Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah:1.5 yumurta,1 t.k krem peynir,2 yeşil zeytin,2 kaşık yoğurt

ara:2 kayısı,2 fındık,yarım ç.b süt

öğle:1.5 porsiyon arnavut ciğeri,1.5 bardakayran

ara:yarım ayva

akşam:yemek yemeği düşünmüyorum hala karnım çok tok

su:1.5 litre
spor:50 dk eliptik

.

sevdacııım geçmiş olsun tatlım oğluşuna, yaramaz bi durum yoktur umarım...nerelerdesin sen kaçaksın bu aralar, nasılsın, keyfin nasıl, diyet nasıl gidiyor???

canım çok saol grip olmuş bayağı da rahatsızdı ,dün okula yollamadım,doktora götürdüm ,bugün iyi gibi işte.
sanki bu hafta biraz koyverdim gibi diyeti. bu haftada böyle geçsin bakalım...sen yine harikasın ama maşallah.

.

.

allah sağlık versin inşallah gelişmelerden haberdar et bizi

ohhh maşallah sana gitsin kiloolar erisin yağlar

sadece biskrem olmamış sanki - onun haricinde güzel

yarın görüşmek üzere

inşalllahhhhh erisin yağlarcagızım

Lilycm yavv ben çok fazla sıkıya gelemiyorum 1 hafta kaçamaksız yaptım 200 gram verebildim.

ya ben psikolojik etkileniyorum yada ne bilim ... mesela hali hazırda listelerde iter beni zaten hayatımda 1 kere yaptım onuda burada paylaştım

ama yorumun için çok teşekkür ederimmm tatlım

bu arada iş konusundada aynı kaderi paylaşıyoruz su soralar acayip sıkıntılı geçiyor ( istifaya kadar gidecek gibi ) hakıımızda hayırlısı

canım harika bir menü olmuş bence.akşam yemeklerini yanında götürmeye devammı...

.

evet tatlım akşam götürmeye devam

bu akşam corba ve yogurt var meselaa

canııım tekrardan geçmiş olsun havalar dengesiz dikkatli olmak lazım... valla bende bu hafta koyverdim :) bu cumadan sonra izinli olacağım zaten 2 hafta..., izin moduna geçtim şimdiden...spor yapmak gelmiyor içimden 2 gündür :) bu hafta Allahın izni ile ilk hedefime yaklaşırsam 2 hafta koruma uygulayacağım kasmadan, sonra devam :)

aman koyverme kendini

bu kilo verme olayını suna benzetiyorum ben

hani yaprak sarmasını 2 saatte sararsın ama 10 dk da biter ya

buda öyle kilo almak kolay vermek zor

Lütfen dikkat et luciiiiii

aman koyverme kendini

bu kilo verme olayını suna benzetiyorum ben

hani yaprak sarmasını 2 saatte sararsın ama 10 dk da biter ya

buda öyle kilo almak kolay vermek zor

Lütfen dikkat et luciiiiii

yok zeynebim koyvermek derken 2 gündür spor yapmıyorum:) diyetimde ve tartıda çok iyi gidiyorum hatta, zaten asla -Allahın izni ile-bir daha eskiye dönmem merak etme sen fıstık

yok zeynebim koyvermek derken 2 gündür spor yapmıyorum:) diyetimde ve tartıda çok iyi gidiyorum hatta, zaten asla -Allahın izni ile-bir daha eskiye dönmem merak etme sen fıstık

aman amann diyorum

içimizden birinin eskiye dönmesi bizi demotive eder

helede senin gibi azimli birinin

bu arada bugün 1 yudum sarımsaklı cay içtim tadına bakım dedim tövbee yavv sarımsakı sadece yemekte kullanayım ben en iyisi

yok canım benim 68 i görecek bu gözler yeminim var :) hiç eksiye döner miyim hem de bu kadar mücadeleden sonra...

aman içilecek şey değildir o yahuuu, hiç bulaşma bence de

yok canım benim 68 i görecek bu gözler yeminim var :) hiç eksiye döner miyim hem de bu kadar mücadeleden sonra...

aman içilecek şey değildir o yahuuu, hiç bulaşma bence de

sen yaparsın lucimmm

yavv bugün farklı bir departmandaydım masamda değildim bitki çayı istedim birinden sarımsaklı cay verdi bi denim bişi cıkmaz dedim veren kızda iç iç zayıflatıyotmus bende içiyorumd edi

bende ihtiyacım yok ama ver bi denim dedim

aman Allahım içmez olaydım

dün karbonatlı su bugün bu çay aman aman sağlıklı beslenmek tam bana göre gerisi salla

zeynep yahu icmedigin sey kalmayacak bu gidisle su ingiliz karbonatli suyu icen de sendin di mi?

kizlarr gunaydinnn

sabah erkenden kalkarak sporumu tamamladim

yarim saat pilates : kalca ve basene yukleniyorum )

aksamda bi 30 dk dusunuyorum bakalim

herkese saglikli gun diliyorum

neseniz huzurunuz sevgini eksik olmasin

Günaydın 5. Takım Günaydın vazgecmekyok :)) ne planladın nasıl şaşırtcaksın metobolizmanı:44:

16da yedım Cnm var akşam yemegım erkene yedim dun

Kızlar nasılsınız ?
Ankaradaki son günümüzdü. Yarın akşam evimizdeyiz.
Deli gibi ders çalışmayı ve yeme düzenimi oturtmayı planlıyorum.
Bugün tiyatroya gittik çok güzeldi. Burada yaşamayı çok isterdim.
Midye konusunda da dikkat ediyordum bugün son gün diye dibine vurdum.
Şimdi sütümü içiyorum eşim bira içerken son demi de vurmayayım zaten 750 kalorilik midye yedim dedim ..

Menüm

Kahvaltım , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim kepekli ekmek , dereotu ve 1 domates
Öğlen haşlanmış ıspanak 2 ceviz dereotu maydonoz vs ile yaptığım salata üstünde 3 yk makarna
Akşam 4 yk nohut yemeği , 1 kepçe yeşil mercimek çorbası

spor 40 dk yürüyüş su 2lt kadar

Bugün 1 dilim ekmek yedim. Böyle böyle kescem ekmeği

Lily aynen dediğin gibi diyordu. yağı sonradan ekleyince tadı da daha güzel oluyormuş. Eve gidince deneyeceğim.

saç için Kız da boyadıkça daha hızlı beyazlar deyince yine vazgeçtim.Aslında kızılı pek beğeniyorum.

kaptan tekrar geçmiş olsun. µ Odül çıkmadığına sevindim en çok ondan tedirgin olmuştum ben de. Hangi hastaye gittin acaba?

Ah işte erkekler:) Ben zaten pek sitemliyim kendisine. 25kg aldım hadi ben farketmedim de ee adam sen nasıl görüp bir söylemezsin.

Hadiya biz de şimdi izleyecektik bir taraftan Türk filmlerine gözüm kayıyor. Türk filmleri kaliteli ise başka bir tat veriyor bana.

Gunaydin 5. Takim.

Dun dedigim gibi yuksek kalorili bir gundu, onumuzdeki 3 gun de az kalorili farkli bir yontem deneyecegim. Cumartesiden itibaren menulerimi duzenli yazmaya devam :)

Bu arada takimda bir durulma var bu hafta. Pazartesiye kadar herkes dinlensin guzelce :) Gelecek hafta cok guzel olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…