Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canim 15 gunde 4 kilo hedeflemiyorum zaten. gorsem guzel olur demistim. az da olsa gitmesi ve surekli ilerleme kaydetmek bana yetiyor.

menu de soyle oldu, ogle yemeginde yemekhaneye gitmek gibi bir planim yoktu ama arkadaslar israr edince gittim. corbanin yaninda yiyebilecegim uygun kalorili bir sey yoktu. yemekhanenin salatasini da sevmiyorum cok. o yuzden yogurt aldim ama tam yagli oldugunu farkedince yarisini yedim, yarisini da arada yedim.

aynen öyle sana katılıyorum canım ama huyumuz kurusun diyorum ya işte.

simdi biz kendimize kilo hedefleri belirliyoruz ya, en azindan kendi adima elimden geleni yapip buna ulasamazsam sorun yapmam. ama hedef beni yoldan sapmaktan koruyor. hedefime su kadar zamanda ulasmam lazim, oyleyse kaybedecek zamanim yok diyorum.

sanirim aynisini tez icin de yapsam iyi olacak. evet bi program yapayim en guzelinden

kan şekerim düştü çikolata yemeliyim en sık kullandığımmmmm =))) bahanem o benim en güzel bahanemm tabi uzun zamandır kullanmıyorum

ohhh ne güzel paylaşımlar bunlar harikasın valla çok teşekkürler paylaşımların için

Dün giremedim canlar temizlik misafirlik siizi özledim.bakıcı arıyorum şimdide ay ne bitmez stres

kolay gelsin canım.

lucim maşallah yani bunların hepsini sen mi yiyordun ağzım açık kaldı vala.ben bu şekilde yesem inan eşinin demiş ya başkası bu yemeğe 150 olurdu .kesin yani ben olurdum.

[/SIZE][/COLOR]
bu ne - yoğurt detoksu mu??? acıkmadın mı???

[

inanki hiç acıkmadım.sadece gece saat 10 gibi gamzeye indim kahve içmeye ona da dedim hani böyle oruç tutarken iftara yakın bir halsizlikte demiyelim de değişik hissedersin ya kendini ,öle hissettim ama kahveden sonra tmmdı sonra da yattım uyudum sabah tok bile kalktım.

aynen bende gitmiyorum misafirliğe falan .üst katta eltim var o gider bana söyler giderken yok ben gelmicem derim.kızar bana

ayy burda bile ne yemek tarifleri var ne pastalar börekler.dün gece gamzeyle biraz baktık offffffffff .

aynen canım yaaa, şu an hiç güvenemiyorum azıcık da yesem verdiğim kilolar geri gelecekmiş gibi korkuyorum, aklım çıkıyor :)

benim gibi yani

canım rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah.inşallah istediğin kiloya düşer ve seni burda diğer topiklerde görürüz mesela bebek bekleyen anneler...

.
[/B]

Az once sunu farkettim ki, ARTIK MORBID OBEZ DEGILIM! BKI'm 35'in altina indiginden beri sadece obezim

83 kg'nun altina inince obezlikten de kurtulup sadece kilolu olacagim insallah.

Son düzenleme:

hem de ne yemek fazlası vardır azı yoktur aklıma gelen her şeyi yiyordum vallahi, durum durağım yoktu benim :)
canııım teşekkür ederim inşallah ogün geldiğinde ben yine bu topikte olur, sizin hamileyken ki deneyimlerinizi alıyor olurum,gitmmeeeem bi yere gitmem :)

Bence hiç fena durmuyor, ne diye araştırabilirim bu diyeti ?

Afiyet olsun, bir poğaça battı benim gözüme o kadar.

Maşallah tebrik ederim ..

Umarım ulaşırsın hedefinize, bizim 22 şubat tanışma yıldönümümüz, ne yazık ki 1 kg ancak verirsem veririm

Ben de senin durumunu çok merak ediyorum yarına luci.

Bence oldukça ideal bir kilo verdiğin.
Tebrik ederim.
Menü de gayet güzel olmuş.

Teşekkürler paylaşım için.

zaten hedef kilona ulassan da koruma surecinde yine aramizda kal, menulerini, sporunu paylas. saglikli beslenme ve sporun tam olarak yasam tarzi olarak oturdugundan emin olana kadar ayrilma aramizdan. :)

Pogaca evet cok ideal bir besin degil ama degisiklik olsun ve kendimi iyi hissedeyim diye yedim.

zaten hedef kilona ulassan da koruma surecinde yine aramizda kal, menulerini, sporunu paylas. saglikli beslenme ve sporun tam olarak yasam tarzi olarak oturdugundan emin olana kadar ayrilma aramizdan. :)

biz bir takımız ben de istemem gitmek sizleri bırakıp :) bu arada senden feyz alıp vücut kitle indeksimi hesapladım bende...70 kilo olduğumda normal insan sınıfına girecekmişim... off of... görelim inşallah o günleri. :)

kızlar benim işler çok yogun bugün pek giremeyebilirm. akşama doğru görüşürüs. yediklerinize dikkat edin tabiki kendinizede
müsait olunca yaz olur mu?

Mutlaks kalsiyum desteği almalısın çünkü süt-yoğurt-ayran çok önemli... Ben senin emziren bir anne olarak diyetisyen desteği almanı tavsiye ederim çünkü emziren bir kadının bu kadar besinsiz kalması ne çocuğuna fayda sağlar ne kendisine

Dün giremedim canlar temizlik misafirlik siizi özledim.bakıcı arıyorum şimdide ay ne bitmez stres
ee çalışınca şimdi bi de bu dert var değil mi?

eline saglik canim :)
rica ederim faydalı buldysan ne ala

ben hayatımda bu denli çok yemek yemedim ona rağmen kilolar almış başını gitmş senin bu yazdıklarını yesem herhalde şu an 100ün üstünde olurdum maşallah bedenin bunu kaldırmış demek ki... ben normalde 1 ekmeği bile 1 haftada yiyemezdim kg almayım diye şimdi günde 5-6dl ekmekle kg veriyorum

teşekkür ederim tatlım, ben kavanozdakilerden aldığım için eve tuzlu olduğunu bildiğimden kullanmak istemedim ama benim için 1 domates oldukça dolduruyor zaten boşluğunu...

canım salçanın içine çok azcık yğ koyarsan çook uzun süre bozulmaz haberin olsun. Banada görümcem söyledi ve yaptı uzun süredir kullanıyorum ne koku nede tadında bi değişikilik var.
ben de üstüne 1 yk kadar yağ koyuyordum da bu sefer de yağ ölçümünde sıkıntı yaşıyorum gerçi miktar çok olunca öyle yapıyorum

demek ki içindeki cevherin çıkması için evlenmen gerekiyormuş
ben de tecrübeli ev kızıyım derdim hep hani iş ararken tecrübe istenir ya bi ara yüzsüzlüğe vurup böyle diyordum en sevdiğim şey mutfakta yemek yapmaktır diğer ev işlerini sevmem ama yemeği annem yapardı diğer işleri bana bırakırdı - yine de tabii onun elinden yetiştim az buçuk diyebilirim - gerçi benm artık kendime göre bir damak tadım ve mutfak anlayışım var yani misafirim de gelse az yağlı ve tuzsuz yemek zorunda - kimse için tarzımdan ödün veremiyorum yağın az olması pek fark edilmiyor ama tuzsuz olunca millet beğenmiyor, ailemden başka - onlar da sayemde tuzsuz yemeye alıştılar babam sağlıklı ve yaşına göre genç durur annem de yakın zamanda kg verdi
ben şimdi evde mutfağa vakit ayırmaya çalışıyorum vakit buldukça ve halim oldukça - inanın yeni lezzetler keşfediyorum kendimce tarifler uyduruyorum mesela geçen günkü kapuskayı bile ilk kez ve tamamen uydurmasyon yaptım
ben de mi ileride Ebru Şallı gibi sağlıklı yemek kitabı çıkartsam ne?

haklısın aslında misafirliğe gidince mecbur bırakılıyor insan...

inceleceksin tabiiii gidecek o fazlalıklar

inşallahh canım benim zaten hedeflerimize ulaşıp eski yazılarımızdan alıntı yaparız ohh ne güzel olur
inşallah - ne güzel olur

Canım, ne güzel yazmışsın 1 ayda 3.5 kilonu tebrik ederim Daha verecek kilolarımız var birlikte. Menünü beğendim, suyun eksik kalmış öyle damacana pompası olmaz olsun
Teşekkür ederim

Arkadaslar bu kalori dongusu diyetinin adi Carb Cycle Diet. Turkce ne olarak geciyor bilmiyorum ben ingilizce kaynaklardan okudum. Hatta kitabini indirdim paylasabilirim isteyenlerle. (ozelden emailinizi atin :)) Yenebilecek yenmeyecek seylerin listesini de yapmis guzel guzel. sonuna kadar okumadim ama sanirim ornek yemekler de vermis. yazarin web sitesi surada http://chrispowell.com/carb-cycling-101/

bendeki kitap da Choose to Lose: The 7-Day Carb Cycle Solution adindaki. epub formatinda bu arada.

aynen benim de 69'a inmem gerek. boylarimiz hemen hemen ayni demek ki.

yalniz ben 69 ken iyi gorunuyordum ama olmak istedigim kadar ince degildim. bir cizme giyemezdim mesela. gelecek kisa insallah insallah soyle uzun bir cizme giyebilirim (alir miyim bilmiyorum ama gider denerim en azindan icimde kalmaz)

Ne güzel bilgiler, teşekkür ederiz ..

Çocuğun küçük mü durumda ? Ne zordur bakıcı bulmak, güvenmek ..

Maşallah gerçekten ne diyeyim luci, şimdi tabi iradeli olursun, yazık ben kendimi bildim bileli diyetteyim.
55 ile 85 arasında bir yolum var.

Dışını fırında veya köz tavasında közlenmiş patlıcanla yaptım hep. Sen nasıl yaparsın kızartarak mı ?

Ben de fırında yapıyorum, bana şöyle tüm ayrıntıları ile fırında nasıl yaptığını anlatman mümkün mü ?

Suyu hiç bilmiyordum lily mutlaka deneyeceğim, benim de yazın daha çok düşer ama kışın da yaşıyoru aynı şeyleri zaman zaman, başım fılfır fıldır dönüyor bir de o tansiyon düşmeye başlayınca 1 haftaya yakın devam ediyor, toparlanamıyorum.

1.68 benim boyum, ben ideal kilomun 68 olduğunu düşünüyorum endekse göre ideal kilom 60 mış ama o zaman ben çok kemik kalıyorum hoşuma gitmiyor biraz etine dolgun olmak yakışıyor bence hanımlara....ooo hem gelecek kışa çoook var alırsın da giyersin de... hiç merak etme

Son düzenleyen: Moderatör:

Banada çok yakışıyor canım ama değişiklik istemiştim ben kızıl kullandım hep

Ne güzel bilgiler, teşekkür ederiz ..

Maşallah gerçekten ne diyeyim luci, şimdi tabi iradeli olursun, yazık ben kendimi bildim bileli diyetteyim.
55 ile 85 arasında bir yolum var.

ama ben hep söylüyorum uzun zamandır diyet yapmıyorum diye :) ben diyete başlayınca 10-15 kilo vermeden de bırakmıyorum diyeti...yani eskiden öyleydi, dediğim gibi belki 8-9 yıldır tam teşekküllü diyet yaptığım görülmemiştir...ama inan benimki çok daha zor, sen diyet yapa yapa alışmışsındır, benim eski beslenme düzenimden şimdikine geçişimi düşünsene...ne kadar zor oldu başlarda anlatamam....

8 aylık canım ama mecbur bulcaZ allaha emanet etcez

Banada çok yakışıyor canım ama değişiklik istemiştim ben kızıl kullandım hep

anladım canım tahmin etmiştim yakışacağını beyaz tene çok yakışıyor çünkü... kızılın tonlarını deneyebilirsin daha açık ya da şarap kızılı gibi koyu tonlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…