Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam yarın paylaşırım trip attım, menümü farkeden yok paylaşmıyorum nannn dedim

hahahahahahah artık site mite yok çökmüşşşşşşşşşşşşşş

harbi çökmüş.çökertenin ben varyaaaaa

canımsınnnn....... tşk ederim canım

.

bende bu akşam yazmıcam menü...çok karışık bişey oldu.hem dolmada yedim .okadar yemicemmmmmmmmm die bağırdım ...ama yedim

.

tamam yarın paylaşırım trip attım, menümü farkeden yok paylaşmıyorum nannn dedim

hahahahahahah artık site mite yok çökmüşşşşşşşşşşşşşş

delüüüüü, farkederim tabi, ensendeyim her an...site göçmüş vallahi sabahtan beri giremiyorum ben de nazara geldik bu arada az önce o kadar yazmıştım gamzem sana çok yağmur var sanırım ondan dolayı internet gitti, silinmiş yazdıklarım yahuuu (((

dersin yokmuş çemkirecekmişin çemkir bakalım şekerim, bu hafta luci çoook iyi gidiyor maşallah çemkirilecek durumum yok yaniiiii

heyyy

neler oluyor buralardaaa kimse menü paylaşmıyorrrrr ???

hehehehe izine çıkıcan yaaaa bende senin ensenddeyim hem seni tutuyorum bu yarıştaa

heyyy

neler oluyor buralardaaa kimse menü paylaşmıyorrrrr ???

heheheheheh balımmmmm yarın herkes paylaşıcak tatlımmmmm

hehehehe izine çıkıcan yaaaa bende senin ensenddeyim hem seni tutuyorum bu yarıştaa

tut beni gamzeeeem :) az kaldı çook az kaldı :) izne çıksam da buradayım ki, nereye gidecem, hawaiiye miiiii

Merhaba kızlar dün ve bugün bıraz dengesız beslendım ben pek bi menü yok ama yazıcım genede

Dün sabah yumurta peynir 1dl ekmek,öğle çorba,aksam ıspanak yemegı spor 100 dk 6,3 te yürüyüş
Bugün sabah yumurta peynir 1dl ekmek,öğle ton balıklı salata,aksam 2 kurabıye spor 100 dk 6,3 te yürüyüş

Takıma noluyor ne zaman gelsem terk edilmiş gibi

Menüm

Sabah 1 dilim ekmeği 2 ye böldüm onla kaşarlı yağsız tost 1 domates , 1 su bardağı ananas suyu
Öğlen 3 yk pırasa yemeği , 3 yk bulgur pilavı yoğurt
Akşam Tavuklu mantar sote 4 yk , salata ,ayran

Su 2 lt Spor 30 dk açıkhavada yürüyüş

3 ay devam edeceksen kursa kesin sıkılaşır beslenmene de dikkat ediyorsun zaten . Benim yürüyüş dışında spor yapmaya hiç hevesim yok kendimi ikna etmem gerekiyor. Spor yapanları takdir ediyorum ama spor sağlıktır .Anlık karar ama güzel bi karar

Ben farkındayım Gamzecim Menülerini takip ediyordum. Bi kaç gündür gözüm arıyor trip atma yaaaaaa yaz menülerini

Canım yaa menünü genel olarak beğendim ama ara öğündeki etimek bana fazla geldi. Bunun dışında yediklerini sporunu suyunu beğendim

tesekkur ederim hndcimm zamnla daha dikkatli olmaya calisiyorumm

Tamam tatlim paylasirim :)))

Günaydın arkadaşlarrrrr hayırlı, bereketli, huzurlu ve çoookk mutlu bir gün olsun inşaallah

Kızlara herkese günaydınlar ..
Evimize geldik. Ankarayı o kadar sevmeme rağmen evimizi nasıl özlemişim
Ama eşimle çok alışmıştık 24 saat beraber olmaya o işe gidince koydu valla
Bu arada kilo almadan gelmişim o kadar yemeye, işte hareket hep ..
Ama sevindim.
Ben bugünden itibaren 23üne kadar full ders çalışma moduna girmeyi planlıyorum.
Yine bakarım arada ama pek sık olmaz
23ünden sonra güzel bir hızlanırım diyet konusundA.
Görüşmek üzeree ..

Hoşgeldin canımmmm kolay gelsinn sanaa kilo almamana da sevindim, ben olsam 5 kilo alır gelirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…