Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boyle yaris yaris diyoruz da en azindan benimki espri. benim yarisim kendime verdigim hedeflere saglikla ulasmak.
bu haftalik hedefim cuma eve gitmeden once yapabildigim kadar incelmek, ozellikle bacaklardan. callanetics'ten umudumu kestim, pilates yapiyim diyorum.

aksam markete gidip bol yesillik aldim, semizotu, ispanak, maydonoz, nane, kivircik :) bu hafta bol bol yesillik tuketip vitamin depolayacagim

sağol canıminsallahhh

bence çok az yemek senin metabolizmayı yavaşlatmış...biraz daha fazla araarayemelisin ki çalıssın canımm

kızlar merhaba, sabah evden çıktım kızı kreşe bıraktım ordan bakırköye gittim lazer kontrolum vardı..bakit geçsin diye dolandım bişeyler yedim.okula gittim.7 saat ders ve nöbetim vardı..son ders bir baş ağrım tuttu...eve zor geldim midem bulandı baş ağrısından..hemen odaya gittim ışıgı kapattım ölecektim..uyumuşum..kalktım bişeyler yedim hala kafam kazan gibiilaç bi işe yaramadı...
bu arada kilo verenleri de veremeyenleri de tebrik ediyorum....bu hafta daha iyi sanki takım ortalaması=))))

eeee o zaman bende zeynebime hodri meydan diyorum cumaya bakalım kim daha çok kilo vericek asılmaya başlıyorum

.

ama tatlım aramızda neredeyse tam 5 kilo var ve ben emin ol haftada 500 gr. ya veriyorum yada veremiyorum..yani aylık 1 kilo bile versem şükrediyorum, bilemedim ki şimdi..sen ne dersin :)

.

gamzeeem hadi sen de zeyneple yarışa gir...ikinize de itici güç olur ne dersin????

Vay vay vayyyy neler olmus boyleeee

Gamzemm bizde kapisalim bakalim neler oluyorrr

Bu arada sevda senin sen sevdanin bodysi ol luci benim bende lucinin bodysi olayim yani birbirimizdende ayni zamanda sorumlu olalim vede destek verelimmm ne dersiniz?
Yalniz bunu 2 haftalik yapalim malym bu hafta vokus yasadik hepimizz

zeynebim günaydın tatlım :) süpper, ben senin bodynim bundan sonra...2 hafta uyar bana...zaten topu tüfeği 5-6 kilom kaldı ve sıkılmaya başladım şu diyet işinden 2 haftada kurtuluversem şu kilolardan ya da en azından 70 i görüp beden kitle indeksinde normal insan sınıfına girsem artık mutlu olacağım.... o halde özelden yazışalım bundan sonra tüyolarımızı tatlım, eee rakibelerimize akıl vermek istemeyiz herhalde :)

hnd cim sen de gamze ve zeyneple gir istersen senin bodyn de toplight olsun biz 3 lü girdik kapışmaya(toplight-ben-sevda)...sizin kilolarda birbirine yakın ne dersiniz? haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun 2 süper hafta nisanın 15 ine gelmeden gitmiş olsun artık şu fazlalıklar

heyooo yarış başlasın o haldeeee

Ama benden söylemesi bugün serbest günüm sona eriyor

yarından sonra korkun benden

vucüdüm yaptığım seylere tepki verirse ne alaaa

Bence güzel olacakk

heyooo yarış başlasın o haldeeee

Ama benden söylemesi bugün serbest günüm sona eriyor

yarından sonra korkun benden

vucüdüm yaptığım seylere tepki verirse ne alaaa

Bence güzel olacakk

bence de güzel olacak canım haydi hepimize başarılar :)

hmcim kk'ne ne zaman girersin, girer de görür müsün bilmem ama bu mesajım sana tatlım: yarın için heyecanlı ve de hazır olduğunu biliyorum.. Allahım kolaylık versin...Rabbim senin ve sınava giren tüm arkadaşlarımızın gönlüne göre versin...başarılar dilerim arkadaşım, dualarım ve kalbim seninle olacak :)

Evett bakalım bitterin bize ne yararları varmışş

Son düzenleme:
Nedensiz açlığınızın nedenini bilmiyormusunuz ???

Buyrun o zaman

Son düzenleme:
bu arada ben dun tam slim in 6'i yapmaya basladim, basimda bir damar atmaya basladi, umursamayip devam edeyim dedim artti. o yuzden biraktim. bugun 2 kere yapip telafi edicem insallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…