Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 30 1 haş yumurta 1 dlm otlu peynir maydonoz domates yeşil çay 1 tatlı kaşığı pekmez yeşil çay
12 30 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
13 30 orman meyveli activia
15 00 1 dilim tarçınlı ananas
19 00 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
21 00 1 bardak süt

su 3 lt

spor 11.3 km

Son düzenleme:

Cok guzellll menuuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeycim menün güzel akşam yemeğinin hafif olmasını beğendim, yürüyüşünde öyle. pizzaları büyük oranda telafi etmişsindir.

Güzel Gamzecim .tüm öğünlerin de sporunda

Kaptanım zaten öğlen 1 saat15 dk yürümüşsün kaç km etti bilemiyorum ama minimum 6-7km desek gayet iyi bence. Akşam menünde ideal

Merhaba luci :) uzun zamandır karşılaşamıyoruz bugün yine bolca yürümüşsün ne güzel eğer yürüyüşler böyle olmasa öğlen yediklerini biraz eleştircektim. Lahmacun zaten karatay da söylüyor sağlıksız değil. Tahinli pideyle pasta da yürüyüşle ve akşam yemeğinin hafif olmasıyla erimiştir umarım canım .Medem pastayı çok canım istedi. Anlıyorum aslında seni benim de oluyo öyle bazen olsa da yesem dediğim yiyecekler

Günaydın bayanlar :)
Hepimize güzel, hafif, bol sporlu bir gün olsun. Okula yürüyerek gideceğim bugün yine :)

İyi ki aranıza gelmişim, burası çok güzel, sevgiler herkese :)

handecim merhaba, evet denk gelemedik :) ama gerçmişi okurken mutlaka senin yazdıklarını da okuyorum, seni takipteyim yani :) maşallah sen yürüdükçe ben de yürümek istiyorum... canım biliyorsun ben yaklaşık 80 gündür falan sıkı diyetteydim ve 16 kilo çok şükür gitti...şu an son 6 kilom kaldı hedefime ve bu 80 günde canımın istediği hiç bir şeyi yememiş, aklıma getirmemiş, canımı istetmemiştim :) ama hem az kilomun kalması hem de farklı bir taktik geliştirmek için şu an öğle yemeğinde canım ne isterse yiyip akşamı çok hafif atlatıyorum ve saat 4 den sonra sudan başka hiç bir şey sokmuyorum vücuduma...ama inan çok farketti şu 4 günde... ben de şunu anladım ki öğlen 14:00 e kadar ne istersen ye, akşamı atlatıp biraz da spor yaparsan kilo falan olmaz insanda...bu taktiği çok tuttum ben anlayacağın...dediğin gibi zaten canan hocayı çok beğeniyorum, lahmacunun da sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum... saat 16:00 dan sonra da hiç bir şey yemeyince leptin hormonum yağlarımı yakıyor...

günaydın arkadaşlarrrr.... hava misss bugün buralarda...işlerim var, fırsat buldukça girer, bakarım... görüşmek üzere

Gunaydin gunaydin...

artik yaslandim galiba sabahlayamiyorum (( saat 2'ye gelirken uyudum. yaziyi saat 3'e kadar olabildigince tamamlamam lazim. 3'te toplanti var.

fakat tarti yuzume guldu bu sabah :) bugun de 1 saat yuruye bilsem ne guzel olurdu. insallah vakit kalir ve yururum.

hepinize guzel gunler olsuuuun :)

bu arada yarin tartida yag orani olcemeyecegim malesef, cunku oranlarin dogru cikabilmesi icin 12 saat spor yapmamis olmak, sabah ac karna dinlenmis normal bir halde olmak gerekiyormus. insanin iletkenligi bunlara bagli olarak degisiyormus. 1 nisan'da olcerim insallah, sonra da 1 mayis'ta tekrar olcerim.

Günaydın 5. takımın fit ve güzel hanımları
2 gün raporluydum şimdi yine iş başı
Sesim kısık konuşamıyorum ama çok şükür başka sorunum yok
Hafta sonu temizliğinin yarısını dün yaptım diyebilirim o derece iyiyim çok şükür.
Diyet miyet hiç uğraşmadım inanın zaten doğru düzgün iştahım da yoktu ama bugün yine rutinime döndüm klasik tostumla
Yarın tartıdan bana bir güzellik yapması en büyük temennim şu an - çünkü kafam biraz dolu bu aralar o yüzden ufak da olsa beni sevindirecek şeylere ihtiyacım var
Neyse bendeki durumlar kısaca böyle, sizde ne var ne yok?

Kızlar Günaydınnn

Bugün aşkböcüğüyümmm

Şimdi alıntı yapamayacagım uygun bir zamanda girip geçmişe bakacagım

Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…