- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #107.061
Dün epey aktiftik aslında hatta tam yetiştim dedim herkes gitti sen ona istinaden yazdın sanırım :) Hafta sonu girsem ben ooo neler neler yazarım da - neyse... Artık bir müddet böyle idare edeceğiz
geç yiyorum demişsin kaç gibi mesela???
bence 9da yiyip 12de yatıyorsan problem olmaz illa işte yapacağım diyorsan ben yoğurt ve galetayla akşam yemeğini geçiştirmeni çok az bulurum açıkçası... haftada 1-2 kez olur da hergun olmaz bence...
bence menü güzel hatta az bile - sanırım sen de pek ekmek yememeye çalışıyorsun
dün bi ara 1 saati geçkin kimse yoktu burda bende ara ara girip baktım o yüzden yazmıştım tatlım
yaa bazen 9u bulabiliyor ama her zamanda saat 12 de yatmıyorum bazen uyuyakalıyorum birde ne bilim akşam yemeği yiyince kendimi rahatsız hissediyorum
ben öğle yemeğinden sonra 2 tane ara öğün yapıyorum ve en sonki ara öğünüm 17:30 da o nedenle akşam çok acıkmış olmuyorum aslında hiç yememek istiyorum ama öylede olmayacagı için bişiler yiyiyorum.
her gün yoğurt da sıkıcı olur, haklısın... bi gün ton balığı alıp domates salatalık yiyebilirsin, konserve olduğu için sıkıntı olmaz....peynir evden alıp bir gün etimek, peynir, domates gibi kahvaltılık geçiştirebilirsin.... ama fırsat buldukça da akşam eve gidip yapacağın z.yağlı yemeğini ertesi gün yanında götürürsün hem de farklı bir eyler yemiş olursun....
tonbalığı güzel hazır olanlar çok yaplı oluyor ama bir önerin varmı onunla ilgili luci.
Dediğini yapacagım her gün yogurt olmasını bende istemiyorum etimek peynir domates olabilir.
Başka aklına gelen bişey olursa söyle olur mu ?

Son düzenleme: