- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.341
bu arada ben dun tam slim in 6'i yapmaya basladim, basimda bir damat atmaya basladi, umursamayip devam edeyim dedim artti. o yuzden biraktim. bugun 2 kere yapip telafi edicem insallah.
teşekkürler canım
artık sürekli bunları biliyormusunuz ? başlığı altında bilgiler paylaşıcam sizlere
hepimiz bilinçlenelim
sanırım damar demek istedin canım
geçmiş olsun dikkat et kendinee
haydi bakalim, merakla takip ediyor olacagim :)
ahahaha evet, damadin basimda ne isi var?
sanirim gece terledim ve basimi usuttum. uyuyunca gecti tabii cok sukur.
çoookk tşk ederim kaptanımkızlar şimdi çıkmam lazım
durumda cım senden bahsettik canım daha kötü olmuşsmusundur diye merak da eetik ben düzenlemeleri saat14 gibi falan yaparım şimdi çıkıyorum
destancı ve ushia sizleri de takım içi listeye ekliyorum
Evett bakalım bitterin bize ne yararları varmışş
Eki Görüntüle 1032719
Şimdide Yeşilçaya bakalımmm
Eki Görüntüle 1032724
Nedensiz açlığınızın nedenini bilmiyormusunuz ???
Buyrun o zaman
Eki Görüntüle 1032725
Pırasanın faydalarından sadece biri
Eki Görüntüle 1032728
teşekkürler canım
iyi bari çok şükür
bende senin kadar olmasada bitter sevmesdim canım hep sütlü hatta derdim ki sütlü varken bitter yiyenleri anlamıyorum
Yiyince tadını alınca anladım. Önceleri %80 kakolu yiyordum şimdi %60 kakolu yiyorum gayet güzell
yeşilçayada kilo vermeye karar verdiğimde başladım. Gayet memnunum biberiyeyi de denicem .
Bu arada bunları biliyormusunuz adı altında paylaşımlarımıda yapıcamm
Bu arada artik bu diyetimde kararlilikla devam edebildigim ve kilo vermeye basladigim icin cok mutluyum. Bu yaz cok guzel olacak insallah :)
bizde senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyoruz valla
zeynep acaba ayri bi baslik/gunluk acip orada da mi paylassan bu bilgileri, hem senin ve site icin guzel bi arsiv olur, hem de bu bilgilere toplu olarak ulasabiliriz.
çoookk tşk ederim kaptanım
bu arada kilo veren arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyoruuummmmmdarısı bana insallah
gerçektende çok faydalı bilgiler bunlar,devamı olursa memnun oluruz gibime geliyor
ben normalde siyah acı çikolatayı hiç sevmezdim hatır için bile yemezdim..ama malum yaş ilerliyor hemde hamilelikte kilo alımı vs.. artık alıştığım alışkanlıklarım diyeyim giderek değişmeye başladı benimde.. bitteri yemeye başladım yani
yeşil çayı çok severim2 ay sonra yeniden başlıcam insallah birde biberiye çayını tavsiye ederim buda selülitler için birebir diyebilirim
yani hem kendi günlüğümü açayıp hemde bu bilgileri paylaşayım mı diyorsun canım ???
bende senin kadar olmasada bitter sevmesdim canım hep sütlü hatta derdim ki sütlü varken bitter yiyenleri anlamıyorum
Yiyince tadını alınca anladım. Önceleri %80 kakolu yiyordum şimdi %60 kakolu yiyorum gayet güzell
yeşilçayada kilo vermeye karar verdiğimde başladım. Gayet memnunum biberiyeyi de denicem .
Bu arada bunları biliyormusunuz adı altında paylaşımlarımıda yapıcamm
bizde senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyoruz valla
biberiye cok guzel bir bitki, bildigim kadariyla kendimizi iyi hissetmemizi sagladigindan depresyona karsi da iyi geliyor.
en iyi bitter cikolata en az %70 kakao orani olan cikolatalardir bu arada. ben simdi ulker'in %80 ligi ile eti karam'in %70ligini aliyorum. tatlari cok farkli gelmedi bana, ikisinde de seker var bi miktar, sora sora yedigim icin o seker tadi da geliyor. kesinlikle aci degil.
ulker'in bir porsiyonluk bitter cikolatalari cikmis, 25 kurus, sanirim 2 parca bittere denk geliyor agirlik olarak. kalori degerlerini lutfedip yazmadiklarindan kac kalori bilmiyorum. tahminen 60 kaloridir en fazla. bir paketi acinca bitirmeden rahat etmeyenler icin cok uygun bence.
dünkü menümü yazmadan önce eşimle aramız limoniydi bende diplerde geziniyordum..beni acayip kızdırdı çünkü..
evdeki işlerimi bitirip kendimi avm ye attım.. orda acıkıncada öğle yemeği niyetine 2 dilim pizza,patates kızartması,kucuk boy kola,bide tavuk kızartması nuget mi net diyorlar ondan işte... alısveriş yaptım eve geldim aklım a geldi kızıma bebek arabası alıcaktım ..netten sipariş vereyim dedim benim bu herif benim kredi kartlarımdaki limiti küçültmüşçok sinirlendim..
(şimdi tlflarıı açmayıp trip atan taraf olarak ne aradım ne msj çektim (kendisi haftasonu nöbetine kalmıstı) (
vee 30 dk içinde 3 paket cips, 1 tane küçük paketlerden halley i indirdim mideme
daha yiyecektim evde ne varsa abur cubur ama dedimki ben napıyorum yaaa.. herife sinirimi bahane edip neler yapıyorum bendelimiyim nee
bu abur cuburda benim akşam yemeğim oldu...ve yatana kadarda bişey yemedim ..oh olsun bana...
gece yatmadan yeni bi plan yaptım.. bi dahaki cuma 84 olucam okadar!!!!
bugün sabah 6.50de uyandım ..1.5 sb su içtim... vucuduma sıkılaştırıcı kremimi sürdüm (doktorum kullan bişey olmaz demişti)
30 dk sonra yuruyüse çıktım ... 1 saat hızlı tempo yurudum.. 30 dk sonrada kahvaltı yaptım
kahvaltımda:
2 kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek,1 fincan ıhlamur 2 tatlı kaşığı bal yedim
arada ; 2 kayısı, 5 tane kuru üzüm
bulgur pilavı yaptım kendime öğlene onu yiycem yanına..beyaz lahana ,1 domates ,1 kuru soğandan salata yapıcam..
akşama buzluktan balık çıkarttım..
bugün temizlik yapıcam dip-köşe gece gelirim yine
gunluk olmayabilir de bu bilgileri topluca bulabilecegimiz bir yer olsun diyorum. ayni zamanda bir de burda paylasirsin. cok zor olur mu senin icin?
dünkü menümü yazmadan önce eşimle aramız limoniydi bende diplerde geziniyordum..beni acayip kızdırdı çünkü..
evdeki işlerimi bitirip kendimi avm ye attım.. orda acıkıncada öğle yemeği niyetine 2 dilim pizza,patates kızartması,kucuk boy kola,bide tavuk kızartması nuget mi net diyorlar ondan işte... alısveriş yaptım eve geldim aklım a geldi kızıma bebek arabası alıcaktım ..netten sipariş vereyim dedim benim bu herif benim kredi kartlarımdaki limiti küçültmüşçok sinirlendim..
(şimdi tlflarıı açmayıp trip atan taraf olarak ne aradım ne msj çektim (kendisi haftasonu nöbetine kalmıstı) (
vee 30 dk içinde 3 paket cips, 1 tane küçük paketlerden halley i indirdim mideme
daha yiyecektim evde ne varsa abur cubur ama dedimki ben napıyorum yaaa.. herife sinirimi bahane edip neler yapıyorum bendelimiyim nee
bu abur cuburda benim akşam yemeğim oldu...ve yatana kadarda bişey yemedim ..oh olsun bana...
gece yatmadan yeni bi plan yaptım.. bi dahaki cuma 84 olucam okadar!!!!
bugün sabah 6.50de uyandım ..1.5 sb su içtim... vucuduma sıkılaştırıcı kremimi sürdüm (doktorum kullan bişey olmaz demişti)
30 dk sonra yuruyüse çıktım ... 1 saat hızlı tempo yurudum.. 30 dk sonrada kahvaltı yaptım
kahvaltımda:
2 kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek,1 fincan ıhlamur 2 tatlı kaşığı bal yedim
arada ; 2 kayısı, 5 tane kuru üzüm
bulgur pilavı yaptım kendime öğlene onu yiycem yanına..beyaz lahana ,1 domates ,1 kuru soğandan salata yapıcam..
akşama buzluktan balık çıkarttım..
bugün temizlik yapıcam dip-köşe gece gelirim yine
ahaha ben universitedeyken beyaz cikolata severdim. icinde kakao bile yok, kakao yagindan yapiliyor, kalorisi o olcude yuksek. oda arkadasim bitter cikolatali gofret alirdi ben beyaz cikolatali. uzun sure de sadece sutlu ve beyaz cikolata yedim. sonra bir gun bi merakla bitter aldim, o kadar kotu degildi, oyle basladim. sanirim beni bitterden uzaklastiran o bayram cikolatalarindaki gercekten aci olan bitter cikolatalardi. aslinda muhtemelen en sagliklisi onlar, cunku bizim aldigimiz %80likte bile seker var.
ah ah senin kilona indigimi gorebilecek miyim acaba zeynep? :) uzun boylu incecik universite hocalari olur ya, 60 yasinda bile incecik ve sagliklidir, kosulara falan katilir, iste onlardan olmak istiyorum ben de:)
görürsün canım neden göremeyeceksin.
Yani daha önce en az kaç kiloya indin bilmiyorum.
Bazı insanlar var mesela anlıyorsun o belirttiği kiloya düşemeyecegini çünkü kemik yapısı iri istesede o kiloya gelemez ama kişi diretir onlara karşıyım ama sen nasılsın hiç bilmiyorum hiç resimde yüklemedin ??
mesela ben 10-15 yas arası hep 40 kusurlerdeydim 34 beden bile olmuyordu bana
tam gelişme döneminde annemle babam ayrıldı hergün cips kola cikolata diydiye kendimi şişirdim. Şimdilerde se en az 50 yi gördüm bana hiçççç yakışmıyor kemiklerim öyle belli oluyor ve yüzüm öyle çöküyorki o yüzden hiç istemiyorum 50 kiloyu
Ama 55 kilo miss oluyorum
Sol taraftaa 19 yaşındaaa 55 kilo (belki daha az ) Zeynep
Sağ tarafta henüz yeni çekilmiş (2 hafta olmuyor ) 62 Kiilo Zeynep
Eki Görüntüle 1032990
son on yil icinde en az 68-69 a indim. ust bedenim iyi olsa da bacaklarimda fazla yag cok fazlaydi. o halimi dusununce 55'te ancak kurtulurum o yaglardan. benim kemiklerim ince aslinda, o yuzden 55'in benim icin sorun olmayacagini dusunuyorum. ama tabii baktim ki mesela 60'ta fazlaliklardan kurtuldum ve yag oranim iyi bir yerde, daha fazla zayiflamam sagligimi tehlikeye sokacak. o zaman daha fazla vermem orada dururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?