Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündü sanırım böyle yapıyorlardı :)
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/ / / )
Hnd (67,70/ / / )
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,3/ 84,3 / 2,0/ )
DESTANSI (67,80/ / )

5.TAKIM ORTALAMASI :

.

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum ki kuzum eline sağlık, toplight gelince düzenler artık tam olarak

günaydınlarrr kızlar dün öğleden sonra hastanedeydim akşamda yorgunluktan bakamadım geçmişi okuyup ancak gelebildim

maşallah sana ne diyeyim sadece ben rezilin biriyim o kadar
elis cim canım dün görmemişim yazdığını tabiki bekleriz sana acele etme demiştik de sen ayrılmıştın bugün ekleyelim mi listeye?

Bakınn facede ne gördümm

Türk kadınının yaza giriş duası:
-Diyet ettim Allah rızası için 10 kilo vermeye..

.
cok güzel yaaa bayıldım

Gunaydin gunaydin,

kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.

gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83

Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg

ehh işteee .kız vallaha süpersin maşallah solladın geçtin helal olsun...benim bu sabah ki tartım 72.7 .tekrar tebrik ederim seni .

şahnurda gelmiş zaten .kaptanı deryammmmmmmm hoşgeldin balım.

.

kaptan kaptan, tan tan tan!!! bakalım nooldu kaptanımız bu hafta...üçlü arasındaki iddiayı hangimiz kazandık ???

luci cim ellerine sağlık tatlımlisteyi bulup eklemişsin ben becerememiştim zaman bulup
tebrik ederim ayrıca hepinizi ben bu hafta kg bildirmeden izne ayrılıyorum 1-2 hafta kendimi toparlamam gerekiyor tabii gene burdayım ama kg bildirmeyeceğim kendime gelmem lazım

canım, haksızlık etme noolur kendine...sadece konsantrasyon kaybın var sanırım...ben takıma ilk girdiğimde 87 iken sen, 72 lerdeymişsin... bu kadar uzun süre geçmesine rağmen kilo vermiyor olman tam anlamıyla konsantre olamadığını gösteriyor bence, ama lütfen canını sıkma çünkü kilon fazla değil nasılsa...sağlığını tehdit edecek bi durum yok çok şükür ki... gerçekten istesen giderdi... bir de yoğun iş tempon, 2 tane bebişin... normal yani, canını sıkma birtanem...

canım bende ona kızıyorum ya işte sen 87 lerden nerelere geldin ben kg vermek bi yana alıyorum o yüzden kendime sıkı bir şeyler yapmam lazım çocukların hastalıkları vs neyse ama hiç kg verememek ne oluyor yaa ne kadar bana söylenseniz haklısınız güya o kadar yürüdüm yediklerime dikkat ettim ama bi yerlerde bişeyler atlıyorum sanırım zaten dün oğlumda karaciğerde yağlanma çıktı 3 ay sonraya kontrol verdi dr ve 3 ay sonra mutlaka kg vermiş olarak gelmeli dedi değilse sağlığını ciddi şekilde tehdit edecekmiş o yüzden artık bu gün itibariyle evde farklı bir beslenme tarzı başlatacağım hem oğlum hem ben kg vermeliyiz 2 ayı boşuna geçirdim ama artık dur demenin zamanı geldi

Günaydın sevgili takım, kilo bildirmeye geldim

Geçen haftaki kilom 67.7
Bu hafta 67.4 kg
Ortalama %0.44

canım sağlık estetikten önce gelir, o sebeple özellikle başta oğluşun işin başlatacağın bu sağlıklı beslenme programı senin için de iyi olacaktır, daha iyi konsantre olmanı sağlayacaktır... naçizane önerim, vallahi hepinize yalvarıyorum akşam 18:00 den sonra bari olsa noolur yemeyin hiç bir şey...hem kiloda çok farkettiriyor hem de çok rahatlatıyor... dün 12:30 da yediğimle duruyorum ve akşam yürüyüşten dönünce eşime kocaman 2 sandviç vapmak zorunda kaldım içim gide gide ama bir lokma dahi yeseydim bana yağ olarak dönecekti, bunu da biliyorum...lütfen akşam atıştırmalarınız varsa vazgeçin bundan, göreceksiniz ki çok farkedecek....farketmeden ağzmıza attığımız 1 kraker, 1 lokma tatlı bisküi, 1 dilim ekmek...hem o farketmeden attıklarımız şişiriyor bizi ve yağlandırıyor karaciğerlerimizi...

odemden olmus olabilir. lavasin kalorisi de cok az degil, ne kadardi bilmiyorum ama 250-300 kalori civarindadir sanirim. yine de kilo artisi yapmaz o kadarcik kalori. suyu bol ic bugun. manti yerine tuzsuz bir salata ye istersen aksama.

bilemedim yaa ödem olmuş olabilir çünkü siyah çay içiyorum bu aralar canım istenişti ama daha içmicem siyah çayı mantı yemedim dediğin gibi salata yaptım kendime .. ara niyetine 1 sb kefir içtim..tok tuttu beni
Bakınn facede ne gördümm

Türk kadınının yaza giriş duası:
-Diyet ettim Allah rızası için 10 kilo vermeye..

.
bu fotoyu görünce aklıma annemle yengem geldi... böyle egzersiz yapıyorlar sonra ananem kıyamıyor onlara bı tepsi bükme/katmer yapıveriyo .. hopp mideye indiriyorlar ,yaptığı egzersz boşa gidiyor yani..ben kızıncada ananem hemen duygu sömürüsü vayy onların ihtiyaçları varmışmış :)))
bencede mantı yerine daha hafif bişeyle geçirsen daha güzel olur..çok mantı yemişsin çünküükaç aylık hamileydin canım yaa
salata yapıp yedim canım bende..arkasındanda kefir içtim tok tuttu beni :) mantıyı yemedim yani..28.haftamdayıım şuan cnm
ya bugun almıştım zencefil zerdeçal su yoğurt kürünü yapiyim diye okulda dolabımda unuttum((getirseydim yapardım balla da
bişi daha diyim ıhlamurun içine kabuk tarçın, yarım limonu kabuğuyla at, defne yapragı koy 1-2 tane.. kaynasın hemen bi taşım kapat sıcağa yakın ılık olunca iç canım bu da sana çok iyi gelecektir..tekrar geçmiş olsun .
ayy geçen aldım ot gibiydi hiç ekşisi yok... yaa bu çağlanın ekşiliğini filan nasıl anlıcaz bilen var mı acaba?
Ewt bi bardakta şimdi içtim o kadar
canım ne olur biraz daha arttır su içimini pet şişe yada demiştin geçen tupperim var benim diye ona doldur ..dik kafana daha çok su içmiş olursun böylece
Gunaydin gunaydin,

kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.

gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83

Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg

masallah masallahhhh her birinizden 2 şer kilo gitmiş çok güzellll tebrik ediyorummmm....

günaydın kızlar,hayırlı cumalar.

.

aminnnn..hayırlı cumalar canım

kaptanım sanırım sen duraklama dönemine girdin.. şuan yaptığın zayıflama diyetinde taktik değiştir istersen.. bedenini şaşırt yani..

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündü
yu_zey ( 61,50/ 61,80/ -0,30 / )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,3/ 84,3 / 2,0/ )
DESTANSI (67,80/ / )

5.TAKIM ORTALAMASI :

handecim tebrikler canım, ekledim seni de...kızlar lütfen listeye ekleyerek devam edelim[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yazayım...

geçen hafta hatta bu salıya kadar 86.8 idi.......... çarşamba 88.8diii...........cuma sabahki tartımda 88

cmt belki 87 olurumda doktor az kızar bana

Günaydın Kızlarr

Yine bir cuma yine bir hüsrann

Bu haftaki çabama rağmen 300 gram almışım. Şaşkınım anlamda veremiyorum açıkçası.

Neyse

Geçen Hafta :61.5
Bu Hafta 80

Bu bünyeye ne yapacagımı sasırdım artık

Birde yürüyüşe başladım her yerim fena ağrıyorrr

Allahım bitsin bu kabus surda kaldı kaç kilom yavvv

süpersin valla ne diyimmmm

valla su an düşünüyorum hiç durmadan 1000 atlayabilir miyim diye ama sanki atlayamazmısım gibi geliyor=))))maşallah vallaaa

Günaydın kaptan ,bence bu hafta bünyenin direncini kırmaya başlayacaksın daha önceki haftalara göre çok özenliydin . Ben de 3 hafta 68 de saydım üstelik hep dikkat etmeme rağmen. Bazen olabiliyor. Lütfen vazgecme. Her bünye aynı değildir , belki sen zor kilo verebilenlerdensin.Bu haftaki gibi devam edersen ben kilo verebileceğini düşünüyorum .oğlun için ne yapılması gerekiyormuş karaciğer yağlanması durumunda doktor diyet falan verdi mi ? Şekerli ve işlenmiş gıdalardan uzak durulmalı diye biliyorum.

canım maalesef eve akşam 6 da giriyoruz akşam yemeği bizim 6,30 da oluyor o saatten sonra bişey yemememiz olabilir aslında bana kalsa dediğin gibi akşamları çok hafif yerim ama eşimde tek beraber yaptığımız öğün akşam hepimiz yemek yiyeceğiz diyor ama bişeyler yapmalıyım

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündü
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )

5.TAKIM ORTALAMASI :

Son düzenleme:

hande cim biz kasımda 10 gün hastanede yatmöıştık (oğlum endokrin servisinde yatmıştı) o dönem diyetisyen vermişti zaten liste ama uymuyordu artık mecbur uyacak zaten hazır gıdaların hepsi yasak ama 9 yaşınaki çocuğa diyet yaptırmak ne kadar zor biliyormusunuz maalesef çok engel olamıyoruz ama artık okulunda yemekhane ile falan da görüşeceğim bi şekilde verilecek o kilolar
ben vazgeçmiyorum daha sıkı bir şekilde devam edeceğim sadece bi süre kg bildirmeyeceğim bakalım ne olacak

nasılsa günler uzuyor o halde en azından yemekten sonra bir şey yemeden ve fırsat bulabilirsen evdeki koşu bandını da değerlendirerek belki bi hareket sağlayabilirsin canım kiloda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…