Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eeeee sendeee hızlan o zamann tospişimmm

yok canım eklemedim... sen listenin son halini buraya bi ekle öyle kontrole götür.. bende bakayım...

eeeeeeeeeeee soladı geçti seni vınnnnnnnnnnnnnn diye rüzgarını da mı hissetmedin

demek rüzgar hııııı tospa hıııı.... gamze sana meydan okuyorummm kaptanımm fark olmasına rağmen gamzeyle rakip olmak istiyorum.. uffffffffffffffffffff çok pisss gaza haza faza hepsine geldimmm

canım uyko bende farklı

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]ukyo[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl27, width: 103, align: right"]68,70[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]68,50[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]0,20[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]0,29[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
demek rüzgar hııııı tospa hıııı.... gamze sana meydan okuyorummm kaptanımm fark olmasına rağmen gamzeyle rakip olmak istiyorum.. uffffffffffffffffffff çok pisss gaza haza faza hepsine geldimmm

eminmisin.... bak son kez soruyorum... kilo olarak onu geçmen gerekecek yenmen için

bu arada aklıma gelenler....

dalin nerelerde????

penelope uzun zamandan beri gelmiyor neden acaba

ve en çok kiloyu veren sevda olduğu halde neden kimse onu pohpohlamadı bu hafta... sevdaaaaa kuzum tebrik ederim canım seni en çok kiloyu sen verdin gamzeyide solladın verdiğin kilo ile

Son düzenleme:

Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anammmm valaa tırstımm amaaa aramızdaki kilo farkını azaltmayacağım tatlım

Jujumm ben akşam gidince onu bir güzel pohpohlayacam ona 1. hediyem 1 paket yeşil çay olucak

Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anammmm valaa tırstımm amaaa aramızdaki kilo farkını azaltmayacağım tatlım

Jujumm ben akşam gidince onu bir güzel pohpohlayacam ona 1. hediyem 1 paket yeşil çay olucak

bak bence diyordur ki "

gamze bu hafta verdi 1100 gr şimdi haftaya salar kendini ya sabit çıkar ya 100-200 gr verir... ben bi asılırım gamzeyi ya yakalarım ya sollar geçerim..."

gerçekten yaa sevdamm çokk tebriklerr helal olsunnn..

tamam kaptanım gamzeye meydan okuyorum .. gececeğim onuu yoksa ben tospa hızında kalacağımmm

***5.Takım 306. Etap***
*JUJU* ( 84,40 / 84,00 / 0,40 / % 0,47 )
aysunayy ( 64,00 / 63,80 / 0,20 / % 0,31 )
biricikoglumertug ( 71,30 / 70,50 / 0,80 / % 1,12 )
ZES ( 76,80 / 76,00 / 0,80 / % 1,04 )
birsen-deniz ( 65,00 / 64,50 / 0,50 / % 0,77 )
cornella ( 65,20 / 65,10 / 0,10 / % 0,15 )
ukyo ( 68,70 / 68,50 / 0,20 / % 0,29 )
Gamze_M ( 64,00 / 62,90 / 1,10 / % 1,72 )
chentiq ( 57,90 / 57,50 / 0,40 / % 0,69 )
rabyas ( 79,00 / 78,80 / 0,20 / % 0,25 )
toplight ( 71,40 / 70,50 / 0,90 / % 1,26 )
Sevda_M ( 73,00 / 71,70 / 1,30 / % 1,78 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,82 )

dayanamadım yine el attım nerdesin şahnur

Son düzenleme:

bak bence diyordur ki "

gamze bu hafta verdi 1100 gr şimdi haftaya salar kendini ya sabit çıkar ya 100-200 gr verir... ben bi asılırım gamzeyi ya yakalarım ya sollar geçerim..."

kesinlikle kaptanımm

arkadaşlar ben çıkıyorum gece görüşürüz..

Son düzenleme:

jujum ukyonun sadece kilo farkı hatalı yazmışım excel sonucu na göre takım ortalaması %0,82 doğru oluyo ben gönderiyorum 8. takıma

:26::26::26::26::26:
canım kaan işyerinde pc ye el atmıştı şu sonuca bi baksana bende %0,82 çıkıyo

jujum ukyonun sadece kilo farkı hatalı yazmışım excel sonucu na göre takım ortalaması %0,82 doğru oluyo ben gönderiyorum 8. takıma
haklısın canım sonuç doğru ama ben sabredemedim gittim 8. takıma... sende paylaşım alanına eklersin olurmu ...

işten çıkmadan hallolsun istedim aklım kalırdı yoksa burada.. hiç bu saatlere kalmıyorduk çünkü biz

evet canım haklısın hiç bu saate kalmazdık haber gelince ekliyorum paylaşım alanına

bak bence diyordur ki "

Heee heeee veee heeeeeeeeeee çok beklersiniz

gerçekten yaa sevdamm çokk tebriklerr helal olsunnn..

tamam kaptanım gamzeye meydan okuyorum .. gececeğim onuu yoksa ben tospa hızında kalacağımmm

Nanikkkkk diyorumm, başkada bişi demiyorummm

şahnur ikimizde kontrol ettik bir sorun yok .. sen ekle paylaşım alanına canım...

İkinizinde ve emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık..Şahnurum harikasın, sen çözdün bu işi..

Corniniinnn ailesi geldi mi acabaaa :44::44::44: ayyy kalabalık olmakta iyidir ama kısa sürücekk

Seni severim, iyisin hoşsun ama bir yere kadarr Yerimi kaptırmamm

hahaytt laflara bak hele cızz hiç çaktırmadın demek yemedın içmedın

öle görünüyor jujum.......

rabiş ve cornella test almışsınız inş.müjde verirsiniz kızlar
bıraz daha beklerım heralde alevcım.belkı dayanamam yaparım ama gun gecmeyınce negatıf cıkabılıyormus idrar da.....

jujum valla nasıl yapıyorsun bu yorumları ya koptum valla

evet cnm doğru tahmın öğleden sonra geldiler......şimdi yemekle uğraşıyorum arada size bakayım dedim.....

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek peynir domates salatalık közlenmiş biber

ÖĞLE sütlü nescafe 4 tane un kurabiyesi(canım çoookkk istemişti)

ARA yok

AKŞAM yoğurtlu patlıcan salatası domates salatalık

bide nescafe içerim ilerleyen saatlerde

SU içiliyor

SPOR 1 saat yyürüyüş

kahvaltı.

-2 dl buğday ekmeği
-sucuklu yumurta
zeytin
peynir
domates

öğle:
1 avuç beyaz lblebi

ara:
1 bardak ayran

akşam
fırında tavuk patates
2 bardak ayran
yeşil salata.

2 saat çarşıda yürüdüm.

Menüm

Sabah: 1 poğaça (ev yapımı ve sade)
10 adet fındık

Ara: 1 paket çörek otlu form bisküvi (116 kalori)

Öğle: 1 dilim k.e.
1,5 k.k. kaşar peyniri

Ara: 7 tane fındık

Akşam 4 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
1 dilim k.e.
1 domates, 1 yeşil biber

Ara: 10 adet fındık

Su: tamamdır
Spor: 1 saat yürüme (tempolu) 15 dk. eliptik düşünüyorum

.

Sen farkındasın zaten, diyetinin başarılı olmasını istiyorsan yememelisin..yada 1 tane...

Güzel geçirmişsin canım gününü ama öğle biraz sağlıksız gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…