Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

azimlisin tebrik ederim,Allah yardımcın olsun ben yıllardır o kiloları göremedim evlndiğim zaman 57 kiloydum nerdeyse göremedim 10 yıldır o kiloyu

hoşgeldin elendil vazgeçmekyok un bahsettiği arkadaş sensin sanırım ben gülanne yazınca acaba o mu demiştim ama onun kilosu daha düşüktüm
Merhaba, evet sözkonusu kişi benim :) Hoşbuldum, bana yeni bir enerji verdiniz teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olucam.
Ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım?

Detokstan kastım kısa süreli sıvıyla beslenebilirsin meyvede olur yalnızca bende işe yarıyor

Regl bekliyorum olsamda iştahım azalsa maşallahım. Var

Eşim takıntılı bence ve güzellik takıntısı var kesinlikle

Dünkü menüm Sabah bir pohaça
Öğlen bir gofret 5 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek
Akşam bir kase yayla çorbası 2 dilim ekmek zeytinyağlı fasülye
Gece 3 tane süt burger:)

2.ye daha çok varya diyetle üstüm incecik kaldı kötü duruyor üzerimdek
Ler o yüzden böyle düşünüyorum adam haklıda söylemesi yanlış

Canım benim bebeğine ve eşinin düzelmesine çok sewindim darısı başıma kendim için yapıyprum herşeyi.çünkü güzel hissetmiyorum falan işte doğum sonrası sendrom belkide ama hakkaten resimlerime bakıyorum değişmişim

Anladım Zeynepcim hayırlısı olsun ..

Sağlık ? O neymiş Yok şekerim valla herşeyi koyuverdim gitti ..

Anladım Zeynepcim hayırlısı olsun ..

Sağlık ? O neymiş Yok şekerim valla herşeyi koyuverdim gitti ..

aa neden ama

tamam diyet gibi olmasada yinede dikkat etmeye çalış sonra toparlamakta sorun yaşama

Teşekkür ederim. Evet bir ay oldu başlayalı, sistem yaklaşık 1800 kalori yavaş kilo vermeyi hedefliyor diyetisyene gidiyorum ama bundan sonra biraz çıkarmalar yapıcam :)
Eylüle kadar 80 kiloyu hedefliyorum

Güzel canım eylül diye planladıysan . Spor da yapmayı planlıyor musun ?

efendim

harikasın 11 km

Senin kiloda bizim ayarlaya seni kendimize rakip yaptık ama beni ikinizde yeniceeeemm nihohohahaha

Saol Cnm çok kılo vermem lazım cookk

Yagcılarda inecek var saka bi yana bende yeniyim hakikaten cok sıcak kandılar bende yeni yeni sohbetlere dahil olmaya çalışıyorum hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…