Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnn sevgili yoldaşlarım, 5. takımın gönlü güzel, vücudu fit olma yolunda emin adımlarla giden hanımları
Hepinize hayırlı Cumalar dilerim
Gelelim bildirimimize...

2 hafta önce : 76,2
Bu hafta : 75,6
Fark : 0,6
Oran: %0,79
2 haftalık olduğundan %0,4 oluyor sanırım

Merhaba,
Ben de bugün bildirimle başlıyorum. Benim diyetisyenle kendi tartım arasında 1.1 kg var. Ben tartının pillerini çıkarttım bu yüzden ama dün tekrar taktım.
101,8 geldim kıyafetsiz, demek ki biraz vermişim yine pazartesiden beri ama sağlıklı bir kıyaslamayı ancak haftaya yapacağım. Sevgiler

Özet olarak kilom:101.8 :))

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )

5.TAKIM ORTALAMASI :

Adımı listede göremedim ama eklesem ve kilosu 2ye bölündü desem olur sanırım çünkü tam 2 hafta önce bugün izne ayrıldım bildirim yapıp...
Bir de Luci benden 1 hafta önce izne ayrılmıştı şimdi onun kilosu 3e bölünmesi gerekmez mi?:44:
Yani 2 hafta bildirim yapmadı bu hafta 3. hafta olarak bildirim yapıyor yani ben 1 hafta bildirim yapmadan geçirdim ama izin süresi olarak 2 haftayı devirdim. Kaptancım bu konuda bana bir açıklama yapabilir misin???:44:

canım öncelikle oğluşuna çok geçmiş olsun.doktor peki diyet listesi gibi yardımcı herhangi bir besin tarzı önermedi mi canım.sen gayet bilinçli bir annesin bunun üstesinden geleceğine inanıyorum.çok canını sıkma rabbim dermansız hastalıklardan korusun herkesi.eşimin yeğeni vardı 10 yaşlarında falan şeker hastalığına yakalandı eltimde çok kiloluydu ozamanlar ve onun diyetine göre hazırladı bütün öğünleri hem oğluna hemde kendisine bayağı bir faydası oldu .

vallahi fıstık sana ve senin önerilerine bayılıyorum ve çok motive oluyorum.teşekkürlerrrrrrr teşekkürlerrrr

bende yazayım...

geçen hafta hatta bu salıya kadar 86.8 idi.......... çarşamba 88.8diii...........cuma sabahki tartımda 88

cmt belki 87 olurumda doktor az kızar bana

canım benim baskülün yanlış falan deil demi.ayyy sen hamileydin demi şimdi aklıma geldi pardon..aman ha sakın, fazla kilo almadan atlat canım ya sonradan vermesi çok zor oluyor .

zeynebim yavaş yavaş tatlım.

neyse ben çıktım benimki geliyormuş çok açım diyor offfffffff offfffffffff

.

vallahi fıstık sana ve senin önerilerine bayılıyorum ve çok motive oluyorum.teşekkürlerrrrrrr teşekkürlerrrr

ben de size teşekkür ederim tatlım...elimden geldiğince kendi uyguladıklarımı paylaşmaya çalışıyorum kuzum... ben de sizin sayenizde çok güzel motive oluyorum iyi ki varsınız

Ben haftaya dahil ediceksiniz sandım canım bu günde dahil edebilirsiniz ama sıkıntı yok.

Kg:74 bakalım haftaya cumaya ne olacağım

Ben haftaya dahil ediceksiniz sandım canım bu günde dahil edebilirsiniz ama sıkıntı yok.

elis cim yarışmadan ayrıldığın kg 73 istersen haftaya ekleyelim listeye bu arada ne kadar verebilirsen vermeye çalış fazla eksi olmasın takımda ne dersin?

elis cim sana kötü bir haberim var karar defterini şimdi okudum da sen kendi isteğinle ayrıldın olarak yazdığımız için 6 ay yarışmaya dönemiyorsun listelere giremiyorsun ama eğer istersen takım içinde sanki yarışmalardaki gibi devam ederiz canım sen dersin?:26::26::26::26:

Üzüldüm bu duruma böyle bır kural oldugunu bilseydim daha farklı hareket ederdim. Neyse problem değil o zmn dediğin gibi sizlerle yarışmadaki gibi devam ederim.

efendim

harikasın 11 km

Senin kiloda bizim ayarlaya seni kendimize rakip yaptık ama beni ikinizde yeniceeeemm nihohohahaha

Saol Cnm çok kılo vermem lazım cookk
umarım istediğin kiloya ulaşınsın en kısa zamanda
Yagcılarda inecek var saka bi yana bende yeniyim hakikaten cok sıcak kandılar bende yeni yeni sohbetlere dahil olmaya çalışıyorum hoşgeldin
hoşbuldum
Her gün 45-50 dakika ya yürüyüş, ya zumba ya da Leslie yapıyorum. Zumba baştan zor geldi ama alıştım bayağı.

Sizlerle birlikte daha kolay olacak inşallah
inşallah canım vercez hepberaber
hoşbuldum canım inş. veririm
güzel bir yöntemama başta biraz sıkı tutayım verecek az kilom kalır umarım ozaman yaparım bende
evet
menün güzelmiş
bende fırsat bulamıyorum ama dişimi sıkacam bu sefer olcak inş
bende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum

öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum

O sıkıntı olur mu sizce ??
bende öyle sabah 8 akşam beş masa başındayım hareket yok işe arabayla gidip geliyorum,koşu bandım var artık zaman yaratıp dişimi sıkıcam
evet canım telafi etmişsin
evet az bi vakti de olsa insan spor yapmalı
menün güzel
tamam ben varim
menün güzel ama diyet ürünleri tavsiye etmiyor artık doktorlar
Allah yardımcın olsun umarım başarılı olursun
evet ya gecen aklıma o geldi çok spor yapıyoruz şimdi azaltınca kilo alırmıyız acaba ben zayıfladıktan sonra haftada 3 gun 1 saat yaparım die düşünüyodum ama nasıl olur ki acep

3 gun 1 saat korumada cok iyi bence. cok asiri spor yaparsak verdigimiz kiloyu korumasi zor olur. o yuzden ara ara abartabiliriz ama dozunda tutalim sporu.
evet dikkat etmek lazım aşırıya kaçmamak tabii

menün güzelmiş canım 11.3 km çok iyi

inşallah canım vercez hepberaber

hoşbuldum canım inş. veririm

güzel bir yöntemama başta biraz sıkı tutayım verecek az kilom kalır umarım ozaman yaparım bende

gülannecim verirsin hiç merak etme canım, koşu bandının olması da çok iyi dediğin gibi mutlaka kendine zaman ayırıp sporunu yap, spor çok önemli...başta sıkı tutma fikrine katılıyorum canım ben de öyle yapmıştım, hem mide küsüyor, iyi oluyor hem de başta giden kilolar çok motive ediyor...Allah senin de yardımcın olsun tatlım

Üzüldüm bu duruma böyle bır kural oldugunu bilseydim daha farklı hareket ederdim. Neyse problem değil o zmn dediğin gibi sizlerle yarışmadaki gibi devam ederim.
evet tatlım o zaman bende bilmiyordum bu konuyu sende bizle beraber listede olmasa da takım içi listede varsın ona göre

gecmissin beni ebbiss, aradaki farki da acmissin (

neyse kader kismet... bu hafta bakalim neler olacak.

naptın şeker geldin mi konya ya

yaa bu arada hm yok kaç gündür yaaa?

Son düzenleme:
Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim

Sizlerede fikir olsun

Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu

Bakınn facede ne gördümm

Türk kadınının yaza giriş duası:
-Diyet ettim Allah rızası için 10 kilo vermeye..

.

haha güzelmişş

Yaaa demi dün gıbı bende inanamıyorum
evet yaaa maşallah prensesine

Ewt Cnm atlıyorum bu akşam başlıyorum gene kızı doyurayım atlıcam holde bakalım ne kadar atlayabılcem
1000 adet ip atlayabildim ya yaslanmışım
ben 100 taneyi 10dkda zor atlıyorum bence sen de az az başlayıp zamanla arttır çünkü nişanlıykenki halinle şimdiki halin aynı değil- birden yüklenme kendine

Gunaydin gunaydin,

kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.

gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
tebrik ederim güzel arkadaşım azmin elinden bir şey kurtulmuyor o kadar spora karşılık vermemek olmazdı

Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
vayyy be Elif tebrik ediyorum seni Eee yarış arkadaşını da geçmişsin

ne güzel pozitif başlamışsın güne tebrik ediyorum tartıda herşeye rağmen bu farkı görmene çok sevindim

günaydın kızlar,hayırlı cumalar.

.
Hayırlı Cumalar Sevdacım, bu eklediğin yazıya da amiiiiiin diyorum Rabbim bugün hürmetine kabul etsin inşallah dualarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…