Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar merhabaaa. ne çok yazışmışsınız maşallah, alıntılayamadım ama okuduğum kadarıyla:

zeynebim yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, nice nice güzel seneler geçirin inşallah eşinle, Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım

hazoscum geçmiş olsun canım... bekunisi sormuşsun sanırım reçetesiz 3 tl ye satılıyor..yine sormak istediğin olursa eczacına danış canım, ben geçen kullandım, 1 kere wc ye çıkmanı sağlıyor ama sağlam sağlıyor, o kadar söyleyeyim tüm içini boşaltıyor, sonra yine eski haline dönüyorsun

aramıza yeni arkadaşımız katılmış sanırım gülanne, hoşgeldin canım... başlamak en büyük karar, tebrik ederim seni :) gidecek bu kilolar emin ol...

bugün biraz yoğunum, menümü de girmişken paylaşayım:

LUCI'nin bugünkü menüsü:

sabah: 06:30

nescafe-sade ve şekersiz

öğle: 12:00
1 adet lahmacun - bol yeşillik ile
1/4 porsiyon tahinli pide
1 bardak ayran
çilekli pasta 1 dilim (uzun zamandır istediğim için tarafıma özel hazırlandı yemeden duramadım ev yapımı-kremasız ama muhallebili gibi)

akşam: 16:30
1 kase lahana çorba

su:3 litre
spor: sabah açık havada tempolu 90 dk (5 km yürüyüş)
akşam açık havada tempolu 90 dk ( 6 km yürüyüş)

(hatta akşam ki yürüyüşe çıkmadan önce 17:00 gibi koşu bandında 30 dakika 8'de koşu yapmayı planlıyorum, şimdilik plan halinde bakalım)

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

Allahım tüm sevenlerin bir ömür boyu güzel yıllar geçirmesini nasip etsin inşallah

Bu arada menün ve sporun her zamanki gibi harika arada öyle seyler olur o sana fazla değil hakediyorsun tatlım afiyetler olsunnn

Amin canım... Rabbim ayırmasın sevdiklerimizden

canım tarz değiştirdim biraz ben de, akşam ve sabahı yok denecek kadar az yiyip öğlen canım ne çekerse yiyorum artık, spora da yüklenip metomu yine bi zıplatma peşindeyim :) özellikle akşam 16 dan ertesi gün 12 ye kadar bir şey yemeyince de çok farkediyor insanın bedeni... karnım 2 günde dümdüz oldu çok şükür...reglime rağmen

offffff bana yardım edinn, acayip tatlı isteğim kabardı anlamadım gitiii :26::26::26::26::26:

.

Merhabalar bu aradaa lucimmm ben de yaptım karikatürümü üstelik sınav haftasına uygun oldu

.

offffff bana yardım edinn, acayip tatlı isteğim kabardı anlamadım gitiii :26::26::26::26::26:

.

canııııııım abartmadan ye canın istiyorsa ama mutlaka karşılığında sporunu yap, biliyorsun çözdük artık bu işi çok şükür...bedel ödemeye hazırsan ye ve çık bisitletinin tepesine :)

sen harika olmuşsun amaa, benzemiş biliyormusunnn bir de 40 kere aç değilim, aç değilim, aç değilim dedim.. isteğim geçtii

vallahi aynı ben oldu :) sen de saçları düzlemelisin bence :) çok tatlı bunlar yaaa :) çok sevindim geçmesine...aklına spor gelince geçmiştir bence o istek :)

yaaa yeminlenn bende aynısını düşündüm biliyormusun. ?

Yani sabah için değilde dedim ki kendi kendime öğlen güzel yiyim tabi abartmadan akşamı hafif yapım nasıl olur dedim

Bugünkü menüm
Sabah: 1 bardak light süt, 1 yumurta ve 3 kaşık çavdar unuyla yapılmış 3.5 krebin 1.5 u :))) ( 2 tanesini eşime yedirdim)
2 küçük parça peynir, yeşillik, 9 lu çay

Ara: 1 elma, bir tane prebiyotik yoğurt

Öğle: 3/4 kase ezogelin çorbası, 70-80 gram kadar ciğer sote, 150 gram yoğurt, yeşillik

Ara: orta dilim ananas, 1 dilim ekmek küçük bir parça peynir, 1 domates

Akşam: 4 kaşık lahana yemeği, 100 gram kadar tavuk, bol salata, küçük kase yoğurt

Öğle ve akşam yemeklerinden ekmeği çıkarttım, arada 1 dilim koydum.

Marketten karabuğday aldım, yarın Şeyda Coşkun'un tarifini yapıcam, sabah kahvaltısında :)

Sabah 35 dakika yürüdüm, öğlen çıkınca da 40 dakika yürüdüm. Akşam ufaklık uyuyunca eşimi ikna edebilirsem yine çıkarız belki

Bu saate kadar 2 litre su içtim.

yaaa yeminlenn bende aynısını düşündüm biliyormusun. ?

Yani sabah için değilde dedim ki kendi kendime öğlen güzel yiyim tabi abartmadan akşamı hafif yapım nasıl olur dedim

zeynebim kesinlikle şahane oluyor... akşama kadar zaten mide boşalıyor yürüyüş de yapıyorsun...ama en önemli kural akşam yemeğinden sonra ne olursa olsun 1 adet leblebi bile yenmeyecek :) ben 3 gündür bu şekilde oldukça rahatlattım kendimi... hem de aklın hiçbir şey de kalmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…