- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.081
evet canım haklısın ben de sevmiyorum plastikleri...bazen kabımı iş yerinde unuturdum o zamanda sebzelerimi folyoya sarıp nutella kavanozuna koyardım (eşimden dolayı evde boy boy var nasılsa, atmaya da kıyamıyorum işe yarar diye :) çare çook, sen yeter ki iste :)
kız bende bazı kavonozları atamıyorum.
sey düşünüyorum o dışındaki kağıtları çıkartıp cam boyasıyla boyıcam yada üstüne yapıştırma seyleri var onlardan alcam çok şirin oluyorlar
bak aşağıda ki gibi videolardan bakabilirsin.
http://www.youtube.com/watch?v=40jzdpipzqk
http://www.youtube.com/watch?v=lRPCcs-5E-0
tamam canim dikkat ederim ama her gun yaparsam basende kaslar buyume firsati bulamaz ama oradaki yaglar erir diye dusunuyorum sanki. zaten kardiyor ayarinda yapiyorum, kaslari cok zorlamiyordur.
Kızlar Günaydın
Sizlere birşey söylemek ve danışmak istiyorum
Takımda en geç yemeği yiyen benim malum iş nedeniyle evime geç gidiyorum ve malesef geç yiyorum.
Şu sıralar bana bu durum rahatsızlık vermeye başladı.
Ben diyorum ki işten 7 çıkıyorum 6buçuk gibi şirkette yesem
Bi akşam yemeği gibi olmayacak evet ama daha önce denediğimde tok tuttugunu gördüm
Bu en minik yogurtlar var danonenin o yogurtlardan alıp içine galeta koyuyorum ve yiyorum dediğim gibi tok tutuyor.
Sizce nasıl olur ? Sizlerinde şirkette yiyebileceğim akşam yemeği önerilerine ihtiyacım var. :44::44::44:
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 çay kaşığı kahvaltı sosu
Öğlen
3yk mantar tavuk sote
2yk makarna
Salata
Ara Öğün
1/2 armut
2 eti form mısır
Ara Öğün
1 süt
3 eti form mısır
Akşam
1 kabak dolması
2yk yogurt
Su : 2 lt
Spor : 30 dk pilates
Not : Hangi arada yedim bilmiyorum ama 2 kare bitterim var kızlar
Dün epey aktiftik aslında hatta tam yetiştim dedim herkes gitti sen ona istinaden yazdın sanırım :) Hafta sonu girsem ben ooo neler neler yazarım da - neyse... Artık bir müddet böyle idare edeceğiz
Aynen yaaa dün hepsinden mahrum kaldım
menün gayet güzel canım afiyet olsun
vay vay menüye bak - bol meyveli bana tam yaz menüsü gibi geldiafiyet olsun
ben menüyü beğendim yaaa o kadardan bişey olmaz hem sen tatlıya hayır demişsin bu büyük bir başarı
İhtiyacın olanın altında besin alınca da metabolizma savunmaya geçiyor ve kendini yavaşlatıyor o yüzden de uzmanlar boşuna "dengeli ve yeterli beslenme" demiyor değil mi?
Ben harcanan kaloriye çok takmıyorum aslında ama bu bilgi güzelmiş-teşekkürler...
bence menün biraz daha iyi olmasına rağmen öğlen 1 kase çorba az yanına yoğurt-ayran ya da salata yiyebilirsin bu yediklerin 1000 kcal'nin çok altında... senin en az 1800 alman lazım
hangi siteymiş bakalım o???:44:
hem tavsiye etmiyor hem içiyorsunbu arada menü güzel ama akşam az olmuş
geç yiyorum demişsin kaç gibi mesela???
bence 9da yiyip 12de yatıyorsan problem olmaz illa işte yapacağım diyorsan ben yoğurt ve galetayla akşam yemeğini geçiştirmeni çok az bulurum açıkçası... haftada 1-2 kez olur da hergun olmaz bence...
bence menü güzel hatta az bile - sanırım sen de pek ekmek yememeye çalışıyorsun
Selam 5. takım
Kızlar dün akşamdan beri hastayım.:2::2::2:
Dün öğlen biraz hapşırık falan vardı bugünse burnum tıkalı işte akşamdan beri halsizim bi de regl durumu var tabii - hatta rapor bile alsam mı diye düşündüm ama bir şekilde ayağa kalktığıma göre işe gelebilirim diye düşünüp geldim - millet azcık burnu akar 2 gün rapor alır benim gibi kolunu kaldıracak hali olmayan da gelir işe... Çünkü bana göre işe gelemeyecek kadar olmam lazım rapor almak için... İşime ve kendime olan saygımdan artı aldığım paranın hakkını verebilme düşüncesinden dolayı ufacık birşeyde dr.a gidip işten kaytarmanın doğru olmadığını düşünüyorum kızlar... Evde olsam boş boş yatarım ama sanırım yattıkça daha da tembelleşirim iş beni güçlendiriyor.
Bugün öğlen için ancak yoğurt getirebildim biraz kahvaltılığım da var ama meyvem yok o yüzden öğle arası markete gidip bişeyler alayım diyorum hem yürüyüş yapmış olurum temiz hava iyi gelir.
Neyse lafa hastalıkla girdim kusura bakmayın - Rabbime şükür ayaktayım işimi de bir şekilde yapıyorum halsizlik var ama o kadar da kötü değilim - size hemen dünkü menümü arz edeyim efenim
Sabah - 08:45
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- 6 tane yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok - sadece çay içtim
Öğle - 12:15
- 4-5 yk barbunya yemeği (tencerede kalanı koydum - susuz)
- 100 g yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz
Akşam - 19:30
- Pırasalı omlet (1 yumurta ve 1 sap pırasadan)
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 3 yk naneli yoğurt
Ara - 21:00
- 1 küçük yerli muz
- 1 kivi
Su - 1,5-2lt arası
Spor - yok
Kalori olarak fatsecretta ya da myfitnesspalda hesaplıyorum
Fatsecret:
Dün, Salı 25 Şubat 2014
Yağ - 42,26
Karb - 134,34
Pro - 38,41
Kcal - 1041
1600kcal'nin %65ini tüketmişim
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%51)
Yağ (%37)
Protein (%12)
(Kopyala yapıştır yapınca düz yazı çıktı maalesef... Ben de kendimce düzenledim)
ben de çıkıyorum arkadaşlar, sabah 1 saat açık hava yürüyüşümü yaptım çok şükür, öğleden sonra koşu bandında yürüyüşümü yapacağım, 2 film izlemem gerekiyor :))) sonra da akşam arkadaşlarla maç izleyeceğiz ...ara ara uğramaya çalışırım...kendinize iyi bakınız :)
biliyorum tatlım annem eskiden yapardı, cam boyası ile boyar, baharat kutusu falan yapardı...hatta bi ara o kadar abartmıştı ki çay bardaklarını falan boyamıştı, tabi eskiden bu kadar çeşitli şeyler satılmazdı...aslında değerlendirmek için iyi fikir...yapışkanlar yıkadıkça çıkıyor da boyama süpper oluyordu bir de o cam boyaları o kadar parlak ve renkleri o kadar tatlıydı ki, hatırlıyorum çok severdim o kavanozları :)
tamamdır canım çok sağollselamlar kızlar...
anladım canım tabiki de ...
canım arkadaşlar zaten söylemişler benimde aklıma gelen bişey olursa bende söylerim.
canım menün de güzel sağlıklı...
canım teşekkür ederim yorumların için (o sitenin adı da fittingo )
canım menünü çok ama çok beğendim herşeyden var mükemmel...rahatsızlığın için çok geçmiş olsun aman dikkat et.lucinin dediği gibi acı seversen bol acılı çorbalar iç.karabiber de çok iyi geliyor çorbalarına atabilirsin..
maşallah lucim
GALATASARAY maçı demi .
.
kendime bunun için güzel kap almam lazım plastik değilde demir cam gibi (plastik seyleri sevmiyorum )
Ya kızı kardeşimin kosu bandındada 1saatte 400 kLorı yapıyordu anlamadım neyse ya kaç yapıyorsa artık salla 6hız 6 km mı ben anlamıyorum ekranda yazan sepet 6 dak 100 kal 300 km 10 yazıyo resmi koymayı bılmıyodum buraya yoksa koysam ama
anneciğin abartmış biraz =))
yaa suan piyasada var ama çok çok pahalı bence gerek yok o kadar para vermeye
1 kavonoz 50 tl yuhhh
kendim el emeğimle yaparım idaha ii
kilo cizelgeni yapabilmssin canim, hayirli olsun :)
tatlım fat secret programı
günlük yediklerini kaydedebildiğin
hangi yemekte ne kadar kalori var görebildiğin
yediklerinin ne kadar yağ ne kadar protein nekadar karbonhidrat var bunu görebildiğin
kilonu kontrol edebildiğin
Hergün kaydedersen geçmişinide kontrol edebildiğin bir program
bende kullanıyorum memnunum yediklerimdeki kaloriyi görebiliyorum
aşağıda ki linkten kontrol edebilirsin aynı zamanda işletim sistemin android ise telinede indirebilirsin
http://www.fatsecret.com.tr/Default.aspx?pa=m
canım bak burdan da bakabilirsin yaktığın kaloriye ...
http://www.kalori.biz/kalori-yakma-hesabi.html
.
Kızlar haşlanmış sebze taşıma fikri güzelmiş piyasada cam veya metal kilitli saklama kapları var zatenÇantamda sürekli kuruyemiş veya meyve bulunuyo veya bir paket süt, malesef dışarda diyete uygun yiyecek bulmak zor . :18:
eğer yapabiliyorsan bence de kendin yaphem daha çok benimsersin üstünde el emeğin olcak sonuçta.
Bı bakayım nası bıseymıs sag olasın
Sagolun kızlar salla herseyı bılıyonuz hakikaten cok yardımcı oluyonuz
bende öyle istiyorum canım ama sizlerden hem bu konuda ki düşüncelerinizi hemde şirkette yapabileceiği akşam yemeği önerilerinizi bekliyorum .
ama unutmayalım ben 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de işten çıkış saatim
ben de çıkıyorum arkadaşlar, sabah 1 saat açık hava yürüyüşümü yaptım çok şükür, öğleden sonra koşu bandında yürüyüşümü yapacağım, 2 film izlemem gerekiyor :))) sonra da akşam arkadaşlarla maç izleyeceğiz ...ara ara uğramaya çalışırım...kendinize iyi bakınız :)
akşamı 17:30da yaparsın o zaman, eve gidince de meyve falan yersin - luci yeterince alternatif fikir vermiş ben üstüne birşey diyemiyorumdün bi ara 1 saati geçkin kimse yoktu burda bende ara ara girip baktım o yüzden yazmıştım tatlım
yaa bazen 9u bulabiliyor ama her zamanda saat 12 de yatmıyorum bazen uyuyakalıyorum birde ne bilim akşam yemeği yiyince kendimi rahatsız hissediyorum
ben öğle yemeğinden sonra 2 tane ara öğün yapıyorum ve en sonki ara öğünüm 17:30 da o nedenle akşam çok acıkmış olmuyorum aslında hiç yememek istiyorum ama öylede olmayacagı için bişiler yiyiyorum.
tonbalığı güzel hazır olanlar çok yaplı oluyor ama bir önerin varmı onunla ilgili luci.
Dediğini yapacagım her gün yogurt olmasını bende istemiyorum etimek peynir domates olabilir.
Başka aklına gelen bişey olursa söyle olur mu ?
Sen bilirsin yemek istemiyorsan ve acıkmıyorsan ne ala...ekmek fazla aramıyorum aslında ama kahvaltı öğle ve akşam olmak üzere 1 er dilim yemeği planlıyorum yiyebildiğim kadar çünkü ben kahvaltı dışında hiç tüketmiyorum ne beyaz ne kepekli.
Zorla tüketeceğim
light olanlarda yağ yok zaten su var ben tuzu biraz çıksın diye birkaç su duruluyorum hatta bu akşam da ton balıklı salata düşünüyordum ama bakalım eve gidince değişebilircanım ton balığını lightlardan alıp süzüyorum yemeden önce ben süzgeçte bekletiyorum 1 saat kadar, yağ falan kalmıyor :) ama direkt süzüp yiyebilirsin... haşlanmış patates götürebilirsin yanında yoğurt ile yiyebilirsin...bi gün yulaf ezmesi alıp üstüne süt ve elma ekleyip yiyebilirsin hem çok tutar hem de farklı bir vitamin almış olursun, sindirim sistemine de faydası olur.... evde ağzı kapalı bir kaba rendelenmiş havuç, domates vs hazırlayıp lor peynirli, çok az z.yağlı ve limonlu hazırlarsın akşama kadar bir şey olmaz havalar soğuk nasılsa... ya da yeşil salata tuzsuz yağsız marulları ve maydanozu hazırlarsın üstüne ben ızgara köfteleri ufak ufak dilimliyorum, yiyeceğin zaman limonlarsın hem kötü olmamış olur yeşillikler...ilk aklıma gelenler bunlar oldu canım benim
oh oh maşallahben de çıkıyorum arkadaşlar, sabah 1 saat açık hava yürüyüşümü yaptım çok şükür, öğleden sonra koşu bandında yürüyüşümü yapacağım, 2 film izlemem gerekiyor :))) sonra da akşam arkadaşlarla maç izleyeceğiz ...ara ara uğramaya çalışırım...kendinize iyi bakınız :)
iyi dileklerin için teşekkür ederimcanım öncelikle çok geçmiş olsun yılbaşında bende çok fena hastaydım ve senin gibi düşünerek işe devam ettim. Taki gidecek durumda olmayana kadar...
sana şöyle bir tavsiyede bulunacağım acıyı severmisin yiyebilirmisin bilmiyorum ama bana eşim ezogelin çorbası yaptı bende üstüne biraz limon 2 yk pul biber belkide daha fazla döktüm ve yedim burun kanallarımı öyle güzel açtıki anlatamam elbette diğer halsizlik vb durumlarını çözmeyebiliyor ama burun açılımında üstüne tanımam
ben sinüzit olduğum için o burun tıkanıklığı beni öldürdü o nedenle sanada iyi geleceğini düşünüyorum .
Allahım acil şifalar versin tatlım
fazlasini tavsiye etmiyorum ya :) ben de kazara ictim zaten.
lucim teşekkür ederim güzel dileklerin içinlilycim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine havalar çok dengesiz, haftasonu da yordun kendini, koşuşturdun, bünyen zayıf düşmüş olabilir...Allah şifalar versin canım...zeynebimin önerisine katılıyorum ben de acılı çorba içince inanılmaz toparlıyorum, özellikle tavuk suyu çorba, tavuk suyunun gribe iyi geldiğini duymuştum, tez zamanda iyileşirsin inşallah...
sana listelerden bakıp bulurum canımAnam 1800 kalorımı ne yersem 1800 eder kııı
ben de hep evde yapıp getiriyorum ama bu aralar yemek yapamadım dün yapayım dedim ama aspiratörden yoğun bir sigara kokusu geliyordu tıkandım bulaşıkları bile yarım bıraktımrica ederim tatlım, seni çok iyi anlıyorum... yine aklıma gelirse yazarım mutlaka, haşlama sebzelere de yer ver derim karnıbahar, brokoli gibi akşamdan haşlayıp dolaba at, sabah yanına al, yoğurtla, bol nane ve pul biber ile şahane olur :)
iyi dileğin için teşekkür ederim - programı da bir arkadaşımız açıklamışCok gecmıs olsun bu fatsecret nedır ne ıse yarıyo
valla ben plastik kapları kullanıyorum ha dediğin gibi nutella fıstık ezmesi kavanozları var bn de atmam ama çantada çok ağır oluyor sabahları taşımakta zorlanıyorum o yüzden işe kavanozda getiremiyorum anca çorba falan olursa koyuyorumevet canım haklısın ben de sevmiyorum plastikleri...bazen kabımı iş yerinde unuturdum o zamanda sebzelerimi folyoya sarıp nutella kavanozuna koyardım (eşimden dolayı evde boy boy var nasılsa, atmaya da kıyamıyorum işe yarar diye :) çare çook, sen yeter ki iste :)
Kızlar haşlanmış sebze taşıma fikri güzelmiş piyasada cam veya metal kilitli saklama kapları var zatenÇantamda sürekli kuruyemiş veya meyve bulunuyo veya bir paket süt, malesef dışarda diyete uygun yiyecek bulmak zor . :18:
selamlar kızlar...
canım teşekkür ederim yorumların için (o sitenin adı da fittingo )
canım menünü çok ama çok beğendim herşeyden var mükemmel...rahatsızlığın için çok geçmiş olsun aman dikkat et.lucinin dediği gibi acı seversen bol acılı çorbalar iç.karabiber de çok iyi geliyor çorbalarına atabilirsin..
.
sana da iyi sporlar şekerim
Canım salatalık, domates ve peynir götür.. kimi zaman bardak yoğurt ve yulaf ezmesi yap..kimi zaman marketten közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber al ve yoğurtla yeee
Kızlarrr işten geldim ve hemen kendimi spor odama atıyorummm, çok öperim ve saygıyla selamlarımm
Canım salatalık, domates ve peynir götür.. kimi zaman bardak yoğurt ve yulaf ezmesi yap..kimi zaman marketten közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber al ve yoğurtla yeee
Kızlarrr işten geldim ve hemen kendimi spor odama atıyorummm, çok öperim ve saygıyla selamlarımm
akşamı 17:30da yaparsın o zaman, eve gidince de meyve falan yersin - luci yeterince alternatif fikir vermiş ben üstüne birşey diyemiyorum
Sen bilirsin yemek istemiyorsan ve acıkmıyorsan ne ala...
light olanlarda yağ yok zaten su var ben tuzu biraz çıksın diye birkaç su duruluyorum hatta bu akşam da ton balıklı salata düşünüyordum ama bakalım eve gidince değişebilir
oh oh maşallahkıza bak her gün en az 2 film izlemekten de geri kalmıyor
iyi dileklerin için teşekkür ederimacı yiyemiyorum yani karabiberi bile bazen acısından yiyemem ama tavuk suyu çorba yapabilirim bol limonla iyi gider - iyi fikirmiş sağolasın hatta yanına tavuklu salata falan da yapabilirim :44:
lucim teşekkür ederim güzel dileklerin içinbenim bağışıklığım zaten çok zayıf hafif bir hava değişimi bile etkileyebiliyor - yorgunluğun üstüne hava değişimi ve sonuç ortada... dediğin gibi tavuk suyu hastalıklara iyi gelirmiş eve giderken tavuk alayım bari...
sana listelerden bakıp bulurum canım
kaba taslak şöyle söyleyebilirim ki:
10 porsiyon ekmek/tahıl
3 por. süt ve ürünleri
4 por. meyve
2 por. sebze
4 por. yağ
4 por. et yemen lazım
ben de hep evde yapıp getiriyorum ama bu aralar yemek yapamadım dün yapayım dedim ama aspiratörden yoğun bir sigara kokusu geliyordu tıkandım bulaşıkları bile yarım bıraktım
iyi dileğin için teşekkür ederim - programı da bir arkadaşımız açıklamış
[/B][/SIZE][/COLOR]
valla ben plastik kapları kullanıyorum ha dediğin gibi nutella fıstık ezmesi kavanozları var bn de atmam ama çantada çok ağır oluyor sabahları taşımakta zorlanıyorum o yüzden işe kavanozda getiremiyorum anca çorba falan olursa koyuyorum
Kızlar ben bu akşam acile dr.a görünmeyi düşünüyorum eğer rapor falan verirse gelemeyebilirim internete haberiniz olsun Cumaya mutlaka gelmeye çalışırım ya da bir şekilde iletişime geçmeye çalışrıım birinizle aksi bir durumda...
Kızlar ben bu akşam acile dr.a görünmeyi düşünüyorum eğer rapor falan verirse gelemeyebilirim internete haberiniz olsun Cumaya mutlaka gelmeye çalışırım ya da bir şekilde iletişime geçmeye çalışrıım birinizle aksi bir durumda...
gecmis olsun lily, dikkat et kendine :) cuma da gelemeyecek olursan mesaj at istersen kilonu ben bildiririm takima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?