- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.881
16 kilometrecik yurudum de geldimozlemisim yurumeyi. tutu masallah bana. ebbiss gectim seni
8 30 1 haş yumurta 1 dlm otlu peynir maydonoz domates yeşil çay 1 tatlı kaşığı pekmez yeşil çay
12 30 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
13 30 orman meyveli activia
15 00 1 dilim tarçınlı ananas
19 00 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
21 00 1 bardak süt
su 3 lt
spor 11.3 km
Eki Görüntüle 1039247
Kızlar bugün dünkü pizzaları telafi ettiğimi düşünüyorumm ne dersiniz ???
Sabah
1 Elma
Öğlen
1 kepçe yogurt ile ıspanak
1 kepçe çorba
çok az salata
1 dilim kepek ekmek (yemek için yemedim kızlar ekmek hiç tüketmicemi düşünüdğüm için yedim )
Ara Öğün
1 elma
Akşam
1 kepçe çorba
1/2 kase yogurt
Salata
Su :1.5 lt +devam + 3 bardak bitki çayı
Spor : 40dk sabah + 30 dk akşam olmak üzere toplam 70 dk yürüyüş
Harbiden maşallah canım tebrikler . Devam böyle16 km
Menüm
Sabah: Çeyrek simit
1 kk peynir
Ara: 4 kuru kayısı
Öğle: 1 elma 1 portakal
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi ile meyve salatası yaptım
Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi
Akşam: 2 dilim kızarmış (kupkuru) kepek ekmeğine krem peynir sürdüm
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biberle yedim
Spor: 65 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
ben akşamları fırsat bulamıyorum koşu bandına çkıkmak için çocuklardan öğleyin tempolu olarak 1 saat 15 dk yürüdüm akşamda balık ızgara ve salata olacak bakalım belki dün yaptığım gibi 2-3 durak önce iner eve yürürüm gene
zeycim menün güzel akşam yemeğinin hafif olmasını beğendim, yürüyüşünde öyle. pizzaları büyük oranda telafi etmişsindir.
kızlar merhabaaa. ne çok yazışmışsınız maşallah, alıntılayamadım ama okuduğum kadarıyla:
zeynebim yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, nice nice güzel seneler geçirin inşallah eşinle, Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım
hazoscum geçmiş olsun canım... bekunisi sormuşsun sanırım reçetesiz 3 tl ye satılıyor..yine sormak istediğin olursa eczacına danış canım, ben geçen kullandım, 1 kere wc ye çıkmanı sağlıyor ama sağlam sağlıyor, o kadar söyleyeyim tüm içini boşaltıyor, sonra yine eski haline dönüyorsun
aramıza yeni arkadaşımız katılmış sanırım gülanne, hoşgeldin canım... başlamak en büyük karar, tebrik ederim seni :) gidecek bu kilolar emin ol...
bugün biraz yoğunum, menümü de girmişken paylaşayım:
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:30
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 12:00
1 adet lahmacun - bol yeşillik ile
1/4 porsiyon tahinli pide
1 bardak ayran
çilekli pasta 1 dilim (uzun zamandır istediğim için tarafıma özel hazırlandı yemeden duramadım ev yapımı-kremasız ama muhallebili gibi)
akşam: 16:30
1 kase lahana çorba
su:3 litre
spor: sabah açık havada tempolu 90 dk (5 km yürüyüş)
akşam açık havada tempolu 90 dk ( 6 km yürüyüş)
(hatta akşam ki yürüyüşe çıkmadan önce 17:00 gibi koşu bandında 30 dakika 8'de koşu yapmayı planlıyorum, şimdilik plan halinde bakalım)
Merhaba luci :) uzun zamandır karşılaşamıyoruz bugün yine bolca yürümüşsün ne güzeleğer yürüyüşler böyle olmasa öğlen yediklerini biraz eleştircektim. Lahmacun zaten karatay da söylüyor sağlıksız değil. Tahinli pideyle pasta da yürüyüşle ve akşam yemeğinin hafif olmasıyla erimiştir umarım canım .Medem pastayı çok canım istedi. Anlıyorum aslında seni benim de oluyo öyle bazen olsa da yesem dediğim yiyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?