Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menümü yazayım koşu bandının tepesine kaçacağım

LUCI'nin bugünkü menüsü:

sabah: 05:00

nescafe sade ve şekersiz ( akşam 22:00 de sızınca sabah 5 de dikildim ayağa)

ara: 11:00
1 adet rafadan yumurta
avuç içi kadar lor+ maydanoz

öğle: 12:30
1/2 tabak sızma z.yağlı bakla yemeği
1/2 tabak kabak yemeği + üstüne 2 yk yoğurt
4 tk dondurmalı fıstıklı irmik helva

akşam: 16:30 (açlık hissetmiyorum yemeyebilirim)
1 avuç leblebi

su: 3,5 litre (bugün çok susadım nedense, sıcaklardan sanırım)
spor: koşu bandında 8 hızla 30 dk koşu (4 km) 16:00
akşam açık havada tempolu 90 dk yürüyüş ( 6 km) 19:00

dünkinden başlıyım

kahvaltı :
1 fincan ıhlamur
1 kahvaltı tabağı patatesli yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir,bal
1 küçük kare dilimde tava böreği

öğlen: 1 dürüm etsiz çiğ köfte - ayran

akşam : 1 tabak mantı

eşim izinliydi dün mutfak ihtiyacını gördükten sonra öğle yemeği niyetine dürüm yedim onun tuzundan olsa gerek ben şuan 88.8 kgdayım :18: tuz normalde hiç tüketmiyordum.. bu yapmış olabilirmi.. ? eşim dışardan eve yemek getirecekti bende dürüm yeterli demiştim,bana başka bişey alma dedim..gerçektende doydum Allah var.. ama bu kadar kga sebep olabilir mi yaaa bide evdeyim bişey yaptığım yok benim kasık ağrılarım başladı dün hiç hareket dahi edemiyordum sağa sola oturduğum yerden dönemiyrdum.. nasıl tarif edeyim belime baskıyla birlikte sancı giriyor (nefesimi kesiyordu) sonra o sancı ve baskı karnıma ve kasıklarıma iniyordu.. karnım sertti ama kızımı ara sırada olda hissediyordum.. bugün daha iyiyim...spor yapamadım yalnız bugün en azından evin içinde gezinebiliyorum çok şükür.. ama kasık ağrım henüz geçmedi

neyse bugunkü menum:

kahvaltı: 1 simit..1kk peynir..bal..
ara: 1 salatalık
öğlen 1 tabak mantı.. salata
ara: 1 armut

akşamada mantı var evde ama yemiyim artık onu daha.. kendime arpa şehriye çorbası..fırında patatesli tavuk yapayım.. (eşimde nöbetçi eve gelmicek)

selammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmm...

Her zaman yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların ama birkez adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç mi hiç unutmadık.

.

fıstığım maşallah herzamanki gibi süpersin yine.

.

odemden olmus olabilir. lavasin kalorisi de cok az degil, ne kadardi bilmiyorum ama 250-300 kalori civarindadir sanirim. yine de kilo artisi yapmaz o kadarcik kalori. suyu bol ic bugun. manti yerine tuzsuz bir salata ye istersen aksama.

benim de belden gitmiş seminer dönüşü ölçtüm geçen aydan bu yana 3cm belden incelme var - benim basen çıkıntılı ama olsun gitsin de nereden giderse gitsin eninde sonunda basen de gidecek

160 TL gerçekten çokmuş ben 70e kaldım 5 yıldızlı otelde tamam anlaşmalı falan ama yani 160 çok:44: dediğin gibi misafirhane, öğretmen evi gibi şeyler olsa keşke... hem devlet güvenceli hem de daha uygun fiyatta...

16 kilometrecik yurudum de geldim ozlemisim yurumeyi. tutu masallah bana. ebbiss gectim seni
16 Km ve sen sonuna "cik" ekliyorsun???

yok ya pilateside sewmiyom ip atlarım ben çok sıkılaşmıştım 2 sene önce
günde 3000 ip haftada 21000 ip atlıyordun valla çok net hatırlıyorum

ben de bi foto paylasiyim. bugun birkac arkadasim paylasti.

Eki Görüntüle 1039307
bu fotoğrafı geçen gün facebookta görmüştüm şaşırdım valla maşallahhh

Kızlar Günaydınnn

Bugün aşkböcüğüyümmm

Şimdi alıntı yapamayacagım uygun bir zamanda girip geçmişe bakacagım

Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın
Ay ne güzel bugun aşk modundasın Ben de güne güzel uyanmıştım ama sesim çıkmıyor sonra köpekten korkarım ama yol boyu takip eden bir köpek yani çok iç açıcı başlamadım desem yeridir Şükür şimdi iyiyim

teşekkür ederim sevgili kaptanım

gecmis olsun canim :)

valla 2 gundur cok onemli bisi olmadi. herkes yarina odaklanmis durumda benim de yine bugun de yetismesi gereken bi isim var. yarin sabah da erkenden ver elini konya insallah :)
ooo Konya yolları göründü demek :) biz de geçen hafta dönüşte Konya sınırlarından geçtik ben hep Mevlana kentini ziyaret etmek istemişimdir
bu arada epey yoğunsun sanırım birazcık uyu tatlım

Hoşgeldin Eliscim demek ki adın Elif - 2. Elifimiz de sensin o zaman
Herşeyin yolunda olmasına sevindim bizi artık bırakma olur mu?
2 ayda da 10kg rahat verilir yeter ki iste Her zaman tam destek

geçmiş olsun Lilycim hasta mı oldun sen, ev için de bahane olmuş ..
evet ev için bahane oldu bugün işteyim ya sesim biraz olsun düzeliyor şükür - ben evde durdukça çok iyileşemiyorum işe gelince iyileşiyorum genelde

Teşekkür ederim İnşallah yarın sizi utandırmam

ya keske hesaplayip yazsalar kalorisini. ince hamur falan olursa daha az kalorili de olur herhalde ama ince hamurlu da bana pizza gibi gelmiyordu.
valla ben bazen yemek yaparken neyden ne kadar koyduysam kalorisini toplayıp porsiyonu kaç kalori bulmaya çalışıyorum ama onun için hem zaman hem de sabır hem de birazcık özen gerekiyor

ben bu aralar pek girmiyorum ya malum ondan birşey için söz veremem ama bundan sonra kurumda olduğum süre zarfında elimden geleni yaparım

teşekkür ederim handecim
Günüme güzel başlamam için kocam yeterince çalışmış

Böyle birşeyle nasıl mutlu olunmazki

Eki Görüntüle 1039771
ay kocaya bak yaaa maşallah hem romantik hem zarif hem düşünceli... bu devirde böylesi hani Allah daim etsin mutluluğunuzu

Canlarım işti güçtü derken 40 sayfayı da devirdim hani biraz geriden takip etmekle birlikte yakaladım ipin ucunu bir yerlerden...
Neyse ben çıkıyorum arkadaşla buluşacağız otogarda - dönüş yolundaymış yoksa ben de gidecektim yanına - şöyle bir Eskişehir'i gezelim demiştik ama başka zaman inşallah...
Menü paylaşımları olmuş yorumlamadan çıkıyorum affınıza sığınarak

Hepinizi çooook seviyorum yarın tartıda eksileri görmek dileğiyle iyi akşamlar herkese

Bu arada Sevdam hoşgelmişsinnnnn seni görmek güzel

Dengeleme menüm

Sabah: 1 kk peynir

Öğle: 3 kuru kayısı + 3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 elma + 4 kaşık yoğurt + 3 kaşık yulaf ezmesi

Spor: 140 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak

.

Bakınn facede ne gördümm

Türk kadınının yaza giriş duası:
-Diyet ettim Allah rızası için 10 kilo vermeye..

.

fıstığım maşallah herzamanki gibi süpersin yine.
.

tatlııım nerelerdesin kuzum çok özledim vallahi...gamzem getiriyor haberlerini gerçi...kolay gelsin işler yoğunmuş canım benim, Allah kolaylık versin tatlı rakibem benim..diyetler ne durumda bakiiim ?

Bakınn facede ne gördümm

Türk kadınının yaza giriş duası:
-Diyet ettim Allah rızası için 10 kilo vermeye..

.

ayyyy gamzem yahu pek güzelmiş bu...ama bu teyzemler hem diyet hem niyet etse yeridir, 10 kiloya değil rahat bi 30 kiloya etmeleri gerek gibi Allah yardımcıları olsun

oyyyy Elif bu kız senin ya çok şaşıyorum daha şurada ne kadar oldu nişanlıydın asker bekliyordun şimdi annesin zaman ne de çabuk geçiyor - Allah kızınla eşinle ömür boyu mutlu etsin canım

Yaaa demi dün gıbı bende inanamıyorum

günde 3000 ip haftada 21000 ip atlıyordun valla çok net hatırlıyorum

Ewt Cnm atlıyorum bu akşam başlıyorum gene kızı doyurayım atlıcam holde bakalım ne kadar atlayabılcem

Bugün ben var ya tam bir saçmalık abidesıyım dışarıda işlerim vardı öyle aptal beslendim ki

Kahvaltı

Ve akşam yemegı yedim

Sadece 1 bardak su içtim

Spor yapamadım ama yürüdüm

Birazdan ip atlıcam ne kada rastladığımı yazarım

Menüm:
Sabah: 2 dilim tahıl ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, yeşillik, ince dilim ananas
Ara:1 activia
Öğlen: Karabuğday salatası (3 yemek kaşığı karabuğday, 1 elma ve tarçın), yarım kase sebze çorbası
Ara: 1 paket diyet biskuvi 1 ayran (bu çok kaçtı biraz ()
Akşam: 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı lahana, 1 dilim ekmek, salata 1 bardak ayran

Su: neredeyse 3 litre
Yürüyüş: Sabah 20 dakika
Öğle: 45 dakika

Birazdan yine yürüyüşe gideceğim :)

e 9-10 km yurumussun ya canim, spor yapamadim mi oluyor o?
gunluk kalorin de kotu degil bence.

yalniz o tabaklarin altindaki boncuk isi ortuler var ya, eheh ben de yapmistim bayagi :) fazla model cesidi yok sanirim, hep ayni seyler.

e 9-10 km yurumussun ya canim, spor yapamadim mi oluyor o?
gunluk kalorin de kotu degil bence.

yalniz o tabaklarin altindaki boncuk isi ortuler var ya, eheh ben de yapmistim bayagi :) fazla model cesidi yok sanirim, hep ayni seyler.

Ya ne bilim salak gibiyim hala su içesin yok sanırım depresyona girdim heeee eşim askerdeyken yapmıştım yani nişanlıyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…