- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.941
hahaha afiyet olsun kuzucuk, ah o eşler yok mu, ahhh... nedir bunların bizimle derdi anlamıyorum ki, illa yedirsinler
ben kapatıyorum kulaklarımı artık :)
bugünkü menümü yazayım koşu bandının tepesine kaçacağım
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 05:00
nescafe sade ve şekersiz ( akşam 22:00 de sızınca sabah 5 de dikildim ayağa)
ara: 11:00
1 adet rafadan yumurta
avuç içi kadar lor+ maydanoz
öğle: 12:30
1/2 tabak sızma z.yağlı bakla yemeği
1/2 tabak kabak yemeği + üstüne 2 yk yoğurt
4 tk dondurmalı fıstıklı irmik helva
akşam: 16:30 (açlık hissetmiyorum yemeyebilirim)
1 avuç leblebi
su: 3,5 litre (bugün çok susadım nedense, sıcaklardan sanırım)
spor: koşu bandında 8 hızla 30 dk koşu (4 km) 16:00
akşam açık havada tempolu 90 dk yürüyüş ( 6 km) 19:00
dünkinden başlıyım
kahvaltı :
1 fincan ıhlamur
1 kahvaltı tabağı patatesli yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir,bal
1 küçük kare dilimde tava böreği
öğlen: 1 dürüm etsiz çiğ köfte - ayran
akşam : 1 tabak mantı
eşim izinliydi dün mutfak ihtiyacını gördükten sonra öğle yemeği niyetine dürüm yedim onun tuzundan olsa gerek ben şuan 88.8 kgdayım:18: tuz normalde hiç tüketmiyordum.. bu yapmış olabilirmi.. ? eşim dışardan eve yemek getirecekti bende dürüm yeterli demiştim,bana başka bişey alma dedim..gerçektende doydum Allah var.. ama bu kadar kga sebep olabilir mi yaaa bide evdeyim bişey yaptığım yok benim kasık ağrılarım başladı dün hiç hareket dahi edemiyordum sağa sola oturduğum yerden dönemiyrdum.. nasıl tarif edeyim belime baskıyla birlikte sancı giriyor (nefesimi kesiyordu) sonra o sancı ve baskı karnıma ve kasıklarıma iniyordu.. karnım sertti ama kızımı ara sırada olda hissediyordum.. bugün daha iyiyim...spor yapamadım yalnız bugün en azından evin içinde gezinebiliyorum çok şükür.. ama kasık ağrım henüz geçmedi
neyse bugunkü menum:
kahvaltı: 1 simit..1kk peynir..bal..
ara: 1 salatalık
öğlen 1 tabak mantı.. salata
ara: 1 armut
akşamada mantı var evde ama yemiyim artık onu daha.. kendime arpa şehriye çorbası..fırında patatesli tavuk yapayım.. (eşimde nöbetçi eve gelmicek)
benim de belden gitmiş seminer dönüşü ölçtüm geçen aydan bu yana 3cm belden incelme var - benim basen çıkıntılı ama olsun gitsin de nereden giderse gitsin eninde sonunda basen de gideceksıkma canını çıktı gitti bile o pizzalar... daha ne pizzalar yiyeceğiz..geçmişi unut bence, böylesi daha keyifli.. :) vücut kesinlikle şekilleniyor ve çok garip ki benim önce kalçamı, ve omuzlarımı inceltti bu yürüyüşler şimdi de bel çevremi inceltiyor, şaka gibi, beden biliyor da, sıraya koymuş sanki :)
160 TL gerçekten çokmuş ben 70e kaldım 5 yıldızlı otelde tamam anlaşmalı falan ama yani 160 çok:44: dediğin gibi misafirhane, öğretmen evi gibi şeyler olsa keşke... hem devlet güvenceli hem de daha uygun fiyatta...ebbisss'im bursalimsimdi bizim haziran'da bir konferans var, bursa uludag universitesi'nin gorukle yerleskesinde. otel olarak da holiday inn bursa'yi ayarlamislar, gecelik 160 TL imis. simdi otel ile gorukle yerleskesi ne kadar yakin? ya da ben okula yakin baska bi otel bulabilir miyim? ogretmen evi falan mesela ne tarafa dusuyor?
16 Km ve sen sonuna "cik" ekliyorsun???16 kilometrecik yurudum de geldimozlemisim yurumeyi. tutu masallah bana. ebbiss gectim seni
günde 3000 ip haftada 21000 ip atlıyordun valla çok net hatırlıyorumyok ya pilateside sewmiyom ip atlarım ben çok sıkılaşmıştım 2 sene önce
bu fotoğrafı geçen gün facebookta görmüştüm şaşırdım valla maşallahhh
Ay ne güzel bugun aşk modundasınKızlar Günaydınnn
Bugün aşkböcüğüyümmm
Şimdi alıntı yapamayacagım uygun bir zamanda girip geçmişe bakacagım
Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın
teşekkür ederim sevgili kaptanımgünaydınlarrr
bende öyle umut ediyorum canım
ben odacı falan kullanmıyom en ufak iş için kalkıp yürüyom o da hareket olsun diye
canım ertesi günün yemeğini bi gün önceden hazırlasan akşam eve gidince sadece yemeği ısıtsan ben öyle yapıyom
vazgeçmek yok luci yürümedinin dibini çıkarmışsınız ebbiisss seni döylemiyom zaten maşallah ekip sizee
lily göz<lerimiz seni aradı geçmiş olsun tatlımm
ooo Konya yolları göründü demek :) biz de geçen hafta dönüşte Konya sınırlarından geçtik ben hep Mevlana kentini ziyaret etmek istemişimdirgecmis olsun canim :)
valla 2 gundur cok onemli bisi olmadi. herkes yarina odaklanmis durumdabenim de yine bugun de yetismesi gereken bi isim var. yarin sabah da erkenden ver elini konya insallah :)
Hoşgeldin Eliscim demek ki adın Elif - 2. Elifimiz de sensin o zamanKızlarrr merhaba nasılsınız? Uzun bir aradan sonra tekrardan geldim kabul ederseniz tabi :)
Kolestroldü , kansızlıktı, bebişin uyku bozukluğu felan derken bayağı bir gerilmiş tabi ben yarışmadan da ayrılmak zorunda kaldım.
Çok şükür şimdi hersey daha kontrolü hayatımız daha düzenli evimizdeyiz her gün bebişi alıp evimize geçiyoruz artık ananede kalmıyoruz. Eşim ay başı yeni bir iş başlıyor. Anlıyacağınız hayatımda yeni bir sayfa açıldı. Eşimlede bazı seyleri yola koyduk. Ve dedim ki haydi eliff sıra göbeğini eritmeye herkes kilomun olmadığını söyleyip göbeğini eritsen yeter diyorlar :)
Eger kabul olursa bu günden itibaren sizlerle takip altına başlamak istiyorum.
Şuanki kilom : 74
Hedef : 64
Vermerk istediğim zaman süresi : 2 ay
Her türlü öneriyi itina ile dinlerim :)
evet ev için bahane oldu bugün işteyim ya sesim biraz olsun düzeliyor şükür - ben evde durdukça çok iyileşemiyorum işe gelince iyileşiyorum geneldegeçmiş olsun Lilycim hasta mı oldun sen, ev için de bahane olmuş ..
Teşekkür ederimLily geçmiş olsun , umarım toparlanırsın kısa sürede sesin de düzelir canım. Umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir de moral olur biraz sana . Ben tartından umutluyum , zaten açıkbüfeere direndin , hastayken de iştahsız oluyo insan :)
valla ben bazen yemek yaparken neyden ne kadar koyduysam kalorisini toplayıp porsiyonu kaç kalori bulmaya çalışıyorum ama onun için hem zaman hem de sabır hem de birazcık özen gerekiyorya keske hesaplayip yazsalar kalorisini. ince hamur falan olursa daha az kalorili de olur herhalde ama ince hamurlu da bana pizza gibi gelmiyordu.
kızlar öğleyin oğlumun gene dr işleri var yaa öğlen önce dişçide diş çekilecek daha sonra da sonuçları çıkmış onları dr lara göstereceğim fazla buralarda olamayabilirim bu arada arkadaşlar yarın tüm takımların listesini hazırlama sırası bizde bunu her hafta 1 takım sırası ile yapıyor takım ortalaması %0,30 un altına düşerse biliyorsunuz sanırım ama gene hatırlatayım 2 kere düştüğünde sarı kart alınıyor ve 4 hafta boyunca takım listesini sarı kart alan takım hazırlıyor son alınan kararlara göre takımda en az kg veren ya da alan son 4 üye bu listeleri hazırlayacak yani takım kaptanı değil o yüzden arkadaşlar &0,30 un altına gerçi hiç düşmedik ama dikkat edip düşmemeye çalışaalım
ay kocaya bak yaaa maşallahteşekkür ederim handecim
Günüme güzel başlamam için kocam yeterince çalışmış
Böyle birşeyle nasıl mutlu olunmazki
Eki Görüntüle 1039771
fıstığım maşallah herzamanki gibi süpersin yine..
ayyyy gamzem yahu pek güzelmiş bu...ama bu teyzemler hem diyet hem niyet etse yeridir, 10 kiloya değil rahat bi 30 kiloya etmeleri gerek gibiAllah yardımcıları olsun
Dengeleme menüm
Sabah: 1 kk peynir
Öğle: 3 kuru kayısı + 3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 elma + 4 kaşık yoğurt + 3 kaşık yulaf ezmesi
Spor: 140 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
Bugün ben var ya tam bir saçmalık abidesıyım dışarıda işlerim vardı öyle aptal beslendim ki
Eki Görüntüle 1040899
Kahvaltı
Eki Görüntüle 1040900
Ve akşam yemegı yedim
Sadece 1 bardak su içtim
Spor yapamadım ama yürüdüm
Eki Görüntüle 1040901
Eki Görüntüle 1040902
Birazdan ip atlıcam ne kada rastladığımı yazarım
e 9-10 km yurumussun ya canim, spor yapamadim mi oluyor o?
gunluk kalorin de kotu degil bence.
yalniz o tabaklarin altindaki boncuk isi ortuler var ya, eheh ben de yapmistim bayagi :) fazla model cesidi yok sanirim, hep ayni seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?