- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.661
tamam yarın paylaşırım trip attım, menümü farkeden yok paylaşmıyorum nannn dedim
hahahahahahah artık site mite yokçökmüşşşşşşşşşşşşşş
sağol sevdammmm , evet pozitif bir insanımdır ben genelde, hep gülümserim hayata karşı(tabi karşıma negatif biri çıkana kadar,o zaman da yönümü çeviriverir, arkama alırım o negatif insanları ve olayları) hayat kısa ne gerek var kasmayaaaa :) canım arkadaşım ben de sizden güç alıyorum ve çook keyif alıyorum paylaşımlarımızdan, merak etme bi yere gitmeye niyetim yok :) çoook teşekkür ederim güzel görüşlerin için, düşüncelerimiz karşılıklı birtanem... çook zarif bir arkadaşsın, ince,kalbi güzel ve zariffff
hahahahahahhahah bende buradayımmmmmmmhoca ders yok dedi git sevdayla luciye çemkir dedii
iyi etmiş hocan kızzz öpecem göreyim de...
.
Yarın gel okula, (işe) öptürücem sana
tamam yarın paylaşırım trip attım, menümü farkeden yok paylaşmıyorum nannn dedim
hahahahahahah artık site mite yokçökmüşşşşşşşşşşşşşş
bende bu akşam yazmıcam menü...çok karışık bişey oldu.hem dolmada yedim .okadar yemicemmmmmmmmm die bağırdım ...ama yedim.
delüüüüü, farkederim tabi, ensendeyim her an...site göçmüş vallahi sabahtan beri giremiyorum ben de nazara geldikbu arada az önce o kadar yazmıştım gamzem sana çok yağmur var sanırım ondan dolayı internet gitti, silinmiş yazdıklarım yahuuu (((
dersin yokmuş çemkirecekmişinçemkir bakalım şekerim, bu hafta luci çoook iyi gidiyor maşallah çemkirilecek durumum yok yaniiiii
heyyy
neler oluyor buralardaaa kimse menü paylaşmıyorrrrr ???
ben de yazmıyorum o haldeeee, benim başım kel mi, kimse yazmıyor bende yazmiiiciiiim :)
hehehehe izine çıkıcan yaaaabende senin ensenddeyim hem seni tutuyorum bu yarıştaa
heheheheheh balımmmmmyarın herkes paylaşıcak tatlımmmmm
bn de yürüyüşlere başlarım mutlaka ama itici bir kuvvet lazım o yüzden kursa gitmek iyi olacak gibi - valla anlık karar vermiştim özellikle kursa gitmeyi düşünmüyordum yağ-kas ölçümü yapıyorlar mı sorayım dedim kendimi kayıt olurken buldumama iyi oldu 3 ay böyle devam etsem epey sıkılaşır vücudum diye düşünüyorum
Kızlar Dünkü Menüü Paylaşmamıştım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 küçük domates
Öğlen
2 kadın budu köfte
2 yk patates
Salata
Ara Öğün
2 etimek
2 kare bitter
Akşam
domates çorbası
yogurt
Su : 2 lt + bitki çayı
Spor : 30dk pilates +30 dk yürüyüş
hehehehe izine çıkıcan yaaaabende senin ensenddeyim hem seni tutuyorum bu yarıştaa
heheheheheh balımmmmmyarın herkes paylaşıcak tatlımmmmm
Ben farkındayım GamzecimMenülerini takip ediyordum. Bi kaç gündür gözüm arıyor trip atma yaaaaaa yaz menülerini
Canım yaa menünü genel olarak beğendim ama ara öğündeki etimek bana fazla geldi. Bunun dışında yediklerini sporunu suyunu beğendim
Ben farkındayım GamzecimMenülerini takip ediyordum. Bi kaç gündür gözüm arıyor trip atma yaaaaaa yaz menülerini
Canım yaa menünü genel olarak beğendim ama ara öğündeki etimek bana fazla geldi. Bunun dışında yediklerini sporunu suyunu beğendim
Kızlara herkese günaydınlar ..
Evimize geldik. Ankarayı o kadar sevmeme rağmen evimizi nasıl özlemişim
Ama eşimle çok alışmıştık 24 saat beraber olmaya o işe gidince koydu valla
Bu arada kilo almadan gelmişim o kadar yemeye, işte hareket hep ..
Ama sevindim.
Ben bugünden itibaren 23üne kadar full ders çalışma moduna girmeyi planlıyorum.
Yine bakarım arada ama pek sık olmaz
23ünden sonra güzel bir hızlanırım diyet konusundA.
Görüşmek üzeree ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?