Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sabah evden işe 40 dk yürüyorum akşam hava nedeniyle belirli yere kadar servisle gidiyorum o indiğim yerdende 30 dk eve yürüyorum

Yaz saatine geçince eve girdikten sonra yürüyebilir miyim bilmiyorum

İnşallah gerek kalmazda

Çünkü eve gidip eşime yemek hazılıyorum eşim yiyor derken saat 9 buçuğu buluyor.

haklısın o zaman... ama zaten 40+30 dakika, hele ki fazlan yok; bence her gün olduğu için de gayet iyi ve yeterli

haklısın o zaman... ama zaten 40+30 dakika, hele ki fazlan yok; bence her gün olduğu için de gayet iyi ve yeterli

aynen canım hergün

Nisan ayının hava durumuna baktım İstanbul için yağmurlu günler varmış.

O günler yürüyemem ama eğer bu sekilde yürümeye devam edersem kilo kaybı olmasada güzel bir şekilde vucudum sekillenir

Benimde istediğim bu zaten ama umarım kilodada değişiklik olur.

Zira dün yediğim o pizzaların verdiği rahatsızlıktan sonra yemek konusunda inanılmaz katıyım artık

Bence bu yürümelerin de gayet iyi canım. Yaz gelince akşamları da çıkabilirsiniz belki eşinle.

sıkma canını çıktı gitti bile o pizzalar... daha ne pizzalar yiyeceğiz..geçmişi unut bence, böylesi daha keyifli.. :) vücut kesinlikle şekilleniyor ve çok garip ki benim önce kalçamı, ve omuzlarımı inceltti bu yürüyüşler şimdi de bel çevremi inceltiyor, şaka gibi, beden biliyor da, sıraya koymuş sanki :)

Bence bu yürümelerin de gayet iyi canım. Yaz gelince akşamları da çıkabilirsiniz belki eşinle.

kesinlikle canım

Birde eşimi kandırıp her hafta sinemaya götürüm ordanda eve yürürüz (1.5) ohh miss

Bizdeki sıkıntı su aslında işten cıktıktan sonrada gidebiliriz ama eşim takım elbise giyiyor kıyamıyorum o halde yürümesine

benimde bilsin kalça ve basenden baslasın

Benim bel ve omuz oldukça ince

ben şimdide akşam yürüyüşüm için kaçıyorum kızlaar, hepinize keyifli bir akşam dilerim, yarın görüşmek üzere

Bence de gitmiş balımm, ohh mis gibi hafiflemişsindirr

b****nu çıkarmışsın resmenn

ben şimdide akşam yürüyüşüm için kaçıyorum kızlaar, hepinize keyifli bir akşam dilerim, yarın görüşmek üzere

iyi yürüyüşler balımm

ebbisss'im bursalim simdi bizim haziran'da bir konferans var, bursa uludag universitesi'nin gorukle yerleskesinde. otel olarak da holiday inn bursa'yi ayarlamislar, gecelik 160 TL imis. simdi otel ile gorukle yerleskesi ne kadar yakin? ya da ben okula yakin baska bi otel bulabilir miyim? ogretmen evi falan mesela ne tarafa dusuyor?

Dünkü menüm Sabah bir pohaça
Öğlen bir gofret 5 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek
Akşam bir kase yayla çorbası 2 dilim ekmek zeytinyağlı fasülye
Gece 3 tane süt burger:)

yaa şu süt burger dediğin etinin çokardığı di mii....ben bi kere a 101 de görüp almıştım çok beğendim..sonrada hiç bir yerde bulamadımmm

hamilelikte insanın psikolojisi ciddi bozuluyor yaaaa.sonrasında da toparlamak zor oluyor. ama bence aşabilirsin eşine az zaman ayırıyorolabilir misin? yani sadece anne değiliz. aynı zaman da da eşiz unutmamamk lazım=))))ama su konuda katılıyorum sana kesnlikle asırı ilgi seviyoruz=)))

teşekkürler lucii=))) kayısıyı yiyim de olmadı alıcam o ilaçtan...bu arada menün pastaya rağmen iyii..akşamla kurtarmışsın..ama kahvaltı da biraz bişeyler yesen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…