- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.761
canım 56 ile hamile kalıp 82.600 ile doğuma gitmiştim=))) sonra 52 ye indim kızım 1 yaşında olmadan...şimdi 55 lere çıktım kotlarımın belleri sıkmaya başladı o yüzden 52 ye inmeye çalışıyorum..ahh turk kahvesi iki tane içiyorum zaten günde=)))) ben bi kayısı deniyim olmadı su ilaçtan alırım yarın
Merhaba, evet sözkonusu kişi benim :) Hoşbuldum, bana yeni bir enerji verdiniz teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olucam.hoşgeldin elendil vazgeçmekyok un bahsettiği arkadaş sensin sanırım ben gülanne yazınca acaba o mu demiştim ama onun kilosu daha düşüktüm
Merhaba, evet sözkonusu kişi benim :) Hoşbuldum, bana yeni bir enerji verdiniz teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olucam.
Ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım?
Bu gibilerine rahat batıyor canım, insanlar akşama kadar 800 tl. asgari ücreti alabilmek için taş taşıyor, bunlar da nankörlük yapıyor...
.
Detokstan kastım kısa süreli sıvıyla beslenebilirsin meyvede olur yalnızca bende işe yarıyorbenimde bugün 2.ayımmm
ver gazı lucim ver gazıı
canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.
bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum
Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .
İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.
İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun
ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn
tatlım yotubeda var tek parça
bak burda
http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ
kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var
detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???
canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar
Lilycim öncelikle hoşgeldinnn
Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.
Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım
Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.
Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa
Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun
Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol
Umarım herşey yoluna girer
çok şükür handecim s en nasılsın
tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh
Kaptancım hoşgeldinnn
Öncelikle geçmiş olsunn
Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum
Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??
Aaa geç kaldıkları için mi iptal istiyorlarmış Zeynep ?
Bilemedim ki nasıl olur valla ben razıyım sorarlarsa
Ahh durumdacım onun için neden sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun ? Beğenecekse böyle beğensin seni, o 200 kg olsa bile sen onu beğenmez misin ? Açıkçası ben sevdiğim insan ne olursa olsun kalbim ile görürüm ve sevgi böyle bir şey olmalı bence, acaba niye böyle yapıyor eşin ..
Ben de bakarsın diye bekliyorum Lucim de pek iyi mutlu değilim ..
Maşallah güzel çeşitli yemişsin
Aaa hatuna bak bana göz dikti
Buyur geç şekerim ben karar sürecindeyim
Ayy bekunis, aman dikkat tabi nadir kullanıyorsundur da, Lucim ben bir dönem öyle bir kabız oldum ki inan 15 gün oldu, 2 bekuns içip işe yaramıyordu, çok zordu ..
Sabah haberlerinde mi izledin Gamze ?
Aaa geç kaldıkları için mi iptal istiyorlarmış Zeynep ?
Bilemedim ki nasıl olur valla ben razıyım sorarlarsa
Ahh durumdacım onun için neden sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun ? Beğenecekse böyle beğensin seni, o 200 kg olsa bile sen onu beğenmez misin ? Açıkçası ben sevdiğim insan ne olursa olsun kalbim ile görürüm ve sevgi böyle bir şey olmalı bence, acaba niye böyle yapıyor eşin ..
Ben de bakarsın diye bekliyorum Lucim de pek iyi mutlu değilim ..
Maşallah güzel çeşitli yemişsin
Aaa hatuna bak bana göz dikti
Buyur geç şekerim ben karar sürecindeyim
Ayy bekunis, aman dikkat tabi nadir kullanıyorsundur da, Lucim ben bir dönem öyle bir kabız oldum ki inan 15 gün oldu, 2 bekuns içip işe yaramıyordu, çok zordu ..
Sabah haberlerinde mi izledin Gamze ?
Tamamdır :)baskülüme pil aliym bari :)evet bildirim yapacaksin, cunku haftaya degisimini hesaplamamiz gerekecek.
yaa bende merak ediyorum onuuuu...ama fırsat olmadı gidip almakk..cidden zayıflatıyor mu ki acabaaaaaaa
canım benim eşinle sorununuz ne özel olmazsa
canımsaolasın benim grip ve bademcik
saolasın canım yaa valla nazar olabilir :)
bu arada oğlumun da hem endokrin hemde karaciğer yağlanması var o yüzden kontrolleri vardı
iyi yapmışsın canım kabloları çıkarmakla baştan sıkı tut canım tecrübe konuşuyor ne kadar yüz verirsen o kadar cıvıtıyporlar
canım form çayı içebilirsin kuru kayısı da yiyebilirsin kabızlık için
canım 2. yi düşünüyorsan mezoterapi yaptırma boşa gider bu kadar da eleştrimesin yaa kadınız biz
Bursalımısın neresınden bende bursa fomara
öncelikle hamileliğim boyunca bunu söyleyen ilk kişiler değilsiniz muhtemelen sonda olmayacakbu topiğe ilk girişimde yazmıştım ama görmemiş olabiirsiniz.. 5.5 aylıkken (şuan 7.ayımdayım) ayrıntılı usgde gebelik zehirlenmesi (preklampsi) riskim ortaya çıktı.. benden kızıma giden damarlarda direnç artışı görüldü.. bunun başlıca sebebi tansiyon..tansiyonu tetikleyen kilo ve tuz olduğundan acil diyet yapmam icap etti.. bu hafta sonu kontrolum var ve 86 kgda görmeyecem seni dedi ama ben zaten şuan 86.8 üm bile.. en azından şu kontrolu atlana kadar 1-2 kilo verebilirsem benim için çok iyi olacak.. belli bir diyet listem var evet.. ara öğün yok denecek kadar az ki ben 3-4 saatte acıkan biriyim.. akşam yemeğinden yatana kadar da ara öğün hiç yok böyle olunca uygulamak zor oluyor doktorun verdiğini.. birde ben geçen hafta pazara çıkamadım evde kısıtlı malzemem vardı şuan itibariyle hiç bişi kalmadı pazar şart yani.. .. bugün yine pazarım var yağmur -soğuk demeden çıkmam gerekki evde yiyebileceğim besinler olsun.. doktorum hamileliğimin en başından beri demişti en az 1 saat yuruceksin kilo almayacaksın, 2 canlıyım ben- yok boyum uzun vs diyipte yediklerinde abartma sağlıklı besleneceksin demişti..haa ben uyguladım mı hayır.. keyfe keder takıldım.. yürüşüşü nadiren yaptım.. ana ve ara öğün kavramım yoktu ..hatta hiç midem boş durmuyordu...kısaca - oh olsun bana şimdi.
çok tşk ederim canımevet aynen öyleee mecbur kalmasam buralarda ne işim var şuan 8.ayımızı garantiledik çok şükür..ama 8.aydan sonra ne olur bilemiyorum insallah kızçem vaktinde doğar erkenden gelmez
canım sen bunları yazınca benim koca aklıma geldi... geçen yaz beni yedi bitirdi.. yok bacaklarım kalınmış..yüzüme gözüme estetik yaptırmam lazımmıs.. takma dişlere geçiş yapmalıymışım artık kendi dişlerim beni güzel göstermiyormuşta muş..daha neler nelerrr... çok sinir oluyordum iki lafından biri bu..sonra evde yaptığım işlerden memnun değildi..herşeye bi kulp buluyordu ,yaptığım yemeklere ''yanlış biliyorsun annem olsa ablam olsa böyle yapmaz ''derdi.. bende bi gün patladım en sonunda dedim madem bu kadar eksi yönüm var neden hala benle birliktesin? sen çok kaşındın sana dava açıcam hakimede şu deiklerini söylüycem dedim.. bu evliliği sen bitiriyorsun ben değil dedim.. boşanalım madem sende kendine 4*4lük bi kadın bul ve evlen seni yolundan alı koymayayım dedim..sana muhtaç değilim ,tek celsede boşanırız zeni üzmem nafakada almam ,paran pulun malın mülkün senin olsun dedim..devlet bana bakar dedim çalışana kadar.(ailemin arkamda olmadığını biliyor ,boşansam ailem bana sahip çıkmaz yani) .kendini bu yüzden sorumlu hissetme dedim.. o zaman izmirdeki kadın sığınma evlerinin tlf no olsun ,yerlerini vs öğrendim tedbir amaçlı.. bi yandan da kpssye hazırlanıyordum ben.. ben sen istiyosun diye değişemem dedim ..ben ancak kendim istersem değişmek o zaman olur dedim.. ..haa bu tek değil patlamam tabiki başka şeyler oldu..tüp bebek yaptırcaz beyfendi erteliyor ,istemiyor , işini ,arkadaşını,akrabalarını bahane ediyor gelmiyor sonuçta spremsizde hiç bişey olmuyor! dedimki ben çocuk istiyorum yaş ilerledikçe yumurta rezervim azalıyor her geçen gün sen neyin nazındasın anlamıyorum..madem sen evlat istemiyorsun al sana bir neden daha boşanmak için dedim.. o da ben bunları söyleyince afalladı..sonra kendine çeki düzen verdi..nasıl olduysa ben doğal yolla tek atımlık diyebilirim buna,hamile kaldım.. ama buseferde eşim iş kazası geçirdi ayağını kırdı 3ay raporluydu ve hamileliğimide burnumdan getirdi maalesef6.aydan beri düzeldi yeni yeni.. kızımı artık yok saymıyor,onun varlığına seviniyor diyeyim.. ki ben 7 yıllık evliyim.....
uzun lafın kısası ..bu erkeklere bi haller oluyor ara sıra .. eğer sen içinden geliyorsa yaptır o dediklerini.. kendin için yaptır ama eşin istiyor diye yaptırma.. çünkü bu eğer onun bahanesi ise o zamanda başka bi kulp takacak yine seni üzecek..
ama sanırım sen diyorsunki bu evlilikte benden yana çaba olacak herşeyi yapayımki sonradan şunuda yapsaydım belki düzelirdi vs gibi aklında kalacakta bişey olsun istemiyorsun belkide eşinin bahanesi olsun istemiyorsun.. yani bu evlilikte ben herşeyi yaptım demek için sen bunca şeye katlanıyorsun anladığım kadarıyla..hakkında hayırlısı olsun.. insallah eşinin aklı başına gelir ve seni daha fazla üzmez.
tşk ederim hoşbuldumaminn insallah vaktinde gelsin kızçem aç kalmak değilde ana ve ara öğünleri 4 saate kadar genişletebildim ona çok sevinçliyim :) bide önceden nefes alıp verirken sanki koşmuşçasınaydım şimdi iyi oldum normal nefes alıp verebiliyorum.. kilom belki aynı ama dediğim gibi yemek öğünlerinin arasını açmak bana iyi geldi..hee tabi bide az yıyıncede ınsan doyuyormus meğer
sağol kaptancım :) aklıma geldide kuru kayısıdan hoşaf yapayım ben yaww ..o iyi gelir gibime geliyor
oyyy masallahhhh suphanallah kızçeneebenim kızçemde doğunca böyle dadlı olcakmıki yaa
çok teşekkür ederim hmcımm
Şirkette suan bir durum ok açıkcası Almanyadan misafirler var bir kaç gündür o nedenle durgun bende sütelemiyorum
Bakalım zaman gösterecekk
Sen nasılsın sağlıklı yaşama devammı ?
Anladım Zeynepcim hayırlısı olsun ..
Sağlık ? O neymişYok şekerim valla herşeyi koyuverdim gitti ..
Teşekkür ederim. Evet bir ay oldu başlayalı, sistem yaklaşık 1800 kalori yavaş kilo vermeyi hedefliyor diyetisyene gidiyorum ama bundan sonra biraz çıkarmalar yapıcam :)
Eylüle kadar 80 kiloyu hedefliyorum
tekrar hoşbuldumm canımm
kimse tavsiye etmedi,sadece geçen yıl verdiğim kiloları geri aldım maalesef,tek başınada diyet yapamıyorum,takımlara bakıyodum geçen bura çok sıcak ve samimi geldiği için katıldım, doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?