- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.781
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.381
Iste rezılliğimi açıklıyorum
10 2 dılım tam buğday ekmegı uzerı salça ve krem peynir
17 2 lahmacun ayran
19 2 adet karam bıtter
Yok böyle bı menü spor yok su 1 Lt çok pis saldım nasıl toparlıcam bılmem
yaa kızlar şu zayıflama cetveli varyaa onu nasıl koyuyorduk..ne yapoıyorduk unutmuşum :26:
menunu begendim canim masallah her gun boyle olur umarim :)
ben doktora ogrencisiyim, hem ogrenciyim hem asistanliktan hocayim. basarilar diledigin sinav da aslinda bizim yaptigimiz sinavdi.
puskuut burda cok guzel anlatmis http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323
canım senin menüde benim dünkine dönmüş ama kıyas yapmak gerekirse seninkisi daha iyi geldi bana ...
içtiğin ayranda sıvı nihayetinde o yüzden 1.5 litre diyelim istersengünlük çayda içiyorsan onuda içtiğin sıvı miktarına eklemelisin..haa su gibi olmaz belki ama hiç yoktan iyidir.. içeceğin suyu artıırmak için yarım pet yada 1 - 1.5 litrelik pet şişelerden yararlanabilirsin.. böyle böyle arttıracaksın içeceğin suyu canım..
senin küçük bebeğin vardı dimi? evde egzersiz için dahası yürüyüş için http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=320949[h=2]Leslie sansone yürü ve incel programı[/h]
yapabilirsin canım.. bu videonın zorluk dereceleri var 11dk lıktan başlıyor 2saate yakın olana kadar devam ediyor..part part ayırmışlar zaten..
sen yapacağıan inandır kendini önce bak nasıl geliyor çorap söküğü gibi.. kendine bi plan yap bi kağıda çiz ama öyle çok sınırda koyma hafif esnek bi plan olsunki uygulayabilesinkolay gelsin
aslinda lahmacunun kalorisi cok fazla degil, sanirim 250 kalori civarinda biir, yani aksam yemegin iste 600 kalori falan olmus ki cok sayilmaz. 2 karam bitter dedigimiz 2 kare cikolata mi? yoksa eti'nin karam serisinden bi de kek gibi bir seyi var sanirim, ondan mi? eger ikincisiyse sanirim 280 kalori falan bi tanesi, ikisi 560 eder. sabah kahvaltin da 200 kalori eder sanirim. yani toplam 1360 kalori civarinda almissin, bizim kilomuzda hic kotu degil.
suyu bari simdi yatana kadar 2 litreye tamamlamaya calis.
Su bı kız böle vampir gıbı ısırıyo ya kek gıbı gofret ondan 2 tane 2 Lt olmuştur Cnm dahada içerim spor yok işte o sıkıntı
Ama var ya nefis ötesi süper yani bayıldım pışşııkkk 2 saat yürücem artık az kaldı düğüne bugün gene çarşıya çıktık bi kıyafet oldu sadece cok utanç verıcı gıymek istiyorum olmaz dıyolar
eh madem o zaman ben de yururumbu hafta degilse haftaya gecicem seni bak gor
Benim elimde armut toplamıyor demi geçte göriiim
berbat menümü yazıyorum
sabah
1 dilim hellim peyniri yağda kızarmış
2 tane minik sosis
1 tk bal
1 zeytn
yarım haslanmış yumurta
2 dilim ekmek
çeyrek kk kaşar
portakal suyu
ara
1 nescafe 2si birarada
öğlen
çilekli activia yogort
ara
minik kurabiye
akşam
küçük boy pizzanın yarısı
ara(bu kısım felaket)
2 tane zeytinli poğaça
1 tane kurabiye
çay
bugun kaç bin kalori aldım hesaplamak istemiyorum((( 53:
nasil bi ozguvendirgozum korktu
Yaw napim sanada kendimede gaz verıyom işte
Bu hafta hedefim 84 bakalım nolcakeheh bakalim cuma neler gorecegiz tartida
Pazartesi bildirim yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?