- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.021
bilemedim yaa ödem olmuş olabilir çünkü siyah çay içiyorum bu aralar canım istenişti ama daha içmicem siyah çayımantı yemedim dediğin gibi salata yaptım kendime .. ara niyetine 1 sb kefir içtim..tok tuttu beni
bu fotoyu görünce aklıma annemle yengem geldi... böyle egzersiz yapıyorlar sonra ananem kıyamıyor onlara bı tepsi bükme/katmer yapıveriyo .. hopp mideye indiriyorlar ,yaptığı egzersz boşa gidiyor yani..ben kızıncada ananem hemen duygu sömürüsü vayy onların ihtiyaçları varmışmış :)))
salata yapıp yedim canım bende..arkasındanda kefir içtim tok tuttu beni :) mantıyı yemedim yani..28.haftamdayıım şuan cnm
bişi daha diyim ıhlamurun içine kabuk tarçın, yarım limonu kabuğuyla at, defne yapragı koy 1-2 tane.. kaynasın hemen bi taşım kapat sıcağa yakın ılık olunca iç canım bu da sana çok iyi gelecektir..tekrar geçmiş olsun .
ayy geçen aldım ot gibiydi hiç ekşisi yok... yaa bu çağlanın ekşiliğini filan nasıl anlıcaz bilen var mı acaba?
canım ne olur biraz daha arttır su içiminipet şişe yada demiştin geçen tupperim var benim diye ona doldur ..dik kafana daha çok su içmiş olursun böylece
masallah masallahhhh her birinizden 2 şer kilo gitmişçok güzellll tebrik ediyorummmm....
aminnnn..hayırlı cumalar canım
kaptanım sanırım sen duraklama dönemine girdin.. şuan yaptığın zayıflama diyetinde taktik değiştir istersen.. bedenini şaşırt yani..
nasılsa günler uzuyor o halde en azından yemekten sonra bir şey yemeden ve fırsat bulabilirsen evdeki koşu bandını da değerlendirerek belki bi hareket sağlayabilirsin canım kiloda...
kaptan niye canını sıkıyorsun yaaa.biraz yeme düzenini değiştir bence.benim annem ekmeği tamamen kesti gayet az yiyordu ama zerre veremiyordu kaç ay böye devam etti..sonra o da tarzı değiştirdi sabahları ekmek yemeye başladı ve kilo vermeye başladı.bence sende yeme düzeninde bi değişiklik yapgünaydınlarrr kızlar dün öğleden sonra hastanedeydim akşamda yorgunluktan bakamadım geçmişi okuyup ancak gelebildim
maşallah sana ne diyeyim sadece ben rezilin biriyim o kadar
elis cim canım dün görmemişim yazdığını tabiki bekleriz sana acele etme demiştik de sen ayrılmıştın bugün ekleyelim mi listeye?
cok güzel yaaa bayıldım
luci cim ellerine sağlık tatlımlisteyi bulup eklemişsin ben becerememiştim zaman bulup
tebrik ederim ayrıca hepinizi ben bu hafta kg bildirmeden izne ayrılıyorum 1-2 hafta kendimi toparlamam gerekiyor tabii gene burdayım ama kg bildirmeyeceğim kendime gelmem lazım
Gunaydin gunaydin,
kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.
gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
bunları okumuştum daha önce ama olsun her paylaşım ayrı ayrı çok değerli benim için
Durumdacım bence senin de eşinin de profesyonel bir destek alması gerekiyor yanlış anlama lütfen bak sen zayıflamak için kendini paralıyorsun halbuki daha 9 aylık bebeğin var ve sen 30 kg zaten vermişsin - doğum yapmadım ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra bir yıl kadar bir zamana ihtiyacı var vücudunun kendini toparlaması için
Eşinin takıntısı var mı bilemem ama sana şöyle kalın bacakların var böyle çirkinsin gibi sözlerle seni kırıyor, bunun farkında değil ya da farkında ve bilerek yapıyor ama her ne şekilde olursa olsun bu bir psikolojik baskı senin için.
Bence ikinizin de sorunlarla yüzleşip takıntılarınızı törpülemeye ihtiyacınız var. İnsanız bedenimiz gibi ruhumuz da yıpranır, hasta olur ve bazen işin içinden çıkamayız sonuç olarak işin uzmanları varken neden kendimize eziyet edelim ki?Ben bugüne kadar hiç psikoloğa gitmedim zaman içinde olumsuzluklara karşı farklı stratejiler geliştirip kendimin hem dr.u hem psikoloğu hem diyetisyeni hem yaşam koçu oldum ama en nihayetinde insanız ve bizim de altından kalkamayacağımız sorunlar olabilir ve bunun için de destek almaktan çekinmemeliyiz. Açıkçası senin yerinde olsam böyle bir destek alırdım tabii karar senin - ama acizane arkadaşça tavsiyem bir evlilik terapistine gitmeniz yönünde olacaktır.
Ben de oturarak çalışıyorum tüm gün ama artık kendimce ayağa kalkmak için bahaneler üretiyorum mesela su ya da çay almaya kendim gidiyorum bir iş olduğunda ayağıma kadar getirilmesin diye kalkıp kendim alıyorum falan... Ev-iş arası zaten yürüyorum ama artık yaz geliyor ve ben pilates kursunu da bıraktım onun yerine akşamları yürümeyi planlıyorum bakalım haftaya tam manasıyla başlamak istiyorum
Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü(maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)
evet koşu bandı ile iyice haşır neşir olacağız bu arada 10 gündür oğlum koşu bandında çizgi film izleyerek yürüyordu dün youtube kapanınca cocuğu kavga döğüş 15 dk anca yürütebildim
Maalesef 61.00 yüz gram almışım regl olamadım.
bunları okumuştum daha önce ama olsun her paylaşım ayrı ayrı çok değerli benim için
Durumdacım bence senin de eşinin de profesyonel bir destek alması gerekiyor yanlış anlama lütfen bak sen zayıflamak için kendini paralıyorsun halbuki daha 9 aylık bebeğin var ve sen 30 kg zaten vermişsin - doğum yapmadım ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra bir yıl kadar bir zamana ihtiyacı var vücudunun kendini toparlaması için
Eşinin takıntısı var mı bilemem ama sana şöyle kalın bacakların var böyle çirkinsin gibi sözlerle seni kırıyor, bunun farkında değil ya da farkında ve bilerek yapıyor ama her ne şekilde olursa olsun bu bir psikolojik baskı senin için.
Bence ikinizin de sorunlarla yüzleşip takıntılarınızı törpülemeye ihtiyacınız var. İnsanız bedenimiz gibi ruhumuz da yıpranır, hasta olur ve bazen işin içinden çıkamayız sonuç olarak işin uzmanları varken neden kendimize eziyet edelim ki?Ben bugüne kadar hiç psikoloğa gitmedim zaman içinde olumsuzluklara karşı farklı stratejiler geliştirip kendimin hem dr.u hem psikoloğu hem diyetisyeni hem yaşam koçu oldum ama en nihayetinde insanız ve bizim de altından kalkamayacağımız sorunlar olabilir ve bunun için de destek almaktan çekinmemeliyiz. Açıkçası senin yerinde olsam böyle bir destek alırdım tabii karar senin - ama acizane arkadaşça tavsiyem bir evlilik terapistine gitmeniz yönünde olacaktır.
Ben de oturarak çalışıyorum tüm gün ama artık kendimce ayağa kalkmak için bahaneler üretiyorum mesela su ya da çay almaya kendim gidiyorum bir iş olduğunda ayağıma kadar getirilmesin diye kalkıp kendim alıyorum falan... Ev-iş arası zaten yürüyorum ama artık yaz geliyor ve ben pilates kursunu da bıraktım onun yerine akşamları yürümeyi planlıyorum bakalım haftaya tam manasıyla başlamak istiyorum
Ahhhhhhhhhhh ahhhhhh benim kocam da birazcık nazik olaymış yaa yahuuuonun ben kabalığınııı, sert bakışınıııı, hoyttt dedin mi oturtmasını yirim yirimmm hahahahah kocamm gelsinnnnnnnnnn
Eeeeee yaniii, seni seçmesinden belliymiş ne kadar zevkli oluşuuu
Ayyy şimdi benimki beni seçmişbiz ne oluyoruz o haldee
Kızlarrrrrrr selam ve saygılarımla aranızda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.. 1 gün öncesinden tatil havasına girmiş bulunuyorum (yarın iş yok, seçim görev semineri dolayısıyla)bu arada beni affedin dün akşam eşime yemek hazırladım ve yerken de eşlik ettimm :26::26::26: nasıl baktıysam yemeğe adam dayanamadı yedirmeden duramadı aynen şunu diyorr..
- aaaaa yiyecen tabii karıcığımm, incecik kaldın, et denen bir şey kalmadı vucudundaa, hadii ye bakalımm, yesin benim güzel karımmhahahhaha az kaldı adamı da yiyecektim
Sonuç: 4 dilim kızarmış ekmek, tereyağlı + 1 küçük paket lays kaşık cipsiyoğurt sosouylaa, haaa 2 tanede dore bisküvii amann bu bisküvi de nasıl yazılır hep karıştırırm, püsüüvettt işteee
Benden haberler bu kadarsizler nasılsınız, küçücük bir parantez, bu gün telafi ediyorum
.
anladım canım öncelikle çok geçmiş olsun. Peki doktoruna 3-4 saatte bir acıktıgını söyledin mi bence söyle mytlaka ki ona göre ara öğünlü bir menü versin.
Yada sen doktorun menüsü üzerine sadece ara öğün ekle.
Bizi yanlış anlama gamzede bende senin ve bebeğinin sağığını düşünüyoruz yoksa senin diyet yapman bizi neden rahatsız etsin ki.
Pazarada tek çıkma poşetleri sen taşıma ama yürüyüşünü ihmal etme. Bildiğim kadarıyla hamilelikte ne kadar hareket edersen doğumun o kadar rahat oluyor.
y
bu sabah annem dedi bunu bana.. dünden beri şiddetli kasık ağrılarım vardaayaklarıma ağrı kesiciyi eritip sürecekmişim kasık ağrılarımı geçirecekmiş...yaptım mı hayır :)))
nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canım
niye yapmadın kız deneseydin bi gerçekten oluyor mu ???
bu arada tesekkür ederim canım
Ay ne güzel bugun aşk modundasınBen de güne güzel uyanmıştım ama sesim çıkmıyor sonra köpekten korkarım ama yol boyu takip eden bir köpek yani çok iç açıcı başlamadım desem yeridir Şükür şimdi iyiyim
ay ilahi lily
o zaman başka güzel günlereeee
ahahaaa çok güzel yaaa
artık sadece kadınlar değil erkeklerde öyle
Çok güzel bir jest
Gunaydin gunaydin,
kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.
gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
Günaydın Cnm tebrik ederim cok iyi vermişsin bende yapayım bildirim gecen hafta 86,3 bu hafta 84,3 giden 2 kg
günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü(maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündüsanırım böyle yapıyorlardı :)
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/ / / )
Hnd (67,70/ / / )
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/ / )
hazos87 (54,20/ / )
ebbiss (86,3/ 84,3 / 2,0/ )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
.
Kızlarr kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
darısı artık benim başıma kitlendim kaldımm kaç haftadır
***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %1.35) kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
kaptancım hesaplamaları sana bırakıyorum canım
kaptancım oğlun kaç kilo yani çok mu fazla=(ya cidden 9 yaşındaki çocuğa diyet yaptırılmaz kihande cim biz kasımda 10 gün hastanede yatmöıştık (oğlum endokrin servisinde yatmıştı) o dönem diyetisyen vermişti zaten liste ama uymuyordu artık mecbur uyacak zaten hazır gıdaların hepsi yasak ama 9 yaşınaki çocuğa diyet yaptırmak ne kadar zor biliyormusunuz maalesef çok engel olamıyoruz ama artık okulunda yemekhane ile falan da görüşeceğim bi şekilde verilecek o kilolar
ben vazgeçmiyorum daha sıkı bir şekilde devam edeceğim sadece bi süre kg bildirmeyeceğim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?