Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ne bilim salak gibiyim hala su içesin yok sanırım depresyona girdim heeee eşim askerdeyken yapmıştım yani nişanlıyken

aslinda yediklerin gayet saglikli. cok da sayilmaz cunku iki ogun yemissin, bol da sebze var. sana normal menunu yapamadigindan dengesiz gelmistir. arada boyle degisik menuler de iyi olur metabolizma icin.

yarin bakalim neler gorcez tartida sen buyuk ihtimal 84'u ucundan da olsa gorursun.

Normal diyon yani doğru aslında ama 2 Ogün ya ondan sapıttım herhalde su hiç içmedim bide neyse arada yapiim o zaman meto için ama Cumartesi kaçamak gunü kardesımle ne yesek diye düşünüyor inş 84 olurum bu menülere olmalıyım zaten

haydi bakalim insallah :) bakalim ben ne gorucem sabah tartida. sanirim hic uyumamam gerekecek. baska turlu yetismeyecek cunku. ama yetisecegi de kesin degil.

evet ya baktım sonra cidden etmiyor 200 lerde(((saçmalık var ordaki kaloride=))

bencede mantı yerine daha hafif bişeyle geçirsen daha güzel olur..çok mantı yemişsin çünküükaç aylık hamileydin canım yaa

süper yaaaa....12.30 dakiyle dayanabiliyorsun süüperr

menüm

sabah
1 kase cornflaks yarım yağlı sütle

öğlen
yuvarlak ekmekte kaşarlı tost

ara
2 çağla

akşam
4-5 yemek kaşığı domatesli makarna
3 kaşık didiklenmiş tavuk
salata

ara
1 çatal pasta
7-8 tane çağla

pastanın da tadına baktım..öğrencilerim gelecek demiştim ya onlar almiş pasta şişmanlatacaklar beni..pastayı geçtim kalp kutu almışlar içini çikolatayla doldurmuşlar..biliyorlar çok sevdiğimi=))) ama yemedim onlardan=)

ya bu diyet sitesinde çağlanın 100 gramına 600 kalori diyorrr kafayı yemişşşş

ÇAĞLA BADEM: Glisemik İndeksi oldukça düşüktür.Vücuttan toksin atımına yardımcıdır.Ara öğünlerde bolca tüketilebilir. yazıyorrrrrr.. yani ben şimdi 10 15 tane çağla yesem ne kadar eder ki..kaç gramdırr

bilemiyorum da cok takma kalorisini cagla bademin. saglikli bir yiyecek, yemek istedigin kadar ye.

süper yaaaa....12.30 dakiyle dayanabiliyorsun süüperr

dayanıyorum canım vallahi, akşamki leblebiyi bile yiyemedim...yarın ola hayrola :)

bu arada önceki ve sonraki foto paylaştııım, merak eden arkadaşlarım bakabilir... :) 2 ayda böyle zayıflanır :) fotolu-ispatlı ... darısı isteyen arkadaşlarımın başına inşallahhhh :)

1000 ipi ara vermeden mi atlıyorsun

Eskiden 3000 adet atlarken şey yapıyordum 1000 atlayıp dınlenıp devam edıyodum 100 sol 100 sag ayak atlıyorum ama bugün 500 bi atladım dinlendim 650 de ayağım takıldı durdum bide 900 de yoruldum takıldım yıne boyle oldu bakalım ılerleyen günlerde neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…