- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.981
Kızlar duşa gireyim sonra balkonu yıkayıp orada çalışayım demiştim. Eşim yıkamaya başlamış. Ben neden beni beklemedin diye yanına gitmeye çalışırken öyle bir düştüm ki çok canım acıdı. Buz falan biraz iyi geldi de şişti hem ağlıyorum hem de iyi bari sol elin diyorum
Menümü paylaşayım kızlar ..
Eki Görüntüle 1013999
3 litre kadar su içtim kızlar, biraz kahve, 1 büyük fincan nane limon, ders çalışırken içtim, onu etkiledi mi bilmem ama midem yanıyordu pek güzel geldi.
Bir yeşil kahvem kaldı onu içerim ..
8:30 1dl ekmek,1kk peynir, yarım salatalık,3 Cherry domates,1 tatlı kasığı zeytın ezmesı,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesı
13:00 mercımek çorbası
15:00 cıleklı actıvıa
17:00 2gun kurusu
18:00 ıspanak yemegı,yoğurt
2lt su
100 dk 6,5 hızda yürüyüş=10,9 km
Gunaydin gunaydin :)
Herkes pazar keyfi yapiyor herhalde :)
Birini bugun birini yarin bitirmem gereken iki odevim var, bir halledersem cok rahatlayacagim :) Sabah markete gidip yesil mercimek ve bulgur aldim, olabildigince az yapmaya calistim 150 gr bulgur ve yaklasik 150 gr mercimek kullandim ama yine bana bir hafta yetecek kadar oldu. domatesler cok yumusamisti, rendeleyip pilava ekledim. hazir rendelemisken biraz da sehriye corbasi yaptim, hic salca kullanmadim. cok az tuz attim ikisine de. oglen corba ile salata, aksam da pilav ile yogurt yemeyi planliyorum.
hava kapali ama guzel bir gun :)
Günaydın arkadaşlar herkese. Dün şehir dışına gitmiştik gezelim biraz diye. Hiç giremedim. Şİmdi girdim . Biraz geçmişi okuyup dünkü menümü de paylaşacağım. Herkese iyi pazarlar :13:
Canım çok güzel hem de doyurucu şeyler planlamışsın yemek içinÖdevlerini de bitirirsin sen İyi çalışmalar
durumdacım merhaba tatlım, ohh bugün tatil olmana sevindim canım, bebiş de alışmış anladığım kadarıyla
senin de kadınlar günün kutlu olsun canııım, akşam dışarı çıkacağız ama kadınlar günü ile alakalı bir program olmayacak :) sen neler yapacaksın baronun bugün ile ilgili bir programı vardır sanırım?
:26:
Yok şekerim ben ders çalışarak kutluyorum
Eczane uzakta var Lucicim. Büyütmek istemedim yoksa acile gidelim diye tutturdu eşim. Hemen bol buz koydum. Şişi azaldı gözlemliyorum ters birşey ol olmasın diye.
Yoktur diye düşünüyorum. Ben normalde en ufak birşeyde kesin kırıldı çok acıyor diye başlarım sonra acile gideriz ezilmiş der yollarlar o yüzden bu sefer gitmek istemedim sonra dalga geçiliyorum .
Bu aralar moralim bozuk iş iyi çocuk iyide eşim bir garip,ilgisiz ve sewgisiz,aynen karşılıkmı versem ne yapsam bilemedim dengesiz adam
Gunaydin gunaydin :)
Herkes pazar keyfi yapiyor herhalde :)
Birini bugun birini yarin bitirmem gereken iki odevim var, bir halledersem cok rahatlayacagim :) Sabah markete gidip yesil mercimek ve bulgur aldim, olabildigince az yapmaya calistim 150 gr bulgur ve yaklasik 150 gr mercimek kullandim ama yine bana bir hafta yetecek kadar oldu. domatesler cok yumusamisti, rendeleyip pilava ekledim. hazir rendelemisken biraz da sehriye corbasi yaptim, hic salca kullanmadim. cok az tuz attim ikisine de. oglen corba ile salata, aksam da pilav ile yogurt yemeyi planliyorum.
hava kapali ama guzel bir gun :)
Canım geçmiş olsunNeyse ki kırık çıkık yokmuş. Dikkatli ol
Hmcim , her ne kadar mc donaldsları tasvip etmesem de diğer yediklerin sağlıklı sebzeler bakliyatlar sağlıklı güzel. Kahvaltını da beğendim .
Yeşil kahveyi denemedim nasıl etkili mi ?
güzel bir menü ebbissscim , sporunu çok beğeniyorum
İyi dersler şekerim
Dünki menüm
Sabah, bir dilim ekmek üç zeytin 50 gr beyaz peynir bir salatalık
Öğlen,1 dilim ekmek 4 kaşık karnıbahar yemeği
Akşam,çiğ köfteden dürüm:) spor yok su 2 lt civarı
Bu aralar moralim bozuk iş iyi çocuk iyide eşim bir garip,ilgisiz ve sewgisiz,aynen karşılıkmı versem ne yapsam bilemedim dengesiz adam
herkese iyi pazarlar bsevgili arkadaşlarııım, gezdim tozdum eve maydanozlu omletimi yemeye döndüm :) dışarda da olsam kontrol bende yani
hmcim elin nasıl oldu tatlım, umarım daha iyidir....
hndcim dün gezmelere gitmişsin çok da süpper yapmışsın ama karşılaşamadık bir türlü arkadaşım, her şey yolundadır umarım
ebiscim sporun harika, maşallah çok güzel azimlisin, gidecek 5 er 5 er hiç meraklanma sen, bak bana kilo verme ile zerre yakından alakası olmayan ben 2 ayda 16 kilo verdim(maşallah):)))) istedikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok...moralini ve azmini kaybetmeden sabırla ilerlediğin yolda devam et tatlım
Acısı devam ediyor Lucim, dün tencereyi kaldıracaktım tutamadım heralde biraz dikkatli gitmem gerekli..
Bu arada kilo konusunu nasıl kafama taktıysam, rüyamda bir kadın var kilomla ilgili bir şey söylüyor, ne dediğini de hatırlamıyorum, hamile bir kadın. Ben hamile kadına bir şey denilmez o yüzden bir şey demiyorum sana ama sen bebeğini doğurana kadar ben incecik olurum da sen hayatın boyunca böyle kalırsın diyorum :26:
Acısı devam ediyor Lucim, dün tencereyi kaldıracaktım tutamadım heralde biraz dikkatli gitmem gerekli..
Bu arada kilo konusunu nasıl kafama taktıysam, rüyamda bir kadın var kilomla ilgili bir şey söylüyor, ne dediğini de hatırlamıyorum, hamile bir kadın. Ben hamile kadına bir şey denilmez o yüzden bir şey demiyorum sana ama sen bebeğini doğurana kadar ben incecik olurum da sen hayatın boyunca böyle kalırsın diyorum :26:
kizLar herkese selam
dun is yaparken belimi incitmisim o yuzden bugun evdeyim ve ayaklarimi uzattim dinleniyorum
mobilden giriyorum gecmise bakamiyorum ( rahat olmuyor )
umarim hepiniz iyisinizdir
opuldunuz
gecmis olsun canim ya. dun hm de dusup elini incitmisti. noluyor bizim takima boyle? nazar degdi herhalde
Herkese merhaba. Beni diğer gruplara girmek için forma yazmam için yönlendirmiş sin iz tesekkur ederim.ama ben diğer grupları inceledim. Özellikle sizin grubunuzu ve iletisiminizi çok sevdim. Listeye hemen gireyim demiyorum deneme suremde olabilir. Liste hazirlamayi ve hesaplamalarda biliyorum. Eskiden bir ara kaptanlikta yapmistim. Benide araniza kabul ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?