- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.841
offffff bana yardım edinn, acayip tatlı isteğim kabardı anlamadım gitiii :26::26::26::26::26:
.
zeynebim kesinlikle şahane oluyor... akşama kadar zaten mide boşalıyor yürüyüş de yapıyorsun...ama en önemli kural akşam yemeğinden sonra ne olursa olsun 1 adet leblebi bile yenmeyecek :) ben 3 gündür bu şekilde oldukça rahatlattım kendimi... hem de aklın hiçbir şey de kalmıyor...
menü güzelll=) kupkuru ya güldüm yaaaaaaa=)))))))))))))Menüm
Sabah: Çeyrek simit
1 kk peynir
Ara: 4 kuru kayısı
Öğle: 1 elma 1 portakal
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi ile meyve salatası yaptım
Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi
Akşam: 2 dilim kızarmış (kupkuru) kepek ekmeğine krem peynir sürdüm
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biberle yedim
Spor: 65 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
Kızlar bugün dünkü pizzaları telafi ettiğimi düşünüyorumm ne dersiniz ???
Sabah
1 Elma
Öğlen
1 kepçe yogurt ile ıspanak
1 kepçe çorba
çok az salata
1 dilim kepek ekmek (yemek için yemedim kızlar ekmek hiç tüketmicemi düşünüdğüm için yedim )
Ara Öğün
1 elma
Akşam
1 kepçe çorba
1/2 kase yogurt
Salata
Su :1.5 lt +devam + 3 bardak bitki çayı
Spor : 40dk sabah + 30 dk akşam olmak üzere toplam 70 dk yürüyüş
ayyyy iyiym canımm, kocam geldi işten, ona yemek hazırlayacam.. gazam mübarek olsunn
bence gayet telafi etmişsin canım
daha da omltet yemem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((
b****nu çıkarmışsın resmenn
iyi yürüyüşler balımm
teşekkürler lucii=))) kayısıyı yiyim de olmadı alıcam o ilaçtan...bu arada menün pastaya rağmen iyii..akşamla kurtarmışsın..ama kahvaltı da biraz bişeyler yesen daha iyi olur
Hadi bakalimm kolay gelsinn
Yavrum bi omlet o kadar kalori yapmaz neyli yaptığına bgli değişir sa
saol canım, evet bu ara bu şekilde beslenerek metomu şaşırtıyorum 1-2 hafta böyle gideyim sonra sabaha ekleme yapacağım tatlım...bu arada durumun değişmezse bizim süpper bi tarifimiz vardı daha önce paylaşmıştım tekrar senin için paylaşayım: 2 kaşık yulaf ezmesini az süt ile kaynat, içine kuru incir, kayısı da koyabilirsin, az ceviz ve tarçın...hem acayip lezzetli ve doyurucu oluyor hem de bağırsakları çok iyi çalıştırıyor pişmiş yulaf... ya da içine elma rendeleyip tarçınla da yiyebilirsin, aşure gibi oluyor, tatlı ihtiyacını da karşılıyor...bu da aklında olsun tatlım...
ben de bugun cok sukur birkac isi bitirdim. ebbiss cim bugun rekorlarini ekarte edicem haberin olaaaaaaa
Arkadaşlaaaaar °·° , bilgisayarla evdekilerin işi telden yazıyorum. Geçmişi okuyup alıntılar yapcam bir saat falan içinde bilgisayar elime geçerBugün resim atölyesindeki iki arkadaşım sen zayıfladın mı dedi çok mutlu oldum. Demek ki başkalarının gözle görürebileceği hale geldi. Bu sabah 6km yürüyüş yaptım. Devam da edeceğim. Belki spor yarışına da katılmayı düşünüyorum.
Bugünkü menüm,
Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmeği , 2yk çilekli yoğurt (bimden aldım tavsiye ederim bendeki orman meyveli) 10fındık ve 1muz
Öğlen 1 kutu süt (200ml) Form çikolatalı biskuvi (bir pakette 220 kalori) 2kuru kayısı (dışarda olduğumdan böyle tuhaf geçti)
Ara 2ceviz 1dilim ananas
Akşam 2yk bulgur pilavı,2 köfte,2yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 6km yürüyüş
Bu hafta tam motiveyim arkadaşlar. Birazcık tatlı ağırlıklı oldu farkındayım oldukça fazla tatlı yeme isteğim var ve en sağlıklı şekilde yoğurtla kuru meyveyle fındıkla atlatmaya çalıştım.
biz bi günlük değil sürekli rekortmeniz sekerimbiguncuk gec bişi olmaz sende tat 1.liği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?