- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.101
Anamm coşmuş bunlarrrhavaların ısınmasıyla sigortanın bir bağlantısı olabilir mi diye düşünüyorum :44::44: yaaa bitmiyor arkadaş, ne arabaları nede evleri
Nasılsınız bakalım...
Bu arada rabişim en büyük düşmanım sensin bundan sonraa..öğlene kadar uyudun heee al sanaa uykum varrrrrrrrr
Şahnurum Rabişe katılıyorum
Jujummmm yeminle metobolizman şaşarsa verdiğin kiloya sende şok olursun, bazen ummadığımız şeyler oluyor..Belkide boşverdiğin an kilo vermen daha kolay olur sevgili kaptanım..
elamsevda hanım, nasılsınız
slm kızlar............geçmişi okuyordum ama tam bıtmedı.....dün kımsecıkler gelmedı
bugun de esım cok erken işe gıttı....o sırada uyandım sonra 8 gıbı tekrar geldı o sıra kalktım mutfak dolaplarını sildim.....saat 9 gibi hadı uyuyalım dedi bır uyandım saat 12 olmus:26::26::26: hemen kalktık işlere giriştik.kocişim sağolsun camların çoğunu o sildiyardım edesi tuttu iyi de oldu..........
camları hallettikten sonra evi süpürdüm duvar unıtemı sildim çamaşır attım derken bu saat oldu.......
ben geçmişi okumaya devam edeyım........
slm kızlar............geçmişi okuyordum ama tam bıtmedı.....dün kımsecıkler gelmedı
bugun de esım cok erken işe gıttı....o sırada uyandım sonra 8 gıbı tekrar geldı o sıra kalktım mutfak dolaplarını sildim.....saat 9 gibi hadı uyuyalım dedi bır uyandım saat 12 olmus:26::26::26: hemen kalktık işlere giriştik.kocişim sağolsun camların çoğunu o sildiyardım edesi tuttu iyi de oldu..........
camları hallettikten sonra evi süpürdüm duvar unıtemı sildim çamaşır attım derken bu saat oldu.......
ben geçmişi okumaya devam edeyım........
Ellerine sağlıkk mis bigii olmuşturrr
cornim hazır yardım edesi tutmuşken bütün işleri hallettiriverseydin...anam kelimeye bak ne uzun oldu öyle...
.
evet bitmiş bile geçmiş.........
şahnur; bacım bende aynen regl ı ıken elımı turşuya süremem vs seylerı yapardım ama hep annem den sonra baktım olmuyor böyle daldırdım bı gun elımı baktım tursuya bişey olmadı.....koyverdım bende
rabişim tabı sevecekler ,senı sevmeyip napcaklardı
gamze senı fururum cızz ayçekırdegı mi bı sen görmüşün
dilek bacım ne cok yatılı misafirin oluyor:26::26::26:
Jujum yarın ki fotoyu merakla beklıyoruzzz umarım 83 olmuşsundur.......
sevda bacım sen nasılsın? oğlanın sınavına az kaldı
chentiq: bacım sen 10. takıma çağırmışsın ya onların yorumlarını beğen ki tekrar ugrasınlar....
birsen:nerdesın rakibemmmm:26:
zes: gece nöbetine gelırsın belkım dedım ama ugramadın
alev-ukyo-dalin?
sağolun kızlar valla bayağıdır ev böyle temızlenmemişti.....kocaman liste yapmıştım ama daha yapılacak işim var......wc lerı temızlıcem yerlerı silcem yemek yapcam kendıme daha zaman ayıramadım off anam bu kadınlık ne zor......
valla öyle şok çorbalar yada detoks tarzı şeyler hiççç bana göre değil sanırım bana hiç cazip gelmiyor.. yapabilen varsa tebrikler ama ben dukandan sonra tek tip beslenmeye gelemiyorum artıkhıı br de bugun saba tümeri izleyen oldu mu? demet kutluayla bır dıyetısyen kıtap cıkarmıs...adam eger kılo vermenız durursa bu çorbayı yapın 2 gun ust uste çorba+salata + 1 dilim ekmek yıyın kesın 1 kg gıdecek dedi......birazdan paylasıırım o çorbayı hemen not aldım cunku benım kılom da durdu......
kolay gelsin cornim kendini fazla yormadan yap işlerini...ayy aklıma ne geldi oğlum maça gidiyor bigün babadı diyor ki ona ''bak fazla koşturmadan oyna'' nasıl olacaksa o iş..
.
valla öyle şok çorbalar yada detoks tarzı şeyler hiççç bana göre değil sanırım bana hiç cazip gelmiyor.. yapabilen varsa tebrikler ama ben dukandan sonra tek tip beslenmeye gelemiyorum artık
cornican sorma dün dedim akşam 10 da hem bebişi uyutayım hem bende belki erken uyurum kızım anca 12 de uyudu bende uyuyum dedim sürekli uyan uyu uyan uyu sabahı etmişim bilgisayarıda kapatmıştım nöbete gelemedim... Bu arada sanada kolay gele maşallah bitirdin temizliğ...i bizde artık bu hafta sonu bi temizlik planlıyoruz darısı başımızaevet bitmiş bile geçmiş.........
şahnur; bacım bende aynen regl ı ıken elımı turşuya süremem vs seylerı yapardım ama hep annem den sonra baktım olmuyor böyle daldırdım bı gun elımı baktım tursuya bişey olmadı.....koyverdım bende
chentiq: bacım sen 10. takıma çağırmışsın ya onların yorumlarını beğen ki tekrar ugrasınlar....
alev-ukyo-dalin?
sevdacım...
gayet güzel paylaşamlardı ara ara bunları okumakta fayda var ve eklediğin için teşekkür ederim canımcım...
gamzecimmm
bu vucut malesef artık beni öyle aman aman şaşırtmıyor sanmıyorum yani ciddi bir düşüş ... ama ben her halukarda artık canım istesede fazla yiyemiyorum bunu anladım ...
carnellammm
temizliğe mi giriştin sende belli ortalarda yoktun... kolay gele sana bende benim evi birileri elden geçirse diyorum ama yok .. bana bakıyo gene
bugün dalin de gelmedi neden acaba ???
yarın tartı günü listelere karışmıcimmmm bende sizler gibi kilomu yazacağım sadece ama liste bittiğinde kontrollerini yapacağım elbette... bu akşam fazla kaçırmayın ödem yapacak şeylerden uzak durun
Anamm coşmuş bunlarrrhavaların ısınmasıyla sigortanın bir bağlantısı olabilir mi diye düşünüyorum :44::44: yaaa bitmiyor arkadaş, ne arabaları nede evleri
Nasılsınız bakalım...
Bu arada rabişim en büyük düşmanım sensin bundan sonraa..öğlene kadar uyudun heee al sanaa uykum varrrrrrrrr
Şahnurum Rabişe katılıyorum
Jujummmm yeminle metobolizman şaşarsa verdiğin kiloya sende şok olursun, bazen ummadığımız şeyler oluyor..Belkide boşverdiğin an kilo vermen daha kolay olur sevgili kaptanım..
elamsevda hanım, nasılsınız
evet bitmiş bile geçmiş.........
alev-ukyo-dalin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?