Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zes birsen nasılsınız bakem

zes 2 haftadır iyi kilo veriyosun bacım
iyiyim canım hamd olsun... evet senle konuştuktan sonra motivem dahada iyi oldu bide dışarı çıkıyorum havalar iyi ya kendimi daha iyi hissediyorum kendimi iyi hissettikçe motivemde artıyor spor isteğimde

inşallah arkadaşın süreci hayırlısıyla atlatacak... Sevindim iyi olduğuna

menüm........

bugun annem-babam-kayınvalıdem geldı o yüzden diyet falan yapamadım .benı görünce şoka girdiler..özellıkle annem nolmussun sen böyle dedi.hemen benı de zayıflat dedi

sabah: kahvaltı edemedim...iş güç derken öğlenı buldu yemek yemem...

öğlen: 1 adet simit
1 çay bardağı gazoz

ara: annemler geldi...börek getırmişler.2 dilim börek

akşam: 1 adet tavuk but
salata
2 dilim patates

spor: temızlıkten cnm cıktı zaten 3 gundur....
su: içiyorum....

bence sonu güzel tamamlamışsın......

akşam aynı şeylerı yemişiz menün güzel

hıh sana menün ne kalabalık cız..bugun de fındığa mı dayandın bakım ama begendım ben sıkıntı yok bence...

hahahahahah aganigi naganigiiiiiiii gözün aydın canım, ailen gelmiş

menüm:
sabah:
1 bardak süt
yarım dilim ekmek üzeri peynir
4 zeytin
öğle:
1 kase kurufasülye salatası
1 porsiyon kereviz yemeği
1 dilim ekmek
akşam:
1 tane milföylü börek
2 yemek kaşığı patates salatası

ilerleyen saatte sütlü neskafe içecem
spor:
1 saat tempolu yürüyüş
su 2,5 litre oldu arttırırım daha

Son düzenleme:
sayin kaptanim.bugun bizim takim listesiyle ilgilendigin icin tesekkur ederim.ben tum gun ısyerinde degildim.bi baktim liste eklenmemis ekleyip cıktim hemen.

iyi akşamlarrr
bende menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
öğle
1 kaepçe çorba
1 tavuk sarma
ayran salata
ara yok
akşam
1/3 dilim sütlü irmik tatlısı
su tamam spor 20 dk yürüyüş biraz az oldu ama koşturmama gene çoktu akşam eve gelince misafir bastırdı yemek yiyemedim çayın yanına yaptığım irmik tatlısından accık yedim belki 1 bardak süt içerim midem kazınırsa bu saatten sonra bişey yenmez artık az önce gitti misafirler

arkadaşlar bugünden itibaren menüler yazılacak ama haftasonuna bi esneklik getirebiliriz siz ne dersniz haftasonunu yazamayanlar ptesi toptan yazsınlar? nasıl olsun? ben şimdi accık evi toparlayım fırsatım olursa yarın girmeye çalışırım eşimde olmayınca çocuklarla zamanım olur mu bilmiyorum size şimdiden iyi haftasonları

sabah

1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık

öğlen

2 tane lahmacun
akşam
1 elma

su
içtim

spor
1 saat platesssssssssssss

kurabiyeleri yedim ama midem fena oldu ya:26::26:
canım bence iyi menünnn. akşam çok ii toparlamışsın

gözün aydın canm.menünde çokkk abartı değil bence

canmm milföy çok yağlııı

sabah

1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık

öğlen

2 tane lahmacun
akşam
1 elma

su
içtim

spor
az öz geldi bana

olabilir aslında :44::44::44::44:

bana gelince :18::18::18::18:

sabah kornfleks
araçeyrek simit
öğle 2 dilim lazanya zero
ara ayvaaaa
akşam 1 tabak patates oturtma 1 kase cacık 2 dilim kk ekmek

su tamam spor yok

günaydınlar herkese iyi hafta sonları geçirmeniz dileğiyle...

kaptanım ,rabişim bu hafta daha sıkı tuttum diyetimi...yani sık aralıklarla ama çok çok az yedim birde yeşil çay bilmiyorum artık etkisi ne kadar oldu ama günde 3 tane sabah öğle akşam hep içtim...bir de sanırım şu direnme süreci sona erdi .daha önce de demiştim ya ben 14 yıldan beri ilk defa gördüm 71 li rakamı...

gözün aydın cnm menün güzel

cnm börek tarzı şeyleri öğle yada sabah yemeye çalış

sabah

1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık

öğlen

2 tane lahmacun
akşam
1 elma

su
içtim

spor

şahnurum bencede bu şekilde kuralların olması bizi daha çok havaya sokacak ve daha çok ciddiye alacağız eminim...

kaptanım valla en iyisi önce uzaklaştırılmalı birden takımdan çıkarılması da o kişinin motivasyonunu kötü etkiler sanırsam...ben kendimi birden o yere koydum. ben kendi adıma hiç istemem takımdan çıkarılmak....üstelik ceza verildiği zaman yine bir umutla insan geri dönebilmek için daha çok sarılır ve 2 hafta süresince 1 kilodan fazla bile verebilir heralde...gerçi çok ta büyük konuşmayım da...

jujum valla artık daha sıkı çalışmak lazım...meltem akşam poğaça yedim demiştin ya ,bir ara bende arada akşamları hamur işi veya kızartma yediğim zaman sabaha illaki bir önceki günden daha fazla çıktıpımı farkettim yani bu demek miki yediğimiz o şeyler hemen bir gece de kiloya mı dönüyor...bence o kilo deil ve şunu da farkettim onları yediğimde sabah uyanınca şiş uyanıyorum yani ödem de yapabilir...

cornim ama sen zaten buralardan bir aydır uzaktın onun etkisi de olmuştur ....bugünden itibaren senin tekrar ataklar yapacağına eminim ben

ya ben napim... iki haftadır toplamda 100 gr verdim ben ....
ben spora asıldıkça kilo veremediğimi fark ettim

jujum hadi varmısın bu hafta beraber bunu yapalım akşam en geç 6 da akşam yemeğimiz yenmiş olsun..şöyle bir şartlandırma yapalım birbirimize akşamları saat 6 dan sonra hiç birşey sokmayalım ağzımıza ,akşam yemeklerimizi de çok hafif geçiştirelim...oldu ki acıkıyor gibi olduk 1 meyva da deil en hafifi 1 salatalık yiyelim üstüne de 2 bardak su içtiğimiz de zaten tıka basa doyarız....ben bu hafta da bu şekilde deniyecem bakalım nasıl bir sonuç olacak...

.

çok teşekkür ederim kaptanım vee veee meltem yarışmak için aynı kilo da olmaya gerek yok hadi ikimiz rakip olalım bu hafta bakalım kim ne kadar verecek varmısın benimle yarışa....sadece ne kadar verdik kim az kim çok verdi yarışı yapalım olurmu ....START hadi bakalım...seni ben gaza getirecem bu hafta jujum tamam mı ? kaptanı deryam ...

gerçekten yaa sevdamm çokk tebriklerr helal olsunnn..

tamam kaptanım gamzeye meydan okuyorum .. gececeğim onuu yoksa ben tospa hızında kalacağımmm

ben seni tutuyorum birsen hadi bakalım sana güveniyorum yakalıyacaksın gamzeyi...

.

Günaydınn kızlarrr :26: boğazım acıyor bitrazcık, ağzımın tadı hiç yok ve dün akşam yemeğimden sonraa kendime bir ara yaptım ve uzun lafın kısası cozuttum, çok uzun sürmemesini temenni ederim, sanırım sona erdi..boğazımın acıması iştahımı kesiyor :26::26:

Şahnurum ben haftasonu bile burda nöbet tutuyordum, corni, garf, dalin'le beraber ama artık yazda geliyor yaa, pc başında pinekle dur gerçekten iyi fikir değil fakat buradan kopmamak lazımm...menülerimizi yazmaya kadarcık bari girelim, olmazsa deiğin gibi pazartesi yazalım..ben şunu isterim hepimizden..madem buraya gelemiyorsun bari amaca hizmet edelim..yanii az yemek ve çok efor sarfetmekk

birsen-deniz'im oku beni hayatım çokça seviliyorsun bil

Sevda gerçekten iyiydi bu hafta ve yeşil çay sanırım etki ettii..bende bu gün 3 tane içmeye başlıyorum

.

kurabiyeler abartılı olmuş ama olur arada öle şeyler..

gayet güzel menün

biraz abartılı olmuş ama olsun misafirin var

fena sayılmaz

sabah

1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık

öğlen

2 tane lahmacun
akşam
1 elma

su
içtim

spor

güzel lahmacunlar dengelenmiş akşam yememişsin bir şey

GÜNAYDIN HERKESE

bu arada birsencim menün gözümden kaçmadı öğle lazanya 1 dilim neyine yetmiyo bacım

akşamda patates ekmek olmamış bence

günaydın tatlım...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn.......yeşilçayımı içtim şimdi ama daha spor yapamadım....

.

bende menümü yazıp çıkayım ama dün biraz bende cozuttum

sabah :1 dilim kızarmış yağlı buğday ekmeği üzerine de bal sürdüm yedim
2 çatal da helva yedim

ara:1 tane poğaça

öğle:4 kaşık pilav,1 bardak ayran

ara:1 tane daha poğaça

akşam :1 tane salatalık la bi domates yedim

spor:40 dakika eliptik
su:2 litreye yakın

.

yaa kızlar az önce hepsini alıntı yaptım ama çıkmamış çok teşekkür ediyorum herkese ...iyi ki varsınız ve iyi ki burdayım sizleri seviyorum... inanın burda olmasaydım o duraklama süresinde çoktan vazgeçmiş ve verdiğim kiloları tekrarrdan geri almaya başlamıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…