Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaa holiday ınn okulun dibi yerleşkede minibüsle 20 25 dk filan cewresinde öğretmen evi filan yok ama çok paramış yaa

16 kilometrecik yurudum de geldim ozlemisim yurumeyi. tutu masallah bana. ebbiss gectim seni

maşallah cnm ya kıskandım şimdi çok bnm eşim baktığı için bebişe 1 saat 40 dk zor bakıyo bende yapçam aslında en azından bi 4 km daha yapabilsem daha hızlı vericem ama olmuyo işte bide vardiyeli çalışıyo uyuyo sürekli 11 km oluyo dahası yok

tmm cnm ben yollarım

heheheh yok cnm ya her hafta 2 kg vermem lazım belki cmtesi kaçamak yaparım

aslinda 11 km gayet iyi bence. ben bugun, pazartesi ve sali bisi yapamadim diye boyle biraz abarttim. zaten simdi slim in 6'e biraz ara verdim ama yarindan devam edicem yine insallah. o haftaya 25'ten 48 dakikaya yukseliyor. bayagi da zorlayici. onun yanina fazla spor yapamam diye dusunuyorum.

heheheh yok cnm ya her hafta 2 kg vermem lazım belki cmtesi kaçamak yaparım

cumartesi biz de aksam yemegine bir yere davetliymisiz ve gidecegimiz kisi de cok iyi ascidir, dokturecekler yemekleri kesin. ben de mecburen azar azar bi tadina bakicam. zaten haftaya persembe cok zor bir sinavim var zaten benim her hafta 2 kilo vermem zor artik. 1-1,5 cok iyi benim icin.

aslında bnmde bölgesel çalışmam lazım ama zor geliyor yürüyerekte eririm inşallah

aynen paylaşıcaaazzzz cnm ya dediğim gibi sen bu kadar kasarsan ben geçemem zaten seni ama vakitten yani yoksa her türlü geçerim yerim seni yeerrr

ya ben de tam zamanli ogrenciyim ve gunde 14 saat falan calismazsam isler aksiyor. senin bebek varsa benim de tezim var. neyse zaten sonra devam edemeyecegimiz kadar spor yapmak da iyi degil, cunku bunye alisinca bekleyecek o kadar yuksek sporu. gunde ortalama 1 saat iyi bence.

ya bende 2 kg diyom ama hayal yani ama bakıcaz bakalım gönülden geçen bu gerçekleşen ne olucak ALLAH kerim

ya bende 2 kg diyom ama hayal yani ama bakıcaz bakalım gönülden geçen bu gerçekleşen ne olucak ALLAH kerim

hayirlisi valla pilates dusunuyorum ben. hem sıkılaşmaya iyi gelir hem de ince gorunuruz kilomuzdan. callanetics istiyordum ama sevmiyorum ya, izledim videoyu hic yapma istegi olusmadi. pilates daha eglenceli.

evet ya gecen aklıma o geldi çok spor yapıyoruz şimdi azaltınca kilo alırmıyız acaba ben zayıfladıktan sonra haftada 3 gun 1 saat yaparım die düşünüyodum ama nasıl olur ki acep

evet ya gecen aklıma o geldi çok spor yapıyoruz şimdi azaltınca kilo alırmıyız acaba ben zayıfladıktan sonra haftada 3 gun 1 saat yaparım die düşünüyodum ama nasıl olur ki acep

3 gun 1 saat korumada cok iyi bence. cok asiri spor yaparsak verdigimiz kiloyu korumasi zor olur. o yuzden ara ara abartabiliriz ama dozunda tutalim sporu.

hayirlisi valla pilates dusunuyorum ben. hem sıkılaşmaya iyi gelir hem de ince gorunuruz kilomuzdan. callanetics istiyordum ama sevmiyorum ya, izledim videoyu hic yapma istegi olusmadi. pilates daha eglenceli.

yok ya pilateside sewmiyom ip atlarım ben çok sıkılaşmıştım 2 sene önce

Ben spor yarisiniza katilamam cunku yapmaya bir turlu firsat bulamiyorunmmmm(*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ya pilateside sewmiyom ip atlarım ben çok sıkılaşmıştım 2 sene önce

ip atlama cok iyi kardiyo da aslinda. bayagi da sekillendiriyor evet. benim ipim var da atlayacak yerim yok oda oyle ip atlayip hicbir seye carpmayacak kadar buyuk degil. zaten alt komsuyu da cok rahatsiz etmek istemem.

canim var ya bir zaman gelecek "ay sen zayiflamissin" diyenlerden gina gelecek. menun de bence guzel. enerji depolamissin karbonhidratlarla, yarin spor icin cok enerjin olur :)

spor yarisina da bekleriz :)

teşekkür ederim vazgecmekyokcumm enerjim tam dediğin gibi. yarın daha da güzel olacak her geçen gün daha çok alışıyorum diyete. yarın da yürüyüş ve ip atlama egzersizi yapmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…