- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.001
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündüsanırım böyle yapıyorlardı :)
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/ / / )
Hnd (67,70/ / / )
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,3/ 84,3 / 2,0/ )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
.
hiç bilmiyorum ki kuzum eline sağlık, toplight gelince düzenler artık tam olarak
şahnurda gelmiş zaten .kaptanı deryammmmmmmm hoşgeldin balım.
.
maşallah sana ne diyeyim sadece ben rezilin biriyim o kadarsaol kaptancım baş koydum bu yola bu sefer. çok azmettim ama başarıyı da kucaklamak istiyorum...başlarda inanılmaz zorlandım ama çok şükür azimle kurtuldum... kilo az oldukça azim azalıyor-aman 3-5 kilo nasılsa veririm deniyor da-, 90 lara çıkınca azim olmazsa gitmiyor kilolar
elis cim canım dün görmemişim yazdığını tabiki bekleriz sana acele etme demiştik de sen ayrılmıştın bugün ekleyelim mi listeye?Kızlarrr merhaba nasılsınız? Uzun bir aradan sonra tekrardan geldim kabul ederseniz tabi :)
Kolestroldü , kansızlıktı, bebişin uyku bozukluğu felan derken bayağı bir gerilmiş tabi ben yarışmadan da ayrılmak zorunda kaldım.
Çok şükür şimdi hersey daha kontrolü hayatımız daha düzenli evimizdeyiz her gün bebişi alıp evimize geçiyoruz artık ananede kalmıyoruz. Eşim ay başı yeni bir iş başlıyor. Anlıyacağınız hayatımda yeni bir sayfa açıldı. Eşimlede bazı seyleri yola koyduk. Ve dedim ki haydi eliff sıra göbeğini eritmeye herkes kilomun olmadığını söyleyip göbeğini eritsen yeter diyorlar :)
Eger kabul olursa bu günden itibaren sizlerle takip altına başlamak istiyorum.
Şuanki kilom : 74
Hedef : 64
Vermerk istediğim zaman süresi : 2 ay
Her türlü öneriyi itina ile dinlerim :)
cok güzel yaaa bayıldım
Gunaydin gunaydin,
kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.
gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü(maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)
ehh işteee .kız vallaha süpersin maşallah solladın geçtin helal olsun...benim bu sabah ki tartım 72.7 .tekrar tebrik ederim seni .
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65,9 / -0,20 )
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ )
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/ / / )
Hnd (67,70/ / / )
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / )
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,3/ 84,3 / 2,0/ )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
kızlaaar buradan ekleyip devam edin lütfen, kaptancım ben hesaplamaları yapmadım en son hallederiz, bir de yeni eklenen olacak mı listeye?
şahnurda gelmiş zaten .kaptanı deryammmmmmmm hoşgeldin balım.
.
kaptan kaptan, tan tan tan!!! bakalım nooldu kaptanımız bu hafta...üçlü arasındaki iddiayı hangimiz kazandık ???
maşallah sana ne diyeyim sadece ben rezilin biriyim o kadar
luci cim ellerine sağlık tatlımlisteyi bulup eklemişsin ben becerememiştim zaman bulup
tebrik ederim ayrıca hepinizi ben bu hafta kg bildirmeden izne ayrılıyorum 1-2 hafta kendimi toparlamam gerekiyor tabii gene burdayım ama kg bildirmeyeceğim kendime gelmem lazım
canım, haksızlık etme noolur kendine...sadece konsantrasyon kaybın var sanırım...ben takıma ilk girdiğimde 87 iken sen, 72 lerdeymişsin... bu kadar uzun süre geçmesine rağmen kilo vermiyor olman tam anlamıyla konsantre olamadığını gösteriyor bence, ama lütfen canını sıkma çünkü kilon fazla değil nasılsa...sağlığını tehdit edecek bi durum yok çok şükür ki... gerçekten istesen giderdi... bir de yoğun iş tempon, 2 tane bebişin... normal yani, canını sıkma birtanem...
canım bende ona kızıyorum ya işte sen 87 lerden nerelere geldin ben kg vermek bi yana alıyorum o yüzden kendime sıkı bir şeyler yapmam lazım çocukların hastalıkları vs neyse ama hiç kg verememek ne oluyor yaa ne kadar bana söylenseniz haklısınız güya o kadar yürüdüm yediklerime dikkat ettim ama bi yerlerde bişeyler atlıyorum sanırım zaten dün oğlumda karaciğerde yağlanma çıktı 3 ay sonraya kontrol verdi dr ve 3 ay sonra mutlaka kg vermiş olarak gelmeli dedi değilse sağlığını ciddi şekilde tehdit edecekmiş o yüzden artık bu gün itibariyle evde farklı bir beslenme tarzı başlatacağım hem oğlum hem ben kg vermeliyiz 2 ayı boşuna geçirdim ama artık dur demenin zamanı geldi
odemden olmus olabilir. lavasin kalorisi de cok az degil, ne kadardi bilmiyorum ama 250-300 kalori civarindadir sanirim. yine de kilo artisi yapmaz o kadarcik kalori. suyu bol ic bugun. manti yerine tuzsuz bir salata ye istersen aksama.
bu fotoyu görünce aklıma annemle yengem geldi... böyle egzersiz yapıyorlar sonra ananem kıyamıyor onlara bı tepsi bükme/katmer yapıveriyo .. hopp mideye indiriyorlar ,yaptığı egzersz boşa gidiyor yani..ben kızıncada ananem hemen duygu sömürüsü vayy onların ihtiyaçları varmışmış :)))
salata yapıp yedim canım bende..arkasındanda kefir içtim tok tuttu beni :) mantıyı yemedim yani..28.haftamdayıım şuan cnmbencede mantı yerine daha hafif bişeyle geçirsen daha güzel olur..çok mantı yemişsin çünküükaç aylık hamileydin canım yaa
bişi daha diyim ıhlamurun içine kabuk tarçın, yarım limonu kabuğuyla at, defne yapragı koy 1-2 tane.. kaynasın hemen bi taşım kapat sıcağa yakın ılık olunca iç canım bu da sana çok iyi gelecektir..tekrar geçmiş olsun .ya bugun almıştım zencefil zerdeçal su yoğurt kürünü yapiyim diye okulda dolabımda unuttum((getirseydim yapardım balla da
ayy geçen aldım ot gibiydi hiç ekşisi yok... yaa bu çağlanın ekşiliğini filan nasıl anlıcaz bilen var mı acaba?ya bu diyet sitesinde çağlanın 100 gramına 600 kalori diyorrr kafayı yemişşşş
ÇAĞLA BADEM: Glisemik İndeksi oldukça düşüktür.Vücuttan toksin atımına yardımcıdır.Ara öğünlerde bolca tüketilebilir. yazıyorrrrrr.. yani ben şimdi 10 15 tane çağla yesem ne kadar eder ki..kaç gramdırr
canım ne olur biraz daha arttır su içiminiEwt bi bardakta şimdi içtim o kadar
Gunaydin gunaydin,
kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.
gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü(maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)
luci cim ellerine sağlık tatlımlisteyi bulup eklemişsin ben becerememiştim zaman bulup
tebrik ederim ayrıca hepinizi ben bu hafta kg bildirmeden izne ayrılıyorum 1-2 hafta kendimi toparlamam gerekiyor tabii gene burdayım ama kg bildirmeyeceğim kendime gelmem lazım
dayanıyorum canım vallahi, akşamki leblebiyi bile yiyemedim...yarın ola hayrola :)
bu arada önceki ve sonraki foto paylaştııım, merak eden arkadaşlarım bakabilir... :) 2 ayda böyle zayıflanır:) fotolu-ispatlı ... darısı isteyen arkadaşlarımın başına inşallahhhh :)
Eskiden 3000 adet atlarken şey yapıyordum 1000 atlayıp dınlenıp devam edıyodum 100 sol 100 sag ayak atlıyorum ama bugün 500 bi atladım dinlendim 650 de ayağım takıldı durdum bide 900 de yoruldum takıldım yıne boyle oldu bakalım ılerleyen günlerde neler olcak
canım bende ona kızıyorum ya işte sen 87 lerden nerelere geldin ben kg vermek bi yana alıyorum o yüzden kendime sıkı bir şeyler yapmam lazım çocukların hastalıkları vs neyse ama hiç kg verememek ne oluyor yaa ne kadar bana söylenseniz haklısınız güya o kadar yürüdüm yediklerime dikkat ettim ama bi yerlerde bişeyler atlıyorum sanırım zaten dün oğlumda karaciğerde yağlanma çıktı 3 ay sonraya kontrol verdi dr ve 3 ay sonra mutlaka kg vermiş olarak gelmeli dedi değilse sağlığını ciddi şekilde tehdit edecekmiş o yüzden artık bu gün itibariyle evde farklı bir beslenme tarzı başlatacağım hem oğlum hem ben kg vermeliyiz 2 ayı boşuna geçirdim ama artık dur demenin zamanı geldi
canım maalesef eve akşam 6 da giriyoruz akşam yemeği bizim 6,30 da oluyor o saatten sonra bişey yemememiz olabilir aslında bana kalsa dediğin gibi akşamları çok hafif yerim ama eşimde tek beraber yaptığımız öğün akşam hepimiz yemek yiyeceğiz diyor ama bişeyler yapmalıyımcanım sağlık estetikten önce gelir, o sebeple özellikle başta oğluşun işin başlatacağın bu sağlıklı beslenme programı senin için de iyi olacaktır, daha iyi konsantre olmanı sağlayacaktır... naçizane önerim, vallahi hepinize yalvarıyorum akşam 18:00 den sonra bari olsa noolur yemeyin hiç bir şey...hem kiloda çok farkettiriyor hem de çok rahatlatıyor... dün 12:30 da yediğimle duruyorum ve akşam yürüyüşten dönünce eşime kocaman 2 sandviç vapmak zorunda kaldım içim gide gideama bir lokma dahi yeseydim bana yağ olarak dönecekti, bunu da biliyorum...lütfen akşam atıştırmalarınız varsa vazgeçin bundan, göreceksiniz ki çok farkedecek....farketmeden ağzmıza attığımız 1 kraker, 1 lokma tatlı bisküi, 1 dilim ekmek...hem o farketmeden attıklarımız şişiriyor bizi ve yağlandırıyor karaciğerlerimizi...
Ewt bi bardakta şimdi içtim o kadar
Günaydın kaptan ,bence bu hafta bünyenin direncini kırmaya başlayacaksın daha önceki haftalara göre çok özenliydin. Ben de 3 hafta 68 de saydım üstelik hep dikkat etmeme rağmen. Bazen olabiliyor. Lütfen vazgecme. Her bünye aynı değildir , belki sen zor kilo verebilenlerdensin.Bu haftaki gibi devam edersen ben kilo verebileceğini düşünüyorum .oğlun için ne yapılması gerekiyormuş karaciğer yağlanması durumunda doktor diyet falan verdi mi ? Şekerli ve işlenmiş gıdalardan uzak durulmalı diye biliyorum.
canım maalesef eve akşam 6 da giriyoruz akşam yemeği bizim 6,30 da oluyor o saatten sonra bişey yemememiz olabilir aslında bana kalsa dediğin gibi akşamları çok hafif yerim ama eşimde tek beraber yaptığımız öğün akşam hepimiz yemek yiyeceğiz diyor ama bişeyler yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?