- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.861
ebbisss'im bursalimsimdi bizim haziran'da bir konferans var, bursa uludag universitesi'nin gorukle yerleskesinde. otel olarak da holiday inn bursa'yi ayarlamislar, gecelik 160 TL imis. simdi otel ile gorukle yerleskesi ne kadar yakin? ya da ben okula yakin baska bi otel bulabilir miyim? ogretmen evi falan mesela ne tarafa dusuyor?
16 kilometrecik yurudum de geldimozlemisim yurumeyi. tutu masallah bana. ebbiss gectim seni
Spor yarisina katilmak isteyenlere duyurulur:
Cuma basliyoruz, gelecek Cuma birinciyi sececegiz. Gunluk olarak yaptiginiz sporlarin suresini buraya yazin. bi de bana ozelden atin ki gozumden kacmasin ve tabii kimler katiliyor yarisa anlamis olayim.
Ben tablo olusturur, gunluk duzenlemeye calisirim. Bakalim ne kadar faydali olacak...
ebbisss var ya cok sanslisin, tam bugun isler bitti rahatladim derken bir email ile acil bir is cikti, 5 sayfalik bir yazi hazirlamam gerekiyor. eve gitmeden camasir yikamam ve temizlik yapmam gerekiyor. yarin aksam bavulumu vs hazirlayip erkenden uyumam lazim cunku cuma cok erken kalkip ucaga yetismem gerekiyor.
bu hafta gecemicem seniicin rahat olsun, yarin bol bol ye, hic spor yapma
maşallah cnm ya kıskandım şimdi çok bnm eşim baktığı için bebişe 1 saat 40 dk zor bakıyo bende yapçam aslında en azından bi 4 km daha yapabilsem daha hızlı vericem ama olmuyo işte bide vardiyeli çalışıyo uyuyo sürekli 11 km oluyo dahası yok
bak ya bak ya resmen gaza getiriyorspor yarisinda paylasicaz kozlarimizi zaten
heheheh yok cnm ya her hafta 2 kg vermem lazım belki cmtesi kaçamak yaparım
aslinda 11 km gayet iyi bence. ben bugun, pazartesi ve sali bisi yapamadim diye boyle biraz abarttim. zaten simdi slim in 6'e biraz ara verdim ama yarindan devam edicem yine insallah. o haftaya 25'ten 48 dakikaya yukseliyor. bayagi da zorlayici. onun yanina fazla spor yapamam diye dusunuyorum.
aynen paylaşıcaaazzzzcnm ya dediğim gibi sen bu kadar kasarsan ben geçemem zaten seni ama vakitten yani yoksa her türlü geçerim yerim seni yeerrr
cumartesi biz de aksam yemegine bir yere davetliymisiz ve gidecegimiz kisi de cok iyi ascidir, dokturecekler yemekleri kesin. ben de mecburen azar azar bi tadina bakicam. zaten haftaya persembe cok zor bir sinavim varzaten benim her hafta 2 kilo vermem zor artik. 1-1,5 cok iyi benim icin.
ya bende 2 kg diyom ama hayal yani ama bakıcaz bakalım gönülden geçen bu gerçekleşen ne olucak ALLAH kerim
ya ben de tam zamanli ogrenciyim ve gunde 14 saat falan calismazsam isler aksiyor. senin bebek varsa benim de tezim var. neyse zaten sonra devam edemeyecegimiz kadar spor yapmak da iyi degil, cunku bunye alisinca bekleyecek o kadar yuksek sporu. gunde ortalama 1 saat iyi bence.
evet ya gecen aklıma o geldi çok spor yapıyoruz şimdi azaltınca kilo alırmıyız acaba ben zayıfladıktan sonra haftada 3 gun 1 saat yaparım die düşünüyodum ama nasıl olur ki acep
hayirlisivalla pilates dusunuyorum ben. hem sıkılaşmaya iyi gelir hem de ince gorunuruz kilomuzdan. callanetics istiyordum ama sevmiyorum ya, izledim videoyu hic yapma istegi olusmadi. pilates daha eglenceli.
16 kilometrecik yurudum de geldimozlemisim yurumeyi. tutu masallah bana. ebbiss gectim seni
Spor yarisina katilmak isteyenlere duyurulur:
Cuma basliyoruz, gelecek Cuma birinciyi sececegiz. Gunluk olarak yaptiginiz sporlarin suresini buraya yazin. bi de bana ozelden atin ki gozumden kacmasin ve tabii kimler katiliyor yarisa anlamis olayim.
Ben tablo olusturur, gunluk duzenlemeye calisirim. Bakalim ne kadar faydali olacak...
3 gun 1 saat korumada cok iyi bence. cok asiri spor yaparsak verdigimiz kiloyu korumasi zor olur. o yuzden ara ara abartabiliriz ama dozunda tutalim sporu.
yok ya pilateside sewmiyom ip atlarım ben çok sıkılaşmıştım 2 sene önce
Ben spor yarisiniza katilamam cunku yapmaya bir turlu firsat bulamiyorunmmmm(*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim var ya bir zaman gelecek "ay sen zayiflamissin" diyenlerden gina gelecek. menun de bence guzel. enerji depolamissin karbonhidratlarla, yarin spor icin cok enerjin olur :)
spor yarisina da bekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?