- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.161
jujum kaptan yardımcılarıyız ama kendi kafamıza göre değil çoğunluğun kararlarını alarak takımımız adına bişeyler yapalım istiyoruz her ikimizde bi düzenlemeye gidelim
rabişim canım bu hafta ben çok erken regli oldum 21 günde (salı gün) o yüzden onunşişliğini falan yaşamadım şimdiye kadar da varsa ödemim gitti diye düşünüyorum bi de yürüyüşü artırdım ve de öğlen yemekleri fizik tedavi yüzünden mecburen ortadan kalkıp da yerine ara öğünü artırınca böyle oldu şu ara açıkcası güzel gitti inşallah 69 lu rakamlartı da görürürüm en son nerdeyse 4 sene önce bu lilodayım çok da mutluyum acaip heves geldi kilo verdikçe
şahnurcum menüler zaten yazılması gerekirken yazılmıyor.. Bu kurallardada var yeni bir yaptırım değil anlayacağın.. Benim ihmalim yüzünden herkes saldı kendini... Ama siz toparlayabilirsiniz ben yoruldum diye bırakmaları mantıksız şu aşamada
5.TAKIM KAPTANI : *JUJU*
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.
* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.
***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
şu anada kadar öyle bir duraklama dönemine girmedik aslında .. Ama bunun takibini kim yapacak sen mi ben mi????arkadaşlar aşağıya ilk sayfada yer alan kuralları yeniden kopyalıyorum madem bu kurallar koyulmuş bundan sonra bu işe el atıp bu kuralları hayata geçireceğiz :26::26::26:
Ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum yok
[ı]5.takım kuralları:
* her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.
* takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.
[/ı]
altını çizdiğim kural şimdiye kadar işlemedi sanırım ben takıma gelmeden önce işlettiniz mi bilmiyorum kaptanım izninle bu haftadan itibaren bu kuralı uygulamaya koyuyorum
bugün bizim için bir milat olsun bu konu ile ilgili yazmak istedikleriniz varsa lütfen bugün konuşalım malum tartı günü herkes buralarda olacak ona göre yazılsın çizilsin ve takıma bi ciddiyet gelsin
canım işlerin varsa kendini sorumlu hissetme istersen biz yine hallederiz bu haftada ...
not: izne ayrılan yarışmacı sadece izne ayrıldığı hafta isminin yanına izne ayrıldı olarak yazılır ve sonrasındaki haftalar yani izinde olduğu haftalarda o kişi listeye eklenmez... ne zamanki lizteye döner ozaman listeye eklenir ve izinde olduğu etap sayısına bölünür kilosu...
yaniiiiiiiii garfield06 listemizde olmayacak bu hafta chentiqcim...
şu anada kadar öyle bir duraklama dönemine girmedik aslında .. Ama bunun takibini kim yapacak sen mi ben mi????
kızlar bu arada listeye dalini eklemişsiniz ama ben dalinin dönmeye hazır olduğunu sanmıyorum.. Dünde görmedim onu giremiyor demekki yoğunluğundan...
jujum seni dinlendirmeye söz verdik sen isteyene kadar bu kontrolü ben yapacağım canım bu hafta başlıyoruz o zaman 3 hafta kilo veremeyen takımdan atılacak:26::26:
menüleri yazmak zorunludur menüler en geç ertesi gün saat 9 ya da 10 a kadar yazılacak sizin için arkadaşlar hangisi uygunsa söyleyin
gamze ne kadar kilo verdin yaz bakimm arkadaşım
bu arada chentiq cim bende burayı sanal olarak görmüyorum çoğu gerçek arkadaşlarımla konuşamadığım şeyleri burda konuşuyorum benim için sizler çok önemlisiniz
jujum o listeyi bana gönderebilirmisin madem hazırlamışsın ben onu hazırlayacaktımaslında ben çizelgesini oluşturdum bile...
excell üzerinde işlem yapmak hoşuma gidiyor sanırım şimdiden 3. haftalık kilolarımızı kaydedeceğim liste hazır... en azından bunu yapabilirim dimi..
bu arada ben menü yazmıcam bunu baştan söylüyorum.. üstüme gelmeyin
merhaba,günaydın kardeş takım
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım.
herkese bol eksili gün diliyorum
hoş geldin canım... kadisin yardımcısı olduğunu bilmiyordum... bende 5. takım kaptanı yardımcılarımda toplight ve cornella .. ben yokken ikiside yardımcı olacaktır bir sorununuz olduğundamerhaba,günaydın kardeş takım
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım.
herkese bol eksili gün diliyorum
bende deneme yapıyorum şimdi şablonumu oturtayım yollarımjujum o listeyi bana gönderebilirmisin madem hazırlamışsın ben onu hazırlayacaktım
hoşgeldin xay bizde size bol eksili bir gün dileriz
teşekkürlerhoşgeldin xay bizde size bol eksili bir gün dileriz
hoş geldin canım... kadisin yardımcısı olduğunu bilmiyordum... bende 5. takım kaptanı yardımcılarımda toplight ve cornella .. ben yokken ikiside yardımcı olacaktır bir sorununuz olduğunda
bende deneme yapıyorum şimdi şablonumu oturtayım yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?