Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim handecim
Günüme güzel başlamam için kocam yeterince çalışmış

Böyle birşeyle nasıl mutlu olunmazki

evet canım ben de çok etkili olduğunu gördüm ve anladım...ben, 2 ay önce en son 18:00 yapıyordum, yavaş yavaş 16:00 ya indirdim, bünye alışınca insan hiç zorluk çekmiyor...bir de yürüyüş insanı acayip tok hissettiriyor, akşam yürüyüş yapıp dönüşte de suyumu içince aklıma yemek bile gelmiyor...

3 gun kalicam, gitmeden bildirimimi de yaparim insallah :)
ben daha çok kalcan zannetmiştim hadi bakalım kolay gelsin iyi gezmeler

teşekkür ederim handecim

Eki Görüntüle 1039771
maşallah kocana pek de zevkliymiş

luci ben sana bişey diyemyom kuzu sen maşallah o kadar azimlisin ki

ben daha çok kalcan zannetmiştim hadi bakalım kolay gelsin iyi gezmeler

maşallah kocana pek de zevkliymiş

teşekkürler kaptancım

Zevkli konusuna elbette katılıyorum e malum beni seçerken bunu gayet belli etmiş ( şımartım kendimi )

saol kaptancım baş koydum bu yola bu sefer. çok azmettim ama başarıyı da kucaklamak istiyorum...başlarda inanılmaz zorlandım ama çok şükür azimle kurtuldum... kilo az oldukça azim azalıyor-aman 3-5 kilo nasılsa veririm deniyor da-, 90 lara çıkınca azim olmazsa gitmiyor kilolar

bugun guzelce kutlayin zeynepcim, bugun de ikinci gununuzun yildonumu ne de olsa

2. gününüzün yıldönümü ne demek kız ???

ben cikiyorum kizlar. yarin sabah bildirime kadar ugramasam da bir konsantre olup su islerimi bitirsem guzel olacak. yarin sabah gorusuruz hepiniz guzel seyler gorun tartida ebbiss aradaki farki biraz azaltmama yetecek kadar ver canim

ben son birkaç gündür hastalık deyip diyeti boşladım yarın tartı ne diyecek acaba:18:

Bursalımısın neresınden bende bursa fomara
bursa 2 saatlik yol canım ayrıca çok istemiştim oraya atanayım ama nasip değilmiş gerçi yakınım yine de :)

oyyyy Elif bu kız senin ya çok şaşıyorum daha şurada ne kadar oldu nişanlıydın asker bekliyordun şimdi annesin zaman ne de çabuk geçiyor - Allah kızınla eşinle ömür boyu mutlu etsin canım

ay ıspanağı çok severim pazarda da 50 kuruştu ama yıkaması bir dert yaaaa anneciğim uğraşırdı sağolsun da benm o kadar uğraşasım gelmiyor

ayyy burda çok fena gök gürlüyoo.. foto mak flası gibi yuzume patlayıp duruyor ,korktum :18::18::18: azcık şu pcden uzak kalayım en iyisis

menümü sonra yazayım yaw..
ne güzel uzun uzun yazmışsın hepsini alıntılamayım diye kısa yerden alıntı yaptım inşallah tez vakitte sağlıkla yavrunu kucağına alırsın

Senin tavırların çok net belli oluyor Lilycim iyi niyetin, çok hoşuma gidiyor benim

Tabi kadınına erkeğine göre de değişir de bana kadınlar daha hassas gibi geliyor.
teşekkür ederim canım benim çok onore oldum bu sözlerinle
teşekkür ederim detaylıca açıklamışsın
benm de durumum bir var bir yok gibi oldu hastalık da girince - ama inşallah haftaya hep sizinleyim bir aksilik olmazsa
çok özledim ya uzun uzun yazışmayı sizlerle

kızlar yemek suyunu mümkün olduğu kadar az koyun benim eski diyetisyenim yemeğin sadece sebze kısmını alın bütün yağı vs si suyunda olur derdi
ben bunu hep yaparım ama hiç kimse demedi sadece kendimce bir çıkarım yapmıştım mesela yağlı yemeklerde yağlı kısım suyunda olunca ben de suyunu yemiyordum tamamen düz mantık yani

lily bugun gorunmedi. acaba ne oldu?
oy güzel arkadaşım beni de düşünmüş yazmışşşş

Sevda'ya çok selam söyle özledik onu da - her ne kadar bu ara pek giremesem de herkesin yeri ayrı - yazılarını göremiyoruz ya bir yanımız eksik oluyor

Eşinle yıldönümünz kutlu olsun Allah nice uzun yıllar birlikte mutlu, sağlıklı güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin
tadını çıkarın

Sana da çok geçmiş olsun benim de hemen hemen aynıydı ama dr.a gitmeden geçmez bak arkadaş tavsiyesi sana

Hoşgeldin aramıza
(demişimdir belki daha önce ama paylaşımlarına çok denk gelemedim o yüzden emin olamadım hoşgeldin dedim mi diye:44:)

evet ya valla çok süper bir grubuz demek ki ünümüzü duyan soluğu burada alıyor

Hoşbuldum :) teşekkürler

Teşekkür ederim canım

Allahjım tüm sevdiklerimizle nice mutlu yıllar geçirmemizi nasip etsin inşallah

bunları okumuştum daha önce ama olsun her paylaşım ayrı ayrı çok değerli benim için

Eşim takıntılı bence ve güzellik takıntısı var kesinlikle
Durumdacım bence senin de eşinin de profesyonel bir destek alması gerekiyor yanlış anlama lütfen bak sen zayıflamak için kendini paralıyorsun halbuki daha 9 aylık bebeğin var ve sen 30 kg zaten vermişsin - doğum yapmadım ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra bir yıl kadar bir zamana ihtiyacı var vücudunun kendini toparlaması için
Eşinin takıntısı var mı bilemem ama sana şöyle kalın bacakların var böyle çirkinsin gibi sözlerle seni kırıyor, bunun farkında değil ya da farkında ve bilerek yapıyor ama her ne şekilde olursa olsun bu bir psikolojik baskı senin için.
Bence ikinizin de sorunlarla yüzleşip takıntılarınızı törpülemeye ihtiyacınız var. İnsanız bedenimiz gibi ruhumuz da yıpranır, hasta olur ve bazen işin içinden çıkamayız sonuç olarak işin uzmanları varken neden kendimize eziyet edelim ki? Ben bugüne kadar hiç psikoloğa gitmedim zaman içinde olumsuzluklara karşı farklı stratejiler geliştirip kendimin hem dr.u hem psikoloğu hem diyetisyeni hem yaşam koçu oldum ama en nihayetinde insanız ve bizim de altından kalkamayacağımız sorunlar olabilir ve bunun için de destek almaktan çekinmemeliyiz. Açıkçası senin yerinde olsam böyle bir destek alırdım tabii karar senin - ama acizane arkadaşça tavsiyem bir evlilik terapistine gitmeniz yönünde olacaktır.

bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum

öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum

O sıkıntı olur mu sizce ??

Ben de oturarak çalışıyorum tüm gün ama artık kendimce ayağa kalkmak için bahaneler üretiyorum mesela su ya da çay almaya kendim gidiyorum bir iş olduğunda ayağıma kadar getirilmesin diye kalkıp kendim alıyorum falan... Ev-iş arası zaten yürüyorum ama artık yaz geliyor ve ben pilates kursunu da bıraktım onun yerine akşamları yürümeyi planlıyorum bakalım haftaya tam manasıyla başlamak istiyorum

elmanın üzeerine tarçın serpip ye=)))tatlı isteğini geçiriyormuşş=)

Tamam canımmm, bir dahaki krizde inşaallahh

menü güzelll=) kupkuru ya güldüm yaaaaaaa=)))))))))))))

Hazoşçuğumm, bende şekersiz 5 çaya bayıldımm

yaa bi omlet 252 kalori olur mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tabiki olmaz canımm, küçük bir hesapla bunu anlayabilirsin, 1 yumurta ortalama 80 kalori, içine bir çay kaşığı tereyağı koyarsak + 30 kalori etti 110 kalori.. kaldı ki peynirli omlet düşünürsek bunu 1 kk peynir koyarsak 80 de onu desek (ortalama) ettimi sana 190 bak hala 252 etmiyor, bazen kalori hesabını kendin yap canım..

Güzel Gamzecim .tüm öğünlerin de sporunda

Kaptanım zaten öğlen 1 saat15 dk yürümüşsün kaç km etti bilemiyorum ama minimum 6-7km desek gayet iyi bence. Akşam menünde ideal

Teşekkürler tatlımm

Günaydın bayanlar :)
Hepimize güzel, hafif, bol sporlu bir gün olsun. Okula yürüyerek gideceğim bugün yine :)

İyi ki aranıza gelmişim, burası çok güzel, sevgiler herkese :)

İyi ki canımm

günaydın arkadaşlarrrr.... hava misss bugün buralarda...işlerim var, fırsat buldukça girer, bakarım... görüşmek üzere

görüşelim hayatımmm

Liliciğim geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..

Bu arada kaptancığım, size de geçmiş olsun tekrardann :26::26:

Her şekilde verebilirsin canım bu kiloyu, havada karada kurtulamaz senden tekrar hoş geldinn

teşekkür ederim handecim

Eki Görüntüle 1039771

Ahhhhhhhhhhh ahhhhhh benim kocam da birazcık nazik olaymış yaa yahuuu onun ben kabalığınııı, sert bakışınıııı, hoyttt dedin mi oturtmasını yirim yirimmm hahahahah kocamm gelsinnnnnnnnnn

teşekkürler kaptancım

Zevkli konusuna elbette katılıyorum e malum beni seçerken bunu gayet belli etmiş ( şımartım kendimi )

Eeeeee yaniii, seni seçmesinden belliymiş ne kadar zevkli oluşuuu

Ayyy şimdi benimki beni seçmiş biz ne oluyoruz o haldee

Kızlarrrrrrr selam ve saygılarımla aranızda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.. 1 gün öncesinden tatil havasına girmiş bulunuyorum (yarın iş yok, seçim görev semineri dolayısıyla) bu arada beni affedin dün akşam eşime yemek hazırladım ve yerken de eşlik ettimm :26::26::26: nasıl baktıysam yemeğe adam dayanamadı yedirmeden duramadı aynen şunu diyorr..

- aaaaa yiyecen tabii karıcığımm, incecik kaldın, et denen bir şey kalmadı vucudundaa, hadii ye bakalımm, yesin benim güzel karımm hahahhaha az kaldı adamı da yiyecektim

Sonuç: 4 dilim kızarmış ekmek, tereyağlı + 1 küçük paket lays kaşık cipsi yoğurt sosouylaa, haaa 2 tanede dore bisküvii amann bu bisküvi de nasıl yazılır hep karıştırırm, püsüüvettt işteee

Benden haberler bu kadar sizler nasılsınız, küçücük bir parantez, bu gün telafi ediyorum

.

hahaha afiyet olsun kuzucuk, ah o eşler yok mu, ahhh... nedir bunların bizimle derdi anlamıyorum ki, illa yedirsinler
ben kapatıyorum kulaklarımı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…