- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.541
Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..
Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim
Bişeyler anlatmaya çalıştım yaptıklarımdan canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1053&p=34286802#post34286802
çokkk isabetli bir kararrriyi geceler canımmm
güzel tespit
Evet tatlımçok pis edebiyat parçalamıştım sonradan yazdığım yalın bir anlatım oldu olsun anlayan anlar zaten
Walla bravo hakikaten cok emek wermışsın tebrık ederım bu haftada 1.olursun inşallah zaten hedefine gelmişsın bıle tebrıkler
o haldeeeehahahahahahahha
hahahahahah papaz 2 kez pilav yemezz balımmmm
8:30 1 has yumurta,1 kk kadar otlu peynir,2 Cherry dom,maydanoz,dere otu,1dl tam buğday ekmegı,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı.
13:00 tarhana çorbası,1 dl tam buğday ekmegı,salata.
16:00 acısız durum porsıyon lavas yok,5 kasık bulgur pilavı,salata.
19:00 1avuc leblebı.
21:00 1 bardak ayran.
23:00 1 portakal.
3 Lt su.
130 dk 6,3 hızda yürüyüş=13,9 km,500 adet ip atlama.
portakalımı yıyıp esımı beklıcem
o haldeeeehahahahahahahha
Maşallahhhh sporuna bayıldımmm, ama mesela ben olsammsabah o haşlanmış yumurtayı yersem, peynirimde varr.. asla o ekmeği yemezdim, mesela gece gece direk şeker yüklü o portakal yerine 1 adet salatalık yerdim ki; 2 adet ye zararı olmaz tabi ben olsam
İyi geceler herkeseeeeeALLAH rahatlık versin arkadaşlarımaa
.
Cok gecmiş olsun cokokremmiiii uyyyyyyy afiyet olsun güzel menu
Sevdacım ben çekirdek dışında menünü sevdim . Afiyet olsun
Arkadaşlar menümü yazıyorum sizlere , bugün yemeyi geç kestim 7buçuk gibiydi . Bunun dışında güzeldi .
Sabah 2 dilim kepekli ekmek , 4 zeytin , 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 dilim kaşar peynir
Kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktım. 40 dk falan yürüdüm.
Öğlen 3 yk nohut yemeği 3 yk pirinç pilavı
Ara 1 sb süt
Akşam 3 yk menemen 1 dilim kepekli ekmek ayran
Genel olarak bi motivasyon kaybım var , sanki kilo vermem durmuş gibi hissediyorum. Spor konusunda da gönülsüzüm kendimi baya zorluyorum. Direniyorum
çokkk isabetli bir kararrriyi geceler canımmm
güzel tespit
Evet tatlımçok pis edebiyat parçalamıştım sonradan yazdığım yalın bir anlatım oldu olsun anlayan anlar zaten valla çok beğendim başarı hikayeni arkadaşım.tebrik ederim seni...gayet güzel bir yazı olmuş...
ben de menumu yazayim:
sabah: 2 mandalina
ara: bol yagsiz sut ile nesfit
ogle: 87 gr pilic nugget, coban salata
ara: 10 gr badem 2 mandalina
aksam: yagsiz iki yumurta ve birazi yagsiz birazi suzme yogurttan cilbir, 3 domates, yarim kucuk bir sogan.
ara: 1 parca bitter.
spor: 50 dk yuruyus
su 2 litreyi gecmistir.
kizlarr gunaydinnn
sabah erkenden kalkarak sporumu tamamladim
yarim saat pilates : kalca ve basene yukleniyorum )
aksamda bi 30 dk dusunuyorum bakalim
herkese saglikli gun diliyorum
neseniz huzurunuz sevgini eksik olmasin
canım gerçekten harika bir menü olmuş
günaydın tatlımmm... sana da neşesi,huzuru ,sevgisi bool bir gün olsun canım.maşallah sabah sabah çok güzel sporlar yapmışsın
.
ben de menumu yazayim:
sabah: 2 mandalina
ara: bol yagsiz sut ile nesfit
ogle: 87 gr pilic nugget, coban salata
ara: 10 gr badem 2 mandalina
aksam: yagsiz iki yumurta ve birazi yagsiz birazi suzme yogurttan cilbir, 3 domates, yarim kucuk bir sogan.
ara: 1 parca bitter.
spor: 50 dk yuruyus
su 2 litreyi gecmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?