- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.201
valla tebrik ederim.. ve kıskandım ne yalan söyleyeyim sana verdiğim gazı kendine veremedim ben...
itiraf ediyorum jujunun gazını çok pis almıştımYine itiraf ediyorum bu hafta 0 kaçamaktım :26: Ve son itiraf her yaptığım şeyi abartarak yaptım ve neredeyse totom hiç yer görmedi bu hafta
çok şükür allahımaaa
vayyyyyyyyy birincilik kürsüsünde dalin gelmeden son kapişmalar olucak desenegamzem süpersin cnm....ammaa fazla yerleşme sen oraya belli olmaz haftaya bır umut 1 kg verırım.....
hoşbuldum canım,evet geçen haftaya kadar bir yardımcısı yoktu.teşekkürler,aynı şekilde bzide yardımcı oluruz.
hoş geldin canım... kadisin yardımcısı olduğunu bilmiyordum... bende 5. takım kaptanı yardımcılarımda toplight ve cornella .. ben yokken ikiside yardımcı olacaktır bir sorununuz olduğunda
bende deneme yapıyorum şimdi şablonumu oturtayım yollarım
cornim çok güzelll..tarif edim dur..
1 ortaboy tepsi için
10 tane patatesi haşlayıp rendeliyorsun,içine 4 yumurta,4 y.k yoğurt,3 veya 4 y.k nişasta yoksa unda olabilir,bol sarımsak,tuz isteğine göre baharatta atabilirsin ben az bişi karabiber koyuyorum..bunları güzelce yoğuruyorsun sonra tepsinin altına az bişi yağ sürüp döküyorsun.tepsiye yayarken yapışmasın eline diye az bişey de üstüne yağ döküyorum ben fazla yağlı bişey olmuyor yani
sonra fırına atıp iyice kızarana kadar bekletiyorsun çok fazla kızarması lazım ozaman daha nefis oluyor tadı valla...piştikten sonrada kesip kesip offffffff çok güzel yine canım istedi...
.
[TABLE="width: 1032"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,61[/TD]
[TD])[/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[TD]1. bir seviye yükseldi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]74,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]8,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,03[/TD]
[TD])[/TD]
[TD="align: right"]293[/TD]
[TD]2. bir seviye düştü [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]11,88[/TD]
[TD])[/TD]
[TD="align: right"]292[/TD]
[TD]3.sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]71,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]11,37[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]296…298[/TD]
[TD]4.sabit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]garfield06[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,30[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]5.sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,85[/TD]
[TD])[/TD]
[TD="align: right"]297[/TD]
[TD]6.sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,67[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]7.sabit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,43[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]8. bir seviye yükseldi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]chentiq[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]57,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,29[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]9. bir seviye düştü [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]6,86[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]10.bir seviye yükseldi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,58[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]11.bir seviye düştü [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]89,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]84,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]6,46[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]12.sabit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]3,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]5,70[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]13.sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]3,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]4,60[/TD]
[TD])[/TD]
[TD="align: right"]296[/TD]
[TD]14.sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]penelope1990[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]3,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]4,00[/TD]
[TD])[/TD]
[TD="align: right"]301[/TD]
[TD]15.sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]1055,10[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]968,30[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]86,80[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]7,19[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvv gamze süper bir atak yaptı ve yeni lider gamze... corniiiiiiiiiii tahtın gitti canım ... yakında dalin gelirse tabi hepinizin elinden alır ama onuda söyleyeyim
gamzem süpersin cnm....ammaa fazla yerleşme sen oraya belli olmaz haftaya bır umut 1 kg verırım.....
Seni severim, iyisin hoşsun ama bir yere kadarr Yerimi kaptırmamm
iyi yiğit çıktı meydaneeeeeeeeeee peh peh peh peh
1. grup (71,40-71,30)beraberlik
[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,40[/TD]
[TD]/70,50/şahnur girdiği yarışta ciddi olduğunu belli ederek bu haftada güzel bir inişle 0,90 gr vererek kendini belli etti [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,30[/TD]
[TD]/70,50/biricik şahnura ben öyle kolay lokma değilim cinsinden bir bakış atarak 0,80 gr veda etti [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2. grup (65,20-65,00)birsen-deniz galip
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,20[/TD]
[TD]/65,10/ cornella sıkıldım bu kilolardan ama napim gitmek istemiyorlarsa zorla yollayacak değilim ya dedi ve 0,10 gr inişle en azından kilo veriyorum havalarına büründü [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,00[/TD]
[TD]/64,5/ birsen cornellaya hıh diyerek sen benim rakibem olamazsın corniiiiii sen git sıradaki gelsin dedi ve 0,50 gr vererek grubunda galip oldu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
3. grup (64,00-64,00)gamze_m ezici bir farkla galip
[TR]
[TD]
Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/62,20/ gamze geçen haftaki durağanlı ve liderden yediği laflara içerleyerek kendini gizli kampa aldı hatta öyleki kimselere çaktırmadı. ben size gösteririm dercesine asıldı asıldı asıldı yemedi içmedi sabah spor yaptı akşam spor yaptı ve gözümüze sokaraktan 1,80 gr vererek kilo öyle verilmez böyle verilir dedi....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD]/63,80/aysunay geçen haftaki gamzenin performansına bakarak hahahyyy gamzemi beni geçecek ben onu rakip bile görmem dedi ve fena halde yanıldı... haftayı 0,20 gr vererek tamamladı.gamze ona öyle bi sağ kroşe çaktı kiiiii aysunay kendine gelemedi ve yere serildi...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
valla tebrik ederim.. ve kıskandım ne yalan söyleyeyim sana verdiğim gazı kendine veremedim ben...
vayyyyyyyyy birincilik kürsüsünde dalin gelmeden son kapişmalar olucak desene
kaptan yardımcıları listenin son halini göremedim durumne ?
iyi yiğit çıktı meydaneeeeeeeeeee peh peh peh peh
1. grup (71,40-71,30)beraberlik
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,40[/TD]
[TD]/70,50/şahnur girdiği yarışta ciddi olduğunu belli ederek bu haftada güzel bir inişle 0,90 gr vererek kendini belli etti [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,30[/TD]
[TD]/70,50/biricik şahnura ben öyle kolay lokma değilim cinsinden bir bakış atarak 0,80 gr veda etti [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2. grup (65,20-65,00)birsen-deniz galip
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,20[/TD]
[TD]/65,10/ cornella sıkıldım bu kilolardan ama napim gitmek istemiyorlarsa zorla yollayacak değilim ya dedi ve 0,10 gr inişle en azından kilo veriyorum havalarına büründü [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,00[/TD]
[TD]/64,5/ birsen cornellaya hıh diyerek sen benim rakibem olamazsın corniiiiii sen git sıradaki gelsin dedi ve 0,50 gr vererek grubunda galip oldu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
3. grup (64,00-64,00)gamze_m ezici bir farkla galip
[TR]
[TD]
Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD]/62,20/ gamze geçen haftaki durağanlı ve liderden yediği laflara içerleyerek kendini gizli kampa aldı hatta öyleki kimselere çaktırmadı. ben size gösteririm dercesine asıldı asıldı asıldı yemedi içmedi sabah spor yaptı akşam spor yaptı ve gözümüze sokaraktan 1,80 gr vererek kilo öyle verilmez böyle verilir dedi....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD]/63,80/aysunay geçen haftaki gamzenin performansına bakarak hahahyyy gamzemi beni geçecek ben onu rakip bile görmem dedi ve fena halde yanıldı... haftayı 0,20 gr vererek tamamladı.gamze ona öyle bi sağ kroşe çaktı kiiiii aysunay kendine gelemedi ve yere serildi...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zes birsen nasılsınız bakem
zes 2 haftadır iyi kilo veriyosun bacım
kaptanım ya yorumlar süper bizi yine şahnurla rakip yap iyi oluyo böyle
3 haftalık uygulama bencede ii olur gaza geliriz
centigcim kaptanlık başlıyo galiba hayırlısı olsun
ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bu hafta boşsun canım uygun rakibe bulamadım
evet sıradakini alayım
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim... kuralların tekrar hatırlatılması çok iyi yeniden canlanacağız
hakkat kız ben yanlış yazmışım 1800 verdin diye 1100 müş... neyse yine de galipsin....Jujum yeminle tam dediğin olduönceki hafta inan çok utandım, rezilim ben dedim ve harbi asıldımmm 1,100 verdimmmmmmmmm
Evettttttt kaptan yardımcımaa sonuna kadar katılıyorummmmsıradakiii ama lütfen kapışmak zevk versinn 15 gün sonra düğün var ve ben gazımı jujumdan aldım hahahhahah öyle güzel anlatmış kiii kimdir benim rakibemmm onu bir yiyeyim gofret gibi
iyiyim canm okuldayım.zes birsen nasılsınız bakem
zes 2 haftadır iyi kilo veriyosun bacım
Jujum yeminle tam dediğin olduönceki hafta inan çok utandım, rezilim ben dedim ve harbi asıldımmm 1,100 verdimmmmmmmmm
Evettttttt kaptan yardımcımaa sonuna kadar katılıyorummmmsıradakiii ama lütfen kapışmak zevk versinn 15 gün sonra düğün var ve ben gazımı jujumdan aldım hahahhahah öyle güzel anlatmış kiii kimdir benim rakibemmm onu bir yiyeyim gofret gibi
gamze kız seni ayrı tebrik ediyorumiyi fark attın
bacım sen 1100 mü 1800 mü verdin:44::44::44:
iyiyim canm okuldayım.
bende rakibe istiyomm
canım çarşamba gün görüştük morali çok iyi idi yalnız saçları dökülmeye başlayınca kızı çok üzülmüş saçlarını tamamen kestirmiş kızı 7 yaşında etkilenmesin diye kendi rengine yakın peruk almış tedavi de iyi gidiyormuş 6 kemoterapinin 3. sünü almış kan değerleri falan şimdilik iyi imiş inşallah güzel sonuç alacağız canım burda başkent üniversite hastanesinde alıyor kemoterapiyi ameliyatını da ordaki kadın doğum prof u Ali Ayhan yaptı tr deki jinekoloji onkologlarının en iyisi diyebiliriz ilgilendiğin için saol canımŞahnurcum ben kaçırdım mı bilmiyorum ama hani rahim kanseri arkadaşın vardı ya ziyarete gidecektin!... nasıldı genel durumu? birde Ankarada nerde tedavi görüyor? merak ettim
canım ben şimdi bakacam sen listeyi ekledin mi? değilse kardeş takıma kontrol ettirip ekleyeyim
vayyyyyyyyy birincilik kürsüsünde dalin gelmeden son kapişmalar olucak desene
kaptan yardımcıları listenin son halini göremedim durumne ?
ya birisi mezun olsada kendi kiloma uygun birini alsam bende faza gelsim yaaa.....
bu hafta boşsun canım uygun rakibe bulamadım
hakkat kız ben yanlış yazmışım 1800 verdin diye 1100 müş... neyse yine de galipsin....
sanada rakip yok bu hafta
bu hafta eşit kilolarda kalan(aslında biri 900 biri 800 verdi ama olsun ben eşit diyorum okadar) takım yarışmaya yanlız devam edecek .. haftaya kesin sonuçları belli olacak... kilosu birbirine yaklaşan ve aynı olan herkesi hemencik takım yapar yarıştırırım ona göre herkes arayı açsın kimseyi yanına yaklaştırmasın
iyi oldu böyle şahnurcum cnm önümüzdeki hafta 100 gr farkı açık ara geçicem ona göre
1.100 CANIM
Ondan kolay ne varr hayatımm, beni yakalaaaa
yaa az önce onu düşündüm gamze biz senle biiii aralar aynıydık. kız sen beni solladın geçtinnnn
yok canım eklemedim... sen listenin son halini buraya bi ekle öyle kontrole götür.. bende bakayım...selamlar öğleye doğru bi arkadaş geldi öğleyin onu yemeğe götürmek zorunda kaldım ordan da fizik tedaviye ancak gelebildim şimdi bi geçmişi okudum
canım çarşamba gün görüştük morali çok iyi idi yalnız saçları dökülmeye başlayınca kızı çok üzülmüş saçlarını tamamen kestirmiş kızı 7 yaşında etkilenmesin diye kendi rengine yakın peruk almış tedavi de iyi gidiyormuş 6 kemoterapinin 3. sünü almış kan değerleri falan şimdilik iyi imiş inşallah güzel sonuç alacağız canım burda başkent üniversite hastanesinde alıyor kemoterapiyi ameliyatını da ordaki kadın doğum prof u Ali Ayhan yaptı tr deki jinekoloji onkologlarının en iyisi diyebiliriz ilgilendiğin için saol canım
canım ben şimdi bakacam sen listeyi ekledin mi? değilse kardeş takıma kontrol ettirip ekleyeyim
evet biriciğim gene biz rakip olduk birbirimize bakalım ne olacak bu hafta sonuç kim kimi gececek
eeeeeeeeeeee soladı geçti seni vınnnnnnnnnnnnnn diye rüzgarını da mı hissetmedinyaa az önce onu düşündüm gamze biz senle biiii aralar aynıydık. kız sen beni solladın geçtinnnn
jujum son hali bu sen bak ben 8. takıma kontrole göndereyim senden ok gelince
yok canım eklemedim... sen listenin son halini buraya bi ekle öyle kontrole götür.. bende bakayım...
eeeeeeeeeeee soladı geçti seni vınnnnnnnnnnnnnn diye rüzgarını da mı hissetmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?