- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.621
allah sağlık versin inşallah gelişmelerden haberdar et bizi
inşalllahhhhh erisin yağlarcagızım
Lilycm yavv ben çok fazla sıkıya gelemiyorum 1 hafta kaçamaksız yaptım 200 gram verebildim.
ya ben psikolojik etkileniyorum yada ne bilim ... mesela hali hazırda listelerde iter beni zaten hayatımda 1 kere yaptım onuda burada paylaştım
ama yorumun için çok teşekkür ederimmm tatlım
bu arada iş konusundada aynı kaderi paylaşıyoruz su soralar acayip sıkıntılı geçiyor ( istifaya kadar gidecek gibi ) hakıımızda hayırlısı
evet tatlım akşam götürmeye devam
bu akşam corba ve yogurt var meselaa
canııım tekrardan geçmiş olsun havalar dengesiz dikkatli olmak lazım... valla bende bu hafta koyverdim :) bu cumadan sonra izinli olacağım zaten 2 hafta..., izin moduna geçtim şimdiden...spor yapmak gelmiyor içimden 2 gündür :) bu hafta Allahın izni ile ilk hedefime yaklaşırsam 2 hafta koruma uygulayacağım kasmadan, sonra devam :)
aman koyverme kendini
bu kilo verme olayını suna benzetiyorum ben
hani yaprak sarmasını 2 saatte sararsın ama 10 dk da biter ya
buda öyle kilo almak kolay vermek zor
Lütfen dikkat et luciiiiii
harikasın balım ...
saol tatlım benim.şunu söyleyim gerçekten çok bilinçli bir bayansın.tebrik ediyorum canım .bu haftadan sonramı izinlisin canım ...peki girmicenmi 2 hafta süresince.
ayy harbi o sarma olayını sen bana sor...bugün yine sarma var .ama yemicem
.
Kızlar nasılsınız ?
Ankaradaki son günümüzdü. Yarın akşam evimizdeyiz.
Deli gibi ders çalışmayı ve yeme düzenimi oturtmayı planlıyorum.
Bugün tiyatroya gittik çok güzeldi. Burada yaşamayı çok isterdim.
Midye konusunda da dikkat ediyordum bugün son gün diye dibine vurdum.
Şimdi sütümü içiyorum eşim bira içerken son demi de vurmayayım zaten 750 kalorilik midye yedim dedim ..
Menüm
Kahvaltım , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim kepekli ekmek , dereotu ve 1 domates
Öğlen haşlanmış ıspanak 2 ceviz dereotu maydonoz vs ile yaptığım salata üstünde 3 yk makarna
Akşam 4 yk nohut yemeği , 1 kepçe yeşil mercimek çorbası
spor 40 dk yürüyüş su 2lt kadar
Bugün 1 dilim ekmek yedim. Böyle böyle kescem ekmeği
Gunaydin 5. Takim.
Dun dedigim gibi yuksek kalorili bir gundu, onumuzdeki 3 gun de az kalorili farkli bir yontem deneyecegim. Cumartesiden itibaren menulerimi duzenli yazmaya devam :)
Bu arada takimda bir durulma var bu hafta. Pazartesiye kadar herkes dinlensin guzelce :) Gelecek hafta cok guzel olalim.
kizlarr gunaydinnn
bugun ise gitmwdim disarida islerim var onlari halledicem uygun bor zamanda dunku menu mu iletirim
opuyorum hepiniziii
Sakın yemeeeeeeeeeeeeeeee
.
ne demek durmuyor yaaa oyalayacak oynayacak bebe ile ile ilk zaman tabiiki ağlayacak ama alışacak zamanlaBakıcı bugun durmuyor diye beni aradı sinir oldum yani oyalamak zorunda
tatlım sen gene izinde olsanda yaz buralara habersiz bırakmaaAaaa 2 haftamı izinliyimtuh ya neyse bn yine her fırsatta yoklarım sizi menümü yazsam sorun olmaz umarım
benzetmen çok güzel tatlım yaa bayıldımmaman koyverme kendini
bu kilo verme olayını suna benzetiyorum ben
hani yaprak sarmasını 2 saatte sararsın ama 10 dk da biter ya
buda öyle kilo almak kolay vermek zor
Lütfen dikkat et luciiiiii
bende şu sarımsak çayını denesem diyordumaman amann diyorum
içimizden birinin eskiye dönmesi bizi demotive eder
helede senin gibi azimli birinin
bu arada bugün 1 yudum sarımsaklı cay içtim tadına bakım dedim tövbee yavv sarımsakı sadece yemekte kullanayım ben en iyisi
bazen olur öyle kaçamaklarKızlar nasılsınız ?
Ankaradaki son günümüzdü. Yarın akşam evimizdeyiz.
Deli gibi ders çalışmayı ve yeme düzenimi oturtmayı planlıyorum.
Bugün tiyatroya gittik çok güzeldi. Burada yaşamayı çok isterdim.
Midye konusunda da dikkat ediyordum bugün son gün diye dibine vurdum.
Şimdi sütümü içiyorum eşim bira içerken son demi de vurmayayım zaten 750 kalorilik midye yedim dedim ..
kaptan tekrar geçmiş olsun. µ Odül çıkmadığına sevindim en çok ondan tedirgin olmuştum ben de. Hangi hastaye gittin acaba?
canım ben medicana ya gittim nödül çıkmadı ama serbest t4 değeri düşük çıktı hipotroid sanırım iyot eksikliği varmış vücutta bi de insülin değerlerim düşük çıktı dün sonuçlar erken çıkınca hemen dr a gittim iyot eksikliği için bir test daha verdi onu yaptırdım hipotroidin en büyük etkisi zor kilo vermekmiş ya ilaca başlayacak dr ya da iyot takviyesi yapacak tatlıdan mümkün olduğu kadar uzak duracakmışım tatlı yediğim zaman doyma hissi olmuyormuş insülin salgılamıyormuş kendimi aç hissediyormuşum ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim adet öncesi iyice şiştim bi de üstüne hasta oldum 2 gecedir ufaklık da bende çok uyuyamıyoruz acaip bir grip başımı bile kaldıramıyorum ptesi halbuki güne ne güzel başlamıştım öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım daha yürüyecektim ama yağmura yakalandım akşam eve gidince de 2 sene sonra koşu bandını faaliyete geçirmiştim 30 dk da tempolu olarak koşmuştum ama ptesi gece sabaha kadar bademciklerim şişmiş nefes alamadım burnum tıkandı dün akşam erkenden yattım çok halzisdim bugün hem gözüm akıyor hem burnum akıyor felaket yorgun ve halsiz hissediyorum yatıp uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundaydım zaten sabah küçük de evden çıkmadan hiç yapmadığı şeyi yaptı anneee gitmeee diye ağladı durdu anlayacağınız günüm hiç de iyi başlamadı:26::26::26:
tekrar çok geçmiş olsun toplightcım, sıkma canını hiçbir şey için, ara sıra kötü geçirdiğimiz dönemler olabiliyor, neyse ki sen doktora gidip önlemini almışsın buna da şükür...bu ara herkes grip, havalar döküyor herkesi...sen de beslenmene dikkat et bünyenin en zayıf olduğu zamanlar bunlar...toparla kendini, sağlığın kilo vermenden daha önemli, yıllardır yaşamışız bu kilolarla, yavaş yavaş gidiyor dA...sıkıntı yapma kendine... rahatlatmaya çalış kendini,stres tüm hastalıkların başı...keyif aldığın birkaç şarkıyı üst üste dinle, kendine şekerli ve sütlü bir nescafe yap, geçecek bitecek hepsi, olumlu düşün tatlım....
canım saolasın ama ben şekerli ve sütlü neskafeyi içememki sevmem sade neskafe ya da türk kahvesi yapayım bari
harikasın balım ...
saol tatlım benim.şunu söyleyim gerçekten çok bilinçli bir bayansın.tebrik ediyorum canım .bu haftadan sonramı izinlisin canım ...peki girmicenmi 2 hafta süresince.
ayy harbi o sarma olayını sen bana sor...bugün yine sarma var .ama yemicem
sagol canimm
sarma olayina hic gormeyelim yavv asla dayanamadigim tek yemek
.
günaydın tatlım erkencisin bugün
hoşgeldin canım günaydın.kolay gelsin.
.
GAMZEM: günaydınlar tatlım, menülerini göremiyorum bir kaç gündür, saklıyor musun yoksa...takım ruhuna pek aykırı hareketler bunlarrrr- gerçi diğer sitede anlık birlikte olduğumuz için ben takip edebiliyorum :)
SEVDACIM: tatlım bu cumada bildirimde bulunup izne çıkacağım :) ay çok heyecanlıyım uzun süredir izin kullanmamıştımtatlım benim izin şöyle olacak, eşi dostu çok gücendirdim gidip gelmiyorum gidince yemiyorum diye o sebeple biraz sosyalleşeceğim sadece..menü ve kilo bildirmeyeceğim ama tabiki burada sizlerle paylaşıma devam edeceğim, sizlersiz olur mu hiç bebişim, yoksa diyete devam ama bi süre şu kilom otursun istiyorum sonradan geri gelmemesi için, belki o süreçte de vermeye devam ederim belki sabitlerim bakacağım artık canım....
HMCİM: canımmm, afiyet olsun midyenin dibine vurmuşsun...hadi hayırlısı ile dön artık evine de daha sık yazışalım...tiyatroya gidip beğenmişsin sevindim canım...bazı oyunlar çok ağır ve sıkıcı olabiliyor ama bazıları çok çok iyi çıkıyor, seçerek izlemek gerek... bu arada 12 yıllık esareti izle sen benden etkilenme, adamlar aday oldukları tüm dallarda oscarları silip süpürdüler bakma sen bana, benim kıstasım oscarlı olması değil sadece, bir de o kadar çok iyi film seyrediyorum ki belli bir süre sonra benzer konulu senaryolar ne kadar iyi olursa olsun farklı gelmediği için vasat olarak algılanabiliyor....
ZEYNEBİM: bugün dışarıda koşturmalı bir gün olacakmış tatlım,suyuna, beslenmene dikkat et enerjin tükenmesin tatlım...
canım hayırlı yolculuklar.neyse salla evden uzakta olunca illaki bişeylerin dibine vuruluyor..
menün güzel olmuş tatlım afiyet olsun..
.
günaydın sevgili diyetdaşlarım, arkadaşlarım.... şahane bir gün bugün, hava güzel, biz güzeliz, tartı şahane :) bu hafta uyguladığım farklı beslenme şeklim ile sanırım kal noktamı kırdım, kilolar şıkır şıkır gidiyor maşalllahLUCI'NIN SALI MENÜSÜ:çoook güzel,keyifli,sağlıklı, musmutlu bir gün olsun inşallah...
önce dünkü menümü yazıp paylaşıp sonra geçmişi okuyacağım. Öptüm hepiniziiii :))))
SABAH: 08:00
nescafe
ÖĞLE: 12:00
ıspanaklı omlet 1 yumurta ile
1 domates
1/2 elma
AKŞAM:
1 adet haşlanmış yumurta
1 büyük tabak marul salata - üzerine kibrit kutusu büyüklüğünde ızgara kırmızı et
su: 3,5 litre
spor: açık havada 90 dk 5 km yürüyüş
eeee artık adet olduğu üzere bugün de karikatürümü paylaşarak paylaşımımı tamamlayayım...
öptüm hepiniziiii
Eki Görüntüle 1009237
GAMZEM: günaydınlar tatlım, menülerini göremiyorum bir kaç gündür, saklıyor musun yoksa...takım ruhuna pek aykırı hareketler bunlarrrr- gerçi diğer sitede anlık birlikte olduğumuz için ben takip edebiliyorum :)
SEVDACIM: tatlım bu cumada bildirimde bulunup izne çıkacağım :) ay çok heyecanlıyım uzun süredir izin kullanmamıştımtatlım benim izin şöyle olacak, eşi dostu çok gücendirdim gidip gelmiyorum gidince yemiyorum diye o sebeple biraz sosyalleşeceğim sadece..menü ve kilo bildirmeyeceğim ama tabiki burada sizlerle paylaşıma devam edeceğim, sizlersiz olur mu hiç bebişim, yoksa diyete devam ama bi süre şu kilom otursun istiyorum sonradan geri gelmemesi için, belki o süreçte de vermeye devam ederim belki sabitlerim bakacağım artık canım....
HMCİM: canımmm, afiyet olsun midyenin dibine vurmuşsun...hadi hayırlısı ile dön artık evine de daha sık yazışalım...tiyatroya gidip beğenmişsin sevindim canım...bazı oyunlar çok ağır ve sıkıcı olabiliyor ama bazıları çok çok iyi çıkıyor, seçerek izlemek gerek... bu arada 12 yıllık esareti izle sen benden etkilenme, adamlar aday oldukları tüm dallarda oscarları silip süpürdüler bakma sen bana, benim kıstasım oscarlı olması değil sadece, bir de o kadar çok iyi film seyrediyorum ki belli bir süre sonra benzer konulu senaryolar ne kadar iyi olursa olsun farklı gelmediği için vasat olarak algılanabiliyor....
ZEYNEBİM: bugün dışarıda koşturmalı bir gün olacakmış tatlım,suyuna, beslenmene dikkat et enerjin tükenmesin tatlım...
günaydınlarrrr
ne demek durmuyor yaaa oyalayacak oynayacak bebe ile ile ilk zaman tabiiki ağlayacak ama alışacak zamanla
tatlım sen gene izinde olsanda yaz buralara habersiz bırakmaa
benzetmen çok güzel tatlım yaa bayıldımm
bende şu sarımsak çayını denesem diyordum
bazen olur öyle kaçamaklar
canım ben medicana ya gittim nödül çıkmadı ama serbest t4 değeri düşük çıktı hipotroid sanırım iyot eksikliği varmış vücutta bi de insülin değerlerim düşük çıktı dün sonuçlar erken çıkınca hemen dr a gittim iyot eksikliği için bir test daha verdi onu yaptırdım hipotroidin en büyük etkisi zor kilo vermekmiş ya ilaca başlayacak dr ya da iyot takviyesi yapacak tatlıdan mümkün olduğu kadar uzak duracakmışım tatlı yediğim zaman doyma hissi olmuyormuş insülin salgılamıyormuş kendimi aç hissediyormuşum ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim adet öncesi iyice şiştim bi de üstüne hasta oldum 2 gecedir ufaklık da bende çok uyuyamıyoruz acaip bir grip başımı bile kaldıramıyorum ptesi halbuki güne ne güzel başlamıştım öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım daha yürüyecektim ama yağmura yakalandım akşam eve gidince de 2 sene sonra koşu bandını faaliyete geçirmiştim 30 dk da tempolu olarak koşmuştum ama ptesi gece sabaha kadar bademciklerim şişmiş nefes alamadım burnum tıkandı dün akşam erkenden yattım çok halzisdim bugün hem gözüm akıyor hem burnum akıyor felaket yorgun ve halsiz hissediyorum yatıp uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundaydım zaten sabah küçük de evden çıkmadan hiç yapmadığı şeyi yaptı anneee gitmeee diye ağladı durdu anlayacağınız günüm hiç de iyi başlamadı:26::26::26:
günaydın sevgili diyetdaşlarım, arkadaşlarım.... şahane bir gün bugün, hava güzel, biz güzeliz, tartı şahane :) bu hafta uyguladığım farklı beslenme şeklim ile sanırım kal noktamı kırdım, kilolar şıkır şıkır gidiyor maşalllahLUCI'NIN SALI MENÜSÜ:çoook güzel,keyifli,sağlıklı, musmutlu bir gün olsun inşallah...
önce dünkü menümü yazıp paylaşıp sonra geçmişi okuyacağım. Öptüm hepiniziiii :))))
SABAH: 08:00
nescafe
ÖĞLE: 12:00
ıspanaklı omlet 1 yumurta ile
1 domates
1/2 elma
AKŞAM:
1 adet haşlanmış yumurta
1 büyük tabak marul salata - üzerine kibrit kutusu büyüklüğünde ızgara kırmızı et
su: 3,5 litre
spor: açık havada 90 dk 5 km yürüyüş
eeee artık adet olduğu üzere bugün de karikatürümü paylaşarak paylaşımımı tamamlayayım...
öptüm hepiniziiii
Eki Görüntüle 1009237
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?