- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.061
Dün epey aktiftik aslında hatta tam yetiştim dedim herkes gitti sen ona istinaden yazdın sanırım :) Hafta sonu girsem ben ooo neler neler yazarım da - neyse... Artık bir müddet böyle idare edeceğiz
geç yiyorum demişsin kaç gibi mesela???
bence 9da yiyip 12de yatıyorsan problem olmaz illa işte yapacağım diyorsan ben yoğurt ve galetayla akşam yemeğini geçiştirmeni çok az bulurum açıkçası... haftada 1-2 kez olur da hergun olmaz bence...
bence menü güzel hatta az bile - sanırım sen de pek ekmek yememeye çalışıyorsun
her gün yoğurt da sıkıcı olur, haklısın... bi gün ton balığı alıp domates salatalık yiyebilirsin, konserve olduğu için sıkıntı olmaz....peynir evden alıp bir gün etimek, peynir, domates gibi kahvaltılık geçiştirebilirsin.... ama fırsat buldukça da akşam eve gidip yapacağın z.yağlı yemeğini ertesi gün yanında götürürsün hem de farklı bir eyler yemiş olursun....
dün bi ara 1 saati geçkin kimse yoktu burda bende ara ara girip baktım o yüzden yazmıştım tatlım
yaa bazen 9u bulabiliyor ama her zamanda saat 12 de yatmıyorum bazen uyuyakalıyorum birde ne bilim akşam yemeği yiyince kendimi rahatsız hissediyorum
ben öğle yemeğinden sonra 2 tane ara öğün yapıyorum ve en sonki ara öğünüm 17:30 da o nedenle akşam çok acıkmış olmuyorum aslında hiç yememek istiyorum ama öylede olmayacagı için bişiler yiyiyorum.
tonbalığı güzel hazır olanlar çok yaplı oluyor ama bir önerin varmı onunla ilgili luci.
Dediğini yapacagım her gün yogurt olmasını bende istemiyorum etimek peynir domates olabilir.
Başka aklına gelen bişey olursa söyle olur mu ?
Selam 5. takım
Kızlar dün akşamdan beri hastayım.:2::2::2:
Dün öğlen biraz hapşırık falan vardı bugünse burnum tıkalı işte akşamdan beri halsizim bi de regl durumu var tabii - hatta rapor bile alsam mı diye düşündüm ama bir şekilde ayağa kalktığıma göre işe gelebilirim diye düşünüp geldim - millet azcık burnu akar 2 gün rapor alır benim gibi kolunu kaldıracak hali olmayan da gelir işe... Çünkü bana göre işe gelemeyecek kadar olmam lazım rapor almak için... İşime ve kendime olan saygımdan artı aldığım paranın hakkını verebilme düşüncesinden dolayı ufacık birşeyde dr.a gidip işten kaytarmanın doğru olmadığını düşünüyorum kızlar... Evde olsam boş boş yatarım ama sanırım yattıkça daha da tembelleşirim iş beni güçlendiriyor.
Bugün öğlen için ancak yoğurt getirebildim biraz kahvaltılığım da var ama meyvem yok o yüzden öğle arası markete gidip bişeyler alayım diyorum hem yürüyüş yapmış olurum temiz hava iyi gelir.
Neyse lafa hastalıkla girdim kusura bakmayın - Rabbime şükür ayaktayım işimi de bir şekilde yapıyorum halsizlik var ama o kadar da kötü değilim - size hemen dünkü menümü arz edeyim efenim
Sabah - 08:45
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- 6 tane yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok - sadece çay içtim
Öğle - 12:15
- 4-5 yk barbunya yemeği (tencerede kalanı koydum - susuz)
- 100 g yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz
Akşam - 19:30
- Pırasalı omlet (1 yumurta ve 1 sap pırasadan)
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 3 yk naneli yoğurt
Ara - 21:00
- 1 küçük yerli muz
- 1 kivi
Su - 1,5-2lt arası
Spor - yok
Kalori olarak fatsecretta ya da myfitnesspalda hesaplıyorum
Fatsecret:
Dün, Salı 25 Şubat 2014
Yağ - 42,26
Karb - 134,34
Pro - 38,41
Kcal - 1041
1600kcal'nin %65ini tüketmişim
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%51)
Yağ (%37)
Protein (%12)
(Kopyala yapıştır yapınca düz yazı çıktı maalesef... Ben de kendimce düzenledim)
canım ton balığını lightlardan alıp süzüyorum yemeden önce ben süzgeçte bekletiyorum 1 saat kadar, yağ falan kalmıyor :) ama direkt süzüp yiyebilirsin... haşlanmış patates götürebilirsin yanında yoğurt ile yiyebilirsin...bi gün yulaf ezmesi alıp üstüne süt ve elma ekleyip yiyebilirsin hem çok tutar hem de farklı bir vitamin almış olursun, sindirim sistemine de faydası olur.... evde ağzı kapalı bir kaba rendelenmiş havuç, domates vs hazırlayıp lor peynirli, çok az z.yağlı ve limonlu hazırlarsın akşama kadar bir şey olmaz havalar soğuk nasılsa... ya da yeşil salata tuzsuz yağsız marulları ve maydanozu hazırlarsın üstüne ben ızgara köfteleri ufak ufak dilimliyorum, yiyeceğin zaman limonlarsın hem kötü olmamış olur yeşillikler...ilk aklıma gelenler bunlar oldu canım benim
Merhaba :) Menün güzel ana ve ara öğünlerle 6 öğün olmuş , sakıncalı bir şey görmedim yediklerindeSporla ilgili bence yaktığın 300 kaloridir. Hatta bazı yürüme bantları harcanan kaloriyi fazla bile gösteriyor. 900 kalori yakmak oldukça zor olur yürüyüşle. 6 hızı saatte 6 km hıza mı denk geliyor? Normal tempoda 1 saat yürümek 200-210 kalori kadar yaktırıyor. 100 dk da 300 kalori yakarsın bence.
Dün epey aktiftik aslında hatta tam yetiştim dedim herkes gitti sen ona istinaden yazdın sanırım :) Hafta sonu girsem ben ooo neler neler yazarım da - neyse... Artık bir müddet böyle idare edeceğiz
Aynen yaaa dün hepsinden mahrum kaldım
menün gayet güzel canım afiyet olsun
vay vay menüye bak - bol meyveli bana tam yaz menüsü gibi geldiafiyet olsun
ben menüyü beğendim yaaa o kadardan bişey olmaz hem sen tatlıya hayır demişsin bu büyük bir başarı
İhtiyacın olanın altında besin alınca da metabolizma savunmaya geçiyor ve kendini yavaşlatıyor o yüzden de uzmanlar boşuna "dengeli ve yeterli beslenme" demiyor değil mi?
Ben harcanan kaloriye çok takmıyorum aslında ama bu bilgi güzelmiş-teşekkürler...
bence menün biraz daha iyi olmasına rağmen öğlen 1 kase çorba az yanına yoğurt-ayran ya da salata yiyebilirsin bu yediklerin 1000 kcal'nin çok altında... senin en az 1800 alman lazım
hangi siteymiş bakalım o???:44:
hem tavsiye etmiyor hem içiyorsunbu arada menü güzel ama akşam az olmuş
bence 9da yiyip 12de yatıyorsan problem olmaz illa işte yapacağım diyorsan ben yoğurt ve galetayla akşam yemeğini geçiştirmeni çok az bulurum açıkçası... haftada 1-2 kez olur da hergun olmaz bence...
Merhaba :) Menün güzel ana ve ara öğünlerle 6 öğün olmuş , sakıncalı bir şey görmedim yediklerindeSporla ilgili bence yaktığın 300 kaloridir. Hatta bazı yürüme bantları harcanan kaloriyi fazla bile gösteriyor. 900 kalori yakmak oldukça zor olur yürüyüşle. 6 hızı saatte 6 km hıza mı denk geliyor? Normal tempoda 1 saat yürümek 200-210 kalori kadar yaktırıyor. 100 dk da 300 kalori yakarsın bence.
tşk ederim tatlım.
gayet güzel bir menü.proteinin dehiç bir zararı yok zaten daha da güzel omuş..
bugünkü menün oldukça güzel..
.
Selam 5. takım
Dün öğlen biraz hapşırık falan vardı bugünse burnum tıkalı işte akşamdan beri halsizim bi de regl durumu var tabii - hatta rapor bile alsam mı diye düşündüm ama bir şekilde ayağa kalktığıma göre işe gelebilirim diye düşünüp geldim - millet azcık burnu akar 2 gün rapor alır benim gibi kolunu kaldıracak hali olmayan da gelir işe... Çünkü bana göre işe gelemeyecek kadar olmam lazım rapor almak için... İşime ve kendime olan saygımdan artı aldığım paranın hakkını verebilme düşüncesinden dolayı ufacık birşeyde dr.a gidip işten kaytarmanın doğru olmadığını düşünüyorum kızlar... Evde olsam boş boş yatarım ama sanırım yattıkça daha da tembelleşirim iş beni güçlendiriyor.
Bugün öğlen için ancak yoğurt getirebildim biraz kahvaltılığım da var ama meyvem yok o yüzden öğle arası markete gidip bişeyler alayım diyorum hem yürüyüş yapmış olurum temiz hava iyi gelir.
tamam canim dikkat ederim ama her gun yaparsam basende kaslar buyume firsati bulamaz ama oradaki yaglar erir diye dusunuyorum sanki. zaten kardiyor ayarinda yapiyorum, kaslari cok zorlamiyordur.
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 çay kaşığı kahvaltı sosu
Öğlen
3yk mantar tavuk sote
2yk makarna
Salata
Ara Öğün
1/2 armut
2 eti form mısır
Ara Öğün
1 süt
3 eti form mısır
Akşam
1 kabak dolması
2yk yogurt
Su : 2 lt
Spor : 30 dk pilates
Not : Hangi arada yedim bilmiyorum ama 2 kare bitterim var kızlar
günaydınlarrrr
maşallah kızlar size menülerinizde sporlarınızda muhteşem
canım bizim evde maalesef eğer evde akşam yemek yemezsem kıyamet kopar ailece yek yemek yediğimiz zaman akşam yemeği öğle olunca bebnim öyle bi şansım olmuyo ama eğer sen yapabiliyorsan ne mutlu sana yoğurt içine galeta hem sağlıklı hem güzel bence ondan başka neler olabilir bi düşünelim evden zyağlı bişeyler götürebilirsin ilk aklıma o geldi?
her gün yoğurt da sıkıcı olur, haklısın... bi gün ton balığı alıp domates salatalık yiyebilirsin, konserve olduğu için sıkıntı olmaz....peynir evden alıp bir gün etimek, peynir, domates gibi kahvaltılık geçiştirebilirsin.... ama fırsat buldukça da akşam eve gidip yapacağın z.yağlı yemeğini ertesi gün yanında götürürsün hem de farklı bir eyler yemiş olursun....
Aynen yaaa dün hepsinden mahrum kaldım
menün gayet güzel canım afiyet olsun
vay vay menüye bak - bol meyveli bana tam yaz menüsü gibi geldiafiyet olsun
ben menüyü beğendim yaaa o kadardan bişey olmaz hem sen tatlıya hayır demişsin bu büyük bir başarı
İhtiyacın olanın altında besin alınca da metabolizma savunmaya geçiyor ve kendini yavaşlatıyor o yüzden de uzmanlar boşuna "dengeli ve yeterli beslenme" demiyor değil mi?
Ben harcanan kaloriye çok takmıyorum aslında ama bu bilgi güzelmiş-teşekkürler...
bence menün biraz daha iyi olmasına rağmen öğlen 1 kase çorba az yanına yoğurt-ayran ya da salata yiyebilirsin bu yediklerin 1000 kcal'nin çok altında... senin en az 1800 alman lazım
hangi siteymiş bakalım o???:44:
hem tavsiye etmiyor hem içiyorsunbu arada menü güzel ama akşam az olmuş
canım benim lucimm benim harıkasın çok teşekkür ederim
ben en azından 1 ay bu sekilde besleneyim ideal kiloma yaklaştığımda duruma göre bakarım
Ya kızı kardeşimin kosu bandındada 1saatte 400 kLorı yapıyordu anlamadım neyse ya kaç yapıyorsa artık salla 6hız 6 km mı ben anlamıyorum ekranda yazan sepet 6 dak 100 kal 300 km 10 yazıyo resmi koymayı bılmıyodum buraya yoksa koysam ama
Selam 5. takım
Neyse lafa hastalıkla girdim kusura bakmayın - Rabbime şükür ayaktayım işimi de bir şekilde yapıyorum halsizlik var ama o kadar da kötü değilim - size hemen dünkü menümü arz edeyim efenim
Sabah - 08:45
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- 6 tane yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok - sadece çay içtim
Öğle - 12:15
- 4-5 yk barbunya yemeği (tencerede kalanı koydum - susuz)
- 100 g yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz
Akşam - 19:30
- Pırasalı omlet (1 yumurta ve 1 sap pırasadan)
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 3 yk naneli yoğurt
Ara - 21:00
- 1 küçük yerli muz
- 1 kivi
Su - 1,5-2lt arası
Spor - yok
Kalori olarak fatsecretta ya da myfitnesspalda hesaplıyorum
Fatsecret:
Dün, Salı 25 Şubat 2014
Yağ - 42,26
Karb - 134,34
Pro - 38,41
Kcal - 1041
1600kcal'nin %65ini tüketmişim
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%51)
Yağ (%37)
Protein (%12)
(Kopyala yapıştır yapınca düz yazı çıktı maalesef... Ben de kendimce düzenledim)
kilo cizelgeni yapabilmssin canim, hayirli olsun :)
canım ton balığını lightlardan alıp süzüyorum yemeden önce ben süzgeçte bekletiyorum 1 saat kadar, yağ falan kalmıyor :) ama direkt süzüp yiyebilirsin... haşlanmış patates götürebilirsin yanında yoğurt ile yiyebilirsin...bi gün yulaf ezmesi alıp üstüne süt ve elma ekleyip yiyebilirsin hem çok tutar hem de farklı bir vitamin almış olursun, sindirim sistemine de faydası olur.... evde ağzı kapalı bir kaba rendelenmiş havuç, domates vs hazırlayıp lor peynirli, çok az z.yağlı ve limonlu hazırlarsın akşama kadar bir şey olmaz havalar soğuk nasılsa... ya da yeşil salata tuzsuz yağsız marulları ve maydanozu hazırlarsın üstüne ben ızgara köfteleri ufak ufak dilimliyorum, yiyeceğin zaman limonlarsın hem kötü olmamış olur yeşillikler...ilk aklıma gelenler bunlar oldu canım benim
Anam 1800 kalorımı ne yersem 1800 eder kııı
Cok gecmıs olsun bu fatsecret nedır ne ıse yarıyo
rica ederim tatlım, seni çok iyi anlıyorum... yine aklıma gelirse yazarım mutlaka, haşlama sebzelere de yer ver derim karnıbahar, brokoli gibi akşamdan haşlayıp dolaba at, sabah yanına al, yoğurtla, bol nane ve pul biber ile şahane olur :)
kendime bunun için güzel kap almam lazım plastik değilde demir cam gibi (plastik seyleri sevmiyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?