- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.961
Kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun, akşam eğlencesinegidecek varmı
Kızlar duşa gireyim sonra balkonu yıkayıp orada çalışayım demiştim. Eşim yıkamaya başlamış. Ben neden beni beklemedin diye yanına gitmeye çalışırken öyle bir düştüm ki çok canım acıdı. Buz falan biraz iyi geldi de şişti hem ağlıyorum hem de iyi bari sol elin diyorum
Kızlar duşa gireyim sonra balkonu yıkayıp orada çalışayım demiştim. Eşim yıkamaya başlamış. Ben neden beni beklemedin diye yanına gitmeye çalışırken öyle bir düştüm ki çok canım acıdı. Buz falan biraz iyi geldi de şişti hem ağlıyorum hem de iyi bari sol elin diyorum
Kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun, akşam eğlencesinegidecek varmı
hay Allah çok geçmiş olsun tatlım yaaa, görünmez ev kazası... yine de eczaneden bi pomat falan al, en azından bugünlük, berelenme olduysa acısını alsın...inşallah daha büyük bir şey çıkmaz, tekrardan çok çok geçmiş olsun
aman canim dikkat et, kirik cikik falan olmasin.
Takim olarak 6. olmusuzHalbuki cok da kotu degildi ortalamamiz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=45&p=34355881#post34355881
Takim olarak 6. olmusuzHalbuki cok da kotu degildi ortalamamiz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=45&p=34355881#post34355881
aynen canim. bir parca bitter cikolata beni tatmin ediyor fazlasiyla. ayrica serotonin salgilanmasina yardimci oluyor, mutlu olmak da diyete ve sagliga olumlu yansiyor. icinde antioksidanlar da var sanirim, ayrica gun icindeki beyin fonksiyonlarimizi da artiriyor ya da katkisi var, yani ders calisirken falan boyle en az 70 lik bir parca bitter iyi olur. zaten eti karam %70'lik bir karesi 25 kalori. bir orta boy domates de o kadar.
Cok gecmiş olsun büyük bısey yok ınsallah
Canımmm çok geçmiş olsunn :26::26: ben geçen sene ramazanda düşmüştüm spor yaparken, sağ elim çarptı hızlıca, eklemlerim nasıl şişti ve hala tam anlamıyla iyileşmedi..çok yavaş iyileşmesi.. çabucak geçer inşaallah
Baktım Cnm bı arkadas 2.800 vermiş helal walla
Yok ebbbisscim sadece acısı var heralde zedelendi.
Yok ebbbisscim sadece acısı var heralde zedelendi.
Ayy nasıl sürmüş öyle Gamze şaşırdım, damar damar üstüne falan bindi geçer dedim ama uzun sürmez umarım, aman sağ elim değil ya ona seviniyorum sağ elim olsa nasıl üzülürdüm.
MaşallahBizden de gitsin 3er 5 er .. Ama nasıl seviyorsa beni kilolarım ancak 300 500 gram gidiyor
Ay ewt ya bendende 5 5 gıtse keske
8:30 1dl ekmek,1kk peynir, yarım salatalık,3 Cherry domates,1 tatlı kasığı zeytın ezmesı,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek çorbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2gun kurusu
18:00 ıspanak yemegı,yoğurt
2lt su
100 dk 6,5 hızda yürüyüş=10,9 km
Tekrar gecmış olsun
Ay ewt ya bendende 5 5 gıtse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?