Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında bence de herşeyin fazlası zararlıdır ama ne yapayım vazgeçmek yok yemek içmek konusunda en büyük tutkum kahve ve çikolata, çikolatayı da azalttım ama kahveden de vazgeçeceksem ne anladım sağlıklı olmaktan, 5 sene önce öleyim kahve içip öleyim, 3-5 kilo da fazla olabilirim yani

bence olumden once sagligindan olma durumu daha kotu
bence cikolata yerine khveyi azaltman daha mantikli tabiki karar senin

o kadar basit olmayabilir ama ya.. kut diye oluversek neyse de olmeden once surunme asamasi da var Allah korusun. cok fazla sey icerek bobrekleri ve karacigeri cok zorlamamak lazim. kardesimin hastanesinde sirf yesil caydan bobrek yetmezligi yasayan bir hasta vardi demistim hatirlarsan. baska bir hasta da ginseng yuzunden oradaydi. bir arkadasimin kayinpederi bobrek yetmezligi cekiyor, adamcagiz iki uc gunde bir diyalize gitmek zorunda, diyalizler arasinda yarim litreden baska su icemiyor, salata yiyemiyor. su cikisi yokmus cunku. ve ulkemizde organ bagislari malesef cok az. biraz karamsar bir tablo cizdim ama sagligin kiymetini kaybetmeden anlamayiz, o da elimizden bir anda gitmez, yasam kalitemizi dusurerek gider.

aynen canim. bir parca bitter cikolata beni tatmin ediyor fazlasiyla. ayrica serotonin salgilanmasina yardimci oluyor, mutlu olmak da diyete ve sagliga olumlu yansiyor. icinde antioksidanlar da var sanirim, ayrica gun icindeki beyin fonksiyonlarimizi da artiriyor ya da katkisi var, yani ders calisirken falan boyle en az 70 lik bir parca bitter iyi olur. zaten eti karam %70'lik bir karesi 25 kalori. bir orta boy domates de o kadar.

guzel bilgiler bunlar
ben 2 aya kadar bitter yemiyordum hep sutlu hemde 1 paket
ama 2 aydir bitter aliyorum ve bunuda cok seviyorum her zaman yemesemde hep evde olur irademi genisletiyorum mutfakta masanin uzerinde 1 haftadir acilmamis paket var acmiyorum
beni mutlu ediyor

:))) içelim güzelleşelim..ama tabi fazlası zarar o sebeple Allah korusun ölüm geldi mi değil 5 sene, 5 dakika bile kıymetli, bahsetmeyelim böyle şeylerden, azar azar alıp çıkaralım dünyanın tadını tatlım benim

zeynebim, zeynebiiiim, senin de günün kutlu olsun canım, güzel 8 mart mesajın için teşekkürler:)

ben de gunde bir iki parca derken bir paketi en az on gunde bitiriyorum. eskiden olsa 5 dk falan danayirdi herhalde

diyete basladigimdan beri para harcamalarim da bayagi azaldi. ekonomik olarak da iyi geldi saglikli beslenme :) tabi aclik menuleriyle kilo vermeye calisan arkadaslar cok daha fazla tasarruf etmistir, o paralari ileride doktora ve ilaclara vermek zorunda kalmasinlar da

saglikli olalim da umarim hic birimiz verdigimiz kilolari geri almak zorunda kalmayiz

tesekkurler hm22.
dunyada kadinligini yasayamayan milyonlarca kadin var Allah hepsinin yuzunu guldursun insallah
Ne yazık ki haklısın Zeynep• Çarşamba Genç bakışta Türkiyede kadın olmak konusu işleniyordu. Halka soruyorlar erkek olmak istermiydiniz diye yüzde 90 evet dedi. Çünkü bizim ülkemizde kadın olmak zor. Biz burada gördüğüm kadarı ile şanslı bir azınlıktayız ama ne yazık ki çok kötü Muamelelere sırf kadın Olduğu için katlanan Kadınlarımız var.

Haklısınız, ben hiçbirşeyi dozunda bırakmayı bilmiyorum zaten hep uçlardayım.
Bir yerde okumuştum kahve içince hemen 1 bardak da su içiyorum arkasından.

tesekkurler hm22.dunyada kadinligini yasayamayan milyonlarca kadin var Allah hepsinin yuzunu guldursun insallah
Ne yazık ki haklısın Zeynep• Çarşamba Genç bakışta Türkiyede kadın olmak konusu işleniyordu. Halka soruyorlar erkek olmak istermiydiniz diye yüzde 90 evet dedi. Çünkü bizim ülkemizde kadın olmak zor. Biz burada gördüğüm kadarı ile şanslı bir azınlıktayız ama ne yazık ki çok kötü Muamelelere sırf kadın Olduğu için katlanan Kadınlarımız var.
bence olumden once sagligindan olma durumu daha kotu bence cikolata yerine khveyi azaltman daha mantikli tabiki karar senin
Haklısınız, ben hiçbirşeyi dozunda bırakmayı bilmiyorum zaten hep uçlardayım. Bir yerde okumuştum kahve içince hemen 1 bardak da su içiyorum arkasından.

iyi yapiyorsun kahve ile kaybedecegin suyu yerine koymak gerek. zaten buyuklerimiz hep turk kahvesi ile birlikte bir bardak su icerler. bir bildikleri var demek ki :)

iyi yapiyorsun kahve ile kaybedecegin suyu yerine koymak gerek. zaten buyuklerimiz hep turk kahvesi ile birlikte bir bardak su icerler. bir bildikleri var demek ki :)

Ben de bu örnek ile okumuştum hatta

Gideyim ders çalışayım ben de bu güzel hava da ..

Boşuna dememiş Orhan Veli beni bu güzel havalar mahvetti diye ..

Ben de bu örnek ile okumuştum hatta

Gideyim ders çalışayım ben de bu güzel hava da ..

Boşuna dememiş Orhan Veli beni bu güzel havalar mahvetti diye ..

bu arada ders calisirken sakiz cignemenin veya havuc yemenin ogrenilenleri akilad tutmaya faydasi oldugunu okumustum. bir de kisa kisa bol ara ver calisirken, cunku ara sonrasinda ilk calisilan konuyla aradan once son calisilan konu en cok akilda kalirmis.

Zırt pırt ara veriyorum zaten bugün
Havuç yiyeyim sakız zaten sürekli çiğniyorum sıkıntıdan sonra da acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…