- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.601
sevdacııım geçmiş olsun tatlım oğluşuna, yaramaz bi durum yoktur umarım...nerelerdesin sen kaçaksın bu aralar, nasılsın, keyfin nasıl, diyet nasıl gidiyor???
kızlar sonuçlarım yarın öğleden sonra çıkacak troid ultrasonu temiz çıktı aynı yere daha önce(2 sene önce) gene glisemik indeks için tahlil yaptırmıştım sonuçları direk diyetisyene götürmüştüm aynı dr çıktı tesadüfen geçmişe baktı sizin insülin ve şeker sınırda imiş o zaman şimdi tekrar bakalım olmassa şeker yüklemesi yaparız dedi ben dedim kilo veremiyom şu ara iştahım acaip açık kan değerleri çıksın sonuçlara öyle bakalım dedi yarın da dr dolu imiş perşembe gün kontrole gidince göstereceğim sonuçları
ohhh maşallah sanagitsin kiloolar erisin yağlar
sadece biskrem olmamış sanki - onun haricinde güzel
yarın görüşmek üzere
canım harika bir menü olmuş bence.akşam yemeklerini yanında götürmeye devammı...
.
canım çok saol grip olmuş bayağı da rahatsızdı ,dün okula yollamadım,doktora götürdüm ,bugün iyi gibi işte.
sanki bu hafta biraz koyverdim gibi diyeti. bu haftada böyle geçsin bakalım...sen yine harikasın ama maşallah..
canııım tekrardan geçmiş olsun havalar dengesiz dikkatli olmak lazım... valla bende bu hafta koyverdim :) bu cumadan sonra izinli olacağım zaten 2 hafta..., izin moduna geçtim şimdiden...spor yapmak gelmiyor içimden 2 gündür :) bu hafta Allahın izni ile ilk hedefime yaklaşırsam 2 hafta koruma uygulayacağım kasmadan, sonra devam :)
aman koyverme kendini
bu kilo verme olayını suna benzetiyorum ben
hani yaprak sarmasını 2 saatte sararsın ama 10 dk da biter ya
buda öyle kilo almak kolay vermek zor
Lütfen dikkat et luciiiiii
yok zeynebim koyvermek derken 2 gündür spor yapmıyorum:) diyetimde ve tartıda çok iyi gidiyorum hatta, zaten asla -Allahın izni ile-bir daha eskiye dönmem merak etme sen fıstık
aman amann diyorum
içimizden birinin eskiye dönmesi bizi demotive eder
helede senin gibi azimli birinin
bu arada bugün 1 yudum sarımsaklı cay içtim tadına bakım dedim tövbee yavv sarımsakı sadece yemekte kullanayım ben en iyisi
yok canım benim 68 i görecek bu gözler yeminim var :) hiç eksiye döner miyim hem de bu kadar mücadeleden sonra...
aman içilecek şey değildir o yahuuu, hiç bulaşma bence de
aman amann diyorum
içimizden birinin eskiye dönmesi bizi demotive eder
helede senin gibi azimli birinin
bu arada bugün 1 yudum sarımsaklı cay içtim tadına bakım dedim tövbee yavv sarımsakı sadece yemekte kullanayım ben en iyisi
zeynep yahu icmedigin sey kalmayacak bu gidislesu ingiliz karbonatli suyu icen de sendin di mi?
kizlarr gunaydinnn
sabah erkenden kalkarak sporumu tamamladim
yarim saat pilates : kalca ve basene yukleniyorum )
aksamda bi 30 dk dusunuyorum bakalim
herkese saglikli gun diliyorum
neseniz huzurunuz sevgini eksik olmasin
kızlar çokteşekkür ederim yorumlarınız için
canım menün gayet güzel.motiveni düşürecek herhangi bir fazlalık yok yani.spora karşı evet diren biraz sonra tekrar yaparken zevk almaya başlıcaksın emin ol.bir aralaraynısı bana da olmuştu....diren hnd_:1:
çokkk isabetli bir kararrriyi geceler canımmm
güzel tespit
Evet tatlımçok pis edebiyat parçalamıştım sonradan yazdığım yalın bir anlatım oldu olsun anlayan anlar zaten valla çok beğendim başarı hikayeni arkadaşım.tebrik ederim seni...gayet güzel bir yazı olmuş...
Kızlar dün akşam menümü yazayımm
Sabah
2 etimek +krem peynir
Öğlen
2 yk pilav
3yk türlü
salata
Ara Öğün
2 eti mısır patlağı
2 biskrem
Ara Öğün
2/1 elma
2 etimek
Akşam
2/1 porsiyon karnabahar haşlaması ( üzerine yogurt pul biber ve kekik )
Su : 1.5 lt (dün içtiğim o karbonatlı su nedeniyle ancak bu kadar içebildim )
Spor : Yok
5. takim huuu :) bugun bir yuksek kalorili metabolizma sasirtma gunu yapicam.
Acaba naptın cok merak edıyorum
Günaydın 5. TakımGünaydın vazgecmekyok :)) ne planladın nasıl şaşırtcaksın metobolizmanı:44:
bugun biraz karbonhidrat agirlikli, 1500 kalori civari beslenicem, yarin da karbonhidrati buyuk olcude cikarip protein agirlikli beslenicem. hem cumadan beri kendime gelemedim, hem de gunluk kalorimi farketmeden giderek azalttigimdan metabolizmam yavasladi gibi hissediyorum, sabah biraz zor uyaniyorum mesela.
öncelikle oğluna geçmiş olsun ben menünü de sporunu da çok beğendim afiyet olsun
sadece çekirdeği 1 avuca indirsen iyi olacak sanki
ay canım ben hesabı yanlış yapmışım kusura bakma:26:
ben biraz üzerinde çalışayım bari yeni tariflerin
Menün güzel aslında yani akşam 7:30 da geç değil bence... Spor konusunda da kendini zorlamak yerine gün aşırı 1 mil leslie falan yapsan? biraz motive olursun sanki...
geçmiş olsun size de canım yaaa olayın ortasında kalmışsınız
bu arada dediğin gibi şefkat bambaşka ama şükür iyiyim yaaa
hadi yaaaaaay ne sinir bozucu...
pişirme tarzı önemli tabii... mesela benim pişirme tarzım önce tüm pişirilecekleri tencereye koyup az suyla pişirim üstüne yağ eklemektir o zaman daha güzel oluyor sanki... bu konuda bir yazı vardı unutmazsam yarın ekleyim size
ben de hep saçımı boyasam mı diyorum sonra vazgeçiyorum nasılsa beyazlayınca boyayacağım o zamana kadar orijinal halini bozmayayım diyorum (aralardan uzun beyaz teller çıkıyor ama)
çok güzel anlatmışsın canım hatta beğendim yazını (beğen tuşuna basarak yani)
evet en iyi yatırım kendine yapılandır bence de
canım menün güzel sadece akşam öğünü yapmıyorsun sanırım bir de sporuna bayıldımmaşallah
vay be menüye bak afiyet olsun canım
öncelikle oğluna geçmiş olsun ben menünü de sporunu da çok beğendim afiyet olsun
sadece çekirdeği 1 avuca indirsen iyi olacak sanki
ay canım ben hesabı yanlış yapmışım kusura bakma:26:
ben biraz üzerinde çalışayım bari yeni tariflerin
Menün güzel aslında yani akşam 7:30 da geç değil bence... Spor konusunda da kendini zorlamak yerine gün aşırı 1 mil leslie falan yapsan? biraz motive olursun sanki...
geçmiş olsun size de canım yaaa olayın ortasında kalmışsınız
bu arada dediğin gibi şefkat bambaşka ama şükür iyiyim yaaa
hadi yaaaaaay ne sinir bozucu... l
pişirme tarzı önemli tabii... mesela benim pişirme tarzım önce tüm pişirilecekleri tencereye koyup az suyla pişirim üstüne yağ eklemektir o zaman daha güzel oluyor sanki... bu konuda bir yazı vardı unutmazsam yarın ekleyi m size
ben de hep saçımı boyasam mı diyorum sonra vazgeçiyorum nasılsa beyazlayınca boyayacağım o zamana kadar orijinal halini bozmayayım diyorum (aralardan uzun beyaz teller çıkıyor ama)
çok güzel anlatmışsın canım hatta beğendim yazını (beğen tuşuna basarak yani)
evet en iyi yatırım kendine yapılandır bence de
canım menün güzel sadece akşam öğünü yapmıyorsun sanırım bir de sporuna bayıldımmaşallah
vay be menüye bak afiyet olsun canım
geçmiş olsun tatlımm
bende dün akşam saçlarımı boyadım yendien sabahleyinde önce aç karnına sonra tok karnına kan verdim troid filmi çektirdim tüm güm sabah hastanedeydim koşturmacadan yoruldum biraz şimdi yemeğe çıkacağım dönüşte size menümü ve sporumu yazarım
ah hm22 bendede ynı dert var eşime sorsan " ne zaman istersen yürüyelim diyor " ama yürüyüşe çıkalım deyince bir bahane buluyor ( gerçi oda haklı hep mesaide cok yoruluyor )
baktım hal böyle kendim spora gönül verdim Akşamları rahat spor yapamıyorum o nedenle genelde sabahları 1 saat erken kalkıyorum yada işten dönerken erken inip yürüyorum ben alıştım umarım sende alışırsın =)
filmi bende severim ama malesef fazla vaktim olmuyor
sekerim ara ara öner böyle
ben öneri üstüne film izlemeyi severim kitap okumayıda
kitaptan filme dönüştürülme olayına ise katılıyprum bende bir kaç kez hayal kırıklığına uğradımm
Merhaba tatlım çok şükür diyelimmm sen nasılsın Kolay gelsinnn
Geçmiş olsun kaptann nasılsı simdi ?
izledim canım aslında pek vizyon filmi izlemem ama vizyona girmeden paslanınca bana izleyeyim dedim... çok uzun uzadıya yorum yazmayacağım, fena değildi, beni çok tatmin etti mi, hayır, özellikle final daha doyurucu olabilirdi, ama günceli takip etmek adına izlenebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?