- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.241
iyiyim canım hamd olsun... evet senle konuştuktan sonra motivem dahada iyi oldu bide dışarı çıkıyorum havalar iyi ya kendimi daha iyi hissediyorum kendimi iyi hissettikçe motivemde artıyor spor isteğimdezes birsen nasılsınız bakem
zes 2 haftadır iyi kilo veriyosun bacım
inşallah arkadaşın süreci hayırlısıyla atlatacak... Sevindim iyi olduğunaselamlar öğleye doğru bi arkadaş geldi öğleyin onu yemeğe götürmek zorunda kaldım ordan da fizik tedaviye ancak gelebildim şimdi bi geçmişi okudum
canım çarşamba gün görüştük morali çok iyi idi yalnız saçları dökülmeye başlayınca kızı çok üzülmüş saçlarını tamamen kestirmiş kızı 7 yaşında etkilenmesin diye kendi rengine yakın peruk almış tedavi de iyi gidiyormuş 6 kemoterapinin 3. sünü almış kan değerleri falan şimdilik iyi imiş inşallah güzel sonuç alacağız canım burda başkent üniversite hastanesinde alıyor kemoterapiyi ameliyatını da ordaki kadın doğum prof u Ali Ayhan yaptı tr deki jinekoloji onkologlarının en iyisi diyebiliriz ilgilendiğin için saol canım
canım ben şimdi bakacam sen listeyi ekledin mi? değilse kardeş takıma kontrol ettirip ekleyeyim
evet biriciğim gene biz rakip olduk birbirimize bakalım ne olacak bu hafta sonuç kim kimi gececek
MENÜM
SABAH 1 dilim ekmek peynir domates salatalık közlenmiş biber
ÖĞLE sütlü nescafe 4 tane un kurabiyesi(canım çoookkk istemişti)
ARA yok
AKŞAM yoğurtlu patlıcan salatası domates salatalık
bide nescafe içerim ilerleyen saatlerde
SU içiliyor
SPOR 1 saat yyürüyüş
kahvaltı.
-2 dl buğday ekmeği
-sucuklu yumurta
zeytin
peynir
domates
öğle:
1 avuç beyaz lblebi
ara:
1 bardak ayran
akşam
fırında tavuk patates
2 bardak ayran
yeşil salata.
2 saat çarşıda yürüdüm.
Menüm
Sabah: 1 poğaça (ev yapımı ve sade)
10 adet fındık
Ara: 1 paket çörek otlu form bisküvi (116 kalori)
Öğle: 1 dilim k.e.
1,5 k.k. kaşar peyniri
Ara: 7 tane fındık
Akşam 4 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
1 dilim k.e.
1 domates, 1 yeşil biber
Ara: 10 adet fındık
Su: tamamdır
Spor: 1 saat yürüme (tempolu) 15 dk. eliptik düşünüyorum
.
bence sonu güzel tamamlamışsın......
akşam aynı şeylerı yemişizmenün güzel
hıh sanamenün ne kalabalık cız..bugun de fındığa mı dayandın bakım ama begendım ben sıkıntı yok bence...
MENÜM
ARA yok
SU içiliyor
SPOR 1 saat yyürüyüş
canım bence iyi menünnn. akşam çok ii toparlamışsınkurabiyeleri yedim ama midem fena oldu ya:26::26:
kahvaltı.
-2 dl buğday ekmeği
-sucuklu yumurta
zeytin
peynir
domates
öğle:
1 avuç beyaz lblebi
ara:
1 bardak ayran
akşam
fırında tavuk patates
2 bardak ayran
yeşil salata.
2 saat çarşıda yürüdüm.
Menüm
10 adet fındık
1,5 k.k. kaşar peyniri
1 dilim k.e.
1 domates, 1 yeşil biber
gamzemmm artık senin menülerini 2 kere okuyacağımmmenün harika canmm
.
gözün aydın canm.menünde çokkk abartı değil bencemenüm........
bugun annem-babam-kayınvalıdem geldı o yüzden diyet falan yapamadım .benı görünce şoka girdiler..özellıkle annem nolmussun sen böyle dedi.hemen benı de zayıflat dedi
sabah: kahvaltı edemedim...iş güç derken öğlenı buldu yemek yemem...
öğlen: 1 adet simit
1 çay bardağı gazoz
ara: annemler geldi...börek getırmişler.2 dilim börek
akşam: 1 adet tavuk but
salata
2 dilim patates
spor: temızlıkten cnm cıktı zaten 3 gundur....
su: içiyorum....
menüm:
sabah:
1 bardak süt
yarım dilim ekmek üzeri peynir
4 zeytin
öğle:
1 kase kurufasülye salatası
1 porsiyon kereviz yemeği
1 dilim ekmek
akşam:
1 tane milföylü börek
2 yemek kaşığı patates salatası
ilerleyen saatte sütlü neskafe içecem
spor:
1 saat tempolu yürüyüş
su 2,5 litre oldu arttırırım daha
iyi akşamlarrr
bende menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
öğle
1 kaepçe çorba
1 tavuk sarma
ayran salata
ara yok
akşam
1/3 dilim sütlü irmik tatlısı
su tamam spor 20 dk yürüyüş biraz az oldu ama koşturmama gene çoktu akşam eve gelince misafir bastırdı yemek yiyemedim çayın yanına yaptığım irmik tatlısından accık yedim belki 1 bardak süt içerim midem kazınırsa bu saatten sonra bişey yenmez artık az önce gitti misafirler
az öz geldi banasabah
1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık
öğlen
2 tane lahmacun
akşam
1 elma
su
içtim
spor
1 saat platesssssssssssss
arkadaşlar bugünden itibaren menüler yazılacak ama haftasonuna bi esneklik getirebiliriz siz ne dersniz haftasonunu yazamayanlar ptesi toptan yazsınlar? nasıl olsun? ben şimdi accık evi toparlayım fırsatım olursa yarın girmeye çalışırım eşimde olmayınca çocuklarla zamanım olur mu bilmiyorum size şimdiden iyi haftasonları
sırrını söyle bakalım sevda... ben yine yerimde sayıyorum çünkü...
ama itiraf ediyorum dün akşam eve gittiğimde 83,8 gelmiştim...
ama gece hangi akla hizmet yaptıysam bir dilim kek ve bir poğaça yedim ... sabah 84.00 geldim.. belki onları yemesem dahada aşağı yada en azından 83,8 ile kapatabilirdim günü ... pişmanım...
sevda tebrık ederım super vermısın neler yaptın anlat bakalım..
kızlar bu hafta benım ıcın zordu bılıyorsunuz hıc dıkkat edemedım ne yedıklerıme ne suyuma... yıne de 200 gr gıtmıs guzel.. an ıtıbarıyle dıyetıme gerı donus yapıyorumm hatfaya daha guzel bı sonucla doncem ınsallahh
menüm........
bugun annem-babam-kayınvalıdem geldı o yüzden diyet falan yapamadım .benı görünce şoka girdiler..özellıkle annem nolmussun sen böyle dedi.hemen benı de zayıflat dedi
1 çay bardağı gazoz
salata
2 dilim patates
menüm:
sabah:
1 bardak süt
4 zeytin
öğle:
1 dilim ekmek
akşam:
1 tane milföylü börek
spor:
1 saat tempolu yürüyüş
iyi akşamlarrr
bende menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
öğle
1 kaepçe çorba
1 tavuk sarma
ayran salata
ara yok
akşam
1/3 dilim sütlü irmik tatlısı
su tamam spor 20 dk yürüyüş biraz az oldu ama koşturmama gene çoktu akşam eve gelince misafir bastırdı yemek yiyemedim çayın yanına yaptığım irmik tatlısından accık yedim belki 1 bardak süt içerim midem kazınırsa bu saatten sonra bişey yenmez artık az önce gitti misafirler
sabah
1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık
öğlen
2 tane lahmacun
akşam
1 elma
su
içtim
spor
arkadaşlar aşağıya ilk sayfada yer alan kuralları yeniden kopyalıyorum madem bu kurallar koyulmuş bundan sonra bu işe el atıp bu kuralları hayata geçireceğiz :26::26::26:
ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum yok
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.
* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.
altını çizdiğim kural şimdiye kadar işlemedi sanırım ben takıma gelmeden önce işlettiniz mi bilmiyorum kaptanım izninle bu haftadan itibaren bu kuralı uygulamaya koyuyorum
bugün bizim için bir milat olsun bu konu ile ilgili yazmak istedikleriniz varsa lütfen bugün konuşalım malum tartı günü herkes buralarda olacak ona göre yazılsın çizilsin ve takıma bi ciddiyet gelsin
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD]5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. HAFTA[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]2. HAFTA[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]3.HAFTA [/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. örnek*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]84,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,00[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. örnek aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. örnek biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,10[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yukarıdaki veriler sadece örnek amaçlıdır iyice anlaşılması için 3 durumuda ekledim....
1. örnekte yarışmacı bu haftaki kilosundan itibaren azar azarda olsa kilo vermiş ve 3. haftanın sonunda 1 kilo kaybetmiş bulunur ve bu durumda kurala uygun davrandığı için sorun yoktur
2. örnekte yarışmacı 2. haftada 800 gr verir ama 3. hafta bir sorun yaşar ve 500 gr geri alır ama genel olarak 3 haftanın toplam kilo verme durumunda 300 gr verdi olarak göründüğü için bir sorun yoktur.
3. örnekte yarışmacı 2. haftasında yarışmacı bir sorun yaşar ve 400 gr kilo alır lakin üçüncü haftasında 300 gr verir.. sonuca gelindiğinde 3 haftalık kilo alma verme durumu hesaplanır ve +100 ile fazla gelir ve işte sorun var demektir... kuralı ihlali gerçekleşmiştir...
bu durumda 3 örnekteki yarışmacıyı takımdün uzaklaştırmamız gerekmektedir..ben takımdan atmaktansa ceza olarak 2 hafta izin vermeyi planlıyorum tabi sizlerde uygun görürseniz... verilen 2 hafta sonunda kilo vermiş olarak dönmesini de şart koşmak gerekecek elbette... diyelimki gitti ve kilo vererek geri geldi .. yukarıdaki uygulama devam ettiği için bu durumu bir kere daha yaşadı işte o zaman takımdan uzaklaştırmayı düşünebiliriz diye bir fikir sunuyorum ne dersiniz....
tamma canım ozaman bugünden itibaren yediklerine dikkat ediyorsun ve menülerini yazıyorsun... haftaya da dönüşünü yapıyoruz.. bu arada bu süreçti kilo almadığın içinde ayrıca tebrik ederim
bugün kh nın dibine vuracağım.... vucut şaşırırmı napar bilmiyorum ama sıktı artık beni.. 3 haftalık kilo verme yarışmasıda başladı iyice ciddileşti ama bugün şoklayacağım ...
neden kılo veremiyorum ya....biliyordum 65 e geldım mi duracaktı ama bu ne arkadaş 1 aydır surundum resmen........hafta içi 65.4 gelmiştim o zamandan bu zamana 300 gr gitmiş artı da çıkabilirdim ama bu bahane değil tabı......
ayrıca wc ye çıkamadım 3 gündür
ya ben napim... iki haftadır toplamda 100 gr verdim ben ....
ben spora asıldıkça kilo veremediğimi fark ettim
ya birisi mezun olsada kendi kiloma uygun birini alsam bende faza gelsim yaaa.....
bu hafta boşsun canım uygun rakibe bulamadım
hakkat kız ben yanlış yazmışım 1800 verdin diye 1100 müş... neyse yine de galipsin....
sanada rakip yok bu hafta
bu hafta eşit kilolarda kalan(aslında biri 900 biri 800 verdi ama olsun ben eşit diyorum okadar) takım yarışmaya yanlız devam edecek .. haftaya kesin sonuçları belli olacak... kilosu birbirine yaklaşan ve aynı olan herkesi hemencik takım yapar yarıştırırım ona göre herkes arayı açsın kimseyi yanına yaklaştırmasın
[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eminmisin.... bak son kez soruyorum... kilo olarak onu geçmen gerekecek yenmen için
bu arada aklıma gelenler....
dalin nerelerde????
penelope uzun zamandan beri gelmiyor neden acaba
ve en çok kiloyu veren sevda olduğu halde neden kimse onu pohpohlamadı bu hafta... sevdaaaaa kuzum tebrik ederim canım seni en çok kiloyu sen verdin gamzeyide solladın verdiğin kilo ile
gerçekten yaa sevdamm çokk tebriklerr helal olsunnn..
tamam kaptanım gamzeye meydan okuyorum .. gececeğim onuuyoksa ben tospa hızında kalacağımmm
MENÜM
ARA yok
SU içiliyor
SPOR 1 saat yyürüyüş
kahvaltı.
-2 dl buğday ekmeği
-sucuklu yumurta
zeytin
peynir
domates
öğle:
1 avuç beyaz lblebi
ara:
1 bardak ayran
akşam
fırında tavuk patates
2 bardak ayran
yeşil salata.
2 saat çarşıda yürüdüm.
Menüm
10 adet fındık
1,5 k.k. kaşar peyniri
1 dilim k.e.
1 domates, 1 yeşil biber
.
menüm........
1 çay bardağı gazoz
salata
2 dilim patates
menüm:
sabah:
1 bardak süt
4 zeytin
öğle:
1 dilim ekmek
akşam:
1 tane milföylü börek
spor:
1 saat tempolu yürüyüş
sabah
1 dilim ekmek
penir
domates
salaalatalık
öğlen
2 tane lahmacun
akşam
1 elma
su
içtim
spor
GÜNAYDIN HERKESE
bu arada birsencim menün gözümden kaçmadı öğle lazanya 1 dilim neyine yetmiyo bacım
akşamda patates ekmek olmamış bence
Günaydınn kızlarrr :26: boğazım acıyor bitrazcık, ağzımın tadı hiç yok ve dün akşam yemeğimden sonraa kendime bir ara yaptım ve uzun lafın kısası cozuttum, çok uzun sürmemesini temenni ederim, sanırım sona erdi..boğazımın acıması iştahımı kesiyor :26::26:
Şahnurum ben haftasonu bile burda nöbet tutuyordum, corni, garf, dalin'le beraber ama artık yazda geliyor yaa, pc başında pinekle dur gerçekten iyi fikir değilfakat buradan kopmamak lazımm...menülerimizi yazmaya kadarcık bari girelim, olmazsa deiğin gibi pazartesi yazalım..ben şunu isterim hepimizden..madem buraya gelemiyorsun bari amaca hizmet edelim..yanii az yemek ve çok efor sarfetmekk
birsen-deniz'im oku beni hayatımçokça seviliyorsun bil
Sevda gerçekten iyiydi bu hafta ve yeşil çay sanırım etki ettii..bende bu gün 3 tane içmeye başlıyorum
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?