Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım canım desene ıyıce cıtır oldunnn
benımde belım agrıyo kasıklarım sancıyo normalde bugun kanda gebelık baktırcaktım ama ıst dakı doktor baktrma dedı eczaneden testr alsam regl gecmeden cıkmaz herhalde dımı:26::26:

Son düzenleme:
5.TAKIM KAPTANI : *JUJU*

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

arkadaşlar aşağıya ilk sayfada yer alan kuralları yeniden kopyalıyorum madem bu kurallar koyulmuş bundan sonra bu işe el atıp bu kuralları hayata geçireceğiz :26::26::26:
ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum yok

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

altını çizdiğim kural şimdiye kadar işlemedi sanırım ben takıma gelmeden önce işlettiniz mi bilmiyorum kaptanım izninle bu haftadan itibaren bu kuralı uygulamaya koyuyorum
bugün bizim için bir milat olsun bu konu ile ilgili yazmak istedikleriniz varsa lütfen bugün konuşalım malum tartı günü herkes buralarda olacak ona göre yazılsın çizilsin ve takıma bi ciddiyet gelsin

***5.Takım 306. Etap***
*JUJU* ( 84,40 / 84,00 / 0,40 / % 0,47)
aysunayy ( 64,00 / 63,8 / 0,20 / % 0,31 )
biricikoglumertug ( 71,30 / 70,50 / 0,80 / %1,12 )
ZES ( 76,80 / 76,00/ 0,80 / % 1,04 )
birsen-deniz ( 65,00 / 64,5/ 0,50 / %0,77 )
cornella ( 65,20 /
ukyo ( 68,70 / 68,5/ 0,30/ %0,44 )
Gamze_M ( 64,00 /
chentiq ( 57,90 / 57,50 / 0, 4 / % 0,69 )
rabyas ( 79,00 / 78.8 / 0.20 / %0.25 )
toplight ( 71,40 / 70,50 / 0,90 / %1,26 )
Sevda_M ( 73,00 / 71,7 / 1,3 / %1.78 )
dalin26 (

5.TAKIM ORTALAMASI

jujum bende senin yazdığını görmeden kuralları hatırlatayım demiştim aynı anda yazmışız nerdeyse

şu anada kadar öyle bir duraklama dönemine girmedik aslında .. Ama bunun takibini kim yapacak sen mi ben mi????

Kızlarrr hepinize günaydınn...Malum bebişimiz oldu ve iş çıkışı oraya uğradım, anneler geldi, misafirler vs.. buraya gelemedim ama artık bu telaşta bitti ve çok sık yapmadığım şeyi malesef yaptım..mazeretimin geçerli kabul edilmesini istiyorum

Menüm şöyleydi

Sabah: yok :26:

Ara: 5 fındık

Öğle: 2 dilim k.e. yarım k.k peynir

Ara: yarım form pirinç patlağı ( 40 kalori )

Akşam: 2 dilim k.e
haşlanmış 1 patlıcan ve kabak
2 kaşık yoğurt

Ara: 1 lokma sucukla ekmek :26:
10 fındık

Su: içtim
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş

.

teşekkür ederim kaptanım bilmiyordum bunu

Şahnur ellerine sağlık. eksik yüzdeler ve kilolarla listeyi yeniden düzenlemişsin. Ben onay veriyorum menülerin yazılmasına. corninin dediği doğru. eskinden gecenin 3 ü de olsa menü yazmayı unuttum diye yataktan fırlar gelir yazardım. iki gündür evin içinde koşturmaktan yazamadım. harala gürele iş+yemek yapıyorum. dün 3 saat ütü yaptım mesela çocuk uyuyunca. sonra parka gittik, sonra da yemek telaşesi ve yorgunluk gelince ortalığı bile toplamadan yattım.. ütüler ve mutfak hala ortada.. ama eskiden olsa onlardan önce gelir buraya yazardım buranın sorumluluğu çok farklı.. burayı nasıl olsa sanal diye düşünemiyorum ben.. takımın şimdiki düşüşünden ben de memnun değilim ve elimden geleni yaparım.. kaptanıma ve kaptan yardımcılarıma benden tam destek..

kızlar bu arada listeye dalini eklemişsiniz ama ben dalinin dönmeye hazır olduğunu sanmıyorum.. Dünde görmedim onu giremiyor demekki yoğunluğundan...

şu anada kadar öyle bir duraklama dönemine girmedik aslında .. Ama bunun takibini kim yapacak sen mi ben mi????

jujum seni dinlendirmeye söz verdik sen isteyene kadar bu kontrolü ben yapacağım canım bu hafta başlıyoruz o zaman 3 hafta kilo veremeyen takımdan atılacak:26::26:
menüleri yazmak zorunludur menüler en geç ertesi gün saat 9 ya da 10 a kadar yazılacak sizin için arkadaşlar hangisi uygunsa söyleyin
gamze ne kadar kilo verdin yaz bakimm arkadaşım
bu arada chentiq cim bende burayı sanal olarak görmüyorum çoğu gerçek arkadaşlarımla konuşamadığım şeyleri burda konuşuyorum benim için sizler çok önemlisiniz

kızlar bu arada listeye dalini eklemişsiniz ama ben dalinin dönmeye hazır olduğunu sanmıyorum.. Dünde görmedim onu giremiyor demekki yoğunluğundan...

dalin 12 ye kadar gelir bildirim yaparsa eklerim jujum oraya gelmezse ne zaman gelirse o zaman ekleriz bildirim saatine kadar dursun istersen canım

aslında ben çizelgesini oluşturdum bile...

excell üzerinde işlem yapmak hoşuma gidiyor sanırım şimdiden 3. haftalık kilolarımızı kaydedeceğim liste hazır... en azından bunu yapabilirim dimi..

bu arada ben menü yazmıcam bunu baştan söylüyorum.. üstüme gelmeyin

merhaba,günaydın kardeş takım
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım.
herkese bol eksili gün diliyorum

jujum o listeyi bana gönderebilirmisin madem hazırlamışsın ben onu hazırlayacaktım

hoşgeldin xay bizde size bol eksili bir gün dileriz

hoş geldin canım... kadisin yardımcısı olduğunu bilmiyordum... bende 5. takım kaptanı yardımcılarımda toplight ve cornella .. ben yokken ikiside yardımcı olacaktır bir sorununuz olduğunda
jujum o listeyi bana gönderebilirmisin madem hazırlamışsın ben onu hazırlayacaktım

hoşgeldin xay bizde size bol eksili bir gün dileriz
bende deneme yapıyorum şimdi şablonumu oturtayım yollarım

Jujum omzuna yatıp ağlayabilir myim
13. takımdan limonlubrokoli (hani 3 küsür yüzde yaptığım hafta beni nanik yaparak geçip 1. olan hain domdom)
yeni katılmak isteyen tüm kullanıcıları takıma davet etmiş. hem de 10 dakikanın içinde!!

teselliye ihtiyacım var kaptanım. saçımı okşar mısın

ben sana bazen 1 hafta duruyor davetler neden acaba demiştim hatırlıyor musun.. o zamanlardan bu zamana kadar 2 hafta anca geçti ama ne çok şey değişti. daha kaptan olmadan amacıma ulaştım.

iyi ki dün bir yorgun düştük ya hemen limon sıkmışlar üstümüze

tamam jujum

buşraa seni altta görüyom ne alemdesin izni ne zaman bitireceksin?
gamzeeee cornii nerde kaldınız gamze menüyü yazıp gitti yaaa kilo bildirimini unuttu mu bu kız yoksam?

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD]5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. HAFTA[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]2. HAFTA[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]3.HAFTA [/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. örnek*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]84,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,00[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. örnek aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. örnek biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,10[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yukarıdaki veriler sadece örnek amaçlıdır iyice anlaşılması için 3 durumuda ekledim....

1. örnekte yarışmacı bu haftaki kilosundan itibaren azar azarda olsa kilo vermiş ve 3. haftanın sonunda 1 kilo kaybetmiş bulunur ve bu durumda kurala uygun davrandığı için sorun yoktur

2. örnekte yarışmacı 2. haftada 800 gr verir ama 3. hafta bir sorun yaşar ve 500 gr geri alır ama genel olarak 3 haftanın toplam kilo verme durumunda 300 gr verdi olarak göründüğü için bir sorun yoktur.

3. örnekte yarışmacı 2. haftasında yarışmacı bir sorun yaşar ve 400 gr kilo alır lakin üçüncü haftasında 300 gr verir.. sonuca gelindiğinde 3 haftalık kilo alma verme durumu hesaplanır ve +100 ile fazla gelir ve işte sorun var demektir... kuralı ihlali gerçekleşmiştir...

bu durumda 3 örnekteki yarışmacıyı takımdün uzaklaştırmamız gerekmektedir..ben takımdan atmaktansa ceza olarak 2 hafta izin vermeyi planlıyorum tabi sizlerde uygun görürseniz... verilen 2 hafta sonunda kilo vermiş olarak dönmesini de şart koşmak gerekecek elbette... diyelimki gitti ve kilo vererek geri geldi .. yukarıdaki uygulama devam ettiği için bu durumu bir kere daha yaşadı işte o zaman takımdan uzaklaştırmayı düşünebiliriz diye bir fikir sunuyorum ne dersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…