Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada ben dun tam slim in 6'i yapmaya basladim, basimda bir damat atmaya basladi, umursamayip devam edeyim dedim artti. o yuzden biraktim. bugun 2 kere yapip telafi edicem insallah.

sanırım damar demek istedin canım

geçmiş olsun dikkat et kendinee

çoookk tşk ederim kaptanım

bu arada kilo veren arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyoruuummmmm darısı bana insallah

gerçektende çok faydalı bilgiler bunlar,devamı olursa memnun oluruz gibime geliyor
ben normalde siyah acı çikolatayı hiç sevmezdim hatır için bile yemezdim..ama malum yaş ilerliyor hemde hamilelikte kilo alımı vs.. artık alıştığım alışkanlıklarım diyeyim giderek değişmeye başladı benimde.. bitteri yemeye başladım yani

yeşil çayı çok severim 2 ay sonra yeniden başlıcam insallah birde biberiye çayını tavsiye ederim buda selülitler için birebir diyebilirim

Bu arada artik bu diyetimde kararlilikla devam edebildigim ve kilo vermeye basladigim icin cok mutluyum. Bu yaz cok guzel olacak insallah :)

zeynep acaba ayri bi baslik/gunluk acip orada da mi paylassan bu bilgileri, hem senin ve site icin guzel bi arsiv olur, hem de bu bilgilere toplu olarak ulasabiliriz.

yani hem kendi günlüğümü açayıp hemde bu bilgileri paylaşayım mı diyorsun canım ???

biberiye cok guzel bir bitki, bildigim kadariyla kendimizi iyi hissetmemizi sagladigindan depresyona karsi da iyi geliyor.

en iyi bitter cikolata en az %70 kakao orani olan cikolatalardir bu arada. ben simdi ulker'in %80 ligi ile eti karam'in %70ligini aliyorum. tatlari cok farkli gelmedi bana, ikisinde de seker var bi miktar, sora sora yedigim icin o seker tadi da geliyor. kesinlikle aci degil.

ulker'in bir porsiyonluk bitter cikolatalari cikmis, 25 kurus, sanirim 2 parca bittere denk geliyor agirlik olarak. kalori degerlerini lutfedip yazmadiklarindan kac kalori bilmiyorum. tahminen 60 kaloridir en fazla. bir paketi acinca bitirmeden rahat etmeyenler icin cok uygun bence.

dünkü menümü yazmadan önce eşimle aramız limoniydi bende diplerde geziniyordum..beni acayip kızdırdı çünkü..

evdeki işlerimi bitirip kendimi avm ye attım.. orda acıkıncada öğle yemeği niyetine 2 dilim pizza,patates kızartması,kucuk boy kola,bide tavuk kızartması nuget mi net diyorlar ondan işte... alısveriş yaptım eve geldim aklım a geldi kızıma bebek arabası alıcaktım ..netten sipariş vereyim dedim benim bu herif benim kredi kartlarımdaki limiti küçültmüş çok sinirlendim..
(şimdi tlflarıı açmayıp trip atan taraf olarak ne aradım ne msj çektim (kendisi haftasonu nöbetine kalmıstı) (

vee 30 dk içinde 3 paket cips, 1 tane küçük paketlerden halley i indirdim mideme
daha yiyecektim evde ne varsa abur cubur ama dedimki ben napıyorum yaaa.. herife sinirimi bahane edip neler yapıyorum ben delimiyim nee

bu abur cuburda benim akşam yemeğim oldu...ve yatana kadarda bişey yemedim ..oh olsun bana...
gece yatmadan yeni bi plan yaptım.. bi dahaki cuma 84 olucam okadar!!!!

bugün sabah 6.50de uyandım ..1.5 sb su içtim... vucuduma sıkılaştırıcı kremimi sürdüm (doktorum kullan bişey olmaz demişti)
30 dk sonra yuruyüse çıktım ... 1 saat hızlı tempo yurudum.. 30 dk sonrada kahvaltı yaptım

kahvaltımda:
2 kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek,1 fincan ıhlamur 2 tatlı kaşığı bal yedim

arada ; 2 kayısı, 5 tane kuru üzüm

bulgur pilavı yaptım kendime öğlene onu yiycem yanına..beyaz lahana ,1 domates ,1 kuru soğandan salata yapıcam..

akşama buzluktan balık çıkarttım..

bugün temizlik yapıcam dip-köşe gece gelirim yine

ahaha ben universitedeyken beyaz cikolata severdim. icinde kakao bile yok, kakao yagindan yapiliyor, kalorisi o olcude yuksek. oda arkadasim bitter cikolatali gofret alirdi ben beyaz cikolatali. uzun sure de sadece sutlu ve beyaz cikolata yedim. sonra bir gun bi merakla bitter aldim, o kadar kotu degildi, oyle basladim. sanirim beni bitterden uzaklastiran o bayram cikolatalarindaki gercekten aci olan bitter cikolatalardi. aslinda muhtemelen en sagliklisi onlar, cunku bizim aldigimiz %80likte bile seker var.

ah ah senin kilona indigimi gorebilecek miyim acaba zeynep? :) uzun boylu incecik universite hocalari olur ya, 60 yasinda bile incecik ve sagliklidir, kosulara falan katilir, iste onlardan olmak istiyorum ben de:)

ahaha güzelmiş o zaman bende bakarım marketlere =))

oooo canım ne yapmıssın sen yavvvv

yediklerin dağ gibi büyüdü gözümde kendine yazık etme lütfen

ye ama farklı seyler ye herşeyden önce sinirlerin önemli sen bebek taşıyorsun daha çok dikkat etmelisin

pek anlamam bu işlerden ama bir bebeğin anne karnında olsada cogu seyi hissetiğine inananlardanım ben

kendi sağlığın için bebeğinin sağlığı için kendine bu sekilde ziyan etme

gunluk olmayabilir de bu bilgileri topluca bulabilecegimiz bir yer olsun diyorum. ayni zamanda bir de burda paylasirsin. cok zor olur mu senin icin?

hımm aslında zor olmaz ama çok fazla vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum ama denerim canım tavsiyen için teşekkürlerr

bugunun guzel olmus da dun

canim alisveris merkezine giderken evden bisiler yemeden gitme, acken insan daha cok alisveris yapiyor. evdeki abur cuburu komsu cocuklara falan ver, bitir, evde sagliksiz yiyecek kalmasin. (esin de yiyorsa sabretsin bebeginiz saglikla dogana kadar. su an bebegin sagligi her seyden onemli) eve saglikli yiyecekler stokla. boylece kriz gelse bile erisebilecegin yerde zararli yiyecekler olmaz.

cok sinirlenince kendini spora ver, yemege degil. ya da interneti ac, bizim takima gel. icinden cok sagliksiz bisiler yemek istegi gelirse yine gel takima yaz.

insallah hedefledigin kiloya saglikla inersin. ama biraz motivasyonunu guclendirmen gerek gibi geliyor bana.

görürsün canım neden göremeyeceksin.

Yani daha önce en az kaç kiloya indin bilmiyorum.

Bazı insanlar var mesela anlıyorsun o belirttiği kiloya düşemeyecegini çünkü kemik yapısı iri istesede o kiloya gelemez ama kişi diretir onlara karşıyım ama sen nasılsın hiç bilmiyorum hiç resimde yüklemedin ??

mesela ben 10-15 yas arası hep 40 kusurlerdeydim 34 beden bile olmuyordu bana

tam gelişme döneminde annemle babam ayrıldı hergün cips kola cikolata diydiye kendimi şişirdim. Şimdilerde se en az 50 yi gördüm bana hiçççç yakışmıyor kemiklerim öyle belli oluyor ve yüzüm öyle çöküyorki o yüzden hiç istemiyorum 50 kiloyu

Ama 55 kilo miss oluyorum

Sol taraftaa 19 yaşındaaa 55 kilo (belki daha az ) Zeynep

Sağ tarafta henüz yeni çekilmiş (2 hafta olmuyor ) 62 Kiilo Zeynep

son on yil icinde en az 68-69 a indim. ust bedenim iyi olsa da bacaklarimda fazla yag cok fazlaydi. o halimi dusununce 55'te ancak kurtulurum o yaglardan. benim kemiklerim ince aslinda, o yuzden 55'in benim icin sorun olmayacagini dusunuyorum. ama tabii baktim ki mesela 60'ta fazlaliklardan kurtuldum ve yag oranim iyi bir yerde, daha fazla zayiflamam sagligimi tehlikeye sokacak. o zaman daha fazla vermem orada dururum.

anladım canım

o zaman verebilirsin. Sorun olacagını düşünmüyorum.

Ki kaldıki dediğim gibi sen azimlisin yapabilirsin yani.

Sağlığın nerede dur diyorsa orada durmalıyız bence zorlamanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…