Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahahahha gidemedim henüzzz

İnşallah düzelir tabide çabasını görmem lazım.sorunu bence beni beğenmiyor en azından öyle yansıtıyor takmış pantolon iğrenç duruyor bacakların çok kötü boyun kısa hep böyle.belki evet vucudum güzel değil ama benim çok güzel b,r yüzüm var,zayıflayıncada değişir dedim son 10 kilom bacaklarımada mayısa kadar mezoterapi yaptırıcam üstüme ne düşüyorsa yapıcam,

İnşallah yoluna gircek herşey

daha önce bende buna benzer bir yorumda bulundum hatta doktor kontrolü altında alsan nasıl olur diye ancak arada kaynadı gitti.

Ben hamilelik sırasında kilo verilmesine karşı değilim bende kilo vermek isterim yani kilo vermekten ziyade almamaya çalışırım

Ancak kesinlikle doktor kontrolü altında

hahahahahahha gidemedim henüzzz

nasıl geçti haftasonun rakibimmm

herkese merhaba...hava miss yaa...beni bu havalar mahvetti :)

kaptancım haftasonu ben de cozutmuş durumdayım, istemeye istemeye toparlanmaya çalışıyorum güç oluyor vallahi... bi de reglim, bulduğum her şeyi yiyesim var...sana ve oğluşuna da geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...hakkaten ne çok hasta oldun sen bu kış...dikkat mi edemiyorsun kendine koşuşturmalardan acaba..amman dikkat

durumdacım hoşgeldin tatlım...bakıcın gitmiş yenisi geliyormuş...hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın yeni gelenden....

gamzeem evet yeter artık şu kaçamaklar... silkelenmek lazım..neyse 2 haftamız var, 2 haftada gider bu fazlalıklar Allah'ın izni ile....

hmcim hoşgeldin tatlım...gelmiş geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı..inşallah Allah gönlüne göre versin canım...bakarsın iyi bir sonuç gelir

zeynebim valla gaz vermeye çalışıyorum ama sizden önce kendime :) giremedim henüz diyet moduna...hafta sonu cozuttum dediğim de cmt 1000 pazar 900 kalori almışım benim cozutmam bu..ama reglden dolayı çok şiş hissediyorum ödem var vücudumda farkındayım...alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım uzun zaman önce hatta geçen hafta orta parmağımdan da düşüp gidiyordu...bugün orta parmağı sıkıyor...bu da ödemin en güzel habercisi:)

haftasonu cozuttum derken helvalar tahinler ızgaralar vs her şeyi yedim ama çok şükür mide küçülmüş sanırım porsiyonlar ufak ufaktı hep...zaten kilo almaktan da korkuyorum artık o sebeple hala kontrollüyüm ama mesela hiç ekmek yemediğim için h.sonu yediğim 1/2 dilim ekmek bile bana cozutmuşum gibi geliyor... neyse bugün de güne pek iyi başlayamadım başladım da sonra yine bir şeyler oldu... öğle yemeğinde 2 kanat ızgara, 2 ufak çiğköfte ve yağsız tuzsuz marul salata benim için abartı...diyetim için abartı o sebeple mutsuz ve huzursuz oldum...neyse akşam yürüyüşlerine başlıyoruz eşimle bugün yine akşamı cacık ile atlatırsam bugünü kurtarırım sanırım

lilycim dönmüşsün, hoşgeldin aramıza... - ile gelmen de ayrı bir güzellik, tebrikler...

gamzem sevdama da çook selam öpüyorum hepinizi :)

Kizlar, ushuia (boyle miydi nicki tam hatirlayamadim)'dan bahsediyorsaniz, o kilo vermek icin diyet yapmiyor. fazla kilosu oldugu icin hamilelik zehirlenmesi (ya da onun gibi bir sey) bir durumu var, bebegin sagligi ve vaktinde dogabilmesi icin doktoru kilo vermesini soylemis. O yuzden hic degilse biraz kilo vermesi cok onemli onun icin. Zaten doktoru da bir diyet listesi vermis. Su an ne kadar takip ediyor listeyi bilemiyorum ama.

Konuyu acikliga kavusturmusumdur umarim.

lilycim hosgeldin, valla fazla bisi olmadi gecen hafta. ozetlersek herhalde bi tek takim ici yarislar kaliyor onemli madde olarak. onun disinda takim olarak 2. olduk, ben 1.2 verdim, 87.3 oldum :) ebbiss'le aramizda 1 kilo var, bu hafta degilse de haftaya onu gecicem insallah. sonra da hm'yi gecicem

Kesinlikleee..

nasıl geçti haftasonun rakibimmm

Ayyy ne sen sor ne ben söyleyeyimmm, yemedik hiç bir şeyim kalmadı, cipsinden tuttaa dondurmasına, bazlamasından tuttaa su böreğine kadarr dün gece en son midem bulandı yemekten, soda içtim biraz açıldım..

Ammmaaaaaaa böyle oldu diyee benii tırtt bulmaaaa bu halimle bile yeterim senin garip canınaaaa bu günden itibarennn luccimlee kampaa girdikk

anaaam ben dün sadece 1 öğün yedim onda da 1/2 dilim ekmek 5 tavuk kanat, çöp şiş...kk tahin helva, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim diye karalar bapladım..en son 15:00 de yedim cozuttum diye kafayı sıyırıyordum hele sen ne yaptım bööle kardeşşş :) rahat olayım o halde ben...

Yaaaaa varyaa tatlımmm, ben şaka gibi cozutuyorum cozutuncaa...Kesinliklee rahat ol, senin ki koruma menüsü olmuş..Ben hepsini yazamadım ve kalori hesabı yapamadım ama yeminle yediklerim 3000 kaloriden az değildir, hiç abartmıyorum..durun hatırladığım kadarıyla dün yediklerimi yazayım

.

maşşallah kuzum sana yaz bakiim hele cumartesi ben sabah 1 kaynamış yumurta, 3 dal marul yedim, o gün bara gittik öğleden sonra arkadaşlarla akşama kadar 5 bira içtim diye hiç bir şey yemedim üstüne... ben yine dengelemeyi başarmışım demek ki ama benim için bunlar cozutma kuzum yaaa, olmaması gereken şeyler...hem de tam regl döneminde o biralar olduğu gibi ödem...dün pazar olmasına rağmen sabah 7 de eşimi kaldırıp yürüyüşe çıkardım 1,5 saat yürüdük biranın ödemini atayım diye dün akşam da eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim bekunis alsın diye, içtim bekunisi de temizledim içimi dışımı çok şükür :)

Sabah 10:30 da uyandım

6 gofret (büyük boy)

1,5 bazlama
-6 zeytin
- krem peynir sürdüm bazlamalar (bolca)
- normal peynir
-kaşar peyniri (bol bol)
-1 domates

Öğle: 1 büyük tabak ciğer (tereyağı ilaveli)
-kocaman kola
-6 dilim ekmek (banmak lazım)
-1 profeterol

Ara: 1 paket cips
-1 paket kabuklu badem
-4 dilim hazır kek
-1,5 paket bisküvi
-1 büyük paket çikolata

Akşam: 1 bazlama (tereyağı sürdüm)
-2 dilim daha kek yedim (üçgen keklerden)
-1 paket cip ve dondurma

Unuttuğum oldu ama asla abarttığım olmadı, cumartesi günü de su böreği ve hamur işi günümdü

onu bilmiyordum canım sağolasın.

Umarım sağlıkla doğar bebği

yanlış hatılamıyorsammmmmmm luci benim bodymmm hıhhhh

Luciiiiiiii öyle değil mi konuşşşş

Balımmmmm bekunis neee????

.

amanın gamzem kıtlıktan mı çıktın yavru kuşum bunlar ne böyleee.... benim diyete başlamadığım dönemlerdeki beslenmeme dönmüş bu :) kek, bisküi, çikolata fazla olmuş...2 pk de cips oooo büyük boy olmadıklarını düşünüyorum...neettin sen kuzum evet hemen kampa giriyoruz:) vallahi gözlerim açıldı menünü okudukça...ben bi şey yememişim ki yahu:)

ahahahaaa kız bu neeeeee yememiş öldürmüşsün maşallahhhhh

benim haftasonum o kadarda kötü değildi yavv hatta hiç kötü değildi sadwce su eksiğim vardı

Balımmmmm bekunis neee???? .

canım bekunis bağırsakları boşaltmak için bi ilaç ama oldukça etkili bir ilaç normalde içmem ama dün yediklerimi atmak istedim vücudumdan, acayip de işe yaradı en son 3-4 sene önce doktor verdiğinde içmiştim aklıma geldi dün akşam....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…