 gibide yatıyor ,çocuklardan fırsat olup pc bana kalırsa geliyorum yine....

hayırlı haberlerle gel inşallah...........

kızlar bana bu saatten sonra yemeği yasaklayın.çoştum gene.........

menüm
sabah: 4-5 tane mercımeklı köfte(çok az yag ile yapılmış)

öğle: yok

şimdi: 7-8 tane mercımeklı köfte-marul-domates

full karbohidrat of ya offfffffffffffffffffffffff hemen metabolizma çayı yapayım ya da yok yok zayıflama çayı içeyım......ne içeyım ben

Anam sneın işinde zor 12 de evde olan koca...almayım ben anacım bızım kı de evde oluyor her şeyım bozuldu düzen müzen kalmadı.......

canım inanılmaz mercimekli köfte çekti.... ama mercimek yemeği yaptım

juju 2. dediğin bana daha mantıklı geldi. onu yapacağım. takım kurmayı gerçekten istiyorum, idolümsün sen benim. mezun olduktan sonra ben buralara 2 gün uğrar sonra çocuktu işti boşlarım. o yüzden istiyorum beni burada tutan bir şey olmalı.

(bir de yeni üye alırken, her ay başı diye bir ifade okumuştum. yanlış yorumlamış da olabilirim. üst sınır var ama alt sınır var mı bilmiyorum. bir kere yazmıştım ya bazı takımlar 6 bazıları 8 ama yeni üye almıyorlar diye. oralar birazcık karışık. ister buradan ister özelden yazar mısın balım)

chentigim başlamak başarmanın yarısı derler başaracağından eminim kolay gelsin..biz hep yanındayız canım...

.

okadarda abartı değil corni.. bu satten sonrası için tut kendini canımcım... cumaya tartıya çıkacağını tekrarla kendine.. varsa yoğurt ye..

yok canım istediğin an üye alımı yapabilirsin ... bir sınır yok ama ilk etapta 5 kişi ile başlamanı tavsiye ederim birden fazla kişi ile baş edmet zorunda kalmazsın.. sistemini oturttuktan sonra eklersin yenilerini ...

Anam sneın işinde zor 12 de evde olan koca...almayım ben anacım bızım kı de evde oluyor her şeyım bozuldu düzen müzen kalmadı.......

cornim bilseydim ben de almazdım dermişim.... ama harbi çok zor yaaaa valla....allahtan ki saat 3 de yatıyor....7 veya 8 gibi kalkıyor iyi oluyor ozaman....yoksa ne derdi bitiyor ne istekleri ...o yatana kadar zaten pc onun çay getir yanına bişeyler getir....hele birde çekirdek hastası bilgisayar masasının üstünü bir görseniz ozaman offffffff ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…