Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız bende bazı kavonozları atamıyorum.

sey düşünüyorum o dışındaki kağıtları çıkartıp cam boyasıyla boyıcam yada üstüne yapıştırma seyleri var onlardan alcam çok şirin oluyorlar

bak aşağıda ki gibi videolardan bakabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=40jzdpipzqk

http://www.youtube.com/watch?v=lRPCcs-5E-0

biliyorum tatlım annem eskiden yapardı, cam boyası ile boyar, baharat kutusu falan yapardı...hatta bi ara o kadar abartmıştı ki çay bardaklarını falan boyamıştı, tabi eskiden bu kadar çeşitli şeyler satılmazdı...aslında değerlendirmek için iyi fikir...yapışkanlar yıkadıkça çıkıyor da boyama süpper oluyordu bir de o cam boyaları o kadar parlak ve renkleri o kadar tatlıydı ki, hatırlıyorum çok severdim o kavanozları :)

selamlar kızlar...

tamam canim dikkat ederim ama her gun yaparsam basende kaslar buyume firsati bulamaz ama oradaki yaglar erir diye dusunuyorum sanki. zaten kardiyor ayarinda yapiyorum, kaslari cok zorlamiyordur.

anladım canım tabiki de ...

canım arkadaşlar zaten söylemişler benimde aklıma gelen bişey olursa bende söylerim.

canım menün de güzel sağlıklı...

canım teşekkür ederim yorumların için (o sitenin adı da fittingo )

canım menünü çok ama çok beğendim herşeyden var mükemmel...rahatsızlığın için çok geçmiş olsun aman dikkat et.lucinin dediği gibi acı seversen bol acılı çorbalar iç.karabiber de çok iyi geliyor çorbalarına atabilirsin..

maşallah lucim
GALATASARAY maçı demi .

.

anneciğin abartmış biraz =))

yaa suan piyasada var ama çok çok pahalı bence gerek yok o kadar para vermeye

1 kavonoz 50 tl yuhhh

kendim el emeğimle yaparım idaha ii

tamamdır canım çok sağoll

kendime bunun için güzel kap almam lazım plastik değilde demir cam gibi (plastik seyleri sevmiyorum )

Kızlar haşlanmış sebze taşıma fikri güzelmiş piyasada cam veya metal kilitli saklama kapları var zaten Çantamda sürekli kuruyemiş veya meyve bulunuyo veya bir paket süt, malesef dışarda diyete uygun yiyecek bulmak zor . :18:

anneciğin abartmış biraz =))

yaa suan piyasada var ama çok çok pahalı bence gerek yok o kadar para vermeye

1 kavonoz 50 tl yuhhh

kendim el emeğimle yaparım idaha ii

eğer yapabiliyorsan bence de kendin yap hem daha çok benimsersin üstünde el emeğin olcak sonuçta.

kilo cizelgeni yapabilmssin canim, hayirli olsun :)

Bı bakayım nası bıseymıs sag olasın

kesinlikle sana katılıyorum
eğer yapabiliyorsan bence de kendin yap hem daha çok benimsersin üstünde el emeğin olcak sonuçta.

bakalım bi deneyeceğim severim böyle seyleri

Bı bakayım nası bıseymıs sag olasın

rica ederim şekerim

Canım salatalık, domates ve peynir götür.. kimi zaman bardak yoğurt ve yulaf ezmesi yap..kimi zaman marketten közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber al ve yoğurtla yeee

Kızlarrr işten geldim ve hemen kendimi spor odama atıyorummm, çok öperim ve saygıyla selamlarımm

akşamı 17:30da yaparsın o zaman, eve gidince de meyve falan yersin - luci yeterince alternatif fikir vermiş ben üstüne birşey diyemiyorum

Sen bilirsin yemek istemiyorsan ve acıkmıyorsan ne ala...

light olanlarda yağ yok zaten su var ben tuzu biraz çıksın diye birkaç su duruluyorum hatta bu akşam da ton balıklı salata düşünüyordum ama bakalım eve gidince değişebilir

oh oh maşallah kıza bak her gün en az 2 film izlemekten de geri kalmıyor

iyi dileklerin için teşekkür ederim acı yiyemiyorum yani karabiberi bile bazen acısından yiyemem ama tavuk suyu çorba yapabilirim bol limonla iyi gider - iyi fikirmiş sağolasın hatta yanına tavuklu salata falan da yapabilirim :44:

fazlasini tavsiye etmiyorum ya :) ben de kazara ictim zaten.

lucim teşekkür ederim güzel dileklerin için benim bağışıklığım zaten çok zayıf hafif bir hava değişimi bile etkileyebiliyor - yorgunluğun üstüne hava değişimi ve sonuç ortada... dediğin gibi tavuk suyu hastalıklara iyi gelirmiş eve giderken tavuk alayım bari...

Anam 1800 kalorımı ne yersem 1800 eder kııı
sana listelerden bakıp bulurum canım
kaba taslak şöyle söyleyebilirim ki:
10 porsiyon ekmek/tahıl
3 por. süt ve ürünleri
4 por. meyve
2 por. sebze
4 por. yağ
4 por. et yemen lazım

ben de hep evde yapıp getiriyorum ama bu aralar yemek yapamadım dün yapayım dedim ama aspiratörden yoğun bir sigara kokusu geliyordu tıkandım bulaşıkları bile yarım bıraktım

Cok gecmıs olsun bu fatsecret nedır ne ıse yarıyo
iyi dileğin için teşekkür ederim - programı da bir arkadaşımız açıklamış

valla ben plastik kapları kullanıyorum ha dediğin gibi nutella fıstık ezmesi kavanozları var bn de atmam ama çantada çok ağır oluyor sabahları taşımakta zorlanıyorum o yüzden işe kavanozda getiremiyorum anca çorba falan olursa koyuyorum

ben de 1 pkt süt falan taşıyorum işe de getiriyorum

eee kızlar ben de fittingodayım hatta toplight benim listemde ama 2 haftadır falan girmiyorum
menümü beğenmene sevindim güzel yorumların için teşekkür ederim

sana da iyi sporlar şekerim

Kızlar ben bu akşam acile dr.a görünmeyi düşünüyorum eğer rapor falan verirse gelemeyebilirim internete haberiniz olsun Cumaya mutlaka gelmeye çalışırım ya da bir şekilde iletişime geçmeye çalışrıım birinizle aksi bir durumda...

kız közlenmiş patlıcan biber nerde satılıyor ???

dikkat et kendine lily

gecmis olsun lily, dikkat et kendine :) cuma da gelemeyecek olursan mesaj at istersen kilonu ben bildiririm takima :)

gecmis olsun lily, dikkat et kendine :) cuma da gelemeyecek olursan mesaj at istersen kilonu ben bildiririm takima :)

tamam canım bi şekilde ulaşırım bakalım akşam üstü acile gider söylerim 2 gün istirahat yazsa cuma burada olamayabirim
ama kesin konuşmak için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…