- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.821
canım akşam eve yürüyerek mi dönüyorsun peki? bir de sabahta yürüyerek gidiyorsun işe değil mi? saatler alınınca akşam eşinle falan çıkabilir misin yürüyüşe?
ben bugün abarttım biraz kabul ediyorum sabah 5 km az önce 3,5 km akşama da 6 km yürüyüp abartının doruklarına çıkacam bugün...toplamda 14,5 km her gün yürümek çok zor ama ben bugün tatlıyı kaçırdım diye sanırım enerjim fazla, atmak istedim sadece... bugünkü rakamlarımı baz alma sen ...
Canım sabah evden işe 40 dk yürüyorum akşam hava nedeniyle belirli yere kadar servisle gidiyorum o indiğim yerdende 30 dk eve yürüyorum
Yaz saatine geçince eve girdikten sonra yürüyebilir miyim bilmiyorum
İnşallah gerek kalmazda
Çünkü eve gidip eşime yemek hazılıyorum eşim yiyor derken saat 9 buçuğu buluyor.
haklısın o zaman... ama zaten 40+30 dakika, hele ki fazlan yok; bence her gün olduğu için de gayet iyi ve yeterli
Bence bu yürümelerin de gayet iyi canım. Yaz gelince akşamları da çıkabilirsiniz belki eşinle.Canım sabah evden işe 40 dk yürüyorum akşam hava nedeniyle belirli yere kadar servisle gidiyorum o indiğim yerdende 30 dk eve yürüyorum
Yaz saatine geçince eve girdikten sonra yürüyebilir miyim bilmiyorum
İnşallah gerek kalmazda
Çünkü eve gidip eşime yemek hazılıyorum eşim yiyor derken saat 9 buçuğu buluyor.
aynen canım hergün
Nisan ayının hava durumuna baktım İstanbul için yağmurlu günler varmış.
O günler yürüyemem ama eğer bu sekilde yürümeye devam edersem kilo kaybı olmasada güzel bir şekilde vucudum sekillenir
Benimde istediğim bu zaten ama umarım kilodada değişiklik olur.
Zira dün yediğim o pizzaların verdiği rahatsızlıktan sonra yemek konusunda inanılmaz katıyım artık
Bence bu yürümelerin de gayet iyi canım. Yaz gelince akşamları da çıkabilirsiniz belki eşinle.
sıkma canını çıktı gitti bile o pizzalar... daha ne pizzalar yiyeceğiz..geçmişi unut bence, böylesi daha keyifli.. :) vücut kesinlikle şekilleniyor ve çok garip ki benim önce kalçamı, ve omuzlarımı inceltti bu yürüyüşler şimdi de bel çevremi inceltiyor, şaka gibi, beden biliyor da, sıraya koymuş sanki :)
benimde bilsin kalça ve basenden baslasın
Benim bel ve omuz oldukça ince
Kızlar bugün dünkü pizzaları telafi ettiğimi düşünüyorumm ne dersiniz ???
Sabah
1 Elma
Öğlen
1 kepçe yogurt ile ıspanak
1 kepçe çorba
çok az salata
1 dilim kepek ekmek (yemek için yemedim kızlar ekmek hiç tüketmicemi düşünüdğüm için yedim )
Ara Öğün
1 elma
Akşam
1 kepçe çorba
1/2 kase yogurt
Salata
Su :1.5 lt +devam + 3 bardak bitki çayı
Spor : 40dk sabah + 30 dk akşam olmak üzere toplam 70 dk yürüyüş
canım akşam eve yürüyerek mi dönüyorsun peki? bir de sabahta yürüyerek gidiyorsun işe değil mi? saatler alınınca akşam eşinle falan çıkabilir misin yürüyüşe?
ben bugün abarttım biraz kabul ediyorum sabah 5 km az önce 3,5 km akşama da 6 km yürüyüp abartının doruklarına çıkacam bugün...toplamda 14,5 km her gün yürümek çok zor ama ben bugün tatlıyı kaçırdım diye sanırım enerjim fazla, atmak istedim sadece... bugünkü rakamlarımı baz alma sen ...
ben şimdide akşam yürüyüşüm için kaçıyorum kızlaar, hepinize keyifli bir akşam dilerim, yarın görüşmek üzere
Bence de gitmiş balımm, ohh mis gibi hafiflemişsindirr
b****nu çıkarmışsın resmenn
iyi yürüyüşler balımm
Zeynepppppppppppppppp nassısınn gülümmm
Cok sukur balimm sen nasilsinn
azimlisin tebrik ederim,Allah yardımcın olsun ben yıllardır o kiloları göremedim evlndiğim zaman 57 kiloydum nerdeyse göremedim 10 yıldır o kiloyu
Dünkü menüm Sabah bir pohaça
Öğlen bir gofret 5 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek
Akşam bir kase yayla çorbası 2 dilim ekmek zeytinyağlı fasülye
Gece 3 tane süt burger:)
İçtim ve o gün akşam yemedim gece yemedim tok hissettim ishalde oldum.oyüzden işe yarar bencede tadı kötü
Geçim sıkıntımız yok ailelerle sorunumuz yok Aslında sorun yok hamilelikte uzaklaştık ve öylede dewam etti.bazen hiç bişiy yok bazen hiç anlaşamıyoruz benden kaynaklandığını düşünmüyorum belki biraz fazla ilgi sewiyorum
kızlar merhabaaa. ne çok yazışmışsınız maşallah, alıntılayamadım ama okuduğum kadarıyla:
zeynebim yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, nice nice güzel seneler geçirin inşallah eşinle, Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım
hazoscum geçmiş olsun canım... bekunisi sormuşsun sanırım reçetesiz 3 tl ye satılıyor..yine sormak istediğin olursa eczacına danış canım, ben geçen kullandım, 1 kere wc ye çıkmanı sağlıyor ama sağlam sağlıyor, o kadar söyleyeyim tüm içini boşaltıyor, sonra yine eski haline dönüyorsun
aramıza yeni arkadaşımız katılmış sanırım gülanne, hoşgeldin canım... başlamak en büyük karar, tebrik ederim seni :) gidecek bu kilolar emin ol...
bugün biraz yoğunum, menümü de girmişken paylaşayım:
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:30
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 12:00
1 adet lahmacun - bol yeşillik ile
1/4 porsiyon tahinli pide
1 bardak ayran
çilekli pasta 1 dilim (uzun zamandır istediğim için tarafıma özel hazırlandı yemeden duramadım ev yapımı-kremasız ama muhallebili gibi)
akşam: 16:30
1 kase lahana çorba
su:3 litre
spor: sabah açık havada tempolu 90 dk (5 km yürüyüş)
akşam açık havada tempolu 90 dk ( 6 km yürüyüş)
(hatta akşam ki yürüyüşe çıkmadan önce 17:00 gibi koşu bandında 30 dakika 8'de koşu yapmayı planlıyorum, şimdilik plan halinde bakalım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?