Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam 5. takım
Nasılsınızzzz kızlar ?????????
Sizi çok çok çok özledimmmm
şu an bu satırları seminer için geldiğim oteldeki odamdan yazıyorum gün boyu aslında aklım sizdeydi ama bağlantıda biraz sorun yaşadık bir de laptop seminer boyu açıktı arkadaşla ortaklaşa kullandık o yüzden kkya giremedim - bir ara girer gibi oldum arkadaş geldi jet hızıyla sayfayı aşağı doğru taradım ve okuduğum tek şey vazgecmekyok'ın lily yazısıydı :))) o hızda nasıl bir gözse sadece onu gördüm

Diyete gelince kilomu bilmiyorum perşembe cuma normal beslenmeme devam ettim - hatta bunu cumartesi tartıda 75,9 olarak gördm
Cumartesi benim için önemli bir gündü ve hiç diyet takılmadım dün de sabah erken yola çıktık saat 11:30da kahvaltı yaptık ben kaşarlı tost+çay sipariş ettim ondan önce de çok açtım 10 gibi lifli diyet bisküviden attım ağzıma
akşam da açık büfeden kendimce sağlıklı olabileceğine inandığım şeylerden seçtim
aslında açık büfe olmasına rağmen çok bana göre yemek yokmş gibi hissediyorum yani kıtlıktan çıkmış gibi herşeyde gözüm kalacağına yok bu olmaz bu yağlı bu kızartma diye diye en sağlıklı ne yiyebilirim modundayım.
sabah da aç kaldım diyebilirim toplantı var diye yumurta yemeyim dedim ee salam sosis zaten yemem peynirler tuzlu sadece 2 zeytin zor yedim salatalık bir de küçük bir tane kruvasan - 1 dilim ekmeğe anca denktir - hatta aç kalma ihtimalini düşününce 3 tane kuru kayısı aldm sonradan
arada yeşil çay aldım yanına da bir tatlı bir tuzlu kurabiye...
öğlen de akşam da sebze ağırlıklı beslendim patates salatası de aldım kızlar ama hep ekmeksiz
sebze yemeklerinden birer kaşık - barbunya - brokoli-karnabahar-enginar
tek tek ne yediğimi hatırlamıyorum açıkçası ama genel olarak durum bu
ha sadece akşam 1 dilim hafif bir tatlı aldım mozaik pasta gibi ama bisküviden değil de kekten yapılmış gibi ama çok ince bir dilim bir de yarım kk kadar vişneli turta gibi bişey
bu arada akşam 1 saatten fazla arkadaşla yürüdük yol yürü yürü bitmedi :)))
su da 2-2,5lt falan içtim
sanırım yediklerimi eritiyorumdur hem su hem spor derken bir de gerçekten gözüm dönmüyor onca yiyecek arasında tam tersi aç kalacağım korkusu yaşıyorum
kızlar imkan buldukça girer raporumu veririm çünkü size yazmayınca sanki bir şeyler eksik gibi geliyor

1200. Caloriyi güzel şeylerle doldurmussun afiyet olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim öncelikle basiniz sağolsun. Ayrıca kizin içinde geçmiş olsun neyi var? Menun aslında aksam yemeğinin geç olmasi dişinda güzel. Afiyet olsun.

Son düzenleme:

uzun uzun mor yazilari gorunce lily gelmis dedim :)

bugun eksikligini cok hissettik biz de :) sen olmayinca da burda bisiler eksik kaliyor. bence o seminerden kilo vermis olarak doneceksin, sen de sasiracaksin :)

Afiyet olsun ve kolay gelsin. Disarida olmana rağmen güzel dengelemissin.

Sağlasın canm kızım diş çıkarmaya çalışıyor çok fenayız yemedim yemedim geçse esim açim ben makarna yap dedı mutfağa gıderkende sen yemezsın zaten dedı kalınca benı uyardı ama teras tepti kendımede koydum görünce eeee dıyet dedı dedım sus acım amaz hiç ıyı olmadı

Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydın.

.

canım çok güzel beslenmişsin.

burdan izleyebilirsin canım hoşuna gideceğini düşünüyorum

beni duygulandırdı sahsen

[video=youtube;Cz67xAMTDy8]http://www.youtube.com/watch?v=Cz67xAMTDy8[/video]

bayıldım arkadaşım çok güzel ve çok duygusalmış gerçekten.

canım ya okadar da abartılı bir menü değil.

ben beğendim.

.

harikasın sen..

az olmuş sanki biraz, ama sağlıksız deil bence.

canım bebişin çok tatlı rabbim uzun ,sağlıklıve hayırlı bir ömür versin.diş çıkarmaları gerçekten çok zor bir süreç allah yardım etsin.deden için de allah rahmet eylesin mekanıcennet olsun inşallah.

gayet sağlıklı bir menü olmuş,afiyet olsun

.

canım kolay gelsin.çok ta güzel beslenmişsin abartısız.

.

canım çok güzel beslenmişsin.

bayıldım arkadaşım çok güzel ve çok duygusalmış gerçekten.

canım ya okadar da abartılı bir menü değil.

ben beğendim.

.

beğenmene sevindim canımm Günaydınnn

1200 cal güzel ama bence akşamdan sonra en az 1 meyve,1 türk kahvesi,sekersiz çay ,yogut,galeta bunlardan sadece biri olmalı.

Bu tamamen benim kendim aksini yaptıgımda hissettiğim.

Mesela gün boyu 10 numara beslenim ama akşam fazla kaçırım yada ara öğün diye olur olmaz sey yiyim o günü kafamda güzel bitirmiyorum

Bu nedenle eğer çilek,krep,türk kahvesi,sekersiz çay bunların hepsini akşam yemeğinden sonra tükettiysen toplam 1200 cal de olsa bana uygun gelmedi. canım

Neyse ki sen düzene gireceğini söylemişsin yani durumun farkındasın

selam lily hoşgeldin. Güzdüzleri artık hiç birimiz sık sık gelemiyoruz eskisi gibi muhabbet edemiyoruz. Hepimizin belirli işleri oluyor o yüzden sıkıntı yapma tatlım.

Keyfine bak kafanı dağıt yemene içmene bak ama ölçülü (sen biliyorsun zaten )

Kendine dikkat et öpüldün

canım geçmiş olsun her an dışarı çıkacagını düşünerek çantanda bu eti formların bisküvileri var ya hani en sade olanı (adı aklıma gelmedi ) ondan koy yada special k, fındık,ceviz,mısır patlagı,meyve...

ara öğün yaparsan o kadar acıkmanı önlersin. Ama herşeyden önce sen bir annesin ve senin sağlıklı olman lazım
Allah korusun kızın için koştururken açlıktan bitkin düşebilirsin bu nedenle yemeni içmene dikkat et seni aç bırakacak seyler yapma.
yada öğleden sonra bu sekilde olacak işlerin var ise sağlam bir kahvaltı yap. Dediğim gibi herşeyden önce sağlık

tatlım ben menü falan göremedim
İşin şakası midenin dolu oldugnu belirtmişsin zaten bence geçtiğimiz 2 günü baz alıyorsan gaet güzel dengelemişsin.
Geçen luciyede söylemiştin bir mankenlerden biri sunu söylemişti bir gün fazla kaçırdıgını düşünüyorsa ertesi gün dengelermiş mutlaka

Kendine dikkat et canım

evet biraz farklı olmuş ama sağlıklı görünüyor. Afiyet olsun tatlım

Kızlar Dünkü Menümü de yazayım işime döneyim

Sabah

1 muz
2 galeta

Öğlen

1/2 kase pilav
1/2 kase kuru fasulye
3 yk cacık

Ara Öğün

1 türk kahvesi
2 bitter

Akşam

1 kepçe çorba
1 yk tavuk mantar sote
yogurt
1 kemal paşa tatlısı (1 porsiyonun 4/1)

Su : 1.5 lt + 4 bardak bitki çayı
Spor : 30 dk yürüme

Merhaba lily :) Bravo açık büfelerde çizgini bozmamışsın saçma sapan şeyler yememişsin. Dengeli biçimde beslenmeye protein sebze ile devam et canım . Dediğin gibi fırsat buldukça gel :) Yokluğun hissediliyor. Sevgiler

ebbisss Allah sabır versin canım . Böyle zamanlarda tabi yiyip içtiklerimizi düşünecek halde olmuyoruz . Yine de çok kötü değil menün , dediğin gibi bikaç güne düzenlersin

menünü beğendim . tatlı az olduğundan ona da bi şey demiycem zeycim

Canım akşamki ara öğünü öğlene ceksek , bence güzel beslenmişsin çekmesek de o kadar rahatsız etmedi beni. biraz ödemin azaldı mı ?
:107::107::107:

Canım akşamki ara öğünü öğlene ceksek , bence güzel beslenmişsin çekmesek de o kadar rahatsız etmedi beni. biraz ödemin azaldı mı ?
:107::107::107:

bugun daha iyi gibiyim, kivinin ve dun ictigim bitki caylarinin etkisi oldu sanirim. zaten dun sabah biraz bitki cayi icince kahvalti gecikti.

Selam kızlar
Şu an seminerde aradayken size selam vereyim dedim :))
Geçmiş yorumlara göz atayım dedim de çok şey kaçırmamışım sadece 20 sayfacık
Akşam okur menü yorumlarını yaparım her zamanki gibi
Şimdilik hoşçakalın sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…