- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.041
canım bende ona kızıyorum ya işte sen 87 lerden nerelere geldin ben kg vermek bi yana alıyorum o yüzden kendime sıkı bir şeyler yapmam lazım çocukların hastalıkları vs neyse ama hiç kg verememek ne oluyor yaa ne kadar bana söylenseniz haklısınız güya o kadar yürüdüm yediklerime dikkat ettim ama bi yerlerde bişeyler atlıyorum sanırım zaten dün oğlumda karaciğerde yağlanma çıktı 3 ay sonraya kontrol verdi dr ve 3 ay sonra mutlaka kg vermiş olarak gelmeli dedi değilse sağlığını ciddi şekilde tehdit edecekmiş o yüzden artık bu gün itibariyle evde farklı bir beslenme tarzı başlatacağım hem oğlum hem ben kg vermeliyiz 2 ayı boşuna geçirdim ama artık dur demenin zamanı geldi
canım sağlık estetikten önce gelir, o sebeple özellikle başta oğluşun işin başlatacağın bu sağlıklı beslenme programı senin için de iyi olacaktır, daha iyi konsantre olmanı sağlayacaktır... naçizane önerim, vallahi hepinize yalvarıyorum akşam 18:00 den sonra bari olsa noolur yemeyin hiç bir şey...hem kiloda çok farkettiriyor hem de çok rahatlatıyor... dün 12:30 da yediğimle duruyorum ve akşam yürüyüşten dönünce eşime kocaman 2 sandviç vapmak zorunda kaldım içim gide gideama bir lokma dahi yeseydim bana yağ olarak dönecekti, bunu da biliyorum...lütfen akşam atıştırmalarınız varsa vazgeçin bundan, göreceksiniz ki çok farkedecek....farketmeden ağzmıza attığımız 1 kraker, 1 lokma tatlı bisküi, 1 dilim ekmek...hem o farketmeden attıklarımız şişiriyor bizi ve yağlandırıyor karaciğerlerimizi...
bende yazayım...
geçen hafta hatta bu salıya kadar 86.8 idi.......... çarşamba 88.8diii...........cuma sabahki tartımda 88
cmt belki 87 olurumda doktor az kızar bana
Günaydın Kızlarr
Yine bir cuma yine bir hüsrann
Bu haftaki çabama rağmen 300 gram almışım. Şaşkınım anlamda veremiyorum açıkçası.
Neyse
Geçen Hafta :61.5
Bu Hafta80
Bu bünyeye ne yapacagımı sasırdım artık
Birde yürüyüşe başladım her yerim fena ağrıyorrr
Allahım bitsin bu kabus surda kaldı kaç kilom yavvv
vallahi fıstık sana ve senin önerilerine bayılıyorum ve çok motive oluyorum.teşekkürlerrrrrrr teşekkürlerrrr
tamam canım hesaplayacağım***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
kaptancım hesaplamaları sana bırakıyorum canım
canım boy 125 cm kg 39 3 ayda 2 kg almış maalesefkaptancım oğlun kaç kilo yani çok mu fazla=(ya cidden 9 yaşındaki çocuğa diyet yaptırılmaz kiişin zor valla
takım içi listeye ekledim bu hafta listeye giremiyorsunuz haftaya gireceksinizcevap veren olmadı galiba sayfaya yazıyoruz
kilo bildirimi
başlangıç:82.4
bugün:81.3
toplam giden: 1.1
hedef :60
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlarr
maşallah sanaGünaydınnnnn sevgili yoldaşlarım, 5. takımın gönlü güzel, vücudu fit olma yolunda emin adımlarla giden hanımları
Hepinize hayırlı Cumalar dilerim
Gelelim bildirimimize...
2 hafta önce : 76,2
Bu hafta : 75,6
Fark : 0,6
Oran: %0,79
2 haftalık olduğundan %0,4 oluyor sanırım
ekledim takım içi listeyeMerhaba,
Ben de bugün bildirimle başlıyorum. Benim diyetisyenle kendi tartım arasında 1.1 kg var. Ben tartının pillerini çıkarttım bu yüzden ama dün tekrar taktım.
101,8 geldim kıyafetsiz, demek ki biraz vermişim yine pazartesiden beri ama sağlıklı bir kıyaslamayı ancak haftaya yapacağım. Sevgiler
Özet olarak kilom:101.8 :))
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
lily cim senin hesabın doğru canım luci cim etapları yazınca senin kg 3 e lily nin ki 2 ye bölünecek
luci cim etapları yazınca senin kg 3 e lily nin ki 2 ye bölünecek
canım ben bugün hiç hesaplama yapmadım sen gelince yaparsın diye, sevda yapmıştı onu, o da emin değildi, nasılsa sen gelir düzeltirsin diye o şekilde bıraktık :) tamamdır kuzum benim için hiç farketmez, sen iste, 5 e bile bölebiliriz
Canım öncelikle günaydın ekleyin beni listeye başlıyorum artık hem spora hem diyete
Ben haftaya dahil ediceksiniz sandım canım bu günde dahil edebilirsiniz ama sıkıntı yok.
Kg:74 bakalım haftaya cumaya ne olacağım
elis cim yarışmadan ayrıldığın kg 73 istersen haftaya ekleyelim listeye bu arada ne kadar verebilirsen vermeye çalış fazla eksi olmasın takımda ne dersin?
Ben haftaya dahil ediceksiniz sandım canım bu günde dahil edebilirsiniz ama sıkıntı yok.
Kg:74 bakalım haftaya cumaya ne olacağım
Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
elis cim sana kötü bir haberim var karar defterini şimdi okudum da sen kendi isteğinle ayrıldın olarak yazdığımız için 6 ay yarışmaya dönemiyorsun listelere giremiyorsun ama eğer istersen takım içinde sanki yarışmalardaki gibi devam ederiz canım sen dersin?:26::26::26::26:
umarım istediğin kiloya ulaşınsın en kısa zamandaefendim
harikasın 11 km
Senin kiloda bizim ayarlaya seni kendimize rakip yaptık ama beni ikinizde yeniceeeemm nihohohahaha
Saol Cnm çok kılo vermem lazım cookk
hoşbuldumYagcılarda inecek varsaka bi yana bende yeniyim hakikaten cok sıcak kandılar bende yeni yeni sohbetlere dahil olmaya çalışıyorum hoşgeldin
inşallah canım vercez hepberaberHer gün 45-50 dakika ya yürüyüş, ya zumba ya da Leslie yapıyorum. Zumba baştan zor geldi ama alıştım bayağı.
Sizlerle birlikte daha kolay olacak inşallah
hoşbuldum canım inş. veririmkızlar merhabaaa. ne çok yazışmışsınız maşallah, alıntılayamadım ama okuduğum kadarıyla:
zeynebim yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, nice nice güzel seneler geçirin inşallah eşinle, Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım
hazoscum geçmiş olsun canım... bekunisi sormuşsun sanırım reçetesiz 3 tl ye satılıyor..yine sormak istediğin olursa eczacına danış canım, ben geçen kullandım, 1 kere wc ye çıkmanı sağlıyor ama sağlam sağlıyor, o kadar söyleyeyim tüm içini boşaltıyor, sonra yine eski haline dönüyorsun
aramıza yeni arkadaşımız katılmış sanırım gülanne, hoşgeldin canım... başlamak en büyük karar, tebrik ederim seni :) gidecek bu kilolar emin ol...
bugün biraz yoğunum, menümü de girmişken paylaşayım:
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:30
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 12:00
1 adet lahmacun - bol yeşillik ile
1/4 porsiyon tahinli pide
1 bardak ayran
çilekli pasta 1 dilim (uzun zamandır istediğim için tarafıma özel hazırlandı yemeden duramadım ev yapımı-kremasız ama muhallebili gibi)
akşam: 16:30
1 kase lahana çorba
su:3 litre
spor: sabah açık havada tempolu 90 dk (5 km yürüyüş)
akşam açık havada tempolu 90 dk ( 6 km yürüyüş)
(hatta akşam ki yürüyüşe çıkmadan önce 17:00 gibi koşu bandında 30 dakika 8'de koşu yapmayı planlıyorum, şimdilik plan halinde bakalım)
güzel bir yöntemAmin canım... Rabbim ayırmasın sevdiklerimizden
canım tarz değiştirdim biraz ben de, akşam ve sabahı yok denecek kadar az yiyip öğlen canım ne çekerse yiyorum artık, spora da yüklenip metomu yine bi zıplatma peşindeyim :) özellikle akşam 16 dan ertesi gün 12 ye kadar bir şey yemeyince de çok farkediyor insanın bedeni... karnım 2 günde dümdüz oldu çok şükür...reglime rağmen
evetcanııııııım abartmadan ye canın istiyorsa ama mutlaka karşılığında sporunu yap, biliyorsun çözdük artık bu işi çok şükür...bedel ödemeye hazırsan ye ve çık bisitletinin tepesine :)
menün güzelmişMenüm
Sabah: Çeyrek simit
1 kk peynir
Ara: 4 kuru kayısı
Öğle: 1 elma 1 portakal
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi ile meyve salatası yaptım
Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi
Akşam: 2 dilim kızarmış (kupkuru) kepek ekmeğine krem peynir sürdüm
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biberle yedim
Spor: 65 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak
.
bende fırsat bulamıyorum ama dişimi sıkacam bu sefer olcak inşben akşamları fırsat bulamıyorum koşu bandına çkıkmak için çocuklardan öğleyin tempolu olarak 1 saat 15 dk yürüdüm akşamda balık ızgara ve salata olacak bakalım belki dün yaptığım gibi 2-3 durak önce iner eve yürürüm gene
bende öyle sabah 8 akşam beş masa başındayım hareket yok işe arabayla gidip geliyorum,koşu bandım var artık zaman yaratıp dişimi sıkıcambende ki tek sıkıntı ben oturarark çalışıyorum
öğle yemeğini yedikten sonra akşama kadar oturuyorum çok nadir kalkıyorum yürüyorum
O sıkıntı olur mu sizce ??
evet canım telafi etmişsin
Kızlar bugün dünkü pizzaları telafi ettiğimi düşünüyorumm ne dersiniz ???
Sabah
1 Elma
Öğlen
1 kepçe yogurt ile ıspanak
1 kepçe çorba
çok az salata
1 dilim kepek ekmek (yemek için yemedim kızlar ekmek hiç tüketmicemi düşünüdğüm için yedim )
Ara Öğün
1 elma
Akşam
1 kepçe çorba
1/2 kase yogurt
Salata
Su :1.5 lt +devam + 3 bardak bitki çayı
Spor : 40dk sabah + 30 dk akşam olmak üzere toplam 70 dk yürüyüş
evet az bi vakti de olsa insan spor yapmalıah aslında 30 dk.cık bile olsa yüksek tempoda bi koşabilsen koşu bandında, ter atarsın rahatlarsın... yaz da geliyor ben az önce normalde attığımın 3 misli ter attım, sağlık için en azından, zayıflamak için olmasa bile...
menün güzelmenüm
sabah
1 bucuk dilim ekmek (light tost ekmeği)
2 ince dilim hellim peyniri
4 zeytin
az yağdaomlet
öğle
3/4 simit
akşam
3 yk pilav
4 yk tavuk(didiklenmiş)
yarım kase sehriyeli tavuk çorbası
salata
ara 5-6 tane kuru kayısı yiyeceğim..
2 turk kahvesi 5 çay(şekersiz)
tamam ben varimSpor yarisina katilmak isteyenlere duyurulur:
Cuma basliyoruz, gelecek Cuma birinciyi sececegiz. Gunluk olarak yaptiginiz sporlarin suresini buraya yazin. bi de bana ozelden atin ki gozumden kacmasin ve tabii kimler katiliyor yarisa anlamis olayim.
Ben tablo olusturur, gunluk duzenlemeye calisirim. Bakalim ne kadar faydali olacak...
menün güzel ama diyet ürünleri tavsiye etmiyor artık doktorlarArkadaşlaaaaar °·° , bilgisayarla evdekilerin işi telden yazıyorum. Geçmişi okuyup alıntılar yapcam bir saat falan içinde bilgisayar elime geçerBugün resim atölyesindeki iki arkadaşım sen zayıfladın mı dedi çok mutlu oldum. Demek ki başkalarının gözle görürebileceği hale geldi. Bu sabah 6km yürüyüş yaptım. Devam da edeceğim. Belki spor yarışına da katılmayı düşünüyorum.
Bugünkü menüm,
Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmeği , 2yk çilekli yoğurt (bimden aldım tavsiye ederim bendeki orman meyveli) 10fındık ve 1muz
Öğlen 1 kutu süt (200ml) Form çikolatalı biskuvi (bir pakette 220 kalori) 2kuru kayısı (dışarda olduğumdan böyle tuhaf geçti)
Ara 2ceviz 1dilim ananas
Akşam 2yk bulgur pilavı,2 köfte,2yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 6km yürüyüş
Bu hafta tam motiveyim arkadaşlar. Birazcık tatlı ağırlıklı oldu farkındayım oldukça fazla tatlı yeme isteğim var ve en sağlıklı şekilde yoğurtla kuru meyveyle fındıkla atlatmaya çalıştım.
Allah yardımcın olsun umarım başarılı olursuncumartesi biz de aksam yemegine bir yere davetliymisiz ve gidecegimiz kisi de cok iyi ascidir, dokturecekler yemekleri kesin. ben de mecburen azar azar bi tadina bakicam. zaten haftaya persembe cok zor bir sinavim varzaten benim her hafta 2 kilo vermem zor artik. 1-1,5 cok iyi benim icin.
evet ya gecen aklıma o geldi çok spor yapıyoruz şimdi azaltınca kilo alırmıyız acaba ben zayıfladıktan sonra haftada 3 gun 1 saat yaparım die düşünüyodum ama nasıl olur ki acep
evet dikkat etmek lazım aşırıya kaçmamak tabii3 gun 1 saat korumada cok iyi bence. cok asiri spor yaparsak verdigimiz kiloyu korumasi zor olur. o yuzden ara ara abartabiliriz ama dozunda tutalim sporu.
8 30 1 haş yumurta 1 dlm otlu peynir maydonoz domates yeşil çay 1 tatlı kaşığı pekmez yeşil çay
12 30 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
13 30 orman meyveli activia
15 00 1 dilim tarçınlı ananas
19 00 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
21 00 1 bardak süt
su 3 lt
spor 11.3 km
Eki Görüntüle 1039247
inşallah canım vercez hepberaber
hoşbuldum canım inş. veririm
güzel bir yöntemama başta biraz sıkı tutayım verecek az kilom kalır umarım ozaman yaparım bende
evet tatlım o zaman bende bilmiyordum bu konuyu sende bizle beraber listede olmasa da takım içi listede varsın ona göreÜzüldüm bu duruma böyle bır kural oldugunu bilseydim daha farklı hareket ederdim. Neyse problem değil o zmn dediğin gibi sizlerle yarışmadaki gibi devam ederim.
gecmissin beni ebbiss, aradaki farki da acmissin(
neyse kader kismet... bu hafta bakalim neler olacak.
evet yaaa maşallah prensesineYaaa demi dün gıbı bende inanamıyorum
Ewt Cnm atlıyorum bu akşam başlıyorum gene kızı doyurayım atlıcam holde bakalım ne kadar atlayabılcem
1000 adet ip atlayabildim ya yaslanmışım
ben 100 taneyi 10dkda zor atlıyorum bence sen de az az başlayıp zamanla arttır çünkü nişanlıykenki halinle şimdiki halin aynı değil- birden yüklenme kendineEskiden 3000 adet atlarken şey yapıyordum 1000 atlayıp dınlenıp devam edıyodum 100 sol 100 sag ayak atlıyorum ama bugün 500 bi atladım dinlendim 650 de ayağım takıldı durdum bide 900 de yoruldum takıldım yıne boyle oldu bakalım ılerleyen günlerde neler olcak
tebrik ederim güzel arkadaşımGunaydin gunaydin,
kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.
gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
vayyy beGünaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
ne güzel pozitif başlamışsın güne tebrik ediyorum tartıda herşeye rağmen bu farkı görmene çok sevindimgünaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü(maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)
Hayırlı Cumalar Sevdacım, bu eklediğin yazıya da amiiiiiin diyorum Rabbim bugün hürmetine kabul etsin inşallah dualarımızı...
evet tatlım o zaman bende bilmiyordum bu konuyu sende bizle beraber listede olmasa da takım içi listede varsın ona göre
naptın şeker geldin mi konya ya
yaa bu arada hm yok kaç gündür yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?