- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.641
günaydınlarrrr
canım ben medicana ya gittim nödül çıkmadı ama serbest t4 değeri düşük çıktı hipotroid sanırım iyot eksikliği varmış vücutta bi de insülin değerlerim düşük çıktı dün sonuçlar erken çıkınca hemen dr a gittim iyot eksikliği için bir test daha verdi onu yaptırdım hipotroidin en büyük etkisi zor kilo vermekmiş ya ilaca başlayacak dr ya da iyot takviyesi yapacak tatlıdan mümkün olduğu kadar uzak duracakmışım tatlı yediğim zaman doyma hissi olmuyormuş insülin salgılamıyormuş kendimi aç hissediyormuşum ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim adet öncesi iyice şiştim bi de üstüne hasta oldum 2 gecedir ufaklık da bende çok uyuyamıyoruz acaip bir grip başımı bile kaldıramıyorum ptesi halbuki güne ne güzel başlamıştım öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım daha yürüyecektim ama yağmura yakalandım akşam eve gidince de 2 sene sonra koşu bandını faaliyete geçirmiştim 30 dk da tempolu olarak koşmuştum ama ptesi gece sabaha kadar bademciklerim şişmiş nefes alamadım burnum tıkandı dün akşam erkenden yattım çok halzisdim bugün hem gözüm akıyor hem burnum akıyor felaket yorgun ve halsiz hissediyorum yatıp uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundaydım zaten sabah küçük de evden çıkmadan hiç yapmadığı şeyi yaptı anneee gitmeee diye ağladı durdu anlayacağınız günüm hiç de iyi başlamadı:26::26::26:
Selam 5. takımın güzel, fit ve bol motive hatunları
Biraz iş yoğunluğu biraz da ihmal ettiğim birkaç topiğe uğramam dolayısıyla ancak yazabiliyorum buraya...
Dün akşam iş çıkışı markete uğradım yokuş yukarı çıktığımdan ihtiyacım olan birkaç şeyi almadan eve gittim çantamı ve aldıklarımı bırakıp eve yakın olan markete gittim - eve vardığımda saat 18:15 falandı. Hemen yiyecek birşeyler hazırladım üstümü değiştirip doğru spora
Salı ve Perşembe günleri pilatese gideceğim. İlk gün olmasına ve burnum tıkalı olduğundan nefeste biraz sıkıntı yaşamama rağmen çok güzel geçti, daha önce Ebru Şallı videolarından birkaç kez yapmıştım ama toplasanız 10 yoktur ona rağmen hareketleri doğru yapıyormuşum hoca güzel yapıyorsun dedi şaşırdım aynı zamanda da sevindimsonuçta ben bu işi amatörce videodan yapıyordum ve amacım profesyonel olarak yapandan öğrenmekti - iyi ki de öyle yapmışım diyorum yine de...
Yağ oranım olması gerekenden epey fazla çıktıama bu oranı düşüreceğim ve kas oranını yükselteceğim yani hedefim bu yönde... Eğer ki ilerleyen seanslar da güzel geçerse Mayıs'a kadar devam etmeyi planlıyorum ondan sonra da evde kendim de devam ederim pilates setim sıfır daha hiç kullanmadım bile öylece duruyor hem yaz geldiğinden akşamları yürüyüşe çıkabilirim şimdi hava erken kararıyor diye pek çıkamıyorum
Şu an biraz belimin yan kısımları ağrıyor ama baseni o kadar çalıştırmamıza rağmen hiç yan etkisini yaşamadım çünkü o hareketlere alışığım
Şimdi gelelim dünkü menü raporumuza... Bir önceki gün için güzel bir menü paylaşamamıştım sizlerle...
Sabah - 08:45
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 5-6 yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok
Öğle - 12:15
- 2-3 yk mercimek yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
(yemeğin sonuydu ekmeği acıkmayım diye yedim:26:)
Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (onca işle uğraştıktan sonra keyif yapayım dedim)
Akşam - 18:45
- 1 yumurtadan salçalı omlet
- 1 bardak ayran
- 2 küçük dilim çavdar ekmeği
Su - 1,5-2 lt arası
Spor - 1 saat pilates
Vuruluyor valla Sevdacım. Bir de Ankara bizim için öyle bir şehir li burada kısıtlamalara gelemiyorum. Çok seviyorum bu şehri. Ileride burada yaşamayı çok çok istiyorum ..
bakıcı da ne nazlıymış hemen aramışBakıcı bugun durmuyor diye beni aradı sinir oldum yani oyalamak zorunda
yerleş tabii umarım güzel bir çevre edinirsin, bol müvekkilin olur ileride kendi işini de kurarsınTeşekkür ederim canım:) ah ancak yerleştim
desteğin için teşekkürler
canım benim moral bozucu bişey de deil yani yedklerin.sakın azmini kırma ve yolumuza devam...
teşekkür ederim canım yorumun için.çekirdek geçen hafta yememiştim ya acısını çıkardım sanki...
.
sen ekmeği komple kestin ve karataya mı başladın?sabah:1.5 yumurta,1 t.k krem peynir,2 yeşil zeytin,2 kaşık yoğurt
ara:2 kayısı,2 fındık,yarım ç.b süt
öğle:1.5 porsiyon arnavut ciğeri,1.5 bardakayran
ara:yarım ayva
akşam:yemek yemeği düşünmüyorum hala karnım çok tok
su:1.5 litre
spor:50 dk eliptik
.
ben de sıkıya gelemyorum artık kafama göre takılıyorum çok sıkınca bir zaman sonra patlayabiliyorumallah sağlık versin inşallah gelişmelerden haberdar et bizi
inşalllahhhhh erisin yağlarcagızım
Lilycm yavv ben çok fazla sıkıya gelemiyorum 1 hafta kaçamaksız yaptım 200 gram verebildim.
ya ben psikolojik etkileniyorum yada ne bilim ... mesela hali hazırda listelerde iter beni zaten hayatımda 1 kere yaptım onuda burada paylaştım
ama yorumun için çok teşekkür ederimmm tatlım
bu arada iş konusundada aynı kaderi paylaşıyoruz su soralar acayip sıkıntılı geçiyor ( istifaya kadar gidecek gibi ) hakıımızda hayırlısı
evet tatlım akşam götürmeye devam
bu akşam corba ve yogurt var meselaa
aramızdan ayrılmanı istemem açıkçası ama tabii izinli olup yazacaksan başkacanııım tekrardan geçmiş olsun havalar dengesiz dikkatli olmak lazım... valla bende bu hafta koyverdim :) bu cumadan sonra izinli olacağım zaten 2 hafta..., izin moduna geçtim şimdiden...spor yapmak gelmiyor içimden 2 gündür :) bu hafta Allahın izni ile ilk hedefime yaklaşırsam 2 hafta koruma uygulayacağım kasmadan, sonra devam :)
ay adı bile beni kendinden soğutur - sarımsaklı çay almayım sağolaman amann diyorum
içimizden birinin eskiye dönmesi bizi demotive eder
helede senin gibi azimli birinin
bu arada bugün 1 yudum sarımsaklı cay içtim tadına bakım dedim tövbee yavv sarımsakı sadece yemekte kullanayım ben en iyisi
bence uzun bir süre yeni şeyler deneme en güzeli bildiğin susen yaparsın lucimmm
yavv bugün farklı bir departmandaydım masamda değildim bitki çayı istedim birinden sarımsaklı cay verdi bi denim bişi cıkmaz dedim veren kızda iç iç zayıflatıyotmus bende içiyorumd edi
bende ihtiyacım yok ama ver bi denim dedim
aman Allahım içmez olaydım
dün karbonatlı su bugün bu çay aman aman sağlıklı beslenmek tam bana göre gerisi salla
Biraz iş yoğunluğu biraz da ihmal ettiğim birkaç topiğe uğramam dolayısıyla ancak yazabiliyorum buraya...
Dün akşam iş çıkışı markete uğradım yokuş yukarı çıktığımdan ihtiyacım olan birkaç şeyi almadan eve gittim çantamı ve aldıklarımı bırakıp eve yakın olan markete gittim - eve vardığımda saat 18:15 falandı. Hemen yiyecek birşeyler hazırladım üstümü değiştirip doğru spora
Salı ve Perşembe günleri pilatese gideceğim. İlk gün olmasına ve burnum tıkalı olduğundan nefeste biraz sıkıntı yaşamama rağmen çok güzel geçti, daha önce Ebru Şallı videolarından birkaç kez yapmıştım ama toplasanız 10 yoktur ona rağmen hareketleri doğru yapıyormuşum hoca güzel yapıyorsun dedi şaşırdım aynı zamanda da sevindimsonuçta ben bu işi amatörce videodan yapıyordum ve amacım profesyonel olarak yapandan öğrenmekti - iyi ki de öyle yapmışım diyorum yine de...
Yağ oranım olması gerekenden epey fazla çıktıama bu oranı düşüreceğim ve kas oranını yükselteceğim yani hedefim bu yönde... Eğer ki ilerleyen seanslar da güzel geçerse Mayıs'a kadar devam etmeyi planlıyorum ondan sonra da evde kendim de devam ederim pilates setim sıfır daha hiç kullanmadım bile öylece duruyor hem yaz geldiğinden akşamları yürüyüşe çıkabilirim şimdi hava erken kararıyor diye pek çıkamıyorum
Şu an biraz belimin yan kısımları ağrıyor ama baseni o kadar çalıştırmamıza rağmen hiç yan etkisini yaşamadım çünkü o hareketlere alışığım
Şimdi gelelim dünkü menü raporumuza... Bir önceki gün için güzel bir menü paylaşamamıştım sizlerle...
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 5-6 yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok
- 2-3 yk mercimek yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran
Su - 1,5-2 lt arası
Spor - 1 saat pilates
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 5-6 yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok
- 2-3 yk mercimek yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran
Su - 1,5-2 lt arası
Spor - 1 saat pilates
bakıcı da ne nazlıymış hemen aramış
yerleş tabii umarım güzel bir çevre edinirsin, bol müvekkilin olur ileride kendi işini de kurarsın
sen ekmeği komple kestin ve karataya mı başladın?
ben de sıkıya gelemyorum artık kafama göre takılıyorum çok sıkınca bir zaman sonra patlayabiliyorum
iş yeri konusunda çok şükür herkes iyi de ben mesleğimi yapmak istiyorum çünkü yaptığım işleri sıfırdan öğreniyorum ve açıkçası hevesim de yok öğrenmeye çünkü tayinim olsa bu bilgiler işime yaramayacak her kurumun işleyişi farklı sonuçta neden boşa kafa patlataım kibu arada şefim şükür geldi de ağır yükten kurtuldum
aramızdan ayrılmanı istemem açıkçası ama tabii izinli olup yazacaksan başka
ay adı bile beni kendinden soğutur - sarımsaklı çay almayım sağol
bence uzun bir süre yeni şeyler deneme en güzeli bildiğin su
midye ben hiç yemedim çok da tavsiye edebileceğim birşey değil ama sana afiyet olsun eşinle felekten bi gün çalmışsınızKızlar nasılsınız ?
Ankaradaki son günümüzdü. Yarın akşam evimizdeyiz.
Deli gibi ders çalışmayı ve yeme düzenimi oturtmayı planlıyorum.
Bugün tiyatroya gittik çok güzeldi. Burada yaşamayı çok isterdim.
Midye konusunda da dikkat ediyordum bugün son gün diye dibine vurdum.
Şimdi sütümü içiyorum eşim bira içerken son demi de vurmayayım zaten 750 kalorilik midye yedim dedim ..
menünde akşam hem nohut hem mercimek çok olmuş sanki...Menüm
Kahvaltım , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim kepekli ekmek , dereotu ve 1 domates
Öğlen haşlanmış ıspanak 2 ceviz dereotu maydonoz vs ile yaptığım salata üstünde 3 yk makarna
Akşam 4 yk nohut yemeği , 1 kepçe yeşil mercimek çorbası
spor 40 dk yürüyüş su 2lt kadar
Bugün 1 dilim ekmek yedim. Böyle böyle kescem ekmeği
canım saçın rengini açmak için hidrojen peroksit kullanıyorlar o da beyazlatıcı bir kimyasal zatenLily aynen dediğin gibi diyordu. yağı sonradan ekleyince tadı da daha güzel oluyormuş. Eve gidince deneyeceğim.
saç için Kız da boyadıkça daha hızlı beyazlar deyince yine vazgeçtim.Aslında kızılı pek beğeniyorum.
seninki daha iyiymiş alırken fark etmeyip verince fark etse bariAh işte erkekler:) Ben zaten pek sitemliyim kendisine. 25kg aldım hadi ben farketmedim de ee adam sen nasıl görüp bir söylemezsin.
bu değişik menülerin faydası nasıl olcak merak ediyorumGunaydin 5. Takim.
Dun dedigim gibi yuksek kalorili bir gundu, onumuzdeki 3 gun de az kalorili farkli bir yontem deneyecegim. Cumartesiden itibaren menulerimi duzenli yazmaya devam :)
Bu arada takimda bir durulma var bu hafta. Pazartesiye kadar herkes dinlensin guzelce :) Gelecek hafta cok guzel olalim.
Selam gönlü güzel arkadaşımgünaydın 5. takımın güzel yürekli,güler yüzlü melekleri.gününüz aydın,neşeniz bol olsun....
.
Lucim hedeflerine yaklaşmana çok sevindim bu karikatür de beni benden aldıgünaydın sevgili diyetdaşlarım, arkadaşlarım.... şahane bir gün bugün, hava güzel, biz güzeliz, tartı şahane :) bu hafta uyguladığım farklı beslenme şeklim ile sanırım kal noktamı kırdım, kilolar şıkır şıkır gidiyor maşalllahLUCI'NIN SALI MENÜSÜ:çoook güzel,keyifli,sağlıklı, musmutlu bir gün olsun inşallah...
önce dünkü menümü yazıp paylaşıp sonra geçmişi okuyacağım. Öptüm hepiniziiii :))))
SABAH: 08:00
nescafe
ÖĞLE: 12:00
ıspanaklı omlet 1 yumurta ile
1 domates
1/2 elma
AKŞAM:
1 adet haşlanmış yumurta
1 büyük tabak marul salata - üzerine kibrit kutusu büyüklüğünde ızgara kırmızı et
su: 3,5 litre
spor: açık havada 90 dk 5 km yürüyüş
eeee artık adet olduğu üzere bugün de karikatürümü paylaşarak paylaşımımı tamamlayayım...
öptüm hepiniziiii
Eki Görüntüle 1009237
çok geçmiş olsun kaptan - zaten o halsizlik mahvediyor insanı - fırsat bulursan bol bol dinlen yat uyu diyeceğim ama iş varmış iş için rapor alsan?:44: ben normalde gündüz yatmayı sevmem ama uyumak iyi gelmiştigünaydınlarrrr
canım ben medicana ya gittim nödül çıkmadı ama serbest t4 değeri düşük çıktı hipotroid sanırım iyot eksikliği varmış vücutta bi de insülin değerlerim düşük çıktı dün sonuçlar erken çıkınca hemen dr a gittim iyot eksikliği için bir test daha verdi onu yaptırdım hipotroidin en büyük etkisi zor kilo vermekmiş ya ilaca başlayacak dr ya da iyot takviyesi yapacak tatlıdan mümkün olduğu kadar uzak duracakmışım tatlı yediğim zaman doyma hissi olmuyormuş insülin salgılamıyormuş kendimi aç hissediyormuşum ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim adet öncesi iyice şiştim bi de üstüne hasta oldum 2 gecedir ufaklık da bende çok uyuyamıyoruz acaip bir grip başımı bile kaldıramıyorum ptesi halbuki güne ne güzel başlamıştım öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım daha yürüyecektim ama yağmura yakalandım akşam eve gidince de 2 sene sonra koşu bandını faaliyete geçirmiştim 30 dk da tempolu olarak koşmuştum ama ptesi gece sabaha kadar bademciklerim şişmiş nefes alamadım burnum tıkandı dün akşam erkenden yattım çok halzisdim bugün hem gözüm akıyor hem burnum akıyor felaket yorgun ve halsiz hissediyorum yatıp uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundaydım zaten sabah küçük de evden çıkmadan hiç yapmadığı şeyi yaptı anneee gitmeee diye ağladı durdu anlayacağınız günüm hiç de iyi başlamadı:26::26::26:
tabii ki... anca beraber kanca beraberÇok zor çocukların hastalığı hele çocuklu kadınların daha da zor kaptan ama sen kendine dikkat et bitki çayları ile de takviye et ki iyileş. Tiroid cidden sıkıcı bir durum sürekli ilaç sıkılıyorum ben de ama olsun en büyük sıkıntımız hastalığımız bu olsun yeter ki hiç sıkma canını. Kilo zaten en son düşünülecek şey. Biz takım olarak sadece kilo verince değil alınca da beraberiz desteğiz kaptan.
bn de yürüyüşlere başlarım mutlaka ama itici bir kuvvet lazım o yüzden kursa gitmek iyi olacak gibi - valla anlık karar vermiştim özellikle kursa gitmeyi düşünmüyordum yağ-kas ölçümü yapıyorlar mı sorayım dedim kendimi kayıt olurken buldumLilycim öncelikle menünü gayet beğendim , planlı programlı olarak pilatese başlamanda baya etkili olcaktır kilo vermende daha doğrusu yağ oranının düşmesineÖnemli olan zaten kaç kilo verdiğimizden çok yağ oranımızdaki azalmalar. Hem pilates sayesinde bölgesel zayıflamak da mümkün.
havalar düzelip günler uzadıkça yürüyüşleri artırmak benim de planım , hem kafam dağılıyor yürürken müzik dinliyorum çok iyi geliyor
ben de boş vakit buldukça buradayım önümde hazırlamam gereken bir sözleşme var biraz size yazayım sonra ona da bakarım diye düşündümhm cim valla ankarada yaşamaya başlasan inan nefret edersin o tiyatro sinema varyaa ankarada yaşadığım halde özlemimdir benim
bende bir arkadaşa yardım ediyorum yetişecek hesapları varmış excel tablolar içinde boğuldum kaldım aklımda yatıp uyumak vardı ama işyerinde yapamayacağım için barii bununla uğraşayım dedim
sen de başla o zamansalçalı omletede bayılırımmmm
bence bir önceki manüünü elafi etmişsin
Pilates içinde bende 1 ay işin ehli birinden öğrenmek istiyorum
en kısa sürede bakacagım
aynenay yok su gibisi yok
hımmmm ne desem ki:44: o çikolatayla etimek pek yan yana güzel durmamış gibi sanki...Kızlar Dünkü Menüü Paylaşmamıştım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 küçük domates
Öğlen
2 kadın budu köfte
2 yk patates
Salata
Ara Öğün
2 etimek
2 kare bitter
Akşam
domates çorbası
yogurt
Su : 2 lt + bitki çayı
Spor : 30dk pilates +30 dk yürüyüş
bn de yürüyüşlere başlarım mutlaka ama itici bir kuvvet lazım o yüzden kursa gitmek iyi olacak gibi - valla anlık karar vermiştim özellikle kursa gitmeyi düşünmüyordum yağ-kas ölçümü yapıyorlar mı sorayım dedim kendimi kayıt olurken buldumama iyi oldu 3 ay böyle devam etsem epey sıkılaşır vücudum diye düşünüyorum
ben de boş vakit buldukça buradayım önümde hazırlamam gereken bir sözleşme var biraz size yazayım sonra ona da bakarım diye düşündüm
sen de başla o zaman
aynen
hımmmm ne desem ki:44: o çikolatayla etimek pek yan yana güzel durmamış gibi sanki...
bazen öyle oluyor yaa...inşallah en kısa sürede başlayacagım
yaa canım dün masamda değildim farklı bir departmandaydım normalde öğle ve akşam arasına 2 ara öğün koyuyordum yanımda bişey olmadığından yek ara öğün yaptım o da o an çevrede ne bulduysam
midye ben hiç yemedim çok da tavsiye edebileceğim birşey değil ama sana afiyet olsun eşinle felekten bi gün çalmışsınız
bu arada Ankara'nın nesini çok sevdin merak ettim? ben hiç gitmedim ama anlatanlar sıkıcı bir şehir olduğunu söylüyor
menünde akşam hem nohut hem mercimek çok olmuş sanki...
canım saçın rengini açmak için hidrojen peroksit kullanıyorlar o da beyazlatıcı bir kimyasal zaten
seninki daha iyiymiş alırken fark etmeyip verince fark etse bariya da moral bozmamak için bişey dememiştir belki seni çok sevdiğinden her halinle güzel olduğunu düşünüyordur
bu değişik menülerin faydası nasıl olcak merak ediyorum
bir de dediğin gibi burası pek sessiz bu aralar luci az giriyor ben de yoğunum Zeynep de başka departmanda, Gamzeden pek ses yok Sevdanın oğlu hasta, kaptan da hastaneyle uğraşıyor
inşallah haftaya daha aktif olalım
Selam gönlü güzel arkadaşım
Lucim hedeflerine yaklaşmana çok sevindim bu karikatür de beni benden aldı
Menüne gelince klasikleşti artık ama ben hala ısrarla sabahı kahveyle geçiştirmek yerine birşeyler yemenin daha sağlıklı olacağını belirtmek isterim
çok geçmiş olsun kaptan - zaten o halsizlik mahvediyor insanı - fırsat bulursan bol bol dinlen yat uyu diyeceğim ama iş varmış iş için rapor alsan?:44: ben normalde gündüz yatmayı sevmem ama uyumak iyi gelmişti
tabii ki... anca beraber kanca beraber
günaydın sevgili diyetdaşlarım, arkadaşlarım.... şahane bir gün bugün, hava güzel, biz güzeliz, tartı şahane :) bu hafta uyguladığım farklı beslenme şeklim ile sanırım kal noktamı kırdım, kilolar şıkır şıkır gidiyor maşalllahLUCI'NIN SALI MENÜSÜ:çoook güzel,keyifli,sağlıklı, musmutlu bir gün olsun inşallah...
önce dünkü menümü yazıp paylaşıp sonra geçmişi okuyacağım. Öptüm hepiniziiii :))))
SABAH: 08:00
nescafe
ÖĞLE: 12:00
ıspanaklı omlet 1 yumurta ile
1 domates
1/2 elma
AKŞAM:
1 adet haşlanmış yumurta
1 büyük tabak marul salata - üzerine kibrit kutusu büyüklüğünde ızgara kırmızı et
su: 3,5 litre
spor: açık havada 90 dk 5 km yürüyüş
eeee artık adet olduğu üzere bugün de karikatürümü paylaşarak paylaşımımı tamamlayayım...
öptüm hepiniziiii
Eki Görüntüle 1009237
GAMZEM: günaydınlar tatlım, menülerini göremiyorum bir kaç gündür, saklıyor musun yoksa...takım ruhuna pek aykırı hareketler bunlarrrr- gerçi diğer sitede anlık birlikte olduğumuz için ben takip edebiliyorum :)
SEVDACIM: tatlım bu cumada bildirimde bulunup izne çıkacağım :) ay çok heyecanlıyım uzun süredir izin kullanmamıştımtatlım benim izin şöyle olacak, eşi dostu çok gücendirdim gidip gelmiyorum gidince yemiyorum diye o sebeple biraz sosyalleşeceğim sadece..menü ve kilo bildirmeyeceğim ama tabiki burada sizlerle paylaşıma devam edeceğim, sizlersiz olur mu hiç bebişim, yoksa diyete devam ama bi süre şu kilom otursun istiyorum sonradan geri gelmemesi için, belki o süreçte de vermeye devam ederim belki sabitlerim bakacağım artık canım....
HMCİM: canımmm, afiyet olsun midyenin dibine vurmuşsun...hadi hayırlısı ile dön artık evine de daha sık yazışalım...tiyatroya gidip beğenmişsin sevindim canım...bazı oyunlar çok ağır ve sıkıcı olabiliyor ama bazıları çok çok iyi çıkıyor, seçerek izlemek gerek... bu arada 12 yıllık esareti izle sen benden etkilenme, adamlar aday oldukları tüm dallarda oscarları silip süpürdüler bakma sen bana, benim kıstasım oscarlı olması değil sadece, bir de o kadar çok iyi film seyrediyorum ki belli bir süre sonra benzer konulu senaryolar ne kadar iyi olursa olsun farklı gelmediği için vasat olarak algılanabiliyor....
ZEYNEBİM: bugün dışarıda koşturmalı bir gün olacakmış tatlım,suyuna, beslenmene dikkat et enerjin tükenmesin tatlım...
günaydınlarrrr
ne demek durmuyor yaaa oyalayacak oynayacak bebe ile ile ilk zaman tabiiki ağlayacak ama alışacak zamanla
tatlım sen gene izinde olsanda yaz buralara habersiz bırakmaa
benzetmen çok güzel tatlım yaa bayıldımm
bende şu sarımsak çayını denesem diyordum
bazen olur öyle kaçamaklar
Vuruluyor valla Sevdacım. Bir de Ankara bizim için öyle bir şehir li burada kısıtlamalara gelemiyorum. Çok seviyorum bu şehri. Ileride burada yaşamayı çok çok istiyorum ..
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 5-6 yeşil zeytin
- Çay
Ara - yok
- 2-3 yk mercimek yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran
Su - 1,5-2 lt arası
Spor - 1 saat pilates
bakıcı da ne nazlıymış hemen aramış
yerleş tabii umarım güzel bir çevre edinirsin, bol müvekkilin olur ileride kendi işini de kurarsın
sen ekmeği komple kestin ve karataya mı başladın?
ben de sıkıya gelemyorum artık kafama göre takılıyorum çok sıkınca bir zaman sonra patlayabiliyorum
iş yeri konusunda çok şükür herkes iyi de ben mesleğimi yapmak istiyorum çünkü yaptığım işleri sıfırdan öğreniyorum ve açıkçası hevesim de yok öğrenmeye çünkü tayinim olsa bu bilgiler işime yaramayacak her kurumun işleyişi farklı sonuçta neden boşa kafa patlataım kibu arada şefim şükür geldi de ağır yükten kurtuldum
aramızdan ayrılmanı istemem açıkçası ama tabii izinli olup yazacaksan başka
ay adı bile beni kendinden soğutur - sarımsaklı çay almayım sağol
bence uzun bir süre yeni şeyler deneme en güzeli bildiğin su
Kızlar Dünkü Menüü Paylaşmamıştım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 küçük domates
Öğlen
2 kadın budu köfte
2 yk patates
Salata
Ara Öğün
2 etimek
2 kare bitter
Akşam
domates çorbası
yogurt
Su : 2 lt + bitki çayı
Spor : 30dk pilates +30 dk yürüyüş
valla bu hafta faydadan cok kendimi toparlayabilmeyi umuyorum. cumadan beri kendime gelemedim. sabahlamaktan mi oldu, sinir bozucu toplanti ve hala sinirlerimi her gun bozan problemlerden mi ya da cuma aksam yedigim azicik sarimsak soslu ve soya soslu brokoliden mi oldu bilmiyorum. ama bir sislik bir agirlik var ustumde. cozemedim ne oldugunu. insallah cumaya yuz kizartmayan bir sonuc elde ederim.
valla nazar da olmus olabilir belki. kendi nazarim bile degmis olabilir. ben bi okuyup ufleyim kendime
GAMZEM: günaydınlar tatlım, menülerini göremiyorum bir kaç gündür, saklıyor musun yoksa...takım ruhuna pek aykırı hareketler bunlarrrr- gerçi diğer sitede anlık birlikte olduğumuz için ben takip edebiliyorum :)
SEVDACIM: tatlım bu cumada bildirimde bulunup izne çıkacağım :) ay çok heyecanlıyım uzun süredir izin kullanmamıştımtatlım benim izin şöyle olacak, eşi dostu çok gücendirdim gidip gelmiyorum gidince yemiyorum diye o sebeple biraz sosyalleşeceğim sadece..menü ve kilo bildirmeyeceğim ama tabiki burada sizlerle paylaşıma devam edeceğim, sizlersiz olur mu hiç bebişim, yoksa diyete devam ama bi süre şu kilom otursun istiyorum sonradan geri gelmemesi için, belki o süreçte de vermeye devam ederim belki sabitlerim bakacağım artık canım....
HMCİM: canımmm, afiyet olsun midyenin dibine vurmuşsun...hadi hayırlısı ile dön artık evine de daha sık yazışalım...tiyatroya gidip beğenmişsin sevindim canım...bazı oyunlar çok ağır ve sıkıcı olabiliyor ama bazıları çok çok iyi çıkıyor, seçerek izlemek gerek... bu arada 12 yıllık esareti izle sen benden etkilenme, adamlar aday oldukları tüm dallarda oscarları silip süpürdüler bakma sen bana, benim kıstasım oscarlı olması değil sadece, bir de o kadar çok iyi film seyrediyorum ki belli bir süre sonra benzer konulu senaryolar ne kadar iyi olursa olsun farklı gelmediği için vasat olarak algılanabiliyor....
ZEYNEBİM: bugün dışarıda koşturmalı bir gün olacakmış tatlım,suyuna, beslenmene dikkat et enerjin tükenmesin tatlım...
Hangi sitede berabersiniz bakalım siz bizden habersiz kızlar
Korkmaya gittik ama nasıl güzeldi. Salondaki alkışlar harikaydı ne güzel histir tüm alkışları toplamak.
Ben film konusunda hiç bir kıskasa bakmıyorum lucim. Ben seveyim yetiyor. Çok kaliteli denilen filmleri beğenmeye de biliyorum ..
canım yine herzamanki gibi formunda ve de pozitifsin maşallah.
valla lucim sakın uzaklaşma sana inan ihtiyacımız var.dediğim gibi okadar neşe dolu ve pozitif bakıyorsunki senin fikirlerin ve söylediklerin gerçekten benim için çok önemli ..kısaca senden güç alıyorum ben kendi adıma...
sağol sevdammmm , evet pozitif bir insanımdır ben genelde, hep gülümserim hayata karşı(tabi karşıma negatif biri çıkana kadar,o zaman da yönümü çeviriverir, arkama alırım o negatif insanları ve olayları) hayat kısa ne gerek var kasmayaaaa :) canım arkadaşım ben de sizden güç alıyorum ve çook keyif alıyorum paylaşımlarımızdan, merak etme bi yere gitmeye niyetim yok :) çoook teşekkür ederim güzel görüşlerin için, düşüncelerimiz karşılıklı birtanem... çook zarif bir arkadaşsın, ince,kalbi güzel ve zariffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?