- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.801
yaaa yeminlenn bende aynısını düşündüm biliyormusun. ?
Yani sabah için değilde dedim ki kendi kendime öğlen güzel yiyim tabi abartmadan akşamı hafif yapım nasıl olur dedim
Bugünkü menüm
Sabah: 1 bardak light süt, 1 yumurta ve 3 kaşık çavdar unuyla yapılmış 3.5 krebin 1.5 u :))) ( 2 tanesini eşime yedirdim)
2 küçük parça peynir, yeşillik, 9 lu çay
Ara: 1 elma, bir tane prebiyotik yoğurt
Öğle: 3/4 kase ezogelin çorbası, 70-80 gram kadar ciğer sote, 150 gram yoğurt, yeşillik
Ara: orta dilim ananas, 1 dilim ekmek küçük bir parça peynir, 1 domates
Akşam: 4 kaşık lahana yemeği, 100 gram kadar tavuk, bol salata, küçük kase yoğurt
Öğle ve akşam yemeklerinden ekmeği çıkarttım, arada 1 dilim koydum.
Marketten karabuğday aldım, yarın Şeyda Coşkun'un tarifini yapıcam, sabah kahvaltısında :)
Sabah 35 dakika yürüdüm, öğlen çıkınca da 40 dakika yürüdüm. Akşam ufaklık uyuyunca eşimi ikna edebilirsem yine çıkarız belki
Bu saate kadar 2 litre su içtim.
tanıyorum vallahi, aynı bensin çünkü :) kendimi görüyorum sende...
akşam içip yatarsan sabaha çıkarsın canımmüshil hapı mııı=))) kız çok cır cır olmiyim onunla daaaa...gerçi çok rahatsız hissediyorum kendimi bilemiyorum..onu reçetesizalabiliyor muyum kiiii;? bi de hemen mi etki ediyor nasıl bişey kiii
yok olmazcanım bi de antibiyotik falan içiorum bi yan etkisi olur mu kiiii
Merhaba, evet sözkonusu kişi benim :) Hoşbuldum, bana yeni bir enerji verdiniz teşekkür ederim. Elimden geldiğince aktif olucam.
Ben bu hafta kilo bildirimi yapacak mıyım?
zeynebim kesinlikle şahane oluyor... akşama kadar zaten mide boşalıyor yürüyüş de yapıyorsun...ama en önemli kural akşam yemeğinden sonra ne olursa olsun 1 adet leblebi bile yenmeyecek :) ben 3 gündür bu şekilde oldukça rahatlattım kendimi... hem de aklın hiçbir şey de kalmıyor...
akşam içip yatarsan sabaha çıkarsın canım
yok olmaz
evet canım bildirim yapacaksın
luci maşallah gene çok iyisin gamze benimde canım tatlı istemişti ark doğum günü idi 1 parmak kalınlığında yaş pasta yedim
Çokk mantıklııı, özellikle 1 leblebi bile yok cümlesi çok etkileyici, etkilendim.. vallahi motive oldum. Kızzz afferrim luci yaaaaa, inan bu iyi geldi.. Zeynepimmmmm, duyduk zilin sesini
luci maşallah gene çok iyisin gamze benimde canım tatlı istemişti ark doğum günü idi 1 parmak kalınlığında yaş pasta yedim
Menüm
Sabah: Çeyrek simit
1 kk peynir
Ara: 4 kuru kayısı
Öğle: 1 elma 1 portakal
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi ile meyve salatası yaptım
Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi
Akşam: 2 dilim kızarmış (kupkuru) kepek ekmeğine krem peynir sürdüm
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biberle yedim
Spor: 65 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
afiyet olsun kuzum her şey gayet dengeli, sporun,suyun çok güzellll...maşallah sana
Tatlım akşam spor yapmayı da düşünüyorum inşaallahsoğol bebişim
yapalım canım ben 5 de koşu bandının tepesine çıkıp koşacağım... 18.30 gibi eşim de gelince sokakta 1,5-2 saat yüksek tempo yürüyeceğiz inşallah...
Ohhhhh süperrrrrrrrrrrrr
ben kaçtım tatlım gidip çıkayım şu bandın tepesine dayanamayacağım kıprış kıprış içim bugün, yediklerimden aldığım enerjiden sanırım az ter atayım...öptüm kızlaaar, yaın görüşmek üzere :)
ben akşamları fırsat bulamıyorum koşu bandına çkıkmak için çocuklardan öğleyin tempolu olarak 1 saat 15 dk yürüdüm akşamda balık ızgara ve salata olacak bakalım belki dün yaptığım gibi 2-3 durak önce iner eve yürürüm gene
zeynebim kesinlikle şahane oluyor... akşama kadar zaten mide boşalıyor yürüyüş de yapıyorsun...ama en önemli kural akşam yemeğinden sonra ne olursa olsun 1 adet leblebi bile yenmeyecek :) ben 3 gündür bu şekilde oldukça rahatlattım kendimi... hem de aklın hiçbir şey de kalmıyor...
Ben de şimcik düşündüm bakınn
Ben beğendim menünü canım, sen bu işi başarıcaksınn
Çokk mantıklııı, özellikle 1 leblebi bile yok cümlesi çok etkileyici, etkilendim.. vallahi motive oldum. Kızzz afferrim luci yaaaaa, inan bu iyi geldi.. Zeynepimmmmm, duyduk zilin sesini
bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum
öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum
O sıkıntı olur mu sizce ??
ben akşamları fırsat bulamıyorum koşu bandına çkıkmak için çocuklardan öğleyin tempolu olarak 1 saat 15 dk yürüdüm akşamda balık ızgara ve salata olacak bakalım belki dün yaptığım gibi 2-3 durak önce iner eve yürürüm gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?