Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün bi ara 1 saati geçkin kimse yoktu burda bende ara ara girip baktım o yüzden yazmıştım tatlım

yaa bazen 9u bulabiliyor ama her zamanda saat 12 de yatmıyorum bazen uyuyakalıyorum birde ne bilim akşam yemeği yiyince kendimi rahatsız hissediyorum

ben öğle yemeğinden sonra 2 tane ara öğün yapıyorum ve en sonki ara öğünüm 17:30 da o nedenle akşam çok acıkmış olmuyorum aslında hiç yememek istiyorum ama öylede olmayacagı için bişiler yiyiyorum.

tonbalığı güzel hazır olanlar çok yaplı oluyor ama bir önerin varmı onunla ilgili luci.

Dediğini yapacagım her gün yogurt olmasını bende istemiyorum etimek peynir domates olabilir.

Başka aklına gelen bişey olursa söyle olur mu ?

Son düzenleme:
bence menü güzel hatta az bile - sanırım sen de pek ekmek yememeye çalışıyorsun

ekmek fazla aramıyorum aslında ama kahvaltı öğle ve akşam olmak üzere 1 er dilim yemeği planlıyorum yiyebildiğim kadar çünkü ben kahvaltı dışında hiç tüketmiyorum ne beyaz ne kepekli.

Zorla tüketeceğim

Selam 5. takım
Kızlar dün akşamdan beri hastayım.:2::2::2:
Dün öğlen biraz hapşırık falan vardı bugünse burnum tıkalı işte akşamdan beri halsizim bi de regl durumu var tabii - hatta rapor bile alsam mı diye düşündüm ama bir şekilde ayağa kalktığıma göre işe gelebilirim diye düşünüp geldim - millet azcık burnu akar 2 gün rapor alır benim gibi kolunu kaldıracak hali olmayan da gelir işe... Çünkü bana göre işe gelemeyecek kadar olmam lazım rapor almak için... İşime ve kendime olan saygımdan artı aldığım paranın hakkını verebilme düşüncesinden dolayı ufacık birşeyde dr.a gidip işten kaytarmanın doğru olmadığını düşünüyorum kızlar... Evde olsam boş boş yatarım ama sanırım yattıkça daha da tembelleşirim iş beni güçlendiriyor.
Bugün öğlen için ancak yoğurt getirebildim biraz kahvaltılığım da var ama meyvem yok o yüzden öğle arası markete gidip bişeyler alayım diyorum hem yürüyüş yapmış olurum temiz hava iyi gelir.

Neyse lafa hastalıkla girdim kusura bakmayın - Rabbime şükür ayaktayım işimi de bir şekilde yapıyorum halsizlik var ama o kadar da kötü değilim - size hemen dünkü menümü arz edeyim efenim

Sabah - 08:45
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- 6 tane yeşil zeytin
- Çay

Ara - yok - sadece çay içtim

Öğle - 12:15
- 4-5 yk barbunya yemeği (tencerede kalanı koydum - susuz)
- 100 g yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği

Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz

Akşam - 19:30
- Pırasalı omlet (1 yumurta ve 1 sap pırasadan)
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 3 yk naneli yoğurt

Ara - 21:00
- 1 küçük yerli muz
- 1 kivi

Su - 1,5-2lt arası
Spor - yok

Kalori olarak fatsecretta ya da myfitnesspalda hesaplıyorum

Fatsecret:

Dün, Salı 25 Şubat 2014

Yağ - 42,26
Karb - 134,34
Pro - 38,41
Kcal - 1041

1600kcal'nin %65ini tüketmişim

Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%51)
Yağ (%37)
Protein (%12)

(Kopyala yapıştır yapınca düz yazı çıktı maalesef... Ben de kendimce düzenledim)

Son düzenleme:

canım ton balığını lightlardan alıp süzüyorum yemeden önce ben süzgeçte bekletiyorum 1 saat kadar, yağ falan kalmıyor :) ama direkt süzüp yiyebilirsin... haşlanmış patates götürebilirsin yanında yoğurt ile yiyebilirsin...bi gün yulaf ezmesi alıp üstüne süt ve elma ekleyip yiyebilirsin hem çok tutar hem de farklı bir vitamin almış olursun, sindirim sistemine de faydası olur.... evde ağzı kapalı bir kaba rendelenmiş havuç, domates vs hazırlayıp lor peynirli, çok az z.yağlı ve limonlu hazırlarsın akşama kadar bir şey olmaz havalar soğuk nasılsa... ya da yeşil salata tuzsuz yağsız marulları ve maydanozu hazırlarsın üstüne ben ızgara köfteleri ufak ufak dilimliyorum, yiyeceğin zaman limonlarsın hem kötü olmamış olur yeşillikler...ilk aklıma gelenler bunlar oldu canım benim

ben de çıkıyorum arkadaşlar, sabah 1 saat açık hava yürüyüşümü yaptım çok şükür, öğleden sonra koşu bandında yürüyüşümü yapacağım, 2 film izlemem gerekiyor :))) sonra da akşam arkadaşlarla maç izleyeceğiz ...ara ara uğramaya çalışırım...kendinize iyi bakınız :)

canım öncelikle çok geçmiş olsun yılbaşında bende çok fena hastaydım ve senin gibi düşünerek işe devam ettim. Taki gidecek durumda olmayana kadar...

sana şöyle bir tavsiyede bulunacağım acıyı severmisin yiyebilirmisin bilmiyorum ama bana eşim ezogelin çorbası yaptı bende üstüne biraz limon 2 yk pul biber belkide daha fazla döktüm ve yedim burun kanallarımı öyle güzel açtıki anlatamam elbette diğer halsizlik vb durumlarını çözmeyebiliyor ama burun açılımında üstüne tanımam

ben sinüzit olduğum için o burun tıkanıklığı beni öldürdü o nedenle sanada iyi geleceğini düşünüyorum .

Allahım acil şifalar versin tatlım

canım benim lucimm benim harıkasın çok teşekkür ederim

ben en azından 1 ay bu sekilde besleneyim ideal kiloma yaklaştığımda duruma göre bakarım

Ya kızı kardeşimin kosu bandındada 1saatte 400 kLorı yapıyordu anlamadım neyse ya kaç yapıyorsa artık salla 6hız 6 km mı ben anlamıyorum ekranda yazan sepet 6 dak 100 kal 300 km 10 yazıyo resmi koymayı bılmıyodum buraya yoksa koysam ama

fazlasini tavsiye etmiyorum ya :) ben de kazara ictim zaten.

günaydınlarrrrrr........

.

tşk ederim tatlım.

gayet güzel bir menü.proteinin dehiç bir zararı yok zaten daha da güzel omuş..

bugünkü menün oldukça güzel.
.

.

TSK edlerim becermışmıyım bu sefer :)

lilycim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine havalar çok dengesiz, haftasonu da yordun kendini, koşuşturdun, bünyen zayıf düşmüş olabilir...Allah şifalar versin canım...zeynebimin önerisine katılıyorum ben de acılı çorba içince inanılmaz toparlıyorum, özellikle tavuk suyu çorba, tavuk suyunun gribe iyi geldiğini duymuştum, tez zamanda iyileşirsin inşallah...

tamam canim dikkat ederim ama her gun yaparsam basende kaslar buyume firsati bulamaz ama oradaki yaglar erir diye dusunuyorum sanki. zaten kardiyor ayarinda yapiyorum, kaslari cok zorlamiyordur.

Anam 1800 kalorımı ne yersem 1800 eder kııı

canım benim lucimm benim harıkasın çok teşekkür ederim

ben en azından 1 ay bu sekilde besleneyim ideal kiloma yaklaştığımda duruma göre bakarım

rica ederim tatlım, seni çok iyi anlıyorum... yine aklıma gelirse yazarım mutlaka, haşlama sebzelere de yer ver derim karnıbahar, brokoli gibi akşamdan haşlayıp dolaba at, sabah yanına al, yoğurtla, bol nane ve pul biber ile şahane olur :)

kilo cizelgeni yapabilmssin canim, hayirli olsun :)

Cok gecmıs olsun bu fatsecret nedır ne ıse yarıyo

Anam 1800 kalorımı ne yersem 1800 eder kııı

Cok gecmıs olsun bu fatsecret nedır ne ıse yarıyo

tatlım fat secret programı

günlük yediklerini kaydedebildiğin

hangi yemekte ne kadar kalori var görebildiğin

yediklerinin ne kadar yağ ne kadar protein nekadar karbonhidrat var bunu görebildiğin

kilonu kontrol edebildiğin

Hergün kaydedersen geçmişinide kontrol edebildiğin bir program

bende kullanıyorum memnunum yediklerimdeki kaloriyi görebiliyorum

aşağıda ki linkten kontrol edebilirsin aynı zamanda işletim sistemin android ise telinede indirebilirsin

http://www.fatsecret.com.tr/Default.aspx?pa=m

kendime bunun için güzel kap almam lazım plastik değilde demir cam gibi (plastik seyleri sevmiyorum )

kendime bunun için güzel kap almam lazım plastik değilde demir cam gibi (plastik seyleri sevmiyorum )

evet canım haklısın ben de sevmiyorum plastikleri...bazen kabımı iş yerinde unuturdum o zamanda sebzelerimi folyoya sarıp nutella kavanozuna koyardım (eşimden dolayı evde boy boy var nasılsa, atmaya da kıyamıyorum işe yarar diye :) çare çook, sen yeter ki iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…