Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa ben su yemekten sonra bişey yeme isteğimi engelleyemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

menü güzelll=) kupkuru ya güldüm yaaaaaaa=)))))))))))))

bence gayet telafi etmişsin canım

menüm
sabah
1 bucuk dilim ekmek (light tost ekmeği)
2 ince dilim hellim peyniri
4 zeytin
az yağdaomlet

öğle
3/4 simit

akşam
3 yk pilav
4 yk tavuk(didiklenmiş)
yarım kase sehriyeli tavuk çorbası
salata

ara 5-6 tane kuru kayısı yiyeceğim..

2 turk kahvesi 5 çay(şekersiz)

b****nu çıkarmışsın resmenn

iyi yürüyüşler balımm

ohhh çıkardım vallahi ama süpper hissediyorum maşallah...eşimden çekinmesem kalkar 3-5 mil leslie bile yaparım da, bugünkü sporumu duyunca aklı çıktı :) o sebeple şansımı zorlamayayım zaten yeter artık verdiğin kilo diye başımın etini yiyor... bu spor da böyle bir şey yaaa, insan yaptıkça yapası geliyor...

teşekkürler lucii=))) kayısıyı yiyim de olmadı alıcam o ilaçtan...bu arada menün pastaya rağmen iyii..akşamla kurtarmışsın..ama kahvaltı da biraz bişeyler yesen daha iyi olur

saol canım, evet bu ara bu şekilde beslenerek metomu şaşırtıyorum 1-2 hafta böyle gideyim sonra sabaha ekleme yapacağım tatlım...bu arada durumun değişmezse bizim süpper bi tarifimiz vardı daha önce paylaşmıştım tekrar senin için paylaşayım: 2 kaşık yulaf ezmesini az süt ile kaynat, içine kuru incir, kayısı da koyabilirsin, az ceviz ve tarçın...hem acayip lezzetli ve doyurucu oluyor hem de bağırsakları çok iyi çalıştırıyor pişmiş yulaf... ya da içine elma rendeleyip tarçınla da yiyebilirsin, aşure gibi oluyor, tatlı ihtiyacını da karşılıyor...bu da aklında olsun tatlım...

yaa ben yulaf sevmiyorum yutamıyorum ama belki pişince o kuruluğu gidiyordur bi deniyim..ama yulaf almam lazım

Spor yarisina katilmak isteyenlere duyurulur:

Cuma basliyoruz, gelecek Cuma birinciyi sececegiz. Gunluk olarak yaptiginiz sporlarin suresini buraya yazin. bi de bana ozelden atin ki gozumden kacmasin ve tabii kimler katiliyor yarisa anlamis olayim.

Ben tablo olusturur, gunluk duzenlemeye calisirim. Bakalim ne kadar faydali olacak...

ebbisss var ya cok sanslisin, tam bugun isler bitti rahatladim derken bir email ile acil bir is cikti, 5 sayfalik bir yazi hazirlamam gerekiyor. eve gitmeden camasir yikamam ve temizlik yapmam gerekiyor. yarin aksam bavulumu vs hazirlayip erkenden uyumam lazim cunku cuma cok erken kalkip ucaga yetismem gerekiyor.

bu hafta gecemicem seni icin rahat olsun, yarin bol bol ye, hic spor yapma

Arkadaşlaaaaar °·° , bilgisayarla evdekilerin işi telden yazıyorum. Geçmişi okuyup alıntılar yapcam bir saat falan içinde bilgisayar elime geçer Bugün resim atölyesindeki iki arkadaşım sen zayıfladın mı dedi çok mutlu oldum. Demek ki başkalarının gözle görürebileceği hale geldi. Bu sabah 6km yürüyüş yaptım. Devam da edeceğim. Belki spor yarışına da katılmayı düşünüyorum.

Bugünkü menüm,

Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmeği , 2yk çilekli yoğurt (bimden aldım tavsiye ederim bendeki orman meyveli) 10fındık ve 1muz
Öğlen 1 kutu süt (200ml) Form çikolatalı biskuvi (bir pakette 220 kalori) 2kuru kayısı (dışarda olduğumdan böyle tuhaf geçti)
Ara 2ceviz 1dilim ananas
Akşam 2yk bulgur pilavı,2 köfte,2yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 6km yürüyüş

Bu hafta tam motiveyim arkadaşlar. Birazcık tatlı ağırlıklı oldu farkındayım oldukça fazla tatlı yeme isteğim var ve en sağlıklı şekilde yoğurtla kuru meyveyle fındıkla atlatmaya çalıştım.

canim var ya bir zaman gelecek "ay sen zayiflamissin" diyenlerden gina gelecek. menun de bence guzel. enerji depolamissin karbonhidratlarla, yarin spor icin cok enerjin olur :)

spor yarisina da bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…