Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa kızlar şu zayıflama cetveli varyaa onu nasıl koyuyorduk..ne yapoıyorduk unutmuşum :26:

aslinda lahmacunun kalorisi cok fazla degil, sanirim 250 kalori civarinda biir, yani aksam yemegin iste 600 kalori falan olmus ki cok sayilmaz. 2 karam bitter dedigimiz 2 kare cikolata mi? yoksa eti'nin karam serisinden bi de kek gibi bir seyi var sanirim, ondan mi? eger ikincisiyse sanirim 280 kalori falan bi tanesi, ikisi 560 eder. sabah kahvaltin da 200 kalori eder sanirim. yani toplam 1360 kalori civarinda almissin, bizim kilomuzda hic kotu degil.

suyu bari simdi yatana kadar 2 litreye tamamlamaya calis.

menunu begendim canim masallah her gun boyle olur umarim :)

ben doktora ogrencisiyim, hem ogrenciyim hem asistanliktan hocayim. basarilar diledigin sinav da aslinda bizim yaptigimiz sinavdi.

insallah canım hep aynı kararlılıkla devam edebilirim
oyy ne güzeel..hep okulda olcaksın..hocalık yolundasın yani :) başarılarının devamını dilerim o zaman , maşallah

çok tşk ederim canım

Tupper sısem vlar iciyorum aslında su ama dedemın vefatından sonra toparlanmadım hergüne 100 dk yürüyorum bantta ama yıyınce değmez deyıp yurumuyorum yrn tam gaz dewam

Su bı kız böle vampir gıbı ısırıyo ya kek gıbı gofret ondan 2 tane 2 Lt olmuştur Cnm dahada içerim spor yok işte o sıkıntı

Ama var ya nefis ötesi süper yani bayıldım pışşııkkk 2 saat yürücem artık az kaldı düğüne bugün gene çarşıya çıktık bi kıyafet oldu sadece cok utanç verıcı gıymek istiyorum olmaz dıyolar

eh madem o zaman ben de yururum bu hafta degilse haftaya gecicem seni bak gor

berbat menümü yazıyorum
sabah
1 dilim hellim peyniri yağda kızarmış
2 tane minik sosis
1 tk bal
1 zeytn
yarım haslanmış yumurta
2 dilim ekmek
çeyrek kk kaşar
portakal suyu

ara
1 nescafe 2si birarada

öğlen
çilekli activia yogort

ara
minik kurabiye

akşam
küçük boy pizzanın yarısı

ara(bu kısım felaket)
2 tane zeytinli poğaça
1 tane kurabiye
çay

bugun kaç bin kalori aldım hesaplamak istemiyorum(((53:

pizzanin kalorisini hic bilemiyorum ama yarin telafi edersin canim. uzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…