Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa yeminlenn bende aynısını düşündüm biliyormusun. ?

Yani sabah için değilde dedim ki kendi kendime öğlen güzel yiyim tabi abartmadan akşamı hafif yapım nasıl olur dedim

Ben de şimcik düşündüm bakınn

Ben beğendim menünü canım, sen bu işi başarıcaksınn

tanıyorum vallahi, aynı bensin çünkü :) kendimi görüyorum sende...

müshil hapı mııı=))) kız çok cır cır olmiyim onunla daaaa...gerçi çok rahatsız hissediyorum kendimi bilemiyorum..onu reçetesizalabiliyor muyum kiiii;? bi de hemen mi etki ediyor nasıl bişey kiii
akşam içip yatarsan sabaha çıkarsın canım

canım bi de antibiyotik falan içiorum bi yan etkisi olur mu kiiii
yok olmaz

Merhaba, evet sözkonusu kişi benim :) Hoşbuldum, bana yeni bir enerji verdiniz teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olucam.
Ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım?

evet canım bildirim yapacaksın

luci maşallah gene çok iyisin gamze benimde canım tatlı istemişti ark doğum günü idi 1 parmak kalınlığında yaş pasta yedim

Çokk mantıklııı, özellikle 1 leblebi bile yok cümlesi çok etkileyici, etkilendim.. vallahi motive oldum. Kızzz afferrim luci yaaaaa, inan bu iyi geldi.. Zeynepimmmmm, duyduk zilin sesini

Sorma kaptanım yaaaa

Çokk mantıklııı, özellikle 1 leblebi bile yok cümlesi çok etkileyici, etkilendim.. vallahi motive oldum. Kızzz afferrim luci yaaaaa, inan bu iyi geldi.. Zeynepimmmmm, duyduk zilin sesini

vallahi kuzum zaten öğleyin bu kadar yiyince akşama hiç bir şey yemek istemiyorsun...bir de malum leptin hormonu davası var biliyorsun, ben inanıyorum belki de inancımdan veriyorum kiloyu :) annem bir kaç gündür görmüyordu bugün şok oldu görmeyeli ne kadar incelmişsin benim kadar olmuşsun dedi kadıncağız :) ben memnunum, inşallah da böyle devam eder...hem de göz dönmesi olmuyor her istediğini öğleyin yiyince.... sevindim tatlım yaaa, motive ol tabi ki....

luci maşallah gene çok iyisin gamze benimde canım tatlı istemişti ark doğum günü idi 1 parmak kalınlığında yaş pasta yedim

teşekkür ederim canııım, sana da afiyet olsun 1 dilimcikten ne olacak yahu :) ama akşama azıcık dikkat ile dengele istersen

Menüm

Sabah: Çeyrek simit
1 kk peynir

Ara: 4 kuru kayısı

Öğle: 1 elma 1 portakal
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi ile meyve salatası yaptım

Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi

Akşam: 2 dilim kızarmış (kupkuru) kepek ekmeğine krem peynir sürdüm
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biberle yedim

Spor: 65 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak

.

afiyet olsun kuzum her şey gayet dengeli, sporun,suyun çok güzellll...maşallah sana

Tatlım akşam spor yapmayı da düşünüyorum inşaallah soğol bebişim

yapalım canım ben 5 de koşu bandının tepesine çıkıp koşacağım... 18.30 gibi eşim de gelince sokakta 1,5-2 saat yüksek tempo yürüyeceğiz inşallah...

Ohhhhh süperrrrrrrrrrrrr

ben kaçtım tatlım gidip çıkayım şu bandın tepesine dayanamayacağım kıprış kıprış içim bugün, yediklerimden aldığım enerjiden sanırım az ter atayım...öptüm kızlaaar, yaın görüşmek üzere :)

tamam canım, görüşmek üzere

ben akşamları fırsat bulamıyorum koşu bandına çkıkmak için çocuklardan öğleyin tempolu olarak 1 saat 15 dk yürüdüm akşamda balık ızgara ve salata olacak bakalım belki dün yaptığım gibi 2-3 durak önce iner eve yürürüm gene

kaptancim, senin iyot ve tiroid sorunu cozulurse kilo vermen de hizlanacaktir.

Ben de şimcik düşündüm bakınn

Ben beğendim menünü canım, sen bu işi başarıcaksınn

bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum

öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum

O sıkıntı olur mu sizce ??

Kızlar bugün dünkü pizzaları telafi ettiğimi düşünüyorumm ne dersiniz ???

Sabah

1 Elma

Öğlen
1 kepçe yogurt ile ıspanak
1 kepçe çorba
çok az salata
1 dilim kepek ekmek (yemek için yemedim kızlar ekmek hiç tüketmicemi düşünüdğüm için yedim )

Ara Öğün
1 elma

Akşam
1 kepçe çorba
1/2 kase yogurt
Salata

Su :1.5 lt +devam + 3 bardak bitki çayı
Spor : 40dk sabah + 30 dk akşam olmak üzere toplam 70 dk yürüyüş

Son düzenleme:
bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum

öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum

O sıkıntı olur mu sizce ??

canım akşam eve yürüyerek mi dönüyorsun peki? bir de sabahta yürüyerek gidiyorsun işe değil mi? saatler alınınca akşam eşinle falan çıkabilir misin yürüyüşe?

ben bugün abarttım biraz kabul ediyorum sabah 5 km az önce 3,5 km akşama da 6 km yürüyüp abartının doruklarına çıkacam bugün...toplamda 14,5 km her gün yürümek çok zor ama ben bugün tatlıyı kaçırdım diye sanırım enerjim fazla, atmak istedim sadece... bugünkü rakamlarımı baz alma sen ...

ah aslında 30 dk.cık bile olsa yüksek tempoda bi koşabilsen koşu bandında, ter atarsın rahatlarsın... yaz da geliyor ben az önce normalde attığımın 3 misli ter attım, sağlık için en azından, zayıflamak için olmasa bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…