Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun, akşam eğlencesinegidecek varmı

durumdacım merhaba tatlım, ohh bugün tatil olmana sevindim canım, bebiş de alışmış anladığım kadarıyla

senin de kadınlar günün kutlu olsun canııım, akşam dışarı çıkacağız ama kadınlar günü ile alakalı bir program olmayacak :) sen neler yapacaksın baronun bugün ile ilgili bir programı vardır sanırım?

Kızlar duşa gireyim sonra balkonu yıkayıp orada çalışayım demiştim. Eşim yıkamaya başlamış. Ben neden beni beklemedin diye yanına gitmeye çalışırken öyle bir düştüm ki çok canım acıdı. Buz falan biraz iyi geldi de şişti hem ağlıyorum hem de iyi bari sol elin diyorum

hay Allah çok geçmiş olsun tatlım yaaa, görünmez ev kazası... yine de eczaneden bi pomat falan al, en azından bugünlük, berelenme olduysa acısını alsın...inşallah daha büyük bir şey çıkmaz, tekrardan çok çok geçmiş olsun

aman canim dikkat et, kirik cikik falan olmasin.

:26:
Kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun, akşam eğlencesinegidecek varmı

Yok şekerim ben ders çalışarak kutluyorum

Eczane uzakta var Lucicim. Büyütmek istemedim yoksa acile gidelim diye tutturdu eşim. Hemen bol buz koydum. Şişi azaldı gözlemliyorum ters birşey ol olmasın diye.

aman canim dikkat et, kirik cikik falan olmasin.

Yoktur diye düşünüyorum. Ben normalde en ufak birşeyde kesin kırıldı çok acıyor diye başlarım sonra acile gideriz ezilmiş der yollarlar o yüzden bu sefer gitmek istemedim sonra dalga geçiliyorum .

Canımmm çok geçmiş olsunn :26::26: ben geçen sene ramazanda düşmüştüm spor yaparken, sağ elim çarptı hızlıca, eklemlerim nasıl şişti ve hala tam anlamıyla iyileşmedi..çok yavaş iyileşmesi.. çabucak geçer inşaallah

Ne kadar azmış kalorısı ama ben bı parayla hayattan tatmin olmam bı başlarsam devamlı geliri hiç bulaşmiim

Cok gecmiş olsun büyük bısey yok ınsallah

Ayy nasıl sürmüş öyle Gamze şaşırdım, damar damar üstüne falan bindi geçer dedim ama uzun sürmez umarım, aman sağ elim değil ya ona seviniyorum sağ elim olsa nasıl üzülürdüm.

Baktım Cnm bı arkadas 2.800 vermiş helal walla

Maşallah Bizden de gitsin 3er 5 er .. Ama nasıl seviyorsa beni kilolarım ancak 300 500 gram gidiyor

Menümü paylaşayım kızlar ..

3 litre kadar su içtim kızlar, biraz kahve, 1 büyük fincan nane limon, ders çalışırken içtim, onu etkiledi mi bilmem ama midem yanıyordu pek güzel geldi.
Bir yeşil kahvem kaldı onu içerim ..​

8:30 1dl ekmek,1kk peynir, yarım salatalık,3 Cherry domates,1 tatlı kasığı zeytın ezmesı,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek çorbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2gun kurusu
18:00 ıspanak yemegı,yoğurt

2lt su
100 dk 6,5 hızda yürüyüş=10,9 km

Yok ebbbisscim sadece acısı var heralde zedelendi.

Ay ewt ya bendende 5 5 gıtse keske

Ben senin menülerini de beğeniyorum, sade ama az değil sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Tekrar gecmış olsun

Çok teşekkür ederim

Ay ewt ya bendende 5 5 gıtse keske

Senin sporun pek iyi o yüzden daha çabuk gider diye düşünüyorum.

Bugunku menum:

sabah: 10 gr ceviz ici, 1 greyfurt

ogle: 1 buyuk bol yesillikli salata, 3 pilic nugget

ara: 3 hurma, 1 bardak yagsiz sut

aksam: 1 dilim ekmek, bir kaseye yakin tulum peyniri, 2 domates

ara: 10 gr badem, 5 gr ceviz, 1 greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: leslie 4 really big miles.

Gunaydin gunaydin :)

Herkes pazar keyfi yapiyor herhalde :)

Birini bugun birini yarin bitirmem gereken iki odevim var, bir halledersem cok rahatlayacagim :) Sabah markete gidip yesil mercimek ve bulgur aldim, olabildigince az yapmaya calistim 150 gr bulgur ve yaklasik 150 gr mercimek kullandim ama yine bana bir hafta yetecek kadar oldu. domatesler cok yumusamisti, rendeleyip pilava ekledim. hazir rendelemisken biraz da sehriye corbasi yaptim, hic salca kullanmadim. cok az tuz attim ikisine de. oglen corba ile salata, aksam da pilav ile yogurt yemeyi planliyorum.

hava kapali ama guzel bir gun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…