- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.561
Selam arkadaşlar.bende varımtombişler arasında.93kg yum.iki aydır düzenli bir saat plates e gidiyorum,40dk yürüyorum.bir ayda 28cm daraldım.ikinci ölçüm bu gün.ama kıyafetlerim acayip bol geliyor.11 martta fakülteye diyetisyene gidicem.bu sefer acayip azimliyim.spor yapınca çok rahatlıyorum.herkese başarılar
Bişeyler anlatmaya çalıştım yaptıklarımdan canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1053&p=34286802#post34286802
Günaydınlarrrr arkadaşlarrr :) keyifli, sağlıklı,musmutlu bir gün dilerim hepinizeeee :)
Hemen dünkü menümü paylaşayım:
LUCI'nin pazartesi menüsü:sabah: 08:00
sade ve şekersiz nescafe
öğle: 12:00
1 porsiyon ıspanak yemeği
4 yk yoğurt
akşam: 16:30
100 gr kırmızı et-ızgara
1 tabak marul salata
3 yk yoğurt
su: 3 litre + yeşil çay
yine bir karikatür ile paylaşımımı bitireyim, alışkanlık oldu artık :)
Eki Görüntüle 1007583
5. takim huuu :) bugun bir yuksek kalorili metabolizma sasirtma gunu yapicam.
Obur melekBen menünü beğendim luci , hem sebze hem protein var. Ne diyebilirim ki
Günaydın 5. TakımGünaydın vazgecmekyok :)) ne planladın nasıl şaşırtcaksın metobolizmanı:44:
nasılll ?
bugun biraz karbonhidrat agirlikli, 1500 kalori civari beslenicem, yarin da karbonhidrati buyuk olcude cikarip protein agirlikli beslenicem. hem cumadan beri kendime gelemedim, hem de gunluk kalorimi farketmeden giderek azalttigimdan metabolizmam yavasladi gibi hissediyorum, sabah biraz zor uyaniyorum mesela.
Evet bence de dergi haklı. en kalorisiz masum sebzeleri bile kızartıp yiyince olmuyoIzgara köfte ben de severim. Izgara balıkta
Bence ben yarın hemen kampa girmeliyim. Hmcim 23ünde sende katılırsın. bu ay bitene kadar 4 kilo falan vermek istiyorum. Her hafta 1 kilo verilmez mi sence?
İyi diyorlarsa kesin iyidir canımbence de boyatmaa
Bişeyler anlatmaya çalıştım yaptıklarımdan canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1053&p=34286802#post34286802
Tamamen eşim yüzünden güvenmiyorum.AAAA :18: Neden umudun yok kendinden
Değişiklik arıyorum kendimde ama en iyi değişiklik kilo vermek olacal gibi ..
Tamamen eşim yüzünden güvenmiyorum.
Tamam diyor karışmayacağım. 2 gün en fazla sonra başlıyor hadi 2 kaşık ye biraz daha bak ben de yemem vs. Evlenmeden önce ben 1 ayda 10 kg verdiğimi de biliyorum ama artık zor. En iyisi bol spor ama şimdilik de ona fırsatım yok ki.
Canım benim yaa anlıyorum seni . Spor yapsan bile beslenmeye dikkat çok önemli. Umarım eşin de alışır bi süre sonra.Bir ayda 10 kg de baya çokmuş
Kızlar izlememiştik akşam uzun hikayeyi izledik bir ara ne ağladım. Yüzümde nasıl hassaslaştı ise bir yandı bir yandı hazıe başlamışken ona da ağladım ohh
Luci 12 yıllık esaret nasıldı izledin mi ?
Oskar almış merak ettim ama dünn uzun hikayeyi görünce yarın izleriz dedim tabi ben uyuyup kalmazsam.
bugün mesela ilk film olarak "çizgili pijamalı çocuk" filmini izleyeceğim uzun süredir merak ediyordum...dün "candy" filmini izledim...yani filmsiz geçmez benim hiç bir günüm :)
canim yarislara katilmak istiyorsan, http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509 adresinden basvurunu yap. takiminda yer olan bir kaptan seni cagiracaktir takimina. bizim takimda su an yeni uye alimi yok.
ayrica basarini tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?