- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.061
Bu menüyü çok çok beğendimherşey var su-spor da tamam
ben de tansiyon ilacı kullanıyorum normalde çok düşer tansiyonum hele yazın 80/50 ile ayakta durduğumu bilirim ama başım çok döner - ilacı kesmiyor dr başka nedenleri varmış o yüzden bana başın dönünce otur dinlen diye tavsiyede bulunuldu - bir de hemşire bir tanıdığımız var o da tansiyonun düşse de yükselse de bol su iç demişti
- karnıyarığı çok severim kendim hiç yapmadım hep annem yapardı şimdi de mevsimi değil ama yazın denerim artık
Öncelikle paylaşım için teşekkürler GamzeciğimBen pırasayı en son 2-3 ay önce yapmıştım ama çok çok sevdiğim bir sebzedir - böbrek için iyi olduğunu, idrar söktürücü ve az kalorili olduğunu biliyordum- her hafta pazara çıkıp bir-iki çeşit sebze alıyorum yetiyor ne zamandır pırasa alasım var ama geçen Pazar lahana ağır bastı onu aldım bu hafta sonu da pırasa alayım bari o kadar paylaşmışsın gerçi haftaya pırasa alırım demiştim zaten senin yazın bu isteğimi onaylamış oldu
kıymalı yemeğini de yapabilirsin ben zeytinyağlı havuçlu seviyorum annem pirinç koyar ben koymuyorum ekmekle yiyebilmek için - anneannem kıymalısını yapar o da değişik bir lezzetmiş - sen de deneyebilirsin
bir de börek harcı olarak yapılıyor ama işte o da şu an cısssss
bu kalori dönüşüm diyeti vücutta dengesizliklere neden oluyor heralde - vücudu şaşırtıp kilo vermeyi de hedefliyor olabilir ben de bi araştırayım bari merak ettim nasıl bişey olduğunu:44:
sabah öğünüyle ara yer değişikliğine uğramış sanki...ama menün güzel hatta yoğurt diyetine benziyor
hoşgeldin kaptan özledik seniiiiiyarın için de seni bildirim yapmadı olarak yazarız
Tünaydın
Selam - tuz ödemi ile ilgili paylaşımın için teşekkürler - benim vücudumda yılların birikimi olan kilo ve kortizon kullanımına bağlı bir ödem söz konusu olduğundan bol su içince azalsa da tam manasyla gitmesi için sanırım ideal kilomda olmam lazım
Bu arada leslie uzun süre yapınca sıkıcı bir hal alabiliyor internette değişik step videoları vardır bence... Sonra zumbayı tavsiye edebilirim
kortizol hormonu stresli zamanlarda çok salgılanıyor diye biliyorum ben kilolarımın büyük çoğunluğunu hem kortizonu ilaç olarak kullanıp hem de çok stresli olduğum zamanlarda aldım - psikolojik olarak olumsuz hissettiğimizde de aslında kaygılanıyoruz bu da stresin farklı bir şekli bence...
süpersin
anladım seni - ama insanız ve hayatın içinde herşey 4-4lük olamaz bu biraz fazla mükemmelliyetçi olmakla alakalı bence... bundan birkaç sene önce ben de öyleydim ama artık olumsuzlukları da olduğu haliyle kabullenip bazı şeyleri akışına bırakmanın daha doğru olacağına inanırım. ha bunu tam manasıyla başarıyorum diyemem çünkü alışkanlıklar bir anda değişmez ama kendimce bilinçli davranmaya çalışıyorum mesela birşey beni çok mu üzdü - ah vah o gun yasımı acımı yaşarım sonra da bunu ne kadar uzatırsan uzat sadece kendine eziyet edersin kimse senden daha değerli değil der - o acıyı geride bırakmaya çalışırım - bence sen de denemeye çalış bugun misal yememen gereken birşey mi yedin tamam yedin bitti bir sonraki öğün kaldığın yerden devambunu bir sonraki randevunda diyetisyeninle mutlaka paylaşmanı öneririm daha önce de demiştim profesyonel bir bakış açısının daha doğru olacağı kanaatindeyim
benim de hedefim 15 Mart'ta 75in altına inmek... İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Haftada 1kg hedefin olsun 15 günde 4kg verilmez ki:44:
hadi hayırlısı bakalım yarın göreceğiz
tarif için teşekkürler
ben yapamadım canım çok yorgundumuğraşmak istemedim
ben yarına güzel sonuçlar alacağına inanyorum
Merhaba GamzeArada mobil gir tabii özletme kendini
ben de dün sabah yoğurda yulaf ve ruşeymi kattım ama diğer işlerle uğraşırken yarım saat sonra yiyebildim ama tadı güzeldi - kuru üzüm kattığımda tarçın da ekliyorum da dün canım tarçın katmak istemedi
yok canim 15 gunde 4 kilo hedeflemiyorum zaten. gorsem guzel olur demistim. az da olsa gitmesi ve surekli ilerleme kaydetmek bana yetiyor.
menu de soyle oldu, ogle yemeginde yemekhaneye gitmek gibi bir planim yoktu ama arkadaslar israr edince gittim. corbanin yaninda yiyebilecegim uygun kalorili bir sey yoktu. yemekhanenin salatasini da sevmiyorum cok. o yuzden yogurt aldim ama tam yagli oldugunu farkedince yarisini yedim, yarisini da arada yedim.