Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada önceki ve sonraki foto paylaştııım, merak eden arkadaşlarım bakabilir... :) 2 ayda böyle zayıflanır :) fotolu-ispatlı ... darısı isteyen arkadaşlarımın başına inşallahhhh :)[/QUOTE]

Nereye koydun fotoları bi bakiim bende

Arkadaşlar , perşembe menüm

Kahvaltı ,200 ml çikolatalı sütle 5 yk nesfit üstüne biraz tarçın ve 2 kuru kayısı 5 fındık

Öğlen 1 kase brokoli çorbası 2 yk yoğurt

Ara Şekersiz kremasız kahve 2 kare BİTTER

Akşam 1 kase brokoli çorbası , 3 yk bulgur pilavı , salata

Ara 1 elma

Su 3 lt Spor 2 km yürüyüş çok spordan sayılmaz gerçi. Öyle hem hava almış olmak istedim. Yarın uzun yürüyeceğim Yarın tartı zamanı görüşmek üzere hepimize iyi geceler

Ben de sağlayacağım zamanla luci . Diyete ilk başladığımdan bugüne bile değişmeler var. Uyku düzenim yeme düzenim iyileşti. Ani yeme krizimle de nasıl başa çıkabilieceğimi az çok öğrendim. İş geldi akşamki yeme saatini erkene çekmeye o da olacak yılmıycam

Gunaydin gunaydin,

kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.

gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83

Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg

Eklentiler

• $image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü (maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)

Sanada maşallah Cnm tebrik ederim

çok teşekkür ederim canım şu ana kadar 18 kg dan kurtularak içimden bi insan çıkardım resmen çok şükür... Allahım tüm arkadaşlarıma da nasip etsin, sağlıkla, keyifle kilo vermeyi inşallah :) sen de maşallah çok azimlisin, çok kısa sürede kurtulacaksın kilolarından

ehh işteee .kız vallaha süpersin maşallah solladın geçtin helal olsun...benim bu sabah ki tartım 72.7 .tekrar tebrik ederim seni .

canımsın sana da maşallah tatlım benim... geçen haftaki liste nerelerde acaba, kaptan paylaşmamış bakıp eklemek lazım...sen geçen hafta kaçtın ki kuzum?
aaa bir de önceki, şimdiki foto paylaştım sevdaam, baksana nasıl fark var

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65,9 / -0,20 )
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ )
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/ / / )
Hnd (67,70/ / / )
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / )
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,3/ 84,3 / 2,0/ )
DESTANSI (67,80/ / )

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlaaar buradan ekleyip devam edin lütfen, kaptancım ben hesaplamaları yapmadım en son hallederiz, bir de yeni eklenen olacak mı listeye?

Son düzenleyen: Moderatör:

bende geçen haftaki listeye bakıyordum sen bulmuşsun bile biz gamzeyle kahvemizi içerken.oda buhafta 65.9 geldi.acil çıkması gerekti.çok çok ta selam söyledi

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…