- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.141
kızlarrr çok yorgunum her yerım ağrıyor ya...daha banyoya gırecegım....kaş bıyık almadım offfff offfff
yarın geldiler mı ac olurlar.....tavuk yapayım dedim.......güzel bır tarıfınız varsa alabilirim...
bugünkü menüme gelınce;
sabah: yok uyuyakalmışım
öğle: yenıdunya yedım sanıırm 6-7 tane falan.....
akşam: tavuk
1 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 çimdik ekmek
kilo veremedim gıbı gelıyor:26::26:
corni cim temizliğini güle güle kirlet mis gibi olmuştur şimdi evin
kızlar menümü yazayım küçük sıpa ile ilgilenecem
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara
1 küçük elma
ara
4-5 kuru üzüm
ara
1 küçük elma
ara
1 lokma börek (bebek görmeye gittiğimizde diğerlerinden yemedim)
akşam
1 kepçe çorba
tavuk sote 2 kaşık
1 kaşık pilav salata
spor
ölen 1 saat tempolu yürüyüş
su tamam
bu arada kızlar fizik tedaviye başladığımdan beri öğle yemeklerim iptal oldu midem kazındıkça bişeyler atıştırıyom o yüzden birden çok ara oldu bakalım yarın ne çıkacak bu arada az önce tartıldım sabah da tartılacağım hangisi düşük çıkarsa onu yazacam çentik nerdesin bacım liste nerede görünmüyon hiç ses solu çıkmamış
sabah
1 dilim ekmek
slatalık
domates
1dilim peynir
öğlen
1 simit
ara 8 fındık
akşam
salata
mantı 5 çatal
aRA
1 MİNİK ELMA
SARIIIII
SU
İÇTİM
SPOR 1 SAAAT PLATESSSSSSSSSSSSS
eğer kilo vermenızın durduğuna ınanıyorsanız,bu çorbayı yapın 2 gun ıcılecek......sabıt kılonuz inmeye başlayacak.....
1 bağ semızotu
1 baş soğan
2-3 yk haşlanmış barbunya
2-3 yk haşlanmış yeşil mercimek
yarım çay bardağı süt
1 su bardağı su
1 yk zeytınyagı
evet bu malzemelerden çorba yapılıyor demet şener kutluay çorbanın tadı çok güzel dedi.......ben haftaya denemeyı düşünüyorum....
çorba+salata+1 dilim ekmek
***5.Takım 306. Etap***
*JUJU* ( 84,40 /84,00 / 0,40 / % 0,47)
aysunayy ( 64,00 / 63.8/0,2/%0,31)
biricikoglumertug ( 71,30 /
ZES ( 76,80 /
garfield06 ( 64,40 /64,4/0,00/%0,00) İzne Ayrıldı
birsen-deniz ( 65,00 / 64,5/0,5/%0,77)
cornella ( 65,20 /
ukyo ( 68,70 /
Gamze_M ( 64,00 /
chentiq ( 57,90 /57,5/0,5/0,69)
rabyas ( 79,00 /
toplight ( 71,40 /
Sevda_M ( 73,00 / 71,7 / 1,3 / %1.78 )
dalin26 (
5.TAKIM ORTALAMASI
.
canım işlerin varsa kendini sorumlu hissetme istersen biz yine hallederiz bu haftada ...Çok yoğundum hiç br şey yazamadım. Dün de heralde parka gittiğimizden ağzım burnum doldu ayakta duramadım dün akşam. mutfağı falan hep bıraktım. ama kız da uyumadı aksilik 12,30 da zor uyudu ve defalarca uyandı. çok zor bir geceydi. sabahta spatula yardımıyla kazınarak uyanabildim sözüm var diye.. hadi herkes gelsin hemen yazalım evden çıkmam lazım öğlenleyin yığınla iş var daha.
balkon yıkanacak ütüler yerleşecek mutfak toparlanacak hazırlanılacak hemen koşuyorum 1 saate gelirim
günaydın arkadaşlarr
2 gündür çok yoğundum doğru düzgün giremedimbu hafta benim için verimli olmadı. regl dönemindeyim dün hafif geçirmem gerekirken çoştummm
tartı sonucuna gelecek olursakk
65,00/64,5/0,5/0,77
Herkesi yazarak düzenledim. Buradan alıntılayarak devam edin. Tebrik ederim Sevdacım çok güzel vermişsin.
Çok yoğundum hiç br şey yazamadım. Dün de heralde parka gittiğimizden ağzım burnum doldu ayakta duramadım dün akşam. mutfağı falan hep bıraktım. ama kız da uyumadı aksilik 12,30 da zor uyudu ve defalarca uyandı. çok zor bir geceydi. sabahta spatula yardımıyla kazınarak uyanabildim sözüm var diye.. hadi herkes gelsin hemen yazalım evden çıkmam lazım öğlenleyin yığınla iş var daha.
balkon yıkanacak ütüler yerleşecek mutfak toparlanacak hazırlanılacak hemen koşuyorum 1 saate gelirim
tşk ederim canım benim. bir işe yarıyım azcık dedim..
kilo veren herkesi de ayrıca tebrik ediyorum kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere...
.
öhöh öhöhö bu saat oldu neden menüler yazılmıyor? juju karar almış yazmıyor herkes mi karar aldı_? noluyor takımımıza ne menü yazılıyor ne yorumlanıyor
bundan sonra yazacaksak ya hep beraber yazalım yazmayacaksak kımse yazmasın.....eskıden menü yazımına gec kaldık mı tedırgın olurduk......olmuyor böyle bı düzensızlık aldı başını gidiyor.....toparlanacağız dedik hala tık yok......lütfen eger takımsak takım ruhumuzu öldürmeyelim.......yanı sıfır motivasyon var takım da....
jujum kaptan yardımcılarıyız ama kendi kafamıza göre değil çoğunluğun kararlarını alarak takımımız adına bişeyler yapalım istiyoruz her ikimizde bi düzenlemeye gidelimkaptan: *juju*
kaptan yardımcısı: Toplight
kaptan yardımcısı: Cornella
yukarıdan da anlaşılacağı üzre iki kaptan yardımcısıda istediği düzenlemeleri ve kontrolleri yapabilir... Onun için öyle olmalı böyle olmalı demeden direk menüler yazılacak diyebilirsiniz
şahnurrr sende cok ıyı verıyosun masallahhhhtebrıklerrr
şahnurcum menüler zaten yazılması gerekirken yazılmıyor.. Bu kurallardada var yeni bir yaptırım değil anlayacağın.. Benim ihmalim yüzünden herkes saldı kendini... Ama siz toparlayabilirsiniz ben yoruldum diye bırakmaları mantıksız şu aşamadajujum kaptan yardımcılarıyız ama kendi kafamıza göre değil çoğunluğun kararlarını alarak takımımız adına bişeyler yapalım istiyoruz her ikimizde bi düzenlemeye gidelim
rabişim canım bu hafta ben çok erken regli oldum 21 günde (salı gün) o yüzden onunşişliğini falan yaşamadım şimdiye kadar da varsa ödemim gitti diye düşünüyorum bi de yürüyüşü artırdım ve de öğlen yemekleri fizik tedavi yüzünden mecburen ortadan kalkıp da yerine ara öğünü artırınca böyle oldu şu ara açıkcası güzel gitti inşallah 69 lu rakamlartı da görürürüm en son nerdeyse 4 sene önce bu lilodayım çok da mutluyum acaip heves geldi kilo verdikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?