Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kaptan. Biraz olumsuzluklar üst üste gelmiş senin açından. Hem grip de olmuşsun . Geçmiş olsun bir an önce atlatırsın umarım :114:. Testlere göre verilen ilaçları kullanmaya başladığında , bünyen olumlu cevap verecektir. Şimdilik bence doktorun dediği gibi tatlıdan uzak kal. Zaten tatlının vücudumuza ne faydası var ki. Hiç. Faydalı şeyler yemeye çalış. Deniz ürünleri ,sebzeler , süt yoğurt , bunlar iyot bakımından zengindir. Kendine dikkat et Gribini atlatıp oğluşunda iyileşince bizler zaten buralardayız. Kilo verme macerası hepimizin düşe kalka ilerliyor zaten. Kendini hazır hissettiğinde yine devam edersin.

Selam 5. takımın güzel, fit ve bol motive hatunları
Biraz iş yoğunluğu biraz da ihmal ettiğim birkaç topiğe uğramam dolayısıyla ancak yazabiliyorum buraya...

Dün akşam iş çıkışı markete uğradım yokuş yukarı çıktığımdan ihtiyacım olan birkaç şeyi almadan eve gittim çantamı ve aldıklarımı bırakıp eve yakın olan markete gittim - eve vardığımda saat 18:15 falandı. Hemen yiyecek birşeyler hazırladım üstümü değiştirip doğru spora
Salı ve Perşembe günleri pilatese gideceğim. İlk gün olmasına ve burnum tıkalı olduğundan nefeste biraz sıkıntı yaşamama rağmen çok güzel geçti, daha önce Ebru Şallı videolarından birkaç kez yapmıştım ama toplasanız 10 yoktur ona rağmen hareketleri doğru yapıyormuşum hoca güzel yapıyorsun dedi şaşırdım aynı zamanda da sevindim sonuçta ben bu işi amatörce videodan yapıyordum ve amacım profesyonel olarak yapandan öğrenmekti - iyi ki de öyle yapmışım diyorum yine de...
Yağ oranım olması gerekenden epey fazla çıktı ama bu oranı düşüreceğim ve kas oranını yükselteceğim yani hedefim bu yönde... Eğer ki ilerleyen seanslar da güzel geçerse Mayıs'a kadar devam etmeyi planlıyorum ondan sonra da evde kendim de devam ederim pilates setim sıfır daha hiç kullanmadım bile öylece duruyor hem yaz geldiğinden akşamları yürüyüşe çıkabilirim şimdi hava erken kararıyor diye pek çıkamıyorum
Şu an biraz belimin yan kısımları ağrıyor ama baseni o kadar çalıştırmamıza rağmen hiç yan etkisini yaşamadım çünkü o hareketlere alışığım
Şimdi gelelim dünkü menü raporumuza... Bir önceki gün için güzel bir menü paylaşamamıştım sizlerle...

Sabah - 08:45
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 5-6 yeşil zeytin
- Çay

Ara - yok

Öğle - 12:15
- 2-3 yk mercimek yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
(yemeğin sonuydu ekmeği acıkmayım diye yedim:26:)

Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (onca işle uğraştıktan sonra keyif yapayım dedim)

Akşam - 18:45
- 1 yumurtadan salçalı omlet
- 1 bardak ayran
- 2 küçük dilim çavdar ekmeği

Su - 1,5-2 lt arası
Spor - 1 saat pilates

Lilycim öncelikle menünü gayet beğendim , planlı programlı olarak pilatese başlamanda baya etkili olcaktır kilo vermende daha doğrusu yağ oranının düşmesine Önemli olan zaten kaç kilo verdiğimizden çok yağ oranımızdaki azalmalar. Hem pilates sayesinde bölgesel zayıflamak da mümkün.

havalar düzelip günler uzadıkça yürüyüşleri artırmak benim de planım , hem kafam dağılıyor yürürken müzik dinliyorum çok iyi geliyor

Vuruluyor valla Sevdacım. Bir de Ankara bizim için öyle bir şehir li burada kısıtlamalara gelemiyorum. Çok seviyorum bu şehri. Ileride burada yaşamayı çok çok istiyorum ..

hm cim valla ankarada yaşamaya başlasan inan nefret edersin o tiyatro sinema varyaa ankarada yaşadığım halde özlemimdir benim
bende bir arkadaşa yardım ediyorum yetişecek hesapları varmış excel tablolar içinde boğuldum kaldım aklımda yatıp uyumak vardı ama işyerinde yapamayacağım için barii bununla uğraşayım dedim

Bakıcı bugun durmuyor diye beni aradı sinir oldum yani oyalamak zorunda
bakıcı da ne nazlıymış hemen aramış

Teşekkür ederim canım:) ah ancak yerleştim
yerleş tabii umarım güzel bir çevre edinirsin, bol müvekkilin olur ileride kendi işini de kurarsın

desteğin için teşekkürler

sen ekmeği komple kestin ve karataya mı başladın?

ben de sıkıya gelemyorum artık kafama göre takılıyorum çok sıkınca bir zaman sonra patlayabiliyorum
iş yeri konusunda çok şükür herkes iyi de ben mesleğimi yapmak istiyorum çünkü yaptığım işleri sıfırdan öğreniyorum ve açıkçası hevesim de yok öğrenmeye çünkü tayinim olsa bu bilgiler işime yaramayacak her kurumun işleyişi farklı sonuçta neden boşa kafa patlataım ki bu arada şefim şükür geldi de ağır yükten kurtuldum

aramızdan ayrılmanı istemem açıkçası ama tabii izinli olup yazacaksan başka

ay adı bile beni kendinden soğutur - sarımsaklı çay almayım sağol

bence uzun bir süre yeni şeyler deneme en güzeli bildiğin su

salçalı omletede bayılırımmmm

bence bir önceki manüünü elafi etmişsin

Pilates içinde bende 1 ay işin ehli birinden öğrenmek istiyorum

en kısa sürede bakacagım

ay yok su gibisi yok

midye ben hiç yemedim çok da tavsiye edebileceğim birşey değil ama sana afiyet olsun eşinle felekten bi gün çalmışsınız
bu arada Ankara'nın nesini çok sevdin merak ettim? ben hiç gitmedim ama anlatanlar sıkıcı bir şehir olduğunu söylüyor

menünde akşam hem nohut hem mercimek çok olmuş sanki...

canım saçın rengini açmak için hidrojen peroksit kullanıyorlar o da beyazlatıcı bir kimyasal zaten

Ah işte erkekler:) Ben zaten pek sitemliyim kendisine. 25kg aldım hadi ben farketmedim de ee adam sen nasıl görüp bir söylemezsin.
seninki daha iyiymiş alırken fark etmeyip verince fark etse bari ya da moral bozmamak için bişey dememiştir belki seni çok sevdiğinden her halinle güzel olduğunu düşünüyordur

bu değişik menülerin faydası nasıl olcak merak ediyorum
bir de dediğin gibi burası pek sessiz bu aralar luci az giriyor ben de yoğunum Zeynep de başka departmanda, Gamzeden pek ses yok Sevdanın oğlu hasta, kaptan da hastaneyle uğraşıyor
inşallah haftaya daha aktif olalım

günaydın 5. takımın güzel yürekli,güler yüzlü melekleri.gününüz aydın,neşeniz bol olsun....

.
Selam gönlü güzel arkadaşım

Lucim hedeflerine yaklaşmana çok sevindim bu karikatür de beni benden aldı
Menüne gelince klasikleşti artık ama ben hala ısrarla sabahı kahveyle geçiştirmek yerine birşeyler yemenin daha sağlıklı olacağını belirtmek isterim

çok geçmiş olsun kaptan - zaten o halsizlik mahvediyor insanı - fırsat bulursan bol bol dinlen yat uyu diyeceğim ama iş varmış iş için rapor alsan?:44: ben normalde gündüz yatmayı sevmem ama uyumak iyi gelmişti

tabii ki... anca beraber kanca beraber

Kızlar Dünkü Menüü Paylaşmamıştım

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 küçük domates

Öğlen

2 kadın budu köfte
2 yk patates
Salata

Ara Öğün
2 etimek
2 kare bitter

Akşam
domates çorbası
yogurt

Su : 2 lt + bitki çayı
Spor : 30dk pilates +30 dk yürüyüş

bn de yürüyüşlere başlarım mutlaka ama itici bir kuvvet lazım o yüzden kursa gitmek iyi olacak gibi - valla anlık karar vermiştim özellikle kursa gitmeyi düşünmüyordum yağ-kas ölçümü yapıyorlar mı sorayım dedim kendimi kayıt olurken buldum ama iyi oldu 3 ay böyle devam etsem epey sıkılaşır vücudum diye düşünüyorum

ben de boş vakit buldukça buradayım önümde hazırlamam gereken bir sözleşme var biraz size yazayım sonra ona da bakarım diye düşündüm

salçalı omletede bayılırımmmm

bence bir önceki manüünü elafi etmişsin

Pilates içinde bende 1 ay işin ehli birinden öğrenmek istiyorum

en kısa sürede bakacagım
sen de başla o zaman

ay yok su gibisi yok
aynen

hımmmm ne desem ki:44: o çikolatayla etimek pek yan yana güzel durmamış gibi sanki...

hımmmm ne desem ki:44: o çikolatayla etimek pek yan yana güzel durmamış gibi sanki...

inşallah en kısa sürede başlayacagım

yaa canım dün masamda değildim farklı bir departmandaydım normalde öğle ve akşam arasına 2 ara öğün koyuyordum yanımda bişey olmadığından yek ara öğün yaptım o da o an çevrede ne bulduysam

bazen öyle oluyor yaa...
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

valla bu hafta faydadan cok kendimi toparlayabilmeyi umuyorum. cumadan beri kendime gelemedim. sabahlamaktan mi oldu, sinir bozucu toplanti ve hala sinirlerimi her gun bozan problemlerden mi ya da cuma aksam yedigim azicik sarimsak soslu ve soya soslu brokoliden mi oldu bilmiyorum. ama bir sislik bir agirlik var ustumde. cozemedim ne oldugunu. insallah cumaya yuz kizartmayan bir sonuc elde ederim.

valla nazar da olmus olabilir belki. kendi nazarim bile degmis olabilir. ben bi okuyup ufleyim kendime

canım yine herzamanki gibi formunda ve de pozitifsin maşallah.

valla lucim sakın uzaklaşma sana inan ihtiyacımız var.dediğim gibi okadar neşe dolu ve pozitif bakıyorsunki senin fikirlerin ve söylediklerin gerçekten benim için çok önemli ..kısaca senden güç alıyorum ben kendi adıma..

şahnurum çok geçmiş olsun.kendine çok iyi bak tatlım kilolar yine verilir önemli olan senin sağlığın.

Vuruluyor valla Sevdacım. Bir de Ankara bizim için öyle bir şehir li burada kısıtlamalara gelemiyorum. Çok seviyorum bu şehri. Ileride burada yaşamayı çok çok istiyorum ..

inşallah canım herşey gönlüne göre olsun..

.

lilycim bugün harika bir giriş yapmışsın .menün, yaptığın spor çok güzel.inşallah en kısa zamanda gribinden de kurtulup rahat rahat yaparsın sporlarını canım .maşallah

ben karatay yapamam sanırım...ekmeğe karşı değilim aslında oda bir ihtiyaç .dün öyle denk geldi işte yemedim oyüzden biraz kalorisi yüksek şeyler olunca dengelemek adına yemedim...

.

harika ...

canım daha yarında var ben inanıyorumki cumaya yine güzel sonuçlarla geleceksin...

.

tamam yarın paylaşırım trip attım, menümü farkeden yok paylaşmıyorum nannn dedim

hahahahahahah artık site mite yok çökmüşşşşşşşşşşşşşş

sağol sevdammmm , evet pozitif bir insanımdır ben genelde, hep gülümserim hayata karşı (tabi karşıma negatif biri çıkana kadar,o zaman da yönümü çeviriverir, arkama alırım o negatif insanları ve olayları) hayat kısa ne gerek var kasmayaaaa :) canım arkadaşım ben de sizden güç alıyorum ve çook keyif alıyorum paylaşımlarımızdan, merak etme bi yere gitmeye niyetim yok :)çoook teşekkür ederim güzel görüşlerin için, düşüncelerimiz karşılıklı birtanem... çook zarif bir arkadaşsın, ince,kalbi güzel ve zariffff

hahahahahahhahah bende buradayımmmmmmm hoca ders yok dedi git sevdayla luciye çemkir dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…