Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrrr arkadaşlarrr :) keyifli, sağlıklı,musmutlu bir gün dilerim hepinizeeee :)

Hemen dünkü menümü paylaşayım:

LUCI'nin pazartesi menüsü:sabah: 08:00
sade ve şekersiz nescafe

öğle: 12:00
1 porsiyon ıspanak yemeği
4 yk yoğurt

akşam: 16:30
100 gr kırmızı et-ızgara
1 tabak marul salata
3 yk yoğurt

su: 3 litre + yeşil çay

yine bir karikatür ile paylaşımımı bitireyim, alışkanlık oldu artık :)

canim yarislara katilmak istiyorsan, http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509 adresinden basvurunu yap. takiminda yer olan bir kaptan seni cagiracaktir takimina. bizim takimda su an yeni uye alimi yok.

ayrica basarini tebrik ederim.

Obur melek Ben menünü beğendim luci , hem sebze hem protein var. Ne diyebilirim ki

Günaydın 5. Takım Günaydın vazgecmekyok :)) ne planladın nasıl şaşırtcaksın metobolizmanı:44:

bugun biraz karbonhidrat agirlikli, 1500 kalori civari beslenicem, yarin da karbonhidrati buyuk olcude cikarip protein agirlikli beslenicem. hem cumadan beri kendime gelemedim, hem de gunluk kalorimi farketmeden giderek azalttigimdan metabolizmam yavasladi gibi hissediyorum, sabah biraz zor uyaniyorum mesela.

5. takim huuu :) bugun bir yuksek kalorili metabolizma sasirtma gunu yapicam.

hadi bakalım umarım istediğin gibi yolur tatlım

Ben de severim balığı ama acıkıyorum balık yediğimde hemen

Her hafta 1 kg verilmez olur mu hiç çok rahat verilir bence.

İyi diyorlarsa kesin iyidir canım bence de boyatmaa

Değişiklik arıyorum kendimde ama en iyi değişiklik kilo vermek olacal gibi ..

Ellerine sağlık Gamzecim srn kampa girmişsin bu hafta ve hak etmişsin gerçekten.

AAAA :18: Neden umudun yok kendinden
Tamamen eşim yüzünden güvenmiyorum.
Tamam diyor karışmayacağım. 2 gün en fazla sonra başlıyor hadi 2 kaşık ye biraz daha bak ben de yemem vs. Evlenmeden önce ben 1 ayda 10 kg verdiğimi de biliyorum ama artık zor. En iyisi bol spor ama şimdilik de ona fırsatım yok ki.

Kızlar izlememiştik akşam uzun hikayeyi izledik bir ara ne ağladım. Yüzümde nasıl hassaslaştı ise bir yandı bir yandı hazıe başlamışken ona da ağladım ohh

Luci 12 yıllık esaret nasıldı izledin mi ?
Oskar almış merak ettim ama dünn uzun hikayeyi görünce yarın izleriz dedim tabi ben uyuyup kalmazsam.

Kızlar bugün fazla burada olamıcam ara ara bakarım

Şirketteyim ancak farklı bir depertmanda olacagım masamda olamayacagım

masama geldikçe bakıcam sizlere öptümmmm

Canım benim yaa anlıyorum seni . Spor yapsan bile beslenmeye dikkat çok önemli. Umarım eşin de alışır bi süre sonra.Bir ayda 10 kg de baya çokmuş

Canım benim yaa anlıyorum seni . Spor yapsan bile beslenmeye dikkat çok önemli. Umarım eşin de alışır bi süre sonra.Bir ayda 10 kg de baya çokmuş

Şimdi 3 ayda 25 kg alıyorum
Nereden nereye ama o zaman rekorum 64 65 falandı. Arada kilı alıyor hemen diyetle 55 civarına iniyordum.
Benimki alışmaz ben onu anladım ancak ben ona alışır dinlemem

izledim canım aslında pek vizyon filmi izlemem ama vizyona girmeden paslanınca bana izleyeyim dedim... çok uzun uzadıya yorum yazmayacağım, fena değildi, beni çok tatmin etti mi, hayır, özellikle final daha doyurucu olabilirdi, ama günceli takip etmek adına izlenebilir...

bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)

bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)

Çizgili pijamalı çocuğun kitabını okumuştum. Filmi güzel miydi ? Önerebileceğin başka filmler varsa izlerim bende. Dram severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…