- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.861
yok canım illa bugünden itibaren değil ben öyle söyledim ama takım kurmak konusunda ciddiysen senin yerinde olsam bugünden başlardımbugünden itibaren miiiiiii :18::18::18::18::18::18:
valla öyle düşündüm o gezsin eylensin tecrübe olsun değişik kültürlerden çocuklarla tanışsın istedim... Perşembeye geleceklerdi ama uzattılar pazar dönecekler tam tatil oldu onlaracanm allah şifa versin.hafta sonunda yorucu geçmiş.
Ne güzel yaaa.. Jujum iyiki göndermişsin. Ben çok severimmm böyle etkinlikleri.
Canm mevsimsel olabilir. Ben geçen hafta çokk şiştimm kendimi hamile gibi hissediyordum.
Rakibem nerdesinnnnnn
bu arada sabah tartıldım sonuç beni mutlu etti 65 i görmedim
cornişş olmayı istiyorum.. Juju beni mezun etmek için gün sayıyor.. Ben de ayak diretyorum kilo vermemek için bir sürü karbo alıyorum. çünkü eğer mezun olur da boşluğa düşersem gene eskiye dönmekten korkuyorum. Böyle bir fikir geldi aklıma, juju da destekledi. Böylece asla kopmam kk dan.. Kendinden pay biç. Insan uzak kalınca ne akdar farklı oluyor..
Kaptan olursam beni yalnız bırakmazsınız değil mi :44::44:
sen hepsini yaparsın canım..bi azimle başla gerisi gelirkızlar günaydın.......
bu hafta bir sürü işim var ya:26::26::26: poffff
cornişş olmayı istiyorum.. juju beni mezun etmek için gün sayıyor.. ben de ayak diretyorum kilo vermemek için bir sürü karbo alıyorum. çünkü eğer mezun olur da boşluğa düşersem gene eskiye dönmekten korkuyorum. böyle bir fikir geldi aklıma, juju da destekledi. böylece asla kopmam kk dan.. kendinden pay biç. insan uzak kalınca ne akdar farklı oluyor..
kaptan olursam beni yalnız bırakmazsınız değil mi :44::44:
yok canım illa bugünden itibaren değil ben öyle söyledim ama takım kurmak konusunda ciddiysen senin yerinde olsam bugünden başlardım
valla öyle düşündüm o gezsin eylensin tecrübe olsun değişik kültürlerden çocuklarla tanışsın istedim... Perşembeye geleceklerdi ama uzattılar pazar dönecekler tam tatil oldu onlara
canım neden yanlız bırakalım hem sen yeni takım kurup yeni insanlara yardımcı olursun hem senin yerine bizde bir kişi daha alırız yeni kan gelmiş olur...
Hem sen motive olur onlara yardımcı olurken kendinde dikkat edersin hemde birilerine faydan dokunduğu için huzurlu olursun...
Boş olan takımlardan birine göz koy.. öncelikle karar defterinin son mesajını oku ve anla takıldığın konularda biz burdayız... Hatta 5. Takımı kardeş takım yaparız seninle ve hep yanında oluruz
hiçççççç heveslenmeyin onun yerine 84 kilo birini alacam bana rakip lazım size ne oluyo :125:
eeeee kaptanım şimdi chentıq mezun olunca yerine bhaşka birini mi alacağız?
Eğer öyleyseDişimize göre bir rakip gelsin Cozutmayalım, diyetin dibine vuralım
hiçççççç heveslenmeyin onun yerine 84 kilo birini alacam bana rakip lazım size ne oluyo :125:
eeeee kaptanım şimdi chentıq mezun olunca yerine bhaşka birini mi alacağız?
Eğer öyleysedişimize göre bir rakip gelsin cozutmayalım, diyetin dibine vuralım
cnm bugun doktor kontrolün vardı değil mi? gittin mi gidecek mısın? habersız bırakma bızı.........
evet kuzum kontrol var bugun daha gıtmedım 4.30 da gıdıcem dua edın.....
dişine göre rakip derken? ülker ya da eti ye söyleyelim diş kovuğunun ölçüsünü alsınlar..senin kovuk bayağı geniş malum
jujum karar defterinde isteğini cuma günü bildirilmeldir diyor. daha şimdiden kendi kendime iş yapamam. benim anladığım bu.. bir de biz ilk başta 2 hafta deneme sürecindeydik değil mi 5 i açtığımızda? 3. hafta başladık bildirimlere..
1-yeni açtığım takıma yarışırken mi gireceğim(transfer olacağım), oradan mı mezun olacağım ben?
2-yoksa cuma buradan mezun olup da mı gideceğim bunları bilmiyorum..
corni, kaptanimo olmak çok zor açıkçası bu sorumluluğu taşıyabilir miyim bilmiyorum ama malesef önümde pek bir yol gözükmüyor canım... koruma şeysi de yapsam takım ortalamasından yiyorum bir hafta alıp bir hafta vererek.. psikopat oldum..
kontrolden çıktıktan sonra bizide haberdar edersin dimievet kuzum kontrol var bugun daha gıtmedım 4.30 da gıdıcem dua edın.....
kızlar şef izinde onun için işler bana kaldı biraz yoğunum okuyorum ama yazamayabiliyorum .. haber vereyim dedim
dişine göre rakip derken? ülker ya da eti ye söyleyelim diş kovuğunun ölçüsünü alsınlar..senin kovuk bayağı geniş malum
jujum karar defterinde isteğini cuma günü bildirilmeldir diyor. daha şimdiden kendi kendime iş yapamam. benim anladığım bu.. bir de biz ilk başta 2 hafta deneme sürecindeydik değil mi 5 i açtığımızda? 3. hafta başladık bildirimlere..
1-yeni açtığım takıma yarışırken mi gireceğim(transfer olacağım), oradan mı mezun olacağım ben?
2-yoksa cuma buradan mezun olup da mı gideceğim bunları bilmiyorum..
corni, kaptanimo olmak çok zor açıkçası bu sorumluluğu taşıyabilir miyim bilmiyorum ama malesef önümde pek bir yol gözükmüyor canım... koruma şeysi de yapsam takım ortalamasından yiyorum bir hafta alıp bir hafta vererek.. psikopat oldum..
merhabalar kızlar ....şahnurum fiziğe başlamışsın inşallah ağrılarından kurtulursun biran önce
dalin ben sana ne dedim elletme saçlarını demedimmi,büyük sözü dinle yavrucum azcık.canım saçlarını mahvetmişsin üzüldüm şimdi..
jujum inşallah oğluşun çok güzel birşekilde eğlenir...23 nisan sonuçta onların bayramı....çocuk olmak vardı valla şimdi....
kızlar forivianın ürünleri gerçekten çok kaliteli...ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...
kolay gelsin kaptanım
tatlım güzel haberlerle bekliyoruz seni....
.
Kaşımmaaaaaaaaaaaaaaa evladımmmmm
Merhaba Sevda Hanım
oooo nerdesin sevda hanım....merhabalar kızlar ....şahnurum fiziğe başlamışsın inşallah ağrılarından kurtulursun biran önce
dalin ben sana ne dedim elletme saçlarını demedimmi,büyük sözü dinle yavrucum azcık.canım saçlarını mahvetmişsin üzüldüm şimdi..
jujum inşallah oğluşun çok güzel birşekilde eğlenir...23 nisan sonuçta onların bayramı....çocuk olmak vardı valla şimdi....
kızlar forivianın ürünleri gerçekten çok kaliteli...ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...
kolay gelsin kaptanım
tatlım güzel haberlerle bekliyoruz seni....
.
Kaşımmaaaaaaaaaaaaaaa evladımmmmm
Merhaba Sevda Hanım
oooo nerdesin sevda hanım....
yüzünü gören cennetlik geçmişi okuyup gelmişsin hoş gelmişsin...
kaçak sabah bi girdin sonra yok oldun ... yada iş güç ben mi farketmedim
kaptanım sabah girdim kimsecikler yoktu eşimde öğlen 12 de evde oluyor ya mecburen çıkmak zorunda kalıyorum saat 12 de öğle yemeği hazır olması gerekiyor ...sonra çay faslı falan ..saat 3 gibide yatıyor ,çocuklardan fırsat olup pc bana kalırsa geliyorum yine....
canım inanılmaz mercimekli köfte çekti.... ama mercimek yemeği yaptım
juju 2. dediğin bana daha mantıklı geldi. onu yapacağım. takım kurmayı gerçekten istiyorum, idolümsün sen benim. mezun olduktan sonra ben buralara 2 gün uğrar sonra çocuktu işti boşlarım. o yüzden istiyorum beni burada tutan bir şey olmalı.
(bir de yeni üye alırken, her ay başı diye bir ifade okumuştum. yanlış yorumlamış da olabilirim. üst sınır var ama alt sınır var mı bilmiyorum. bir kere yazmıştım ya bazı takımlar 6 bazıları 8 ama yeni üye almıyorlar diye. oralar birazcık karışık. ister buradan ister özelden yazar mısın balım)
okadarda abartı değil corni.. bu satten sonrası için tut kendini canımcım... cumaya tartıya çıkacağını tekrarla kendine.. varsa yoğurt ye..hayırlı haberlerle gel inşallah...........
kızlar bana bu saatten sonra yemeği yasaklayın.çoştum gene.........
menüm
sabah: 4-5 tane mercımeklı köfte(çok az yag ile yapılmış)
öğle: yok
şimdi: 7-8 tane mercımeklı köfte-marul-domates
full karbohidrat of ya offfffffffffffffffffffffff hemen metabolizma çayı yapayım ya da yok yok zayıflama çayı içeyım......ne içeyım ben
canım inanılmaz mercimekli köfte çekti.... ama mercimek yemeği yaptım
juju 2. dediğin bana daha mantıklı geldi. onu yapacağım. takım kurmayı gerçekten istiyorum, idolümsün sen benim. mezun olduktan sonra ben buralara 2 gün uğrar sonra çocuktu işti boşlarım. o yüzden istiyorum beni burada tutan bir şey olmalı.
(bir de yeni üye alırken, her ay başı diye bir ifade okumuştum. yanlış yorumlamış da olabilirim. üst sınır var ama alt sınır var mı bilmiyorum. bir kere yazmıştım ya bazı takımlar 6 bazıları 8 ama yeni üye almıyorlar diye. oralar birazcık karışık. ister buradan ister özelden yazar mısın balım)
Anam sneın işinde zor 12 de evde olan koca...almayım ben anacım bızım kı de evde oluyor her şeyım bozuldu düzen müzen kalmadı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?