- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.581
hm ile yuzey biliyor, adi aklima gelmedi bir uygulama var, tablete yuklersin.
masallah canim kizin cok tatli :) Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.8 30 1 yumurta maydanoz 1 dilim otlu peynir domates 1 dl tam buğday ekmegi 1 tatlı Kaş pekmez yeşil çay
9 30 sade turk kahvesi
12 30 1 kase tarhana corbası,3 Kaş yogurt
18 00 6 yk ciğer,3 Kaş yogurt
21 00 1 bardak tarcınlı süt
su 2 lt
spor kız durmadı babasında bugün bu kadar yapabildim kızım sporumu sabote ettı
Eki Görüntüle 1036239
masallah canim kizin cok tatli :) Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Âmin aminnn buldumcugum o benim 12 gün küvezde kaldı 34 haftalık doğdu cok zordu ama şimdi koynumda Rabbim bize bağışladı cok şükür
menun de iyi bence. sporunun ne kadar oldugu anlasilmiyor flastan ama 5-6 km yurudum diyorsun sanirim :)
benden 5,6 km daha fazla yurumussun
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1/2 küçük domates
1 dilim kepek ekmek
Ara Öğün
2 mısır patlagı
Öğlen
5 yk pilav
3 yk taze fasulye
1/2 kepçe çorba
Ara Öğün
1 süt
1 mısır patlağı
Akşam
1 kep.e taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün
1 elma
Su : 1.5 lt devam +3 bardak 9 lu çay
Spor : Akşam yazarım kızlar ne kadar yürünecek bilmiyorum
hafif bi şok yaşadım şu an=))))))))))nasıl yedin bu kadar şeyi=)))) yani diyette olmasan bile baya zorlamak lazım=)))
6 gofreti nasıl yedin yaww hele ki büyük boy=))) maşallah..bence sen normal diyetlerinde arar ara ye böyle şeyler nefsini kesecek kadar böyle birden cozutman daha kötüü
bi insan çılgın gbi yyip sonra nasıl bu kadar az yiyerek nasıl dayanabilir=))))))))))))))
Offffffffffff haftaya cozutmamı bununla mı yapsam acabaşeker katmadan yenir nann buu [/B]
Deli sen yurumediğin halde çatır çatır verıyom ama o nolcak
canim sen su son iki haftadir falan dikkat edemedin malum manileriniz vardi. ondan once sen de gayet catir catir veriyordun. simdi de yine verirsin, her gun tartilmamaya calis :)
Yorgunluktan ölen bir halde geldim.Sabah bi ara girmiştim ama çok kalamadım yarın buralarda olmaya çalışacağım. Bugün iki arkadaşımla biriyle evinde biriyle dışarda zaman nası geçti fark edemeden bu saat oldu. Ama elimden geldiğince iyi beslenmeye çalıştım. Hepimize iyi geceler ^^
Menümü paylaşayım sizlerle,
Kahvaltı 1bardak kadar sütle 4yemek kaşığı meyveli nesfit yanında 10tane fındık 5tane badem
Öğlen 1dilim kepekli ekmekle 1kase yoğurt içine 2kuru kayısı ile 10tane falan kuru üzüm bir çay kaşığı kadar çörekotuve tarçın
Ara Şekersiz kremalı kahve
Akşam 1kase tavuk çorba 5yk az bulgurlu kabak yemeği 1dilim kepekli ekmek
Su 2.5lt Spor 30dk açıkhavada yürüyüş
canım sorma bende daha önce yazdım mı bilmiyorum iyot eksikliği çıktı hemde ileri derece de o bağışıklık sistemini düşürüyormuş muhtemelen o yüzden bu sene çok hastalandım tembellik kilo vs vs bi sürü şey yapıyormuş şimdi iyot takviyesine başladım haftasonun senin dediğin gii eşim zorla polen yedirdi 1 yemek kaşığıkaptancim nasil oldun? senin bagisikligin dustu sanirim bu aralar. zencefil iyi geliyormus, polen de iyi geliyor sanirim. c vitaminini zaten biliyorsun. dikkat et kendine :)
saol tatlımkaptancım geçmiş olsunnnnnnnnnnnn
günaydınlarrr
canım sorma bende daha önce yazdım mı bilmiyorum iyot eksikliği çıktı hemde ileri derece de o bağışıklık sistemini düşürüyormuş muhtemelen o yüzden bu sene çok hastalandım tembellik kilo vs vs bi sürü şey yapıyormuş şimdi iyot takviyesine başladım haftasonun senin dediğin gii eşim zorla polen yedirdi 1 yemek kaşığı
zencefili de sıcak suya süte katarak bol bol içtim
saol tatlım
ebbiissss bu şeker yaaa maşallah çok tatlı ben 2 çocuk doğurdum çok istedim 1 kızım olsun diye ama kısmet olmadı maalesef
bu gün biraz daha iyi gibiyim ama halsizlik var bir de midemde acaip bir şişlik var neden bilmiyorum dün hastanede koşturmaktan spor falan yapamadım
hm ile yuzey biliyor, adi aklima gelmedi bir uygulama var, tablete yuklersin.
ohh ohhhh afiyet bal şeker olsunnn
menüm
sabah
1,5 dilim kızarmış ekmek
2 ince dilim hellim
3 zeytin
omlet az yağda
çay
öğlen
1 kaşarlı tost
ara
1 tane bisküvi
akşam
3 yk pilav
4 yk bezelye
2yk yoğurt
ara
4 tane minik hobby çikolata tek lokmalıklardan(((((((
2 turk kahvesi, 1 yeşil çay, 5 çay
Yorgunluktan ölen bir halde geldim.Sabah bi ara girmiştim ama çok kalamadım yarın buralarda olmaya çalışacağım. Bugün iki arkadaşımla biriyle evinde biriyle dışarda zaman nası geçti fark edemeden bu saat oldu. Ama elimden geldiğince iyi beslenmeye çalıştım. Hepimize iyi geceler ^^
Menümü paylaşayım sizlerle,
Kahvaltı 1bardak kadar sütle 4yemek kaşığı meyveli nesfit yanında 10tane fındık 5tane badem
Öğlen 1dilim kepekli ekmekle 1kase yoğurt içine 2kuru kayısı ile 10tane falan kuru üzüm bir çay kaşığı kadar çörekotuve tarçın
Ara Şekersiz kremalı kahve
Akşam 1kase tavuk çorba 5yk az bulgurlu kabak yemeği 1dilim kepekli ekmek
Su 2.5lt Spor 30dk açıkhavada yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?