- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #109.921
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım günaydın şu an online olan takım arkadaşlarım vazgecmekyok ve hazos87Hepimize bol sulu sporlu az kalorili bir gün olsun. Tartı günü yaklaştı yine
Lily geçmiş olsun , umarım toparlanırsın kısa sürede sesin de düzelir canım. Umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir de moral olur biraz sana . Ben tartından umutluyum , zaten açıkbüfeere direndin , hastayken de iştahsız oluyo insan :)
Günaydın sevgikelebeği zeycimGünün güzel geçsin.
Günüme güzel başlamam için kocam yeterince çalışmış
Böyle birşeyle nasıl mutlu olunmazki
oy oy oy... kıyamam ben size...erkeğin zarif olanı da çok keyif veriyor canım! maşallah, maşallah, Allahım nazarlardan korusun aşkınızı...
Ben de akşam yemeğinin hafifliğinin zayıflamada ve zayıf kalmada çok etkili olduğunu düşünüyorum. Bir zamanlar 57 kiloydum her şeyden az yerdim pastayı da çikolatayı da akşamlar genelde çorba- salata ile geçirirdim. akşam 16dan sonra hiç yemeden durabilmeni de takdir ediyorum luci , ben 18 den sonra falan dayanabiliyorum ancak , biraz daha bunyem alışsın bu saati 17 ye çekicem . :112:
ben daha çok kalcan zannetmiştim hadi bakalım kolay gelsin iyi gezmeler3 gun kalicam, gitmeden bildirimimi de yaparim insallah :)
maşallah kocana pek de zevkliymişteşekkür ederim handecim
Eki Görüntüle 1039771
evet canım ben de çok etkili olduğunu gördüm ve anladım...ben, 2 ay önce en son 18:00 yapıyordum, yavaş yavaş 16:00 ya indirdim, bünye alışınca insan hiç zorluk çekmiyor...bir de yürüyüş insanı acayip tok hissettiriyor, akşam yürüyüş yapıp dönüşte de suyumu içince aklıma yemek bile gelmiyor...
oy oy oy... kıyamam ben size...erkeğin zarif olanı da çok keyif veriyor canım! maşallah, maşallah, Allahım nazarlardan korusun aşkınızı...
aminn lucimmm amin
Birde bu tarih perşembeye denk gelmeseydi belki akşam daha çok içim rahat yemek yerdim.
ben daha çok kalcan zannetmiştim hadi bakalım kolay gelsin iyi gezmeler
maşallah kocana pek de zevkliymiş
luci ben sana bişey diyemyom kuzu sen maşallah o kadar azimlisin ki
aminn lucimmm amin
Birde bu tarih perşembeye denk gelmeseydi belki akşam daha çok içim rahat yemek yerdim.
luci ben sana bişey diyemyom kuzu sen maşallah o kadar azimlisin ki
aminn lucimmm amin
kasma kendini kuzum yaaa, yılda kaç kere oluyor bu tarz özel akşamlar... sen zaten kendine zarar verecekleri biliyorsun, kendini üzmeden ye istediğinden... onu yemeyeyim, yok bu kaloriliyi düşünme bu akşam, aşkını düşün fıstık
aminn lucimmm amin
bugun guzelce kutlayin zeynepcim, bugun de ikinci gununuzun yildonumu ne de olsa
kasma kendini kuzum yaaa, yılda kaç kere oluyor bu tarz özel akşamlar... sen zaten kendine zarar verecekleri biliyorsun, kendini üzmeden ye istediğinden... onu yemeyeyim, yok bu kaloriliyi düşünme bu akşam, aşkını düşün fıstık
pardon ya yogunluktan kafam karisik biraz. bugunu cuma diye dusundum herhalde. bugun degilse bile yarin guzelce kutlayin :)
akşam elimdengeldiğince dikkat edeceğim kızlarr merak etmeyinn
ben cikiyorum kizlar. yarin sabah bildirime kadar ugramasam da bir konsantre olup su islerimi bitirsem guzel olacak. yarin sabah gorusuruz hepiniz guzel seyler gorun tartidaebbiss aradaki farki biraz azaltmama yetecek kadar ver canim
ben son birkaç gündür hastalık deyip diyeti boşladımahaha haftaya atlayim geleyim 75'lere, yarisalim seninle dicem de daha 85'e inememisim ne 75'i
var ya lily'cim, en guzel diyeti biz yapiyoruz, zaten bizimki diyet degil saglikli beslenme. psikolojimizi de, dengemizi de sagligimizi da koruyarak zayifliyoruz. bunu bu sitede her gun daha iyi anliyorum.
bursa 2 saatlik yol canım ayrıca çok istemiştim oraya atanayım ama nasip değilmiş gerçi yakınım yine de :)Bursalımısın neresınden bende bursa fomara
oyyyy Elif bu kız senin ya çok şaşıyorum daha şurada ne kadar oldu nişanlıydın asker bekliyordun şimdi annesin
ay ıspanağı çok severim pazarda da 50 kuruştu ama yıkaması bir dert yaaaa
ne güzel uzun uzun yazmışsın hepsini alıntılamayım diye kısa yerden alıntı yaptım inşallah tez vakitte sağlıkla yavrunu kucağına alırsınayyy burda çok fena gök gürlüyoo.. foto mak flası gibi yuzume patlayıp duruyor ,korktum :18::18::18: azcık şu pcden uzak kalayım en iyisis
menümü sonra yazayım yaw..
teşekkür ederim canım benimSenin tavırların çok net belli oluyor Lilycim iyi niyetin, çok hoşuma gidiyor benim
Tabi kadınına erkeğine göre de değişir de bana kadınlar daha hassas gibi geliyor.
teşekkür ederim detaylıca açıklamışsınlilycim hoşgeldinözlemiştik seni açıkbüfeye karşı çelik gibi iradeni alkışlıyorum Bir kaç güne iyileşip de dediğin gibi eski düzenine kavuşursun canım. Geçen hafta çok önemli bi durum olmadı yani pek bi aksiyon yoktu . Kiloları yakın olan bazı arkadaşlar kendi arasında yarışcak. Bi ara haftasonu diyetler çok bozulmasın diye pazartesi de tartılalım diye bir öneri çıktı herkes fikrini söylüyordu ama netleşmedi. Bunun dışında her zamanki paylaşımlar
ben bunu hep yaparım ama hiç kimse demedi sadece kendimce bir çıkarım yapmıştım mesela yağlı yemeklerde yağlı kısım suyunda olunca ben de suyunu yemiyordum tamamen düz mantık yanikızlar yemek suyunu mümkün olduğu kadar az koyun benim eski diyetisyenim yemeğin sadece sebze kısmını alın bütün yağı vs si suyunda olur derdi
oy güzel arkadaşım beni de düşünmüş yazmışşşşlily bugun gorunmedi. acaba ne oldu?
Sevda'ya çok selam söyle özledik onu da - her ne kadar bu ara pek giremesem de herkesin yeri ayrı - yazılarını göremiyoruz ya bir yanımız eksik oluyor
Merhaba kızlarrr, yürüyüşümü yaptım, işe yürüyerek gidip geldim bendeayyy bak rakibemle aynıyız
Herkes nasıl? bu gün biraz yoruldum, dünden kalan ev işimi yapmaya devam edicem ama bu gün çok işim yok..
Bu arada sevdanın evi ve kendi perişann, eşiyle ikisi yapıyor boya badanayı, pc nin tüm kabloları çıkmış durumda..çok yoruldu arkadaşım çokkkk, hepinize selamları varrr..inşaallah cumaya bildirim yapıcakk
Eşinle yıldönümünz kutlu olsun Allah nice uzun yıllar birlikte mutlu, sağlıklı güzel yıllar geçirmeyi nasip etsinKızlarr
Nisan ayı itibari ile şirkete geldiğim servisi 1 aylık iptal ediyorum onun yerine aylık akbil ücretini alacagım
Bunun nedeni ise evim ve işim arası 40 dk yürüme mesafesi
Servis olunca cayıyorum servisle gitmek istiyorum ama servis olmazsa psikolojikman cayma hakkım olmayacakk.
Hem baktım yürümek istemiyorumö binerim minübüse( gerçi yakın olmasına rağmen 2 vesaytt)
Bu arada Perşembe günü yani 27 Mart eşimle tanışma yıldönümümüz ( 4. yıl )
Allahıma şükürler olsun onu bana yazdığı için.
Neyse o nedenle şirketten erken çıkacagım ve yemekle birlikte eşime bir süpriz hazırlayacagımm
Son olarakk şirkete bugün pizza söylediler daha yemedim ama mecburenn yiyecegim sabah kahvaltımı 8de yaptım eve kadar dayanamam
İşte böyleee şimdilik kaçar yine buralardayım
Öpüyorum sizi.
Sana da çok geçmiş olsun benim de hemen hemen aynıydı ama dr.a gitmeden geçmez bak arkadaş tavsiyesi sanaKizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin aramızaBunlar biraz az geldi bana, tabii aramızda 20 kiloya yakın var ama yine de biraz yeşillik ve protein eklenebilir diye düşünüyorum. Günlük 1200 kalorinin altına inmemekte fayda var.
Spor konusıounda azmini tebrik ediyorum. Süpersin :)
evet ya valla çok süper bir grubuz demek ki ünümüzü duyan soluğu burada alıyorcanım form çayı iç o iyi gelir bi de kuru kayısıları ıslak ılık suyla sonra o suyla beraber iç o zaman daha etkili olabiliyor çok kötü isen bekunis falan alabilirsin müshil hapı
gülanne tekrar hoşgeldin bizim takımı birisi mi tavsiye etti canımrastgele mi yazdın merak ettim de?
çok gözde bir takımız anlaşılan
Hoşbuldum :) teşekkürlerben son birkaç gündür hastalık deyip diyeti boşladımyarın tartı ne diyecek acaba:18:
bursa 2 saatlik yol canım ayrıca çok istemiştim oraya atanayım ama nasip değilmiş gerçi yakınım yine de :)
oyyyy Elif bu kız senin ya çok şaşıyorum daha şurada ne kadar oldu nişanlıydın asker bekliyordun şimdi annesinzaman ne de çabuk geçiyor - Allah kızınla eşinle ömür boyu mutlu etsin canım
ay ıspanağı çok severim pazarda da 50 kuruştu ama yıkaması bir dert yaaaaanneciğim uğraşırdı sağolsun da benm o kadar uğraşasım gelmiyor
ne güzel uzun uzun yazmışsın hepsini alıntılamayım diye kısa yerden alıntı yaptım inşallah tez vakitte sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
teşekkür ederim canım benimçok onore oldum bu sözlerinle
teşekkür ederim detaylıca açıklamışsın
benm de durumum bir var bir yok gibi oldu hastalık da girince - ama inşallah haftaya hep sizinleyim bir aksilik olmazsa
çok özledim ya uzun uzun yazışmayı sizlerle
ben bunu hep yaparım ama hiç kimse demedi sadece kendimce bir çıkarım yapmıştım mesela yağlı yemeklerde yağlı kısım suyunda olunca ben de suyunu yemiyordum tamamen düz mantık yani
oy güzel arkadaşım beni de düşünmüş yazmışşşş
Sevda'ya çok selam söyle özledik onu da - her ne kadar bu ara pek giremesem de herkesin yeri ayrı - yazılarını göremiyoruz ya bir yanımız eksik oluyor
Eşinle yıldönümünz kutlu olsun Allah nice uzun yıllar birlikte mutlu, sağlıklı güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin
tadını çıkarın
Sana da çok geçmiş olsun benim de hemen hemen aynıydı ama dr.a gitmeden geçmez bak arkadaş tavsiyesi sana
Hoşgeldin aramıza
(demişimdir belki daha önce ama paylaşımlarına çok denk gelemedim o yüzden emin olamadım hoşgeldin dedim mi diye:44:)
evet ya valla çok süper bir grubuz demek ki ünümüzü duyan soluğu burada alıyor
ben son birkaç gündür hastalık deyip diyeti boşladımyarın tartı ne diyecek acaba:18:
bursa 2 saatlik yol canım ayrıca çok istemiştim oraya atanayım ama nasip değilmiş gerçi yakınım yine de :)
oyyyy Elif bu kız senin ya çok şaşıyorum daha şurada ne kadar oldu nişanlıydın asker bekliyordun şimdi annesinzaman ne de çabuk geçiyor - Allah kızınla eşinle ömür boyu mutlu etsin canım
ay ıspanağı çok severim pazarda da 50 kuruştu ama yıkaması bir dert yaaaaanneciğim uğraşırdı sağolsun da benm o kadar uğraşasım gelmiyor
ne güzel uzun uzun yazmışsın hepsini alıntılamayım diye kısa yerden alıntı yaptım inşallah tez vakitte sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
teşekkür ederim canım benimçok onore oldum bu sözlerinle
teşekkür ederim detaylıca açıklamışsın
benm de durumum bir var bir yok gibi oldu hastalık da girince - ama inşallah haftaya hep sizinleyim bir aksilik olmazsa
çok özledim ya uzun uzun yazışmayı sizlerle
ben bunu hep yaparım ama hiç kimse demedi sadece kendimce bir çıkarım yapmıştım mesela yağlı yemeklerde yağlı kısım suyunda olunca ben de suyunu yemiyordum tamamen düz mantık yani
oy güzel arkadaşım beni de düşünmüş yazmışşşş
Eşinle yıldönümünz kutlu olsun Allah nice uzun yıllar birlikte mutlu, sağlıklı güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin
tadını çıkarın
Sana da çok geçmiş olsun benim de hemen hemen aynıydı ama dr.a gitmeden geçmez bak arkadaş tavsiyesi sana
Hoşgeldin aramıza
(demişimdir belki daha önce ama paylaşımlarına çok denk gelemedim o yüzden emin olamadım hoşgeldin dedim mi diye:44:)
evet ya valla çok süper bir grubuz demek ki ünümüzü duyan soluğu burada alıyor
bunları okumuştum daha önce ama olsun her paylaşım ayrı ayrı çok değerli benim için
Durumdacım bence senin de eşinin de profesyonel bir destek alması gerekiyor yanlış anlama lütfen bak sen zayıflamak için kendini paralıyorsun halbuki daha 9 aylık bebeğin var ve sen 30 kg zaten vermişsin - doğum yapmadım ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra bir yıl kadar bir zamana ihtiyacı var vücudunun kendini toparlaması içinEşim takıntılı bence ve güzellik takıntısı var kesinlikle
bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum
öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum
O sıkıntı olur mu sizce ??
elmanın üzeerine tarçın serpip ye=)))tatlı isteğini geçiriyormuşş=)
menü güzelll=) kupkuru ya güldüm yaaaaaaa=)))))))))))))
menüm
sabah
1 bucuk dilim ekmek (light tost ekmeği)
2 ince dilim hellim peyniri
4 zeytin
az yağdaomlet
öğle
3/4 simit
akşam
3 yk pilav
4 yk tavuk(didiklenmiş)
yarım kase sehriyeli tavuk çorbası
salata
ara 5-6 tane kuru kayısı yiyeceğim..
2 turk kahvesi 5 çay(şekersiz)
yaa bi omlet 252 kalori olur mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Güzel Gamzecim .tüm öğünlerin de sporunda
Kaptanım zaten öğlen 1 saat15 dk yürümüşsün kaç km etti bilemiyorum ama minimum 6-7km desek gayet iyi bence. Akşam menünde ideal
Günaydın bayanlar :)
Hepimize güzel, hafif, bol sporlu bir gün olsun. Okula yürüyerek gideceğim bugün yine :)
İyi ki aranıza gelmişim, burası çok güzel, sevgiler herkese :)
günaydın arkadaşlarrrr.... hava misss bugün buralarda...işlerim var, fırsat buldukça girer, bakarım... görüşmek üzere
Günaydın 5. takımın fit ve güzel hanımları
2 gün raporluydum şimdi yine iş başı
Sesim kısık konuşamıyorum ama çok şükür başka sorunum yok
Hafta sonu temizliğinin yarısını dün yaptım diyebilirimo derece iyiyim çok şükür.
Diyet miyet hiç uğraşmadım inanın zaten doğru düzgün iştahım da yoktu ama bugün yine rutinime döndüm klasik tostumla
Yarın tartıdan bana bir güzellik yapması en büyük temennim şu an - çünkü kafam biraz dolu bu aralar o yüzden ufak da olsa beni sevindirecek şeylere ihtiyacım var
Neyse bendeki durumlar kısaca böyle, sizde ne var ne yok?
Kızlarrr merhaba nasılsınız? Uzun bir aradan sonra tekrardan geldim kabul ederseniz tabi :)
Kolestroldü , kansızlıktı, bebişin uyku bozukluğu felan derken bayağı bir gerilmiş tabi ben yarışmadan da ayrılmak zorunda kaldım.
Çok şükür şimdi hersey daha kontrolü hayatımız daha düzenli evimizdeyiz her gün bebişi alıp evimize geçiyoruz artık ananede kalmıyoruz. Eşim ay başı yeni bir iş başlıyor. Anlıyacağınız hayatımda yeni bir sayfa açıldı. Eşimlede bazı seyleri yola koyduk. Ve dedim ki haydi eliff sıra göbeğini eritmeye herkes kilomun olmadığını söyleyip göbeğini eritsen yeter diyorlar :)
Eger kabul olursa bu günden itibaren sizlerle takip altına başlamak istiyorum.
Şuanki kilom : 74
Hedef : 64
Vermerk istediğim zaman süresi : 2 ay
Her türlü öneriyi itina ile dinlerim :)
teşekkür ederim handecim
Eki Görüntüle 1039771
teşekkürler kaptancım
Zevkli konusuna elbette katılıyorum e malum beni seçerken bunu gayet belli etmiş ( şımartım kendimi )
Kızlarrrrrrr selam ve saygılarımla aranızda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.. 1 gün öncesinden tatil havasına girmiş bulunuyorum (yarın iş yok, seçim görev semineri dolayısıyla)bu arada beni affedin dün akşam eşime yemek hazırladım ve yerken de eşlik ettimm :26::26::26: nasıl baktıysam yemeğe adam dayanamadı yedirmeden duramadı aynen şunu diyorr..
- aaaaa yiyecen tabii karıcığımm, incecik kaldın, et denen bir şey kalmadı vucudundaa, hadii ye bakalımm, yesin benim güzel karımmhahahhaha az kaldı adamı da yiyecektim
Sonuç: 4 dilim kızarmış ekmek, tereyağlı + 1 küçük paket lays kaşık cipsiyoğurt sosouylaa, haaa 2 tanede dore bisküvii amann bu bisküvi de nasıl yazılır hep karıştırırm, püsüüvettt işteee
Benden haberler bu kadarsizler nasılsınız, küçücük bir parantez, bu gün telafi ediyorum
.
anladım canım öncelikle çok geçmiş olsun. Peki doktoruna 3-4 saatte bir acıktıgını söyledin mi bence söyle mytlaka ki ona göre ara öğünlü bir menü versin.
Yada sen doktorun menüsü üzerine sadece ara öğün ekle.
Bizi yanlış anlama gamzede bende senin ve bebeğinin sağığını düşünüyoruz yoksa senin diyet yapman bizi neden rahatsız etsin ki.
Pazarada tek çıkma poşetleri sen taşıma ama yürüyüşünü ihmal etme. Bildiğim kadarıyla hamilelikte ne kadar hareket edersen doğumun o kadar rahat oluyor.
yok canım öyle bişey düşünsem tersleyip kestirip atardım sizleri bilgilendirmek yerinecanım doktoruma söyledim ama doktorum çok katı yapacaksın mecbursun diyor ara öğün olucaksa sporunu artıracaksın diyor bu seferde.. şimdi benim heryanım ödem.. şiş yani.. 2 saatten fazla ayakta kalınca benim bacaklarım çok ağrıyor belkide 7.ayda olduğum içindir bilemiyorum.. artık bacaklarımı toplayıpta koltukta oturamıyorum veya bacak bacak üstüne atamıyorum,taa öyle şiş bacaklarım yani.. bu kontrolde doktorla iyi kapışacağım aşikar.. ara öğünleri bende kafadan ekleme yapıyorum işte sabahtan akşama doğru kalori olarak çoktan aza doğru ilerletiyorum napiyim.. pazar eşyalarını önceden taşıyabiliyordum ama şimdi 5 kgdan fazla taşıyamıyorum karnımdan kasıklarıma doğru bi baskıyla birlikte ağrı giriyor.. oyuzden eşim almaya başladı ..dün saolsun işten izin alıp mutfak için market,pazar,mandıra vs ihtiyaçlarımı gördü.
evet canım özellikle yürüyüş çok faydalıymış..bütün kasları harekete geçiriyormuş.. bunun yanında normal doğumu desteklemek amaçlı pelvik kas hareketleride var..hamilelik egzersizleri yani..önce yürüyorum sonra bu hareketleride yapıyorum..
Olcak tabi hatta dunyanın en güzel bebeği seninki olucak bende cok kılolu hamile kaldım 80 kg ama bende çıkmadı şükür 34 haftada doğum yaptım 93 muydum neydim sezeryan oldum ve bebek çıkmasına rağmen ben doğumdan 2 gün sonra hala 93 tüm yürüyüs şart bende hep yedim yattım diyete uysaydın normale dönersin vardı öyle arkadaslarım hep normale döndü degerleri seninde normale döner inşallah
insallah canım yaadiyete uymaya çalışıyorum ...normalde ara öğün yok bende kendim ekleme yaptım yani mecburen çünkü 6 saat aç duramıyorum bu arada foton ve kızçene masallah
kızlar yemek suyunu mümkün olduğu kadar az koyun benim eski diyetisyenim yemeğin sadece sebze kısmını alın bütün yağı vs si suyunda olur derdi
aaa bende tam tersini biliyorsum..sebze piştiğinde vit. suda olurmus.. oyuzden sulu yapsamda suyunuda içen biriyim ben :) ama şimdi az sulu pişircem.. susuz olursa kabızlık problemim oluyor çünkü :S :44:
merhaba,
bende aranıza katılabilirmiyim, geçen yıl 70-79 lar topiğindeydim 9 kilo verdim, tekrar geri aldımşimdi yine vermek istiyorum,tek başına olmuyor
hoşgeldiniz kızlarMerhaba,
İlk sayfayı okudum, sizler için de uygunsa takıma katılmak istiyorum.
170 boyundayım, dün 101.7 kiloydum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. 106,9 ile başlamıştım.
Beni de aranıza alırsanız çook zayıflarım ben çoook :))
çok geçmiş olsun canım..Kizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 çay kaşığı toz zencefili 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp macun kıvanına getir canım..üstüne 1.2 damla limonu sıkıp 1sb su ile yutacaksın..bu senin terlemeni kolaylaştıracak..bağışıklık sist. kuvvetlendirecek..
birde kabızlık için kuru kayısı,kuru erik hoşafı içersen iyi gelir.. meyvalardan kivide çok etkili diyebilirim.
bu sabah annem dedi bunu bana.. dünden beri şiddetli kasık ağrılarım vardaayaklarıma ağrı kesiciyi eritip sürecekmişim kasık ağrılarımı geçirecekmiş...yaptım mı hayır :)))
teşekkür ederim handecim
Eki Görüntüle 1039771
nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canım
lily86 canım çok geçmiş olsun ,tşk ederim aminn insallah hayırlısıyla kucağıma alırım kızçemi
vazgeçmekyok canım masallah sana 16km miAllah bozmasın bu azmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?