Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 30 1 yumurta maydanoz 1 dilim otlu peynir domates 1 dl tam buğday ekmegi 1 tatlı Kaş pekmez yeşil çay
9 30 sade turk kahvesi
12 30 1 kase tarhana corbası,3 Kaş yogurt
18 00 6 yk ciğer,3 Kaş yogurt
21 00 1 bardak tarcınlı süt

su 2 lt
spor kız durmadı babasında bugün bu kadar yapabildim kızım sporumu sabote ettı

masallah canim kizin cok tatli :) Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

menun de iyi bence. sporunun ne kadar oldugu anlasilmiyor flastan ama 5-6 km yurudum diyorsun sanirim :)

5,6 km yaptım bugün

ohh ohhhh afiyet bal şeker olsunnn

Zorlaa yedim amaaa yedimmm

bi insan çılgın gbi yyip sonra nasıl bu kadar az yiyerek nasıl dayanabilir=))))))))))))))

İnsan dışı bişeyim ben galibaa

Offffffffffff haftaya cozutmamı bununla mı yapsam acaba şeker katmadan yenir nann buu

Offffffffffff haftaya cozutmamı bununla mı yapsam acaba şeker katmadan yenir nann buu [/B][/QUOTE]

Yaaa ben neden kilo aldım sanıyor

menüm
sabah
1,5 dilim kızarmış ekmek
2 ince dilim hellim
3 zeytin
omlet az yağda
çay

öğlen
1 kaşarlı tost

ara
1 tane bisküvi

akşam
3 yk pilav
4 yk bezelye
2yk yoğurt

ara
4 tane minik hobby çikolata tek lokmalıklardan(((((((

2 turk kahvesi, 1 yeşil çay, 5 çay

Yorgunluktan ölen bir halde geldim.Sabah bi ara girmiştim ama çok kalamadım yarın buralarda olmaya çalışacağım. Bugün iki arkadaşımla biriyle evinde biriyle dışarda zaman nası geçti fark edemeden bu saat oldu. Ama elimden geldiğince iyi beslenmeye çalıştım. Hepimize iyi geceler ^^
Menümü paylaşayım sizlerle,

Kahvaltı 1bardak kadar sütle 4yemek kaşığı meyveli nesfit yanında 10tane fındık 5tane badem

Öğlen 1dilim kepekli ekmekle 1kase yoğurt içine 2kuru kayısı ile 10tane falan kuru üzüm bir çay kaşığı kadar çörekotuve tarçın

Ara Şekersiz kremalı kahve

Akşam 1kase tavuk çorba 5yk az bulgurlu kabak yemeği 1dilim kepekli ekmek

Su 2.5lt Spor 30dk açıkhavada yürüyüş

bana azicik az gorundu menu ama genel olarak guzel. yogun bir gunu guzel gecirmissin :)

günaydınlarrr

kaptancim nasil oldun? senin bagisikligin dustu sanirim bu aralar. zencefil iyi geliyormus, polen de iyi geliyor sanirim. c vitaminini zaten biliyorsun. dikkat et kendine :)
canım sorma bende daha önce yazdım mı bilmiyorum iyot eksikliği çıktı hemde ileri derece de o bağışıklık sistemini düşürüyormuş muhtemelen o yüzden bu sene çok hastalandım tembellik kilo vs vs bi sürü şey yapıyormuş şimdi iyot takviyesine başladım haftasonun senin dediğin gii eşim zorla polen yedirdi 1 yemek kaşığı
zencefili de sıcak suya süte katarak bol bol içtim

kaptancım geçmiş olsunnnnnnnnnnnn
saol tatlım

ebbiissss bu şeker yaaa maşallah çok tatlı ben 2 çocuk doğurdum çok istedim 1 kızım olsun diye ama kısmet olmadı maalesef

bu gün biraz daha iyi gibiyim ama halsizlik var bir de midemde acaip bir şişlik var neden bilmiyorum dün hastanede koşturmaktan spor falan yapamadım

gecmis olsun kaptan. neden olmus acaba iyot eksikligi?

Kızlarrr Günaydınnn

Sabah yürüyüşümü yaptım tam 40 dk

İşe yürüyerek geldim tempolu bir şekilde. Kendimi çok ii hissediyorum

maşallahh canım benim çok güzel çok tatlı bir kız bu

allahım bahtınıda güzel yazsın

hm ile yuzey biliyor, adi aklima gelmedi bir uygulama var, tablete yuklersin.

fat secret canım

ohh ohhhh afiyet bal şeker olsunnn

sağol tatlımmm

afiyet olsun tatlım ah o tek lokmalıklarıda atmasaydınnn

afiyet olsun canım gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…