- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.321
günaydınlarrr
regli olmana ragmen 200 gr hiç yoktan iyidir tatlım
ooo maşallah ebbis cim kızına da geçmiş olsun
sevda cım sen buraları çok ihmal ettin canım ve ihmal ettiğin içinde 2 haftadır kg alıyorsun sıkıyönetime geçeceğim tatlım haberin olsun
maşallah sana canım bu arada eline sağlık listeyi toplamışsın
kızlar saolsun vazgeçmek yok listeyi toplamış ama gamze sevda ve ebbiss bundan sonra lütfen bir önceki gün verdiğim listeye ekleme yaparmısınız yüdelerinizi hesaplayarak
hazoş cum seni de tebrik ederim sen kısa sürde mezun görünüyorsun
ebbiss ilk defa bugün listeye gireceği için onun farklı olacak sonucu şimdi onu da düzelteyeim
Eki Görüntüle 1031033
aslında bir bakıma bende öyle düşünüyorum
suan ideal kilomdayım belki o nedenle savaşıyor benimle ama bu beni rahatlatmıyor.
Ptesiden itibaren işe yürüyerek gidip gelicem gidiş 45 dk dönüş 45 dk
Birde spora yükleneyim.
Günlük kalori ise aşağıda ki gibi Mart ayım hep böyleydi. Malesef kalori alımım az bunu 1200 üzeri yapmam lazım
tabi ki canım yine en çok kim verecek ama bu sefer gruplar halinde kendi içimizde kilosu yakın olanlar kapışacak :) bence bu hafta kimse menü,spor ve yeni yöntem paylaşmaz gibi geliyor...madem yarış var :) inşallah zeynebimde görür bu yazışmaları da gaza gelir bir an önce :)
eeee o zaman bende zeynebime hodri meydan diyorumcumaya bakalım kim daha çok kilo vericek asılmaya başlıyorum
.
bebeğim 5 kilo aradaki fark nedir ki biriniz 90 biriniz 60 olsa tamam haksızlık derim de baksana zeynebim de 1 aydır kilo verememekten şikayetçi arada itici güç olur daha fazla asılırız diyetlere diye düşünüyorum hadi bu hafta da öyle yapalım bence...zeynebim de veremiyorum diye üzülüyor belki birbirinize faydanız olur bu şekilde
ama tatlım aramızda neredeyse tam 5 kilo var ve ben emin ol haftada 500 gr. ya veriyorum yada veremiyorum..yani aylık 1 kilo bile versem şükrediyorum, bilemedim ki şimdi..sen ne dersin :)
.
gamzeeem hadi sen de zeyneple yarışa gir...ikinize de itici güç olur ne dersin????
Vay vay vayyyy neler olmus boyleeee
Gamzemm bizde kapisalim bakalim neler oluyorrr
Bu arada sevda senin sen sevdanin bodysi ol luci benim bende lucinin bodysi olayim yani birbirimizdende ayni zamanda sorumlu olalim vede destek verelimmm ne dersiniz?
Yalniz bunu 2 haftalik yapalim malym bu hafta vokus yasadik hepimizz
zeynebim günaydın tatlım :) süpper, ben senin bodynim bundan sonra...2 hafta uyar bana...zaten topu tüfeği 5-6 kilom kaldı ve sıkılmaya başladım şu diyet işinden2 haftada kurtuluversem şu kilolardan ya da en azından 70 i görüp beden kitle indeksinde normal insan sınıfına girsem artık mutlu olacağım.... o halde özelden yazışalım bundan sonra tüyolarımızı tatlım, eee rakibelerimize akıl vermek istemeyiz herhalde :)
hnd cim sen de gamze ve zeyneple gir istersen senin bodyn de toplight olsun biz 3 lü girdik kapışmaya(toplight-ben-sevda)...sizin kilolarda birbirine yakın ne dersiniz? haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun 2 süper hafta nisanın 15 ine gelmeden gitmiş olsun artık şu fazlalıklar
heyooo yarış başlasın o haldeeee
Ama benden söylemesi bugün serbest günüm sona eriyor
yarından sonra korkun benden
vucüdüm yaptığım seylere tepki verirse ne alaaa
Bence güzel olacakk
bence de güzel olacak canım haydi hepimize başarılar :)
cok guzel bilgiler bunlar zeynepcim :) aslinda butun sebze ve meyveler bizim icin cok faydali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?